Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Saturday, July 4, 2015

Romîna -- IA si ÎNCASEAZ-O !!, ‘’FMI’’ DA ÎNAPOI ÎN FATA GRECIEI, SPUNE CA TREBUIE SA LI SE IERTE UN 30 % DIN DATORIE. !! DA, SE POATE !!

¡¡ GLORIA ETERNA A LOS ABOGADOS DE ATOCHA !!





ÎNCASEAZ-O !!, ‘’FMI’’ DA ÎNAPOI ÎN FATA GRECIEI, SPUNE CA TREBUIE SA LI SE IERTE UN 30 % DIN DATORIE. !! DA, SE POATE !!


*’’FMI’’ recunoaste ca ‘’PP’’ si ‘’PESOE’’ grec au lasat inviabila economia Greaca, dar referendumul continua pentru a le da peste ochi lui Merkel si acolitilor sai.

** Spania va trebui sa plateasca întreaga datorie, multumita servilismului lui Rajoy, !ce rusine !





Fondul Monetar International (FMI) e emis un raport care a venit sa justifice pozitiile Guvernului Grec, asigurînd ca datoria tarii este nesustentabila si ca o achitare este aproape inevitabla. Fondul a pus bazele pentru o a treia salvare a tarii, cifrînd necesitatile de financiere ale tarii, în 51.900 milioane de euro, din care Europa ar trebui sa contribuie cu 36.000 de milioane. O recomandare care vine la doua zile dupa ce Guvernul de la Atena si-a neîndeplinit platile sale catre Fondul, si la doua zile de cînd se celebreaza un referendum cu privire la planurile de austeritate.

AMENITARILE VIN DE LA TIGRII DE HÎRTIE

Reamintim ca raportul de la ‘’FMI’’ a fost emis dupa ce GRECIA NU SI-A PLATIT DATORIA, si au declarat ca intra în ‘faliment’’, si ca aveau sa regrete, ca vor suferi de foame ; poporului grec nu îi este, si nici nu ia fost frica de amenintari, mai ales cînd vin din partea tigrilor de hîrtie ; însa da ! sarmanii greci sînt flamînzi deja, economia este în suspensie de plati, însa, sa regrete !NICIODATA ! poporul grec are DEMNITATE, si va muri luptînd pîna cînd va rupe catusele imperialismului.





LIPSA DE BUN SIMT

Daca o tara este anemica, ?de unde sa i se mai scoata sînge ?, asta este ilogic, este dincolo de sens ; cu toate acestea, ‘’oamenii de stat europeni’’ ca Merkel, Troika, Rajoy …striga sa li se scoata putinul sînge pe care îl mai au pentru a trai, ei sunt ca hienele, care nu iarta victimele lor.

Alexis Tsipras nu este dispus sa lase poporul sau sa moara, si referendumul continua, grecii trebuie sa voteze !NU !, !OXI !, pentru ca guvernul sa aiba o putere majora de negociere ; a vota !DA !, este a trada interesele celor saraci, asta este de înteles pentru oricine.

SPANIA TREBUIE SA CEARA O RETRAGERE.

Datoria spaniola este nevrednica, pentru ca au fost cei nevrednici care au contratat-o ; fiecare spaniol datoreaza mai mult de 24.000 euro de datorie, fara sa fi baut sau mîncat, cu toate acestea nu manînca impozitele pentru a plati aceasta rusine. Este urgenta o schimbare în Spania, este nevoie doar sa fie mai curajosi, si sa nu convietuiasca cu sistemul. Exista alternativa în Spania, ! DA SE POATE !

RUSIA, UN FRATE CARE AJUTA POPOARELE.

Rusia a oferit ajutor Greciei, în plus, a fost semnat déjà un macro proiect, ca gazul rus sa ajunga la aceasta Tara, si sa fie distribuitorul de Gaz în Europa, ceea ce va lasa dividende si caldura la locuintele saracilor greci, aceasta este solidarietatea de clasa în lume, a scrie acest lucru ne face fericiti. !! Saracii din lume uniti !!











Translator : The Light Journalist



No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos