Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Sunday, January 8, 2017

DEMENTA POLITICA: CU PUTINE ZILE ÎNAINTE DE A-SI ÎNCETA FUNCTIUNILE ''HOTARÎREA OPERATIUNII ATLANTICUL'' A PRESEDINTELUI OBAMA, îMPOTRIVA RUSIEI

DEMENTA POLITICA: CU PUTINE ZILE ÎNAINTE DE A-SI ÎNCETA FUNCTIUNILE ''HOTARÎREA OPERATIUNII ATLANTICUL''  A PRESEDINTELUI OBAMA, îMPOTRIVA RUSIEI: STATELE UNITE, TRIMIT 3.600 TANCURI îMPOTRIVA RUSIEI - INSTALAREA MASIVA A NATO/OTAN-ULUI îN CURS

Nota Introductiva de Michel Chossudovsky
Global Research, 05 Ianuarie 2017



Încrucisari periculoase: Obama are intentia sa realizeze o operatiune militara la frontiera Rusiei înainte de a-si termina mandatul sau prezidential?
Aceasta ofensiva militara ar putea crea un fapt consumat.
Oare aceste instalari de tancuri si  trupe ale SUA, fac parte din ''actiunea de retributie'' a lui Obama împotriva Rusiei, ca raspuns la presupusul act de pirataj informatic al Moscovei, în alegerile nord-americane, care, dupa spusele Directorului Serviciilor Secrete, James Clapper, constituie o ''Amenintare Existentiala'' pentru Siguranta Statelor Unite?
Asa cum amintim, pe 29 Dcembrie, Obama, '' a ordonat o serie de masuri de represalii împotriva Rusiei''.
Va fi un procedeu ''accelerat'' din partea Presedintelui care înceteaza, cu ajutorul Serviciilor SUA, pentru a crea haosul, înainte de începerea administratiei Trump, pe 20 Januarie?
De acord cu Serviciul Agentiei Internationale Donbass, ''Trebuie sa fie terminata o implantare militara masiva a SUA, pe 20 Ianuarie.''
Pe primul loc se situeaza Dementa Politica.
Si nesanatatea ar putea sa dezlantuie cel de-l Treilea Razboi Mondial.
Între timp, nimic referitor la acest fapt este stire de prima pagina. Comunicarea mediatica principala, nu relateaza aceasta materie.
În continuare urmeaza reportajul lui Donbass International News Agency.
Michel Chossudovsky, Global Research, 5 Ianuarie 2017
Pregatirea NATO/OTAN pentru razboi împotriva Rusiei denumita ca 'Operation Atlantic Resolve=Determinarea Operatiunii Atlanticul', se afla în plina desfasurare.  2.000 tancuri ale SUA, vor fi trimise în zilele urmatoare din Germania catre Europa Orientala, si 1,600 tancuri americane sunt în curs de a fi distribuite în instalatiile de depozite, în Olanda. În acelasi timp, tarile NATO/OTAN, trimit mii de soldati catre frontierele ruse.
De acord cu Armata Americana din Europa, 4.000 de soldati si 2.000 de tancuri vor sosi în trei vapoare de transport ale SUA în  Germania, la sfîrsitul saptamînii viitoare. Din Bremerhaven, trupe ale SUA, si o enorma cantitate de material militar, vor fi transportate catre Polonia si alte tari ale Europei Centrale si Orientale.
Statele Unite trimit catre frontierele Rusiei, a 3 ª Brigada a celei de-a 4 ª Divizii de Infanterie. În total, mai mult de 2,500 de piese de încarcare, sunt în curs de a fi trimise catre Germania, unde vor fi descarcate, în perioada între 6 si 8 Ianuarie. Materialul militar si trupele SUA, vor continua catre Polonia, pe drumul de fier si în convoi militar. Un enorm detasament militar al SUA trebuie sa fie gata pîna la 20 Ianuarie.
''Aproximativ 900 de caruri cu material militar vor fi transportate cu trenul de la Bremerhaven, catre Polonia. Exista de asemenea aproximativ 600 de piese de încarcatura care vor fi transportate cu trenul catre Polonia, de la cîmpul de exercitii militar în Berger-Holme. Aproape 40 de vehicule, vor calatori direct pe soseaua de la Bremerhaven, catre Polonia'', a informat departamentul de presã de la Bundeswehr.
''Trei ani dupa ce ultimele tancuri americane au lasat continentul, trebuie sa le recuperam'', a spus locotenentul-general Frederick ''Ben'' Hodges, comandantul fortelor americane în Europa.
El a facut aceasta declaratie, în timpul unei vizite la Scoala Logistica din Bundeswehr, în Garlstedt, în Saxonia de Jos. A spus jurnalistilor ca masurile erau un ''raspuns la invaziunea Ucrainei de catre Rusia, si anexarea ilegala a Crimeei''.
În timp ce NATO se pregateste pentru razboiul împotriva Rusiei, Hodges i-a confundat pe toti, si a acuzat Rusia ca se pregateste pentru razboi. ''Asta nu înseamna în mod necesar, ca exista un razboi, nimic din acestea este inevitabil, însa Moscova se pregateste pentru aceasta posibilitate'', a spus Hodges.
În escalada periculoasa împotriva Rusiei, cu arme nucleare, care fac sa reapara pericolul unui al Treile-a Razboi Mondial, Bundeswehr-ul german joaca un rol central. ''Fara ajutorul Armatei germane, nu putem sa ajungem nicaieri'', a spus Hodges, în timpul unei vizite la Serviciul de Ajutor în Comun, de la Bundeswehr.
Germania, care a invadat Europa Orientala în razboiul de exterminare acum 75 de ani, se pregateste sa trimita trupe de lupta catre tarile baltice. În Ianuarie, va trimite 26 de tancuri, 100 alte vehicule, si 120 de containere vor fi transportate cu trenul catre Lituania. Germania, va trimite Batalionul 122, de Infanterie.
În acelasi timp, un total de 1,600 de vehicule de lupta ale SUA, vor trebui sa fie înmagazinate într-un complex de sase depozite, în satul din sud-estul lui Eygelshoven, lînga frontiera belgiana si germana. Instalatia din Eygelshoven, a fost deschisa originar în 1985, în timpul Razboiului Rece, cînd a fost folosita de trupele SUA, pentru a practica exercitii în cazul unui posibil atac sovietic, a scris RT News.
Tancuri Abrams, Caruri de Lupta Bradley si artilerie Paladin, au început deja sa soseasca si fac parte dintr-o schema aprobata de Congresul Statelor Unite de 3,4 miliarde de dolari, pentru a mari capacitatea militara a NATO/OTAN, în Europa. Instalari de depozite de asemenea trebuie sa fie redeschise în Polonia, Belgia si Germania.
 
Sursa originala a acestui articol este : Donbass International News Agency


No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos