Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Friday, May 3, 2019

DAN -- Manlio Dinucci -- « KRIGSKUNST » OPERATION TANKEKONTROL

Resultado de imagem para pictures of Giornata della Solidarietà – Ass. NICOLA CIARDELLI ONLUS 2019
« KRIGSKUNST »
Operation tankekontrol
af Manlio Dinucci


I Pisa i går deltog omkring 5.000 børn og unge fra 212 klasser i « Solidaritetsdagen » til minde om Major Nicola Ciardelli fra Faldskærmsregimentet (Lightning), som blev dræbt 27. april 2006 i et « frygteligt terrorangreb » i Nassirya, Irak, under Antica Babilonias « fredsmission ». Demonstrationen organiseres hvert år af Nicola Ciardelli Association, som er dannet af hans familie med afgørende støtte fra Kommunen (frem for alt af PD (det demokratiske parti), i dag af Lega). Den er blevet værktøjet for en kæmpe operation – i samarbejde med en lang række organisationer og sammenslutninger – til « sensibilisering af unge studenter over for vigtigheden af alles engagement i skabelsen af en fremtid i Fred og Solidaritet ».
Eksemplet til efterfølgelse er « Nicolas engagement til fordel for befolkninger, der slagtes i konflikterne – folk han havde mødt på de mange missioner, han deltog i », under hvilke han « med sine hænder » havde « været i berøring med krigens hærgen og smerten hos dem, som var tvunget til at lide under dem, vigtigst af alt børnene ».
Men ingen sagde noget til de 5.000 børn og unge om den sande historie om den ødelæggende krig, som blev sat i gang i 2003 af USA mod Irak, et land, som allerede var underlagt en embargo, som over et tidsrum på 10 år havde forårsaget en og en halv millioner døde, inkl. omkring en halv million børn.
Ingen forklarede dem, at for at retfærdiggøre krigen var « beviser » blevet opfundet, som beskyldte Irak for at besidde masseødelæggelsesvåben, hvilket senere blev afsløret som falsk.
Ingen fortalte dem, at for at udrydde modstanden blev Irak udsat for ild og ødelæggelse med alle mulige midler – fra fosforbomber mod befolkningen i Fallujah til tortur i Abu Ghraib fængslet.
Det italienske kontingent Antica Babilonia deltog i denne krig – betegnet i dag af den italienske forsvarsminister som « Operation Irakisk Frihed, ledet af USA for at vælte Saddam Husseins regime som led i den internationale krig mod terrorisme ». Kontingentets kommandørers politiske rådgiver var den nuværende forsvarsminister Elisabetta Trenta (Femstjernebevægelsen). Den 185. Faldskærmsdivision Folgore var en del af denne styrke, hvis opgave var rekognoscering af mål, en afdeling af specialstyrkerne, som officer Nicola Ciardelli var med i.
Regimentet – som dokumenteret af forsvarsministeriet – « opererer ved at infiltrere operationelle detachementer bag fjendens linjer til direkte aktioner, som omfatter ansættelse af mål på afstand og alle landbaserede, luft- og flådeplatforme. Med andre ord, når først det menneskelige « mål » var blevet identificeret, blev det direkte ryddet af vejen af udvalgte skytter eller indirekte med laserlys, som styrer bomber afskudt fra et jagerfly.
Dette blev ikke forklaret de 5.000 børn og unge, som på dagens højdepunkt klappede ad Folgore faldskærmstropperne, da de kom ned fra himlen på Ponte di Mezzo (en bro over Arno i Pisas historiske centrum) og som i deres øjne lignede filmhelte, som forsvarede de gode mod de onde.
Tilfældet i Pisa står ikke isoleret. Amerikanske soldater fra Sigonella luftbasen på Sicilien – rapporterer Antonio Mazzeo – er i stigende grad til stede på sicilianske skoler, hvor de giver timer i engelsk, gymnastik og andre fag. I Sigonella tog en sognepræst børnene med på et « undervisningsbesøg » til basen, og på baserne i Puglia er der også « vekslende skole-/arbejds- » kurser for skolebørn. Lignende tilfælde er blevet vist på tv i andre regioner.
Det, der sker her, er en reel operation om militær erobring af sindene hos unge generationer (og ikke kun hos dem). Er der nogen lærere, studenter og forældre, der er villige til at gå imod denne invasion ved at organisere sig for at fremme en fredskultur frem for en krigskultur?

il manifesto, 30. April 2019
Oversættelse: MV


FIRENZE DEKLARATIONEN
FOR EN NATO EXIT INTERNATIONAL FRONT


No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos