Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Sunday, January 25, 2015

GREEK -- BENJAMIN FULFORD:Ο οικονομικός πόλεμος κορυφώνεται, οι Ελβετοί προσχωρούν στη συμμαχία Πενταγώνου / Ηνωμένου Βασιλείου / BRICS -- 19, Ιανουαρίου 2015


Ο οικονομικός πόλεμος κορυφώνεται, οι Ελβετοί προσχωρούν στη συμμαχία Πενταγώνου / Ηνωμένου Βασιλείου / BRICS

Ben Fulford

19, Ιανουαρίου 2015

Αναρτήθηκε από τον Marc Nelson στις 19 Ιανουαρίου του 2015 στις 09:21 π.μ.Η πρωτοφανής πτώση της αξίας του Ευρώ την περασμένη εβδομάδα έναντι του γεν, του Δολαρίου των ΗΠΑ και ειδικά του ελβετικού Φράγκου είναι μια σαφής ένδειξη ότι η μάχη για τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, αλλά και του κόσμου, έρχεται σε μια κορύφωση. Η κίνηση των Ελβετών για αποσύνδεση του Φράγκου τους από το Ευρώ ήρθε μια εβδομάδα πριν από μια συνάντηση κορυφής της ελίτ στο Νταβός της Ελβετίας, που αναμένεται να ξεκινήσει με την εναρκτήρια ομιλία του υπ’ αριθμόν 2 της Κίνας Li Keqiang. Αυτή είναι η πρώτη φορά μέσα σε πέντε χρόνια που η κινεζική κυβέρνηση έχει στείλει κάποιο σημαντικό πρόσωπο στο Νταβός . Η ομιλία θα επικεντρωθεί στην θέση της Κίνας για τη διεθνή κατάσταση και θα προσφέρει πιθανές λύσεις σε διάφορα διεθνή προβλήματα. Αυτή η συνάντηση του Νταβός ονομάζεται «Ένα Νέο Παγκόσμιο Πλαίσιο», ένα όνομα που σαφώς αποσκοπεί στο να την διαχωρίσει από την φασιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίες, λένε οι κινεζικές κυβερνητικές πηγές, ο Λι θα συζητήσει την Κινεζοελβετική οικονομική ενοποίηση. Εκείνο που ξεκάθαρα φαίνεται από αυτό είναι, ότι ο ελβετικός τραπεζικός κόσμος, συμπεριλαμβανομένης της Κεντρικής Τράπεζας των κεντρικών τραπεζών, της BIS, έχει προσχωρήσει στη συμμαχία BRICS / Ηνωμένου Βασιλείου / Πενταγώνου.


Αυτή ήταν η μεγαλύτερη κίνηση σε μια εβδομάδα που σημαδεύτηκε από πολλά φαινομενικά άσχετα δραματικά γεγονότα. Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσουμε όλα τα άλλα χαοτικά και συχνά παράξενα γεγονότα, που έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα, είναι να σκεφτούμε γι’ αυτά με όρους ενός πολέμου συμμοριών. Τότε θα μπορέσουμε να αρχίσουμε να συνδέουμε ορισμένες, αλλά όχι όλες, από τις κουκίδες.

Πρώτον, θυμηθείτε ότι η Κριστίν Λαγκάρντ, η γαλλίδα επικεφαλής του ΔΝΤ, εξέδωσε στα τέλη του περασμένου έτους τελεσίγραφο προς τους ανθρώπους στην Ουάσιγκτον είτε να συμφωνήσουν στη μεταρρύθμιση ψηφοφοριών του ΔΝΤ ή ότι θα προχωρήσουν τον Ιανουάριο χωρίς αυτούς. Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ κάλεσε για τερματισμό των ενορχηστρωμένων από τις ΗΠΑ κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Αμέσως μετά από αυτό ήρθε η ψεύτικη επίθεση κατά του γαλλικού περιοδικού Charlie Hebdo. Αυτό ακολουθήθηκε από μια μεγάλη καμπάνια δημοσίων σχέσεων και μια συγκέντρωση των ευρωπαίων ηγετών και των επί κεφαλής λίγων πελατειακών τους κρατών, όπως μπορεί κανείς να δει εδώ:


Σημειώστε ότι κανείς Αμερικανός, Ρώσος, Κινέζος, Ινδός κ.λπ. ηγέτης δεν εμφανίστηκε σ’ αυτήν την εκδήλωση δημοσίων σχέσεων. Εκείνο που έχουμε, αντί αυτού, είναι μια συγκέντρωση των υπαλλήλων των Ρότσιλντ.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που προσπαθούν να προσκολληθούν στον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος του κόσμου, προτείνοντας τη χρήση SDRs που εξέδωσε το ΔΝΤ, υποστηριζόμενα από τους πόρους του κόσμου, ως αντικαταστάτη του δολαρίου των ΗΠΑ, γνωστού και ως παγκόσμιο γουάν. Αυτή η φράξια ζητά μεταρρύθμιση ψήφου εντός του ΔΝΤ, αλλά μόνο περιορισμένη μεταρρύθμιση, ενός είδους που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να έχουν σταθερά τον έλεγχο.

Πάντως, μετά από αυτή τη μεγάλη ψεύτικη επίδειξη και προβοκάτσια θρησκευτικής αντιπαράθεσης, ένας Γάλλος αξιωματικός της αστυνομίας αυτοκτόνησε.


Μετά από αυτό, ξαφνικά οι Ρώσοι έκοψαν όλο το φυσικό αέριο προς την Ευρώπη μέσω της Ουκρανίας και είπαν στους Ευρωπαίους ότι θα πρέπει να παίρνουν το φυσικό τους αέριο μέσω της Τουρκίας και της Ελλάδας.


Οι Ρώσοι είπαν επίσης στους Έλληνες ότι, αν εγκαταλείψουν το Ευρώ, η Ρωσία θα αγοράσει τεράστιες ποσότητες γεωργικών προϊόντων από αυτούς. Αυτές οι δύο ρωσικές κινήσεις ήρθαν μόλις πριν από τις ελληνικές γενικές εκλογές, που αναμένεται να δώσουν ψήφο σε ένα πολιτικό κόμμα, το οποίο θέλει να τερματίσει τη δουλεία του χρέους αυτής της χώρας στην μαφία του Ευρώ.

Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, η υπόγεια σήραγγα της Μάγχης, που συνδέει την Αγγλία με τη Γαλλία, έκλεισε από καπνό. Επίσης αυτή την ώρα ένας στόλος κινεζικών πολεμικών πλοίων έτυχε να ελλιμενίζεται στην Αγγλία.

Υπήρξαν επίσης κάποια εντυπωσιακά πράγματα που συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα με τον Πάπα Φραγκίσκο στις Φιλιππίνες. Ο Φραγκίσκος φωτογραφήθηκε κάνοντας ένα σατανικό σύμβολο με το χέρι, ενώ έλεγε ότι θα «δώσει γροθιά σε όποιον προσέβαλε τη μητέρα του».


Αυτό ήρθε λίγο μετά αφ’ ότου ο Πάπας μόλις απέφυγε ένα ατύχημα, όταν το αεροπλάνο του υπερέβη μυστηριωδώς ένα διάδρομο κατά την προσγείωση στις Φιλιππίνες.


Επί πλέον, ο Πάπας αναγκάστηκε από ένα τυφώνα να κόψει μια ομιλία, που είχε την πρόθεση να παρηγορήσει τους επιζώντες ενός τυφώνα!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ανώτερος αξιωματούχος της Στοάς Ελευθεροτεκτόνων Ρ2 Marco Di Mauro κάλεσε τον γράφοντα σε μια συνάντηση με τον Πάπα κατά την επίσκεψή του στις Φιλιππίνες. Ωστόσο, ο Di Mauro εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από την άφιξη του Πάπα και καμία συνάντηση δεν μπόρεσε να κανονιστεί. Ο Di Mauro ήταν στις Φιλιππίνες ψάχνοντας για χρυσό, για να στηρίξει ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα υπό τον έλεγχο της στοάς Ρ2 και του Βατικανού. Προφανώς κάποια ανώτερη δύναμη δεν πίστευε ότι αυτό ήταν μια καλή ιδέα.

Είναι σαφές ότι τόσο οι Ευρωπαίοι όσο και οι Ελευθεροτέκτονες της Ρ2 είναι κάτω από κάποιο είδος πολύπλευρης επίθεσης, με στόχο να τους αποτρέψει από τη διατήρηση ή την ανάκτηση του ελέγχου του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Τι γίνεται με την κατάσταση στις ΗΠΑ; Λοιπόν, τα πράγματα δεν πάνε καλά ούτε για τους γκάνγκστερς στην Ουάσιγκτον.

Για πολύ καιρό τώρα, λένε ψέματα μέσα από τα δόντια τους για την οικονομική κατάσταση, καθώς αυτή συνεχίζει να επιδεινώνεται. Τώρα, για μια ακόμη φορά, πλησιάζει μια λήξη προθεσμίας πληρωμής στις 31 Ιανουαρίου και αυτοί αγωνίζονται. Όπως επεσήμαναν οι αναγνώστες ενός ενημερωτικού δελτίου συναγερμού, το Υπουργείο Οικονομικών υπαινίχθηκε ότι μπορεί να χρειαστεί να κλείσει λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.


Επί πλέον, την περασμένη εβδομάδα, ένοπλοι πραγματοποίησαν πολλαπλές βολές στο σπίτι του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Αυτό ήρθε εν μέσω μιας εντεινόμενης κρίσης μεταξύ του προσωπικού στην Μυστική Υπηρεσία.

Επίσης συμβαίνει μια τεράστια κακοτυχία με έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία ενάντια στον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο και τη λεγόμενη ναζιστική Νεοσυντηρητική ομάδα του. Ο Μπους δεν έχει φανεί να φεύγει από το νοσοκομείο και οι τόσο πολλοί άνθρωποι, που κρύβονταν μέσα στον τρόμο από το δίκτυό του, τώρα βγαίνουν από την κρυψώνα τους.

Τώρα το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν πει ότι πρόκειται να απαγγείλουν κατηγορίες κακουργήματος εναντίον του πρώην Στρατηγού και αρχηγού της CIA Ντέιβιντ Πετρέους, σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές των εταιρικών μέσων ενημέρωσης. Ωστόσο, ούτε το FBI ούτε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως διοικούνται σήμερα, έχουν την ηθική υπόσταση που απαιτείται για την επιβολή αυτών των κατηγοριών.

Το Πεντάγωνο και οι τύποι των υπηρεσιών πρέπει να επιβάλουν στρατιωτική δικαιοσύνη κατά των εγκληματιών πολέμου, όπως ο Μπους Τζούνιορ, ο Ντόναλντ Ράμσφελντ κ.λπ. κατά τρόπο που δεν θα γίνει ένα γενικευμένο κυνήγι μαγισσών.

Αυτοί έχουν επίσης τα νομικά εργαλεία, που απαιτούνται για την απομάκρυνση των διεφθαρμένων πολιτικών από την Ουάσιγκτον. Άνθρωποι όπως ο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος έχει διωχθεί ως ένας από τους ανθρώπους που μοιράζουν χρήματα προσπαθώντας να προκαλέσουν φυλετικές ταραχές στο Ferguson, πρέπει επίσης να φυλακιστούν, σαν κοινοί εγκληματίες που είναι .

Μόλις γίνει αυτό, το Πεντάγωνο και η υπηρεσία Λευκά Καπέλα έχουν καθήκον να αποκαταστήσουν την Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και να εξασφαλίσουν ότι αυτή θα εκδίδει κυβερνητικό νόμισμα, για να αντικαταστήσει το ανύπαρκτο πλέον αμερικανικό δολάριο.

Ο κανόνας της Συμμορίας στον κόσμο θα μπορεί, επίσης, να τερματιστεί σύντομα σε μεγάλο βαθμό, αν συμβεί μια συντονισμένη ώθηση από τη συμμαχία Ηνωμένου Βασιλείου / BRICS / Πενταγώνου.

Τα μέλη της Συμμορίας, που επιδίδονται στη λατρεία του Σατανά, κυκλώνουν τώρα τις άμαξές τους γύρω από τον εγκληματία πολέμου Μπέντζαμιν Νετανιάχου, όπως φαίνεται στη μεγάλη φωτογραφική επιχείρηση, στο Παρίσι.

Ο Ιάπωνας σκλάβος, Πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε, κλήθηκε στο Ισραήλ για να συναντήσει τον ποδηγέτη του Νετανιάχου, ο οποίος θα δώσει εντολή στον Άμπε να συνεχίσει να λεηλατεί το ιαπωνικό χρηματοοικονομικό σύστημα για τους σατανιστές. Ο Νετανιάχου, όπως έχουμε αναφέρει και πριν, είναι ο άνθρωπος που απείλησε να καταστρέψει όλα τα πυρηνικά εργοστάσια της Ιαπωνίας, εκτός εάν η χώρα παραδώσει όλα τα συναλλαγματικά διαθέσιμά της. Γι' αυτόν και πολλούς άλλους λόγους η ώθηση για την απομάκρυνση του Νετανιάχου πρέπει να συνεχιστεί, ώσπου αυτό το τέρας θα είναι τελικά στη φυλακή, όπου και ανήκει.

Το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια των γκάνγκστερς, που έδωσε το όνομά της σε μια χώρα, τη Σαουδική Αραβία, αφού η ίδια. Insha'Allah (με το θέλημα του Θεού), οι απόγονοι του Ιμπν Σαούντ θα συρθούν από τα σπίτια τους και θα φονευθούν από τους δικούς τους ανθρώπους, αν δεν πάρουν τα όπλα εναντίον των σατανιστών Wahab.

Συνολικά όμως, η μάχη για την ανατροπή της Συμμορίας έχει φτάσει στο στάδιο της εκκαθάρισης, με μόνο μερικούς απομονωμένους εμμονικούς να φροντίζουν γι’ αυτήν.


Από τη στιγμή που αυτό θα έχει τελειώσει, μπορεί να αρχίσει μια τεράστια εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας, τη λήξη της καταστροφής του περιβάλλοντος και της μετατροπής αυτής της γης στον παράδεισο που επρόκειτο να είναι.

Translator: Nikos

No comments:

assangeAt midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas

the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RCinfo@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos