Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Saturday, June 6, 2015

Romîna -- ESTE ORA SA TE TREZESTI, SAU SA MORI DORMIND !


ESTE ORA SA TE TREZESTI, SAU SA MORI DORMIND ! 

Publicat pe 28/04/2015

Aceasta imagine pe 25 Aprilie 2015, arata un sistem de joasa presiune, care este în curs de a fi distrusa. Probabil ar fi adus ploi abundente în California, dar acum nu vom mai sti.

Pentru meteorologi: Presiunea joasa nu  fost distrusa de o intrare a aerului cald din Sud, deoarece suprafata inferioara continua sa se întareasca, în acelasi timp în care a disparut presinuea joasa în curentul jetului (1). Prin urmare, orice schimbare a temperaturii apei, sau de intrare a aerului cald la suprafata, NU avea NIMIC de vazut cu disparitia brusca a presiunii scazute, în curentul jetului.

Cer la 1.000 de persoane, de pe coasta occidentala a Statelor Unite, sa foloseasca aceasta abordare pentru a combate teroristii meteorologici: Folositi un al doilea computer, pentru a face download a hartilor meteorologice recente, la fiecare 12 ore. O legatura ieftina de KVM (keyboard video monitor) = (teclele de monitorat video), va permite sa se foloseasca un singur monitor, mouse si tecladul.Dupa ce ati înregistrat timp de o saptamîna hartile meteorologice pe al doilea computer, investigati-le în scopul de a cauta evenimente anormale. Acesta este cel mai usor si ieftin mod de a lupta împotriva razboiului meteorologic. Este ceva PUTERNIC, pe care îl puteti face pentru a împiedica Seceta pe coasta occidentala, sau lansarea de chemtrail-uri peste zona voastra!
Acum planeta noastra este în mod oficial pe moarte, datorita accelerarii fara stavila a eliberarii metanului, cauzat de dezghetarea Arcticului. Deci, sunt folosite radiatoare ionosferice SBX ale Marinei SUA, ca arma terorista împotriva întregii planete. ICC-ul (International Control Commission - Comisia de Control International),  NATO-ul si natiunile lumii trebuie sa se uneasca rapid, pentru a pune capat utilizarii acestor arme de genocid ale Agentiei Apararii cu Rachete ale SUA.

Aici aveti un link, care arata eliberarea fara control a metanului din Arctic: http:// arctic-news.blogspot.com/2015 /   ...  metanul este un gaz cu efect de sera, puternic, însa în asa fel, ca acum suntem în curs de a trece de ’’punctul critic’’, catre o încalzire globala incontrolabila. Aceasta este cea mai grava criza cu care planeta noastra sa confruntat în 55 de milioane de ani. Eliberarea metanului este în mod deliberat ascunsa de rasa omeneasca, datorita furiei si razbunarii, care va fi îndreptatata împotriva responsabililor.


ESTE HORA SA TE TREZESTI, SAU SA MORI 

DORMIND!


Aici aveti hartile meteorologice pe care le folosesc ( totul este gratis)


Translator: 
The Light JournalistPost a Comment

assangeAt midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas

the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RCinfo@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos