Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Monday, July 6, 2015

Romîna -- GRECIA TREBUIE SA VOTEZE ACEST 5 IULIE !NU!, !OXI!: DACA ÎNVINGE ‘’NU’’, ESTE ÎNDEPARTAT AUSTERICIDUL; DACA ÎNVINGE’’DA’’ ESTE AJUTORUL PENTRU MERKEL SI ‘’FMI’

¡¡ GLORIA ETERNA A LOS ABOGADOS DE ATOCHA !!




GRECIA TREBUIE SA VOTEZE ACEST 5 IULIE !NU!, !OXI!: DACA ÎNVINGE ‘’NU’’, ESTE ÎNDEPARTAT AUSTERICIDUL; DACA ÎNVINGE’’DA’’ ESTE AJUTORUL PENTRU MERKEL SI ‘’FMI’’.


* Este notata atît de mult slabirea vulturilor capitalisti, astfel încît pîna si mica Grecie a reusit sa puna în sah întregul sistem liberal; Normal, daca toti banii omenirii se gasesc  în paradisuri fiscale, în timp ce oamenii nu au lichiditate.

** Grecia nu este singura, toata lumea progresista este cu ea, în special Rusia, care trimite încurajare si sprijin poporului grec; ALEXIS TSIPRAS trebuie sa continuie sa reziste cu armata sa de spartani ca un exemplu pentru popoarele Europei.


Capitalismul nu mai este Sheriful lumii, este batrîn, fara stralucire si fara nici o putere pentru a reactiona în fata noilor tendinte progresiste care se ridica pentru a spune ! STOP ABUZURILOR!; este cazul GRECIEI care la plantat în fata lui MERKEL si FMI, sa terminat cu teama, sau terminat mandatele împotriva celor saraci … ; din fericire exista deja forte progresiste ca o alternativa de ajutor, Rusia este nava amiral în tarile BRICS (Brazilia, Rusia, India, China si Africa de Sud).

Noul guvern de stînga SYRIZA nu poate fi învinovatit de dezastrul economic care exista în Grecia, ar fi ca si cum am învinovati pe PODEMOS, de dezastrul economic al lui Rajoy, cînd ajunge la putere; Grecia a fost guvernata de bipartidismul lui PP si PSOE greci, deseurile, muscaturile, acoperirile de delicte de manusi albe, sau transformat într-o datorie de neplatit, datorii care sufoca pe cei mai debili, dar nu pe milionari; Prim-Ministrul Alexis Tsipras nu este dispus ca dezastrul economic al bipartidismului sa-i încarce pe cei mai saraci asa cum se procedeaza în Spania, noul GUVERN GREC ARE DEMNITATE,  si este dispus sa-si rupa sufletul pentru ai lui; nici o data nu se va trada un frate, oricum ar pune-o Merkel, FMI, Rajoy, … acestia nu mai sperie pe nimeni. 



Majoritatea tarilor din Uniunea Europeana poarta o coroana de spini si o cruce, si merg pe drumul calvarului numit ‘’ austeritate pentru cei saraci’’, în cazul în care guvernul lui Syriza si-ar pleca capul asa cum o face Rajoy, ar însemna sa lasa sa moara de foame propriul popor, mai multe sinucideri, mai multa saracie … adica, sa vada murind propriul popor al lui ; priviti pîna unde ajunge lacomia vulturilor, care cer cu exigenta sa se continue reducerea pensiilor celor reformati, atunci cînd acestea sunt déjà mizerabile, ?unde vor sa ajunga ?.

DATORIILE


Deseurile liberalismului, mediocritatea bipartidismului, si mai ales minciuna institutionalizata a politicienilor, au condus Grecia la colapsul economic, si toate acestea cu complicitatea Uniunii Europene, care a stiut prea bine ca PSOE si PP greci minteau, falsificau conturile, …  continuau sa le acorde împrumuturi ; dar acest lucru nu este o coincidenta, este strategia sistemului capitalist, ‘’FA DATORII CA SA-TI PIERZI SUVERANITATEA’’, ‘’FA DATORII CA SA ÎNGENUNCHEZI !NU ! Grecia nu este dispusa  sa-si piarda suveranitatea, nici nu va permite sa fie supusa, deoarece stînga are demnitate ; este de preferat sa rupa lanturile si sa fie liberi, în loc sa poarte cruci si coroane de spini … la urma urmei saracii nu mai pot sa fie si mai saraci, dimpotriva, tot ceea ce vine, îi vor beneficia.

SPANIA CA PROMOTOR AL DATORIEI GRECESTI

Este o minciuna ca Grecia datoreaza 26.000 milioane de euro statului spaniol, Tara noastra a împrumutat numai 6.659,48 milioane de euro în 2010 si 2011, restul (cam 19.600 milioane de euro), sunt bani care au fost împrumutati de catre unii investitori financiari ai statului grec (FONDURI VULTURI), si pe care Statul spaniol la aprobat ; ?Cine a autorizat guvernul spaniol sa aprobe datoriile care nu erau ale lui ?, ?de ce împrumutam ceea ce nu avem ? dupa cum se vede a existat o tacere complice a bipartidismului spaniol, asa cum ceea ce se numeste ‘’stînga unita’’ ; pura coexistenta pentru a trada interesele poporului.

Aceata atitudine raspunde mandatului sistemului Capitalist, Spania continua sa se indatoreze în fiecare zi, cu fondurile vultur, datoria a depasit déjà un MILIARD de euro (cu M), asa ca trebuie sa acceptam toate mandatele lui Merkel ; Troika iese si intra în Spania ca si cum ar fi în casa ei, ne-am pierdut suveranitatea, si bipartidismul au devenit niste tradatori.

GRECIA TREBUIA SA AIBA O ECONOMIE SANATOASA

Istoria va judeca ‘’PP’’-ul grec, PSOE grec, UE, Troika, FMI, ca vinovati de dezastrul economic grec, si prin urmare, saracia populatiei în favoarea a cîtiva bogati, aceasta este marea provocare a noului guvern de stînga  grec, salvarea în primul rînd a clasei celor saraci a capitalismului vultur, pentru a da demnitate cetatenilor sai, dezvoltarea clasei medii, deoarece are potentialul sa o faca, mai ales cu oferta de ajutor a Rusiei ; amintiti-va ca Tara Helena, este situata strategic între Europa, Asia si Africa, si la Nord-Est cu Turcia. La Est se gaseste Marea Egee, la Vest Marea Ionica si în Sud Marea Mediterana ; TREI MARI scalda 13 676 km de coaste, si al 11-lea litoral major din lume, ceea ce o face astfel sa devina Tara cea mai bine plasata  între trei Continente din lume.
Teritoriul grecesc este de asemenea format din aproximativ 1400 de insule, grupate în sapte arhipelaguri, dintre care 227 sunt locuite. Aproximativ 80% din terenul sau este format din munti, din care cel mai înalt este muntele Olimp, cu 2917m.
Grecia cu bogatia marilor sale, frumusetea ideala pentru turism, centrul de afaceri a trei Continente (Europa, Asia si Africa), nu are nevoie de nimeni, asa cum nu a avut în antichitate, este necesar doar sa rupa lanturile care au fost puse de tradatorii bipartidismului grec.

!!ACEST 5 IULIE, GRECIA VOTEAZA ‘’NU’’, ‘’OXI’’ !!


Translator : The Light Journalist



 "NO", "OXI"!!

No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos