Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Sunday, June 7, 2015

Romîna -- NOI AM TRECUT DINCOLO DE PUNCTUL ÎN CARE NE PUTEM FACE GRIJI DESPRE CEEA CE CRED OAMENII DESPRE NOI.

NOI AM TRECUT DINCOLO DE PUNCTUL ÎN CARE NE PUTEM FACE GRIJI 
DESPRE CEEA CE CRED OAMENII DESPRE NOI.PLANETA NOASTRA NU ARE NICI O SANSA, DACA NU 
INALTAM CONSTIINTA NOASTRA SI VORBIM. 

SI DACÃ ar exista o amenintare monumentala a mediului ambiental despre care voi nici macar nu ati sti ca are loc ? SI DACÃ ati descoperi ceea ce afecteza sanatatea voastra si a persoanelor pe care le cunoasteti si le iubiti ? SI DACÃ ati afla ca asta este o problema asa de mare ca are potentialul de a distruge recoltele noastre si padurile, pamîntul pe care cresc, toata aprovizionarea noastra de apã si toate ecosistemele noastre – si CA DACÃ voi nu actionati, nu mai este cale de întoarcere pentru noi nici o data?

Noi nu vorbim despre procesul de injectare de lichid cu presiune înalta în stîncile subterane, cavitati, etc, pentru a forta deschiderea fisurilor existente si a extrage petrolul sau gazul (fracking), sau de energia nucleara sau industria petrolului. Nici macar nu vorbim despre schimbarea climei.

SI DACÃ asta a fost folosita de forma insidioasã, asa cum si alimentele transgenice care au intrat în alimentatia noastra, fara cunostinta noastra ? SI DACÃ ar parea a fi inofensiv, dar nu ar fi ? SI DACÃ, au fost atît de competent introduse în cultura noastra, ca noi înca nici macar nu ne-am dat seama ?. SI DACÃ ar fi fost atît de magistral cenzurata si amestecata în controversii, ca daca ai fi gasit ca este straniu sau preocupant, tu ai fi fost dispretuit sau ignorat?

Suna ca si cum ar fi fictiune stiintifica, dar nu este. Are loc acum, bine deasupra capului tau, si se numeste  ‘’geoinginerie’’.


Poti gasi articole si dezbateri, în care savantii propun sa ‘’întunece’’ soarele, pentru a dezaccelera schimbarea climática, folosind o tehnica numita ‘’Gestiunea Radiatiei Solare’’ (SRM – Solar Radiation Management). Conceptul sau este de a imita efectele de întunecare si racire cauzate de catre o eruptie vulcanica, si a particulelor de poluire existente, cauzata de catre activitatea omeneasca. Cu toate acestea, nu se mai gaseste în faza de propuneri de cîtva timp, si chiar daca autoritatile oficiale nu admit asta, SRM se gaseste deja operational în mare scala.

SRM, suna ca o solutie viabila pentru a incetini schimbarea climática, si savantii au tot repetat cît este de ‘’ieftin’’, de mai multe ori. Însa el are un pret. În adevar are multe.

Programele de inginerie/geoinginerie climatica globala, RUP în mod radical standardele climatice, întrerupînd ciclul hidrologic (cauzînd seceta în unele arii, si inundînd altele), distrugînd stratul de Ozon, si contaminînd toata planeta cu consecintele acestor operatii de pulverizari toxice în atmosfera.

Programele de inginerie ale climei au fost în mod total implantate de cîtiva ani. Exista un munte de date stiintifice reale si filme cu imagini pentru a dovedi declaratia acestui fapt.

Daca sunteti preocupat, clicati aici: http://www.skyderalert.com/, si pierdeti cîteva minute pentru a vedea trailerul ‘’Uitindu-se în sus’’, un recent lansat si premiat documentar, narat de catre William Baldwin. Este o excelenta introducere la tema ingineria/geoingineria climei.

Noi includem articole si informatii, care vor aduce mai multa lumina asupra acestei probleme extrem de importante, care afecteaza în mod radical sistemele de sustinere ale vietii pe planeta noastra, si  a fiecaruia dintre noi. Unicul nostru scop este ca voi sa revizuiti ceea ce am inclus, si speram sa motiveze investigatia voastra continua, asupra programelor de modificare ale climei complect ilegale, neregulamentata si incredibil de devastatoare, care se realizeaza la scala globala.

Puteti afla mai multe în:


’’Ingineria climei, clima de razboi...’’

’’Tema cea mai importanta a timpului nostru’’ http://www.youtube.com/watch?v=a2x6TEeknfo

Trailer
’’Look Up’’-Film complect

O prezentare de slide-uri, referitor la cee ce se petrece în lumea noastra: http://worldviewclimateengineering.weebly.com/

Nu sunt doar trasee de avioane ? Nu.

Puteti gasi mai mute documente si fotografii în aceste linck-uri:

. Wonderfest 2010, discussing Solar Radiation Management / Wonderfest 2010, Discutînd Gestiunea Radiatiei Solare.
SRM Select 08 below video: http://tinyurl.com/oyd84v3

.  Articol de Cercetare globala: http://tinyurl.com/bxy5yqy

.  Monsanto Buys Climate Corporation / Monsanto Cumpara Marea Companie de Date Meteorologice (pentru a mari productia si beneficiile): http://rt.com/news/monsanto-buy-climate-corporation-687/

.  Articol de Sfaturi de Relatii Straine: Adevarul despre Geoinginerie: http://tinyurl.com/n6x8va6

.  Dar de afapt ei vorbesc despre cum sa foloseasca Sulf-ul ? Si Aluminiu-l?  http://www.youtube.com/watch?v=nmGRy_cCiZw&feature=youtu.be

.De ce Aluminiu-l ar fi o problema?: http://www.lenntech.com/periodic/Elements/al.htm   ( si nici o data nu va mai putea fi curatat de pe solul nostru).


Înca nu sunteti convinsi ca modificarea meteorologica are loc sau ca a fost folosita în trecut ? Faceti clic pe link-urile de mai jos:


.   a 93-a Conferinta Anuala Americana da Meteorologie - Ianuarie 2013
.  Vedeti paginea 6, sectia 2.6‚’’ Însamîntarea de Nori Cirrus, pentru Reducera Încalzirii Globale’’ : http://tinyurl.com/lqhu7ql

.Weather Modification Inc. (Modificarea Vremii) www.weathermodification.com ( Ei vad ’’potentialul’’. Noi suntem preocupati cu asta.)

.  North American Weather modification Council : www.nawmc.org  ( Ne preocupam si cu asta de asemenea.)

Ce Puteti Sa Faceti ?

Cereti o audienta la reprezentantii dumneavoastra la Consiliul de Stat-Adunarea Nationala, si împartasiti preocuparile dumneavoastra.
. Contactati aceasta organizatie si exprimati opiniile dumneavoastra:  http://dcgeoconsortium.org/

Si va rugam,

transmiteti prezenta scrisoare tuturor acelora pe care îi cunoasteti.

NOI AM TRECUT DINCOLO DE PUNCTUL ÎN CARE NE PUTEM FACE GRIJI DESPRE CEEA CE CRED OAMENII DESPRE NOI.

PLANETA NOASTRA NU ARE NICI O SANSA, DACA NU
INALTAM CONSTIINTA NOASTRA SI VORBIM.

Zona de anexe:

Previzualizarea anexului GEOENGINEERING.rtf

GEOENGINEERING.rtf

Previzualizarea video-ului de la:  YouTube Climate Engineering Weather Warfare, and the Collapse of Civilization - PLEASE SHARE!! chemt

Climate Engineering Weather Warfare, and the Collapse of Civilization - PLEASE SHARE!! chemtrails

Previzualizarea video-ului de la:  YouTube LIVE Updated Presentation - The Most Important Topic of Our Time - GeoEngineering & chemtrail

LIVE Updated Presentation - The Most Important Topic of Our Time - GeoEngineering & chemtrails


Previzualizarea video-ului de laYouTube HIGH BYPASS TURBOFAN JET ENGINES & CONTRAILS

HIGH BYPASS TURBOFAN JET ENGINES & CONTRAILS

Previzualizarea video-ului de laYouTube David Keith (Harvard University): Atmospheric Geoengineering with Aluminum Aerosols ('Chemtrails'

David Keith (Harvard University): Atmospheric Geoengineering with Aluminum Aerosols ('Chemtrails')

Translator:
LIGHT JOURNALISTPost a Comment

assangeAt midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas

the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RCinfo@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos