Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Monday, February 2, 2015

Hellenic -- BENJAMIN FULFORD: έκθεση26 Ιανουαρίου 2015



Οι Έλληνες βάζουν τέλος στη δουλεία του χρέους, ένας κακός βασιλιάς πεθαίνει, οι Ρώσοι επιτίθενται, οι κεντρικές τράπεζες είναι σε πανικό και η ελίτ του Νταβός κάνει κόλπα, ενώ ο κόσμος καίγεται


26 Ιανουαρίου 2015


Η παγκόσμια επανάσταση εναντίον της κυριαρχίας της συμμορίας και της Βαβυλωνιακού τύπου δουλείας του χρέους  συνεχίζει να ξεδιπλώνεται, αφήνοντας την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή σε αναταραχή. Οι Έλληνες έκαναν την πιο τολμηρή κίνηση την περασμένη εβδομάδα, όταν απέκλεισαν την υπόδουλη στη συμμορία κυβέρνηση και εξέλεξαν μια κυβέρνηση που υπόσχεται να βάλει τέλος στη δουλεία του χρέους. Οι Ρώσοι δεν ήταν πολύ πίσω, όταν σήκωσαν το γάντι και άρχισαν μια πλήρους κλίμακας στρατιωτική εκστρατεία εναντίον του μισθοφορικού στρατού της συμμορίας στην ανατολική Ουκρανία. Επίσης, η υπόδουλη στη συμμορία κυβέρνησης της Υεμένης, που βρίσκεται δίπλα στα κοιτάσματα πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας, ανατράπηκε την περασμένη εβδομάδα, μόλις πέθανε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Αμπντουλάχ.


Το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα είναι επίσης σε σοβαρή αναταραχή, με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να αναγκάζεται να εκδώσει πάνω από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ, δήθεν για να δώσει ώθηση στην οικονομία, αλλά, στην πραγματικότητα, για να αποτρέψει την ολική κατάρρευση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος.

Τα περιστατικά αυτά είναι αλληλένδετα μέρη μιας ενιαίας εκστρατείας για την απελευθέρωση του πλανήτη από μια σατανική συμμορία, που εξακολουθεί να προσπαθεί να ξεκινήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, προκειμένου να υποδουλώσει για πάντα την ανθρωπότητα.

Επίσης την περασμένη εβδομάδα, εκπρόσωποι της ομάδας που προσπαθεί να αντικαταστήσει το ελεγχόμενο από τη συμμορία δολάριο των ΗΠΑ με το ελεγχόμενο από τη συμμορία SDR, επικοινώνησε με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου, προκειμένου να προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν τα σχέδιά τους. Η ουσία του μηνύματός τους ήταν ότι, προκειμένου να μειωθούν οι στρεβλώσεις στην παγκόσμια οικονομία, που προκαλούνται από το δολάριο των ΗΠΑ, θέλουν να το αντικαταστήσουν σταδιακά με το SDR. Βασικά, αυτά ήταν εξ ολοκλήρου αλαμπουρνέζικα, μεταμφιεσμένα σε εντυπωσιακή οικονομική γλώσσα.

Τους ειπώθηκε σε σαφή γλώσσα, ότι ένα ιωβηλαίο, μια μια-για-πάντα ανακατανομή των αγαθών και μια τεράστια (πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων) εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας και τη λήξη της καταστροφής του περιβάλλοντος ήταν αδιαπραγμάτευτες απαιτήσεις. Αν αποτύγχαναν σ’ αυτό, τους είπαν, είναι μια μαθηματική βεβαιότητα, ότι το σημερινό τους σύστημα θα καταρρεύσει σε μια καταστροφική αποτυχία, οδηγώντας σε ένα σενάριο λουτρού αίματος τύπου γαλλικής επανάστασης.

Η ίδια η ελίτ, που συγκεντρώθηκε στο Νταβός της Ελβετίας την περασμένη εβδομάδα, φαίνεται να παραδέχεται την ήττα, τουλάχιστον σύμφωνα με τους τίτλους των συζητήσεων στο πάνελ τους, όπως:

«Ηγεσία σε κρίση. Ανισότητα, πόλωση, παράλυση: Αποτυγχάνει η δημόσια ηγεσία;» και «Αποτυγχάνουν τα υφιστάμενα πρότυπα ανάπτυξης να δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης και να αντιμετωπίσουν την εισοδηματική ανισότητα;»


Σε περίπτωση που δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, η απάντηση και στα δύο ερωτήματά τους είναι "ναι".

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην ελληνική κατάσταση, για να κατανοήσουμε το είδος των πολιτικών που υλοποιούνται από τους ανθρώπους που έχουν τα ηνία του δυτικού οικονομικού κόσμου. Οι Έλληνες είχαν τεθεί υπό την φροντίδα του ΔΝΤ το 2010. Σαν οικονομικός αρθρογράφος θα σας πω, ότι έχω δει ξανά και ξανά όλα αυτά τα χρόνια το ίδιο πράγμα να συμβαίνει, όταν οι χώρες βρεθούν στην αρπάγη του ΔΝΤ. Σε όλες είπαν το ίδιο πράγμα: «Στραγγίστε όλα τα χρήματα που μπορείτε  από τον λαό σας, πάρτε όλους τους πόρους σας και παραδώστε τους στη διεθνή τραπεζική μαφία». Αυτό είναι εκείνο που έκανε η απερχόμενη υπόδουλη ελληνική κυβέρνηση. Το αποτέλεσμα ήταν ότι το ελληνικό ΑΕΠ μειώθηκε κατά 25%, τα εισοδήματα μειώθηκαν κατά 30% και το χρέος αυξήθηκε από 126% του ΑΕΠ το 2010 στο 175% σήμερα. Το αποκορύφωμα όλων αυτών είναι, ότι πολλά από τα νησιά τους δεν είναι πλέον ελληνικά.

Οι Έλληνες είχαν τελικά υποστεί αρκετά και εξέλεξαν μια κυβέρνηση, που υπόσχεται να αποκηρύξει το χρέος. Εξακολουθεί ωστόσο να θέλει να κάνει χρήση του ευρώ, όμως, αν το κάνει αυτό, θα πρέπει να συνεχίσει να παίρνει εντολές από τους Γερμανούς. Θα ήταν καλύτερα να δώσουν προσοχή στο ότι οι Ρώσοι έχουν προτείνει να στέλνουν το αέριο που μεταφέρουν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας (δίνοντας στους Έλληνες υψηλά τέλη μεταφόρτωσης) και να αγοράζουν ελληνικά προϊόντα. Αν οι Έλληνες εκδώσουν το δικό τους νόμισμα, είναι αλήθεια ότι το μεγαλύτερο μέρος της ελίτ τους δεν θα είναι πλέον σε θέση να αγοράζει τα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz, αλλά η επακόλουθη εισροή τουριστών και η εκροή των ελληνικών εξαγωγών θα κάνουν κατά μέσο όρο τους  Έλληνες πολύ πλουσιότερους.

Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν οι Ισπανοί και οι Ιταλοί καταλάβουν το ίδιο πράγμα. Το project του Ευρώ θα λειτουργήσει μόνο αν οι μεσογειακές χώρες παραχωρήσουν τον πλήρη έλεγχο σε μη εκλεγμένους γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες και στα αφεντικά τους της συμμορίας. Το αποτέλεσμα αυτού του πράγματος θα ήταν ο φασισμός στην Ευρώπη.

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που κάνουν οι Ρώσοι. Μετά την αποκοπή του αερίου τις τελευταίες εβδομάδες προς την διαρκώς αρνούμενη να πληρώσει ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, έχουν πάψει τελικά να φέρονται με το γάντι και πηγαίνουν σε μια πλήρη επίθεση ενάντια στον ξένο μισθοφορικό στρατό στην ανατολική Ουκρανία. Οι Ρώσοι μάχονται για τα πατρώα εδάφη τους, οι μισθοφόροι για το χρήμα, είναι αρκετά εύκολο να μαντέψει κανείς ποιος θα νικήσει.

Οι νέοι σύμμαχοι της Ρωσίας, οι Τούρκοι, μαζί με τους Ιρανούς, τους Ιρακινούς και το Πεντάγωνο συνεχίζουν εν τω μεταξύ την επίθεσή τους εναντίον των σατανικών καθεστώτων του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας. Ο θάνατος του Βασιλιά Αμπντουλάχ την περασμένη εβδομάδα, ενός από τους χειρότερους ηγέτες σε αυτόν τον πλανήτη,


σηματοδότησε μια σημαντική καμπή. Ο διανοητικά πάσχων αδελφός του Salman έχει αναλάβει την εξουσία, αλλά αυτό το καθεστώς, ο κυριότερος χρηματοδότης της τρομοκρατίας στον κόσμο, είναι καταδικασμένο να καταρρεύσει.
Εδώ, με την ευκαιρία, μπορείτε να δείτε τον πρόεδρο Ομπάμα να υποκλίνεται και να φιλάει το δαχτυλίδι του Αμπντάλα και τον Τζορτζ Μπους Τζούνιορ εμφανώς να τον φιλάει με γλώσσα.



Θυμηθείτε ότι τόσο οι Σαούντ όσο και οι Μπους είχαν βαθιά ανάμιξη στην προδοσία της 11ης Σεπτεμβρίου εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ο Ομπάμα εξακολουθεί να επαναλαμβάνει τα ψέματά τους σχετικά με το εν λόγω συμβάν.

Η πτώση των τιμών του πετρελαίου και οι στρατοί που πλησιάζουν είναι και οι δύο πρόδρομοι της κακής μοίρας γι’ αυτό το σατανικό καθεστώς.

Η πτώση την περασμένη εβδομάδα του καθεστώτος-μαριονέτα της Υεμένης, υποχείριου της συμμορίας και της κλίκας των Σαούντ, σηματοδότησε επίσης ένα σημείο καμπής. Οι Υεμένιοι για καιρό θεωρούν τους Σαουδάραβες γείτονές τους σαν αμόρφωτους και άξεστος κτηνοτρόφους καμηλών, που απλά έτυχε να σταθούν τυχεροί με το πετρέλαιο. Η κατάσταση αυτή θα αλλάξει εντελώς.

Οι βρετανικές και γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών αναφέρουν σήμερα, ότι το ισραηλινό σιωνιστικό ή ναζιστικό καθεστώς του Νετανιάχου χάνει μεγάλο μέρος του εισοδήματος από το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής που έκλεψε από το Ιράκ, λόγω των στρατιωτικών απωλειών του ισραηλινού/σαουδαραβικού πληρεξούσιου στρατού του ISIS. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με έναν Γάλλο πράκτορα, «ο Γάλλος υπουργός άμυνας ήταν στο Ριάντ στις 4 Ιανουαρίου 2015 και επιβεβαίωσε ότι η Λιβύη θα υποστεί εισβολή μέσα σε τρεις μήνες, με σκοπό την εξασφάλιση πετρελαίου για το Ισραήλ».

Να θυμάστε ότι τόσο η Γαλλία όσο και το Ισραήλ διοικούνται μυστικά από την οικογένεια Rothschild. Έτσι, αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι μια προσπάθεια να αποφύγουν οι Rothschild την πτώχευση κλέβοντας πετρέλαιο από τη Μέση Ανατολή και φυσικό αέριο από την Ουκρανία. Μήνυμα προς την οικογένεια Rothschild: Είστε μαθηματικά καταδικασμένοι σε πτώχευση και ένα διεθνές ξεφάντωμα εγκλήματος δεν θα σας σώσει. Επίσης, μείνετε έξω από τη Λιβύη.

Μιλώντας για πτώχευση, μερικά από τα τραπεζικά θύματα της πρόσφατης υποχώρησης των τιμών του πετρελαίου αρχίζουν να εμφανίζονται. Σύμφωνα με πηγές της MI5 «η Standard and Chartered ψάχνει για νέο αφεντικό, ως αποτέλεσμα της κακής εμπορευματικής απόδοσης και του πετρελαίου, το χρέος της JP Morgan από την έκθεση σε μη επενδυτικής ποιότητας πετρέλαιο και φυσικό αέριο είναι 99,9 δισεκατομμύρια δολάρια, της Wells Fargo είναι 98 δις και της Bank of America είναι 58.7 δις». Αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Η τεράστια βουτιά του ευρώ έχει επίσης, στα σίγουρα, μαθηματικά καταδικάσει πολλές τράπεζες.

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι μαγειρεύονται σχέδια αυτή τη στιγμή, να αρπαγούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των απλών ανθρώπων, προκειμένου να διασωθούν οι τραπεζίτες και οι τράπεζες.

Η κατώτατη γραμμή είναι ότι το ευρωπαϊκό/αμερικανικό οικονομικό μοντέλο, που βασίζεται στη δουλεία του χρέους και τη χρήση πληρεξούσιων στρατών για την κλοπή πόρων, δεν λειτουργεί πλέον. Τα κόλπα με το σύστημα, που χρησιμοποιούν τέτοια τεχνάσματα όπως τα αρνητικά επιτόκια και το τύπωμα χρήματος δεν θα δουλέψουν.
Αυτό που χρειάζεται είναι μια Δυτική εκδοχή του υβριδικού μοντέλου κεντρικού σχεδιασμού / καπιταλισμού, που είχαν οι Ιάπωνες (μέχρι οι Αμερικανοί να τους αναγκάσουν να το καταργήσουν) και που οι Κινέζοι μιμήθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Το σύστημα θα πρέπει να υποστεί επανεκκίνηση.

Ο Benjamin Fulford έχει εργαστεί στην Ιαπωνία ως ανταποκριτής του Knight Ridder, του International Financing Review, της αγγλικής έκδοσης του Nihon Keizai Shimbun, και του South China Morning Post πριν πάει στο περιοδικό Forbes, όπου ήταν ο επικεφαλής του Γραφείο της Ασίας από το 1998 έως το 2005. Οι ερευνητικές εκθέσεις στόχευαν σε σκάνδαλα του ιαπωνικού κυβερνητικού και επιχειρηματικού κόσμου. Μετά την αναχώρηση από το Forbes έγραψε μια σειρά βιβλίων στα ιαπωνικά, μερικά από τα οποία έχουν γίνει μπεστ σέλερ, και άρχισε να δημοσιεύει στο διαδίκτυο.

Πηγή: Benjamin Fulford - Εβδομαδιαία Γεωπολιτικά Νέα & Ανάλυση


Translator: Nikos 

No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos