Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Thursday, July 9, 2015

Romîna -- Momentul dvs. a venit, Domnule Tsipras, pre-luati controlul asupra tarii dvs.


Momentul dvs. a venit, Domnule Tsipras, pre-luati controlul asupra tarii dvs. – liderul UKIP Nigel Farage 


Your moment has come, Mr Tsipras, take back control of your country - UKIP leader Nigel Farage
Published on 08/07/2015
[ Momentul dvs. a venit, Domnule Tsipras, pre-luati controlul asupra tarii dvs. – liderul UKIP Nigel farage ]
Publicat pe data de 08/07/2015

http://www.ukipmeps.org | http://www.ukip.org/join
• European Parliament, Strasbourg, 08 July 2015
[Parlamentul European, Strassbourg, 08 Iulie 2015]


[Nigel Farage MEP, presedintele Partidului Independentei din Marea Britanie (UNKIP), co-presedinte al Europei, Libertatii si Democratiei Directe (EFDD) Grupul din Parlamentul European]


• Debate: Conclusions of the European Council (25-26 June 2015) and of the Euro Summit (7 July 2015) and the current situation in Greece
European Council and Commission statements
[2015/2719(RSP)]
In the presence of Mr Donald Tusk, President of the European Council  
[Dezbatere: Concluziile Consiliului European (25-26 Iunie 2015) si a reuniunii la nivel înalt Euro (7 Iulie 2015), precum si situatia actuala din Grecia.
Declaratii ale consiliului si ale Comisiei Europene [2015/2719(RSP)]
În prezenta domnului Donald Tusk, Presedinte al Consiliului European]

Transcriere:

Multumesc. Ceea ce vedem în aceasta camera în aceasta dimineata, si într-adevar în toata Europa, este o diferenta culturala ireconciliabila între Grecia si Germania. O ruptura între Nordul si Sudul Europei. Proiectul european la ora actuala de fapt, începe sa moara. Nimeni din aceasta camera va recunoaste ceea ce popoarele Europei spun; nu am fost niciodata întrebati, ce vrem în acest sens. Acest lucru a fost impus asupra noastra, si avem nevoie sa întelegem de ce EMU nu functioneaza. Acei monstrii, Kolh si Mitterrand, sustinuti de inteligentul dar periculosul Delors, au crezut ca, daca au pus în aplicare o uniune economica si monetara, asa cum noaptea  urmeaza zilei, ar exista si o uniune politica, si acest proiect ar fi acceptat de la Nordul pîna la Sudul Europei, si totul convergea. Si ca am fi inceput sa ne iubim unii pe altii si am fi simtit o identitate Europeana, si aveam sa aratam credinta fata de steag si de imn.

Acei, desigur, au criticat acest lucru si au spus ca eram niste extremisti si eram lipsiti de viziune. Ei bine, nu ne-a lipsit viziunea, si am înteles ca tarile din Europa sunt diferite, si daca încercati sa fortati diferiti oameni împreuna, si diferite economii fara a solicita mai întîi acordul acelor oameni, este putin probabil sa lucreze, si planul a esuat. Acest lucru, nu este doar despre Grecia ca vorbim în ziua de astazi, întregul Med se afla acum într-o moneda gresita, si totusi practic nimeni din arena politica, are curajul sa se ridice si sa spuna acest lucru. Într-adevar, cred ca continentul este acum separat de la Nord la Sud, acesta este un nou zid al Berlinului, si este numit euro. Vechile dusmanii au fost reluate. Ascultati numai modul în care liderul german al grupului CDU l-a atacat pe Dl. Tsipras în aceasta dimineata. El a fost de fapt dizgustator, dar arata modul în care Nordul si Sudul simt unul despre celalalt.

Domnule Tsipras, tara dvs. nu ar fi trebuit niciodata sa adereze la euro, cred ca recunoasteti acest lucru. Dar marile banci, marii oameni de afaceri si marii politicieni, v-au fortat în Goldmans Sachs, manufacturile germane de arme, erau cu totii fericiti cînd au început planurile de salvare. Ele nu erau pentru poporul Grec, aceste planuri de salvare au fost pentru bancile Franceze, Germane si Italiene. Ele (planurile) nu v-au ajutat de loc. Acesti ani de austeritate, ani de mare munca si crestere a saraciei, nimic din acestea au functionat. De fapt, în raportul dvs. PIB, datoria a mers de la 100% la începutul crizei, pîna la 180% acum. Ar fi o nebunie, domnule, sa continuati pe acest curs.

Ati fost foarte curajos. Ati numit acest lucru referendum. Cînd unul dintre predecesorii dvs. a încercat sa faca acelasi lucru, baietii batausi de la Bruxel l-au înlaturat. Au încercat tot posibilul, din nou, D-l Juncker a spus ca trebuie sa parasiti zona Euro si sa lasati UE. Chiar D-l. Schulz, presedintele parlamentului, despre care se credea ca este neutru, a declarat ca daca Grecii au votat, atunci nu vor putea merge surse alimentare în jos. Acestea au fost amenintari si intimidare, dar Grecii au ramas firmi. Însa domnule, nu vei putea avea un tort ca sa-l manîncati. Ei nu va vor oferi nimic, acesti oameni. Ei nu îsi pot permite acest lucru, daca ei va dau mai mult, ei vor trebui sa dea altor membrii din zona Euro, si mai mult.

Asa ca, momentul dvs. a venit, si sincer, daca aveti curajul, ar trebui sa conduceti poporul Grec din zona Euro, cu capul sus. Reluati-va înapoi democratia dvs. ; reluati-va controlul tarii dumneavoastra. Dati-le poporului dvs. liderul si speranta pe care ei v-o implora. Da, va fi greu în primele luni, dar cu o moneda devalorizata, si cu prietenii Greciei de peste tot din lume, va veti recupera.



....................
• Video: EbS (European Parliament)

Translator: The Light Journalist

No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos