Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Friday, May 15, 2015

Romîna -- VETERANS TODAY -- Cea mai cruda farsa a istoriei: Khazarzii semiti


Publicat de Rand Clifford  în  Veterans Today, 29 aprilie 2015


« 97% dintre ‘Evreii’ actuali sunt Mongoli, Turci si Huni (Khazarzi) – Numai 3% dintre evrei au sînge semitic ! »


11q_352


O teama brusca a explodat direct în fata publicului. Belzebut la comenzile unui rol compressor napustindu-se în plina viteza asupra Umanitatii, cu lovituri montate pe frecventa « numarului magic 7 ». Tineti-va bine oameni buni, si ridicati capul; psihopatii grabiti si încurajati de « banii» usor de obtinut de la Fed cu zero la suta interese, figureaza într-adevar pe fisa postului Banksterzilor.

Acel 11 Septembrie reprezentat la ora actuala ca fiind Bijuteria Coroanei a mafiei Sioniste Rothschild-Khazarzi-Mossad în avalansa loviturilor montate tip « floricele de porumb », o revelatie imaculata în inima infiltrarii americane. 11 Septembrie, Sandy Hook … atentatul cu bomba a maratonului de la Boston … restul listei Satanice a lui Mobius, cornul belsugului terorii loviturilor montate evidente – din care cea mai mare parte flirteaza chiar cu « actorii crizei » profesionali ai seriilor televizive. Daca publicul ar vrea sa se trezeasca, cum va putea el dormi în timpul unui asemenea iad de lovituri montate, de terori-bidon (servind crearea a mii de locuri de munca publice atroce si bine remunerate cu avantaje sociale bune si seguranta profesiei)?

Contrar somnului, constientizarea implica a fi responsabil, în pragul pasului-fals, cu care publicul a fost conditionat sa evite: a Gîndi Liber. A visa si a vota sunt comparabile, deoarece nu au nevoie de nici un efort, nici-o reflexie personala; însa la nível federal votul este aproape în mod sistematic afirmarea unei cariere politice supuse unei înlantuiri, o (abomi)nare straina.

În loc de a urmari tradarea publica prin vot, nu am trebui noi oare sa spunem acelora care ne « tradeaza » :

« Daca raul este lucrul cel mai bun pe care voi îl puteti face, l-ati facut destul !

Tradarea este mereu la moda, daca tributul Israelului                              este Motivul.

«Neoconservatorii … cu dupla cetatenie (Israelo/Americana, în aceasta ordine de alegere) lucrînd pentru Israelul Rothschild-ului, pe cele mai mari posturi ale guvernului american, par a fi în mod complet la adapostul oricarui examen public. Asemenator « chemtrail-urilor (1) (distribuirile chimice aeriene), dovezile sunt coplesitoare – însa trebuie sa va gînditi în afara gestiunii perceptiei operatiilor psihologice. Daca nu ar fi existat mass-media alternative, putini Americani ar fi auzit vorbind despre « Proiectul pentru un Nou Secol American» (PNAC) – planul director al Neoconservatorilor raului Khazar pus în practica, prin 11 Septembrie al lor.

Pingînd de aroganta, arhitectii PNAC-ului (William Kristol, Robert Kagan, alaturi de Dick Cheney, Jeb Bush, Donald Kagan, Donald Rumsfeld, «Scooter» Libby, Bill Bennet, Eliot Cohen si alti criminali cunoscuti) folosesc termenul «Hegemonia mondiala benigna» ca un eufemism, pentru un razboi permanent (khazarzii mereu au fost în razboi perpetuu) … si tirania mondiala totala, versiunea fascista/feudala. Uitati ideile noi, nu sunt decît un reciclaj a celei mai vechi obsesii psihopate: Controlul Total, prin prabusirea genului uman, Lucifer calarind fulgerul.

Barbarii legendare domnind asupra oamenilor comuni (intentionat), dau acestor ignoranti cronici doar ceea ce merita în virtudea ignorantei lor ….

«Republicanii într-un raport de 2 contra 1, afirma ca Statele-Unite ar trebui sa sustina Israelul, chiar daca este în detrimentul intereselor americane, dupa un nou sondaj al lui Bloomberg Polities. Democratii unui esantion similar, afirma ca contrariul este adevarat, si ca Statele-Unite trebuie sa-si urmareasca propriile sale interesse, care au prioritate asupra acelora ale Israelului. »

Tradarea va fi ea oare acceptabila ? … Statele-Unite ar trebui sa sustina Israelul, chiar daca este în detrimentul intereselor americanilor». Nu va fi oare o «frunte» electorala formidabila si realista pentru Îndoctrinarea Prezidentiala a lui 2015-2016 !

O baza ca principiu:

La  dracu cu America, Dumnezeu sa binecuvinteze Israelul !

Asteptati sa vedeti … exista o lege care împiedica doi candidati sa se prezite cu acelas program (scris pe hîrtie Khazar/Rothschild cu cerneala verde illuminati) ? Putin intereseaza, ca acel care cînta la fluier, sa o faca cu aceeasi muzica a realegerii, toate diferentele între Demopublicani si Republicrati sunt o iluzie, ca toate lucrurile în acest maraton la crepusculul lui «Twilight», care este  difuzat pentru voi, prin Primul Canal Khazar.

Va puteti imagina ca publicul se trezeste, si schimba canalul ?

Imaginati-va ca sunteti un «reprezentant auto-proclamat a cetatenilor Statelor-Unite», ales pentru a fi campionul «vointei poporului» … si zicînd cu mîna pe inima :

« Jur credinta drapelului Statelor-Unite ale Americii … »

Pentru dronurile «Comitetului Americano-Israelian a Afacerilor Publice» (AIPAC), a minti pe un « juramînt de functionar» este tot atît de usor ca si cum ai aluneca pe o planseta de surfing cu sapun.
Se jura pe drapel. Republica este moarta. Si ceea ce ramîne din juramint, ca cetateni … nu este decît rahat.

Drapelul, este usor sa te asezi pe el, putin intereseaza cum îl maltratati – el nu ameninta de a gîndi el însusi. Atunci la dracu cu cetatenii ! Este drapelul care … va aduceti aminte … marinarii americani care plantau drapelul pe muntele Suribachi in timpul invaziei lui Iwo Jima, în 23 Februarie 1945 ? Dar mai ales, ceea ce are mai multa importanta, este aceasta hîrtie magica illuminati. Prea putin intereseaza ca aceasta sa fie exact o datorie raportata asupra copiilor ?

Stiti, tinerii au totul – ei au tineretea. Cîti din vechea elita
împietrita, nu ar da o suma nu neglijabila a hîrtiilor lor illuminati pentru ca sa fie tineri din nou ? Probabil acelas numar facînd parte din elita, prea fericita de a trai pe socoteala viitorului altora – si chiar al viitorlui Pamîntului, pentru placerea lor personala – ca Henry Kissinger (Premiul Nobel al pacii în 1975) care îl descrie astfel :

«Puterea este  ultimul afrodisiac».

Vom fi noi … luati ca evrei (jewed) ?

Dictionarul indica aceasta apropo de cuvîntul jewed :

1.a fi obiectul unor batai de joc, cu un umor sau un spirit exacerbat, a fi hartuit, insultat ; 2. a fi jupuit, a fi victima unei înselatorii, sau a fi urmarit de nenoroc. O referinta  asupra blestemului si poftei legendare a banilor «Israelitului». 3. a fi furat, a fi escrocat pe ceva.

«Urmariti, insultati, jupuiti, escrocati … legendara pofta pentru bani a «Israelitului» … începem sa ardem. Lasati de o parte trucul «blestemului» (Holocaustul, Antisemitismul») si priviti ceea ce trebuie sa fie vazut : Khazarzii în plina lumina, cu pantalonii în vine – redusi la ceea ce sunt, si anume vechii locuitori ai Ucrainei actuale, si revendicînd Palestina ca fiind «patria lor» (Israelul). Genocidul Palestinienilor (Semiti) de catre Mongolii transformati în «Poporul ales de catre Dumneeu». Spuneti deci, daca ei nu erau acei alesi de catre Dumnezeu, ai fi ei oare capabili sa reduca umanitatea la sclavie prin datorii create în … iad ?

Luarea ca ostatic a Judaismului talmudic de catre Khazarzi acum 1275 de ani, era cancerul care sa metastazat în «Sistemul Rezervei Federale» (Fed), acum mai mult de o suta de ani, si Fed-ul coplesind în mod total «supraputerea» mondiala. (2) Cu tot atîtia Americani ignoranti despre ceea ce înseamna Federal Bank, si mai ales ceea ce Fed-ul face cu adevarat … se pare ca noi intram în «istorie» înainte de a întelege ca Khazarzii sunt tutorii nostri profesionali.

Dracula (Bankula) al bancilor, poarta marca iadului.

Referitor la originea termenului «Evreu», în relatie cu Isus deasemenea … iata doua citatii a autorului khazar Benjamin Freedman (3) :

«Este incontestabil ca, cuvîntul ‘evreu’ nu a existat inaintea anului 1775. Înaintea acestei date, acest cuvînt ‘evreu’ nu a existat în nici-o limba. Cuvîntul ‘evreu’ a fost introdus în engleza pentru prima oara în secolul al XVIII-lea, cînd Sheridan la folosit în piesa Rivalii (Actul II, scena 1) : «Ea va avea pielea unei mumii si barba unui evreu».
  LA TYRANNIE CACHEE


Considerînd pe Isus ca un ‘evreu’.

«Isus este mentionat ca un asa zis ‘evreu’ pentru prima data în Noul Testament al secolului XVIII. Isus este mentionat ca un asa zis ‘evreu’ in editia revazuta în secolul XVIII, a primelor traduceri ale secolului XIV, a Noului Testament în engleza. Istoria originii cuvîntului ‘evreu’ în limba engleza nu lasa nici-o îndoiala asupra cuvîntului ‘evreu’ introdus în secolul XVIII, acesta fiind contractarea deformata a cuvîntului latin ‘Iudacus ‘ gasit in versiunea Vulgatei lui St. Jerome. Nu exista nici-o îndoiala asupra acestui lucru.»


Parazitii cei mai destepti ai umanitatii.


Raul, asa cum sa manifestat în 11 Septembrie este un concentrat în ceea ce Khazarzii au facut întotdeauna, profesional, în mod particular cînd au fost denumiti de «Sciti». Obiectivul lor si rezultatul ramîn acelasi, numai metodele sau schimbat. Mai putina cavalerie, sageti si sabii împotriva taranilor fara de aparare, cu un bemol pentru jafuri, violuri si adorarea falica ; însa asfixiind umanitatea prin datorii cu ajutorul banilor de argint creati din nimic (si nevaluînd nimic, doar pentru credulitatea publicului), toate acestea fac parte din regula «Jocului final». «Banii nostrii de hîrtie pentru nimic, datoriile voatre pentru întotdeauna, întelegem.»

Khazarzii au devenit maestrii în arta de a aspira bogatiile oamenilor care le creaza – o profesie în aur pentru cei care sunt lipsiti de orice constiinta.

A aspira averea acelora care creaza bogatia, este crezul Banksterzilor – Sfintul Graal al financierii. Prada si predatorii … oamenii care creaza si care sunt la îndemina psihopatilor care-si lasa imensa lor amprenta peste tot unde noi îi lasam sa ne calce în picioare. (4)

Noi le-am dat nu numai puterea de a scrie istoria, însa deasemenea, aceea de a crea creditul/datoria (dolarii) începînd de la nimic. În lumea «financierii» banii nu cresc în copaci, cresc în iad.

Autorul  Khazar Arthur Koestler a spus, referitor la Khazarzii prezentîndu-se ca «Semiti» :

«Este farsa cea mai cruda a istoriei, care a fost comisa vreodata».

Într-o scrisoare catre un coleg, Benjamin Freedman descria disimularea farsei «celei mai crude» :

«Poate puteti sa-mi explicati, stimate Dr. Goldstein, pentru ce si cum,  originea, istoria Khazarzilor  si aceea a regatului khazar, au fost atît de bine ascunse lumii timp de secole ? Ce putere secreta si misteroasa a putut atît de bine, timp de generatii nenumarate, sa pastreze originea si istoria Khazarzilor si aceea a regatului Khazar, în afara cartilor de istorie, în dealungul istoriei întregii lumi ? Originea, istoria Khazarzilor si a regatului khazar, sunt desigur fapte istorice incontestabile. Aceleasi fapte istorice incontestabile deasemenea includ fara nici-o îndoiala originea si istoria asa zisilor ‘evrei’ autoproclamati ai Europei orientale. Originea si istoria Khazarzilor si a regatului lor, si relatia lor cu originea si istoria primitiva a asa zisilor «evrei» autoproclamati ai Europei de Est, au fost unul din secretele cel mai bine pastrate ale istoriei, pîna cînd o importanta publicitate a fost acordata în cursul ultimilor ani, referitor la cercetarile mele asupra acestui subiect. Nu credeti D-voastra, stimatul meu Dr. Goldstein, ca este timpul ca acest subiect întreg, sa fie scos din ascunzatoarea sa ?

Miezul tare, care are destula putere pentru a ascunde « …originea si istoria Khazarzilor si a regatului khazar» timp de nenumarate secole :

«97% a ‘evreilor’ actuali sunt Mongoli, Turci si Huni (Khazards) – numai 3% a evreilor au sînge semitic ! »


La fel si pentru termenul «antisemit».

Ca si pentru acel referitor la «H0locaust» … el este ligat în mod esential la tifos. Fictiunea «gazajului» a sase milioane de evrei este asa de îndoielnica, ca Khazarzii au facut din negarea lor vizionara, o crima majora. Va rog sa luati aceasta în considerare … daca ceva în acest gen ar fi avut loc cu adevarat, de ce atîtia Europeni se gasesc în închisori deoarece au pus la îndoiala cauza fictiunii oficiale a Khazarzilor ?

Un lucru straniu … Almanahul oficial al Evreilor listeaza o populatie mondiala de «evrei» în 1938 de :

15,784 milioane

Dupa ce 6 milioane de «evrei» au fost gazati în cîmpurile de moarte naziste … populatia mondiala a «evreilor» în 1948, dupa Almanahul oficial al Evreilor, este de :

15,753 milioane

În ceea ce priveste cele sase milioane de «evrei» gazati, cineva trebuie ca a facut o greseala.

Un element asupra caruia nu ne putem însela : Palestinienii sunt semiti ; 97% din Israelieni, nu sunt.

Termenul pejorativ khazar consacrat, «antisemitismul», nu înseamna nimic în ceea ce priveste «Israelienii» si contrariul, în ceea ce priveste genocidul Palestinian. Prin definitie, poporul cel mai antisemit pe Pamînt, sunt Israelienii.

Deci, ce vor cu adevarat acesti Khazarzi auto-încoronati ? Netanyahou a bombardat recent intensiv Congresul, cu o frenezie a terorii. Netanyahou agita *Congresul Statelor-Unite.*aluzie la filmul «Wag the Dog» (în Franta : Oamenii de Influenta) care arata pe un ton sarcastic, cum un numar limitat de indivizi, pot controla politica Statelor-Unite, NdT.

Doamnelor si Domnilor, va prezint pe Attila Hunul, Gingis Khan, regele Bulan*, si consoartele … al caror întreg DNA se gaseste în Netanyahou !
*regele sau bei Bulan, este acel sub care o mare parte din Khazarzi, s-au fi convertit la judaism, în anul 838, NdT.

Inceputul lui Martie 2015 : oamenii treziti si care sunt atenti, au avut nasul scufundat în adevarul asupra aceluia care controleaza super-puterea mondiala …

Continutul telegramelor agentiilor de presa :

-          Congresul Statelor-Unite a fost înveninat de Bibi în ultimul timp (« meu referitor la toate» prescurtat) Netanyahou …

-         Oamenii obisnuiti sa gîndeasca ei însisi, au fost la pamînt, din cauza acestui masacru intelectual de nemaipomenit – un enculage brutal public !

-         membrii Congresului « … devotati serviciului interesului public» miscîndu-se pe Bibi, pentru a-si scarpina coasta lor psihopata si a-si mirosi joasele lor instincte politice (în mijlocul a 22 de ovatii în picioare) … clasat XXX (depravarile pornografice cele mai vulgare).

Congresul acumulase déjà un deficit enorm de imagine la public, cu un percentaj de dezaprobare de mai mult de 90%. Însa exista elemenete care nu sunt de înteles, decît în cadrul unei îndoctrinari de baza, unde notele ABC sunt înlocuite cu ABD* : acelasi public continua sa realeaga aceiasi psihopati, ceea ce suna ca confimarea spectaculara a unei citatii a lui Einstein, despre nebunie … consista în a reface acelas lucru, asteptînd ca reultatul sa fie diferit. Debilitatea este un lucru, moartea creierului este alta. Oamenii care se conduc ca debili, par a fi, cel putin din punct de vedere intelectual, mult superiori acelora care au creierul mort. *abreviere pentru American Brain Death (moartea americana a creierului).

Ca dovada a acestei Morti americane a creierului (ABD), luati în seama acceptarea colectiva a :

Clinton contra Bush – 2016

«Tabere pentru adulti»

Aproape 4% din umani se nasc fara constiinta, ceea ce le dau lor un control pervers asupra a restul de 96%, care nu reusesc chiar sa-si imagineze ca ei ar putea sa taie gîtul copiilor lor doar pentru efectul afrodisiac pe care aceasta îl cauta. Fara greutatea constiintei, psihopatii pot lua puterea … surfînd pe un nor, delectîndu-se cu naivitatea publicului.

«Puterea absoluta corupe în mod absolut», este realitatea înghetata a actiunilor psihologice perverse. Oamenii corupti cauta puterea. Daca omenirea esueaza la îndepartarea acelora care cauta puterea … putem întotdeuna sa gasim pe creatorul nostru în «Taberele pentru Adulti» a lui Hillary.

Retrase din intestinele lui Hillary :

«Avansînd în vîrsta, am hotarît ca noi avem nevoie într-adevar da tabere pentru adulti. Si noi avem nevoie  de taberele pentru adulti, pe care voi le puteti administra. Cu adervarat. Nimic prea serios. Nimic care schimba viata … exact doar ceva mai amuzant. Cred ca noi suferim de o mare lipsa de distractii în America. Si avem nevoie de a întelege si de a completa acest deficit de distractii amuzante, cu siguranta pentru copii nostri, însa deasemenea, pentru restul dintre noi. Avem nevoie de a ne schimba ideile din cînd în cînd, poate de a ne îmbogati, si cu siguranta de a deveni cunoscuti. Poate de a petrece timp cu oameni pe care nu îi cunoscusem mai înainte.»

Ea a spus «mai multe distractii» … sau, «morfina» ? Transfer freudian ?

«Cred ca noi suferim de o mare lipsa de distractii în America. Si avem nevoie de a întelege si de a completa acest deficit de distractii amuzante, cu siguranta pentru copii nostri, însa deasemenea, pentru restul dintre noi.»

Vai, Hillary, «cu adevarat» … copii ? Ce sa întîmplat cu copii care sau nascut, trebuind sa ramburseze «cabalei khazar de la început» mai mult decît cîstiga un American mediu, timp de o viata întreaga ? Si pe Sfîntul-nume … voi aveti chiar un Sionist/Khazar care are îndrazneala de a spune … (Dragi cititori, inspirati adînc în timp ce înca va este permis) :

«Americanul mediu are nevoie de un campion, si eu vreau sa fiu acest campion.»

Oare Hillary are ochii mai mari decît burta ? Campioana poporului mic (sau putin intereseaza ce înseamna «Americanul mediu»), fiind sub controlul unei cabale obsedata cu eliminarea a sase miliarde si ccva resturi de oameni mici. (5)

Bun, fara probleme. Fara sa ne punem întrebari. Votati pentru Jeb («noi prescurtam totul») Bush.

Vedeti, este o tara libera. Între Familia criminala Clinton(CCF) si Familia criminala Bush (BCF), noi avem de ales. Si vom continua sa alegem un Congres care stie în mod sigur a face ca « Netanyahou» !

Experienta aproape în lacrimi a lui Nancy Pelosi

Eram aproape în lacrimi în tot dealungul discursului Primului Ministru – întristata de insulta asupra inteligentei Statelor-Unite, facînd parte din grupul tarilor lui G5+1, si întristata de condescendenta, întelegerii noastre asupra amenintarii Iranului, si angajarea noastra de a evita proliferarea nucleara.»

Nancy aproape a plîns, însa însfîrsit a reusit sa nu-si ruineze machiajul … înaintea vîrfului ei de eroina : « … condescendenta, întelegerii noastre ».

Chiar si vice-presedinta senatului, însarcinata de comisiunea de informatii, Dianne Feinstein simtea ca « eroini-smul » îi dadea mîncarimi scarpinînd idiotia :

« Cred ca ceea ce Primul Ministru Netanyahou a spus, era ceva pe care nici-un aliat al Statelor-Unite l-ar fi facut. Gasesc aceasta umilitor, jenant si de o aroganta fara limite … »

Problema mortala a umanitatii pare a fi : ca mentorii cei mai iluminati pe Pamînt trag o resursa care pare de nesecat. Nu, nu vorbesc despre Lucifer zburînd lumina cerului si facîndu-se expuls ; pentru a deveni Satan … stiti, infernul, Belzebut, dracul … si Dumnezeu masurînd pedeapsa eterna , pentru ca el va iubeste.

Acest gen de farse rautacioase sunt întretinute pentru Distrugerea Vietii de catre aceasta Fîntîna, o, sursa de nesecat : ignoranta omeneasca …

Clinton contra Bush în 2016

Faceti-va timp si lasati cursurile sa se deruleze, si duceti-va sa campati … «Poate va veti trece timpul cu oameni pe care nu îi cunosteati
inainte. »

Asta poate fi o coincidenta, însa descrie perfect … închisoarea.Referinte si  credite fotografii © Veteran Today

La tyrannie cachée : LIESI (Lettre d’Information économique – éd. Delacroix)


[1]  Chemtrails   http://www.veteranstoday.com/2015/02/02/the-sky-does-not-lie/

[2]  The fed  
http://www.veteranstoday.com/2013/01/30/only-one-solution-to-the-fed-debt-trap/

[3]  Benjamin Freedman  
https://www.google.com/search?q=benjamin+freedman&ie=utf-8&oe=utf-8

[4]  Earth’s Alpha Predator  
http://www.veteransnewsnow.com/2013/06/29/earths-alpha-predator-zionist-mafia/

[5]  Georgia Guidestones   http://georgiaguidestone.blogspot.com/

Rand Clifford’s novels are published by StarChief Press. A search for:  “by rand
clifford” offers many Clifford essays. Contact for Rand:  randtruth@gmail.com

Veterans Today ©

The Veterans Today Network is the group that manages VeteransToday.com

http://www.veteranstoday.com/2015/04/29/historys-cruelest-hoax-semitic-khazars/

Translator: Light JournalistPost a Comment

assangeAt midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas

the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RCinfo@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos