Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Monday, July 20, 2015

Romîna -- A NU PIERDE – De tradus si Raspîndit – Televiziunea din Brazilia, Maria Lucia Fattorelli, explica criza din Grecia

 A NU PIERDE – De tradus si Raspîndit – Televiziunea din  Brazilia, Maria Lucia Fattorelli, explica criza din GreciaDespre Maria Lucia FattorelliDoua luni înainte ca guvernul Dilma Rouseff sa anunte taierea oficiala a 70 de miliarde de reais din Bugetul ca urmare a ajustarii fiscale, o braziliana a fost invitata de Syriza, partidul grec de stînga care a învins ultimele alegeri, pentru a compune Comitetul de Auditorie a datoriiei Grecesti, împreuna cu alti 30 specialisti internationali. Braziliana respectiva este Maria lucia Fattorelli, auditoare reformata a Retetei Federale si fundatoarea miscarii ‘’Auditarea Cetateana a Datoriei’’, în Brazilia. Dar ce are de vazut ajustarea cu recuperarea economiei din Grecia ? Totul, spune Fattorelli. ‘’Datoria publica este coloana dorsala’’.

În timp ce Brazilia merge în directia austeritatii, cercetatoarea participa la comisia care va ancheta acordurile, schemele si fraudele în datoria publica care au dus Grecia, potrivit Syriza, la criza económica si sociala. ‘’Exista un sistem ‘al datoriei’. Este folosirea acestui instrument [datoria publica] ca vehicul pentru a deturna recursurile publice în directia sistemului financiar’’. completeaza Fattorelli.

Aceasta nu este prima data ca auditoarea este actionata pentru acest tip de misiune. În 2007, Fattorelli a fost invitata de presedintele Ecuadorului, Rafael Correa, pentru a ajuta la identificarea si dovada diferitelor ilegalitati în datoria tarii. Lucrarea a redus cu 70% stocul datoriei publice ecuatoriene.

Translator: The Light Journalist

Post a Comment

assangeAt midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas

the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RCinfo@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos