Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Wednesday, February 20, 2019

RO -- Moscova pregatita pentru a instala rachete contra SUA, daca Washingtonul va pozitionarachete în Europa

Presidential Address to the Federal Assembly. Photo: TASS



20 februarie 2019, 12:00


Daca Washington va instala rachete în Europa, Moscova va lua masuri reciproce, a anuntat Vladimir Putin, afirmînd ca Rusia nu cauta o confruntare cu Statele-Unite.
În discursul sau în Adunarea Federala, Presedintele rus, Vladimir Putin, a revenit asupra subiectului iesirii Statelor-Unite din Tratatul INF, si consecintele acestui fapt. Presedintele rus, a explicat ca Moscova nu avea ea prima, intentia de a utiliza rachetele, dar va fi fortata sa ia masuri reciproce, în eventualitatea ca Statele-Unite o vor face.

“Rusia nu pretinde sa instaleze aceste sisteme de arme în Europa”, a spus el. Cu toate acestea, daca Washington va instala rachete în Europa, Rusia va viza ca tinta, nu doar tarile unde rachetele sale vor fi pozitionate, dar de asemenea propriile State-Unite, a spus Seful Statului rus. “Voi spune, în mod clar si deschis: Rusia va fi fortata sa foloseasca arme care pot fi utilizate nu numai contra teritoriilor, de la care poate veni o amenintare directa, însa de asemenea contra teritoriilor unde se gasesc centrele de decizii pentru folosirea rachetelor care ne ameninta, a spus Vladimir Putin.

Sefel de Stat a subliniat de asemenea ca, în ciuda aceea ce pretind anumite natiuni, Moscova nu este o amenintare. “Actiunile militare ale Rusiei sunt de natura de aparare, si raspund la ceea ce Statele-Unite si aliatii sai fac. Politica Washingtonului, este de vedere scurta, distrugatoare, si prejudica interesele Statelor-Unite”, a adaugat. “Toate actiunile Rusiei, în termeni militari, vizeaza sa garanteze siguranta ei, eliminînd chiar si orice umbra de amenintare de a folosi forta cotra ei. Ceea ce Rusia vrea, este pacea”.

Presedintele rus, în cele din urma a acuzat Statele-Unite de a se folosi de “acuzatii imaginare” pentru a justifica retragerea ei din Tratatul INF, ceea ce a obligat Moscova sa suspende participarea ei în acordul Razboiului Rece, si la dezvoltarea de noi arme. “Partenerii nostrii americani, ar fi trebuit sa vorbeasca în mod cinstit, în loc sa se foloseasca de acuzatii imaginare contra Rusiei, pentru a motiva iesirea ei unilaterala din acord”, a spus Vladimir Putin ambelor Camere ale Parlamentului.

Detalii care vor urma …




No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos