Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Monday, October 19, 2015

Hrvatski -- Gordon Duff -- Američki plan da raširi koleru diljem Sirije i Turske mogao bi biti neuspješan

Tajni američki napad o kojem govori Putin, dio je Pentagonovog plana biološkog ratovanja

18. listopada 2015

Gordon Duff, glavni urednik

Američki plan da raširi koleru diljem Sirije i Turske mogao bi biti neuspješan


 Kaiser_346


Prošlog tjedna dva američka ratna zrakoplova F16 napala su grad Aleppo u Siriji, grad od 2,5 milijuna ljudi, jedan od najstarijih naseljenih gradova na Zemlji. Ruski predsjednik Putin nazvao je napad "čudnim" i posumnjao u američke motive. Nakon tog napada, rasuđivanje poslije naoko bizarnog napada postalo je jasno: Amerika pokušava srušiti vladu Assada koristeći biološko oružje.

Sirijska prirodna opskrba vodom, rijeka Eufrat, nosi koleru, naravno, ali i desetke bolesti koje se prenose putem vode koje su potpuno otporne na antibiotike gdje čak najbolja palijativna skrb vjerojatno neće jamčiti povoljan ishod. 

Vraćajući e u 2013 godinu, Aleppo je bio pod sličnim napadom, plinom Sarinom, optužujući vladu u Damasku, "crvenu liniju" koja je gotovo dovela do američkog zračnog napada na Siriju. Kad je otkriveno da je sirijski plin bio proizveden u američkoj istraživačkoj ustanovi u Tbilisiju, u Gruziji, kasnija tema Russia Today dokumentarca zabranjenog u SAD-u, a prokrijumčaren u Siriju, što je posvjedočila filmska ekipa Press TV na čelu sa Serenom Shim (ubijenoj u Turskoj), Amerika je stala. 

Trenutni napad, koji se podudara s izbjegličkom krizom u Europi i velikim vojnim operacijama koje čiste provinciju Aleppo od koalicije koja podupire "umjerene teroriste", po svemu sudeći je ono što je dovelo Pentagon do točke da izbrišu postrojenja za pročišćavanje vode u Aleppou. Američki cilj bio je početak epidemije kolere u jednom od najvećih gradova na Bliskom istoku, dovodeći desetine tisuća izbjeglica usred velikih vojnih operacija protiv terorističkih grupa s kojima je Pentagon igrao neko vrijeme.

Do sada, međutim, Pentagon je bio neuspješan. Bilo je mnogo uspješnije s oko 100.000 izbjeglica koje su mogle pobjeći u provinciju Hatay u Turskoj, zarazivši još više od milijun ljudi u regiji prepunoj izbjeglica.


Vidite, kolera je "dar koji nastavlja davati" veliku zaraznu bolest. Deseci pacijenata zaraženih kolerom mogu preopteretiti svaku ambulantu ili čak regionalnu bolnicu. Deseci prenosnika kolere mogu u nekoliko dana i u pravim uvjetima, rat i izbjeglice na primjer, stvoriti uvjete neviđene još od srednjeg vijeka. 

Istovremeno s američkim napadom bilo je totalno zamračenje svih izvješća iz regije, uključujući Twiter i Facebook postove, totalno brisanje svih izvješća o američkom bombardiranju s izuzetkom Weterans Today, Tass i Russia Today. 

Čak i izjave predsjednika Putina, i njegovo spominjanje američkog napada 3 puta, zabranjena su svim zapadnim novinarima i izbrisana s interneta. 

Pentagonov plan je poseban biološki rat i nije prvi put da je korišten u Siriji. Slobodna Sirijska vojska, s izraelskim i američkim savjetnicima za specijalne operacije u svakoj jedinici, imali su za cilj primarnu vodoopskrbu u cijeloj Siriji, osobito u Damasku.

Iz EMedicine o biološkom ratovanju:

Kolera

Kolera je akutna i potencijalno ozbiljna bolest probavnog sustava (želuca i crijeva) uzrokovana bakterijom Vibrio cholerae. Ovaj agens bio je proučavan u prošlosti kao biološko oružje. Kolera se ne širi lako s čovjeka na čovjeka, pa se činilo da glavne zalihe vode moraju biti izdašno kontaminirane da bi ovaj agens bio učinkovit kao biološko oružje.

Kolera normalno može zaraziti vodu ili hranu koja postaje kontaminirana ljudskim crijevnim otpadom. Organizam može preživjeti do 24 sata u kanalizaciji i čak do šest tjedana u određenim vrstama nečiste vode koja sadrži organske tvari. On može izdržati smrzavanje tri do četiri dana, ali je odmah ubijen suhom toplinom, parom, kuhanjem, kratkotrajnim izlaganjem običnim dezinficijensima, i kloriranjem vode. 

Otrov uzrokuje da crijeva stvaraju ogromnu količinu tekućine koja onda stvara tanki, sivkasto smeđi proljev. 

Znamo da je plan Pentagona da uništi objekte za kloriranje u Aleppou. Rijeka Eufrat sa svojim beskrajnim sadržajem ljudskog otpada će napraviti ostalo. 

Svatko tko ne vjeruje da su Pentagon i CIA za to sposobni je glup.

Link: 



Preveo: Fredi

No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos