Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Monday, August 31, 2015

Romîna – HAARP: Cea mai mare arma de distrugere în masa din Istorie HAARP: Cea mai mare arma de distrugere în masa din Istorie

Romîna – HAARP: Cea mai mare arma de distrugere în masa din Istorie
HAARP: Cea mai mare arma de distrugere în masa din Istorie

Postat pe 05/06/2011

 


O arma capabila de a provoca cutremure de pamînt si controlul climei sa transformat în realitate

‘’HAARP este probabil cel mai periculos experiment militar realizat în lume pîna în ziua de azi, cu exceptia primei explozii a bombei atomice.’’


Revista Popular Science din Noiembrie 1995 prezinta un reportaj despre HAARP. Aceasta revista, în mod normal vesela si amuzanta, a condamnat cu multa vehementa ceea ce se construieste în Alasca. Reportajul spune ca HAARP (Programul de Investigatie Aurora Activa [zorii zilei] de Înalta Frecventa), administrat de Pentagon, sub coordinarea USAF (United States Air Force), prin intermediul universitatii din Alasca, si a USNAVY/Naval Research Laboratory, pentru’’ a întelege, simula si controla procesele ionosferice la 550 km altitudine, ar putea revolutiona comunicatile sistemelor de control militare’’. A început în 1990 printr-o serie de experimente timp de 20 de ani. Echipamentele sunt furnizate  de Advanced Power Tecnologies, o subsidiara cu sediul la Washington D.C. si E-System de Dallas, fabricant de mult timp de tehnologii pentru proiectele ultra-secrete si Raytheon Company, un conglomerat nord-american care actioneaza în domeniul echipamentelor militare si aerospatiale.

Reportajul continua: Lui Richard Williams, fízician-químic si consultor al laboratoriului Sarnoff al Universitatii din Princetown, îi este teama. Speculatiile si polemica înconjoara chestiunea, daca HAARP ar putea cauza daune ireparabile în atmosfera superioara a Pamîntului. HAARP va iradia bilioane de watts de energie radioelectrica în ionosfera si nu stim cum se va petrece. Ionosfera este situata între 60km la 1.000km de altitudine, si datorita compozitiei sale, reflecta undele radio. Cu experimente la aceasta scala, ar putea fi cauzate daune ireparabile în atmosfera superioara a Pamîntului, în putin timp.

De acord cu Popuar Science: Reprezentantul statului Alasca, Jeannette James, al carui district înconjoara localul lui HAARP, a întrebat de nenumarate ori despre proiecte, ofiterilor de la Forta Aeriana, si raspunsul lor a fost, ca sa nu se preocupe. Spune ea : Acolo înauntru, am impresia ca este de speriat. Sunt sceptica. Cred ca ei nu stiu ceea ce fac.

Statia HAARP în Gakona, Alasca.

 

HAARP este situata într-o instalatie îndepartata, de siguranta maxima, înconjurata de garduri electrice, camere de detectie de miscare; multe antene enorme se înalta într-un teren curatat de padure, care se întinde pe sute de km prin Alasca.

Statiuni HAARP

Mai putin cunoscut este faptul ca exista diferite tipuri de HAARP în jurul lumii:
1)   Mu Radar – statiune de 1 megawatt în Japonia.

 

2)   Arecibo Observatory – statiune de 2 megawatts în Porto Rico.

 

3)   HIPAS – statiune de 70 megawatts în Alasca.

 

4)   Sura – atiune de 190 megawatts în centrul Rusiei.


5)   EISCAT – statiune de 1 gigawatt în Tromso, Nordul Norvegiei. 

 

Si multe altele .....


HAARP este un cîmp gigant de antene transmisoare de energie radioelectrica de înalta putere, care trimit emergia pîna la partile selectionate previu, ale ionosferei, care reflecta înpoi aceasta energie catre sprafata pamîntului, patrunzînd multi kilometri în sol, tulburînd fluxul magmei terestre, si scoarta terestra, cauzînd cutremure de pamînt. Ca si cum nu ar fi suficient, alte tari ca : Rusia, China, Europa, Australia, Japonia etc., folosesc aceasta tehnologie care permite sa influenteze clima, sa tulbure scoarta terestra si sa influenteze mintea (control mental).

HAARP al SUA în Alasca, zice-se ca este doar o instalatie simpla de 3,6 megawatts. El are o putere maxima de 278 mai mica decît EISCAT în Norvegia. În ciuda acestui fapt, sofisticatia lui HAARP, este departe de a fi inutila, conform  DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency).

De acord cu responsabilul programului HAARP, John L. Hecksher, din laboratorul USAF Phillips, aplicarile miitare ale acestei cercetari, sunt limitate: ”Cu toate ca HAARP este administrata de catre Forta Aerea si Marina, este pur si simplu o instalatie de cercetare stiintifica atmosferica, si nu prezinta nici o amenintare pentru adversari, si nu ar nici un obiectiv militar”, spune el. Însa aceasta este numai partea anuntata public a programului.

HAARP are deasemenea un program secret: cautînd scopuri militare mai exotice, cum ar fi localizarea de fabrici de arme adînc îngropate la mii de km în pamînt, dezlantuirea de cutremure de pamînt si alterarea chiar a climei deasupra unui teritoriu de inamici. Un document intern din 1990, obtinut de catre Popular Science, spune ca scopurile globale ale programelor sunt acelea de a controla procesele ionosferice care sa mareasca mult suprematia militar si sistemele de comunicatii ale SUA”. Si furnizeaza un mic rezumat simplificat al urmatoarelor aplicari:


·        ARMA GEOFIZICA – HAARP poate provoca cutremur de pamînt, trimitînd frecventa de rezonanta de cutremur de pamînt (2.5hz) în ionosfera, ionosfera reflecta aceasta frecventa înapoi catre suprafata Pamîntului, patrunzînd cîtiva kilometri în pamînt. Sismul este cauzat de catre perturbarea fluxului de magma, si al scoartei terestre.

·        MANIPULAREA CLIMEI – Modificarea temporara a atmosferei superioare, excitînd electronii si ionii cu energie radioelectrica, focalizati. HAARP poate modifica compozitia moleculara a unei anumite regiuni din ionosfera, marind artificial concentrarile de ozon, de nitrogen, gaze, etc, pentru a altera temperatura atmosferei superioare, si în consecinta clima în regiune. Sa spunem ca este un „radiator” ionosferic. O analogie ar fi cuptorul de microunde domestic, care încalzeste mîncarea, excitînd moleculele sale de apa, cu energia radioelectrica de microunda.

·        Raza-X a solului – Iradierea undelor radioelectrice în ionosfera, care reflecta unda înapoi catre suprafata Pamîntului, patrunzînd anumiti km în pamînt, sondînd profund suprafata pamîntului, captînd reflexele prin antenele undelor care au fost iradiate de la pamînt in sus catre ionosfera, colectionind si analizînd datele obtinute, pentru a face o topografie virtuala patrunzatoare a suprafetei de sub sol.

·        Radar de detectie a aeronavelor furtive – A trimite unde radioelectrice catre regiunile ionosferei inferioare si superioare, pentru a forma lenticule ”virtuale” sau „oglinzi” în cer, care sa poata reflecta si detecta variatii, într-o mare banda de semnale de radio deasupra orizontului, si a descoperi misilele si aronavele stealth (furtive).

·        Comunicarea terestra-submarina – A trimite unde de inalta potenta catre ionosfera, folosind ionosfera ca un reflector de unde ELF pentru comunicarea la mari distante cu submarinele adînc submerse în ocean.

·        Scutul global anti-misile - Scutul anti-misile de atingere globala, care ar distruge misilele si aeronavele (incluind aeronavele civile) provocînd greseli în sistemele de orientare electronica, încalzind sau perturbînd excesiv sistemele de orientare electronica a lor, în timpul în care zboara înauntrul unui puternic cîmp electromagnetic.

Alterarea climei:

În 1958, principalul consultor al Casei Albe asupra alterarea climei, Capitanul Howard T. Orville, a spus ca Departamentul de Aparare al SUA studia forme de manipulare a energiei atmosferice, influentînd astfel, clima cu ajutorul folosirii unei raze electronice pentru  ioniza sau des-ioniza atmosfera intr-o arie determinata.

În partea dreapta avem imagini al unui straniu efect atmosferic, probabil provocat de catre HAARP. Cercetati în Google: HAARP Clouds.

  

Pentru scopuri militare HAARP ar avea diferite aplicatii, de exemplu: a provoca pane de echipamente electronice militare, cauzînd blakout de energie, perturbind semnalele de telecomunicatii sau radare, detectarea de misile si avioane furtive, sondarea bazelor subterane etc.


SUA au investit zeci de milioane de dolari în aceasta cercetare. Se întîmpla ca aceste frecvente de radioenergie emise de catre HAARP, altereaza functiile cerebrale umane.

Propriul ”Airpower journal”  în 1996, a spus ca armata americana dezvolta arme psihotronice pentru a afecta mintea omeneasca. . Vezi: Tecnologia de manipulare psihica – HAARP

Rezumînd ceea ce este HAARP
 

HAARP este un termen generic folosit  pentru a descrie arme electromagnetice escalare, tehnologia dezvoltata initial de catre Nikola Tesla, la începutul secolului 20. Antenele lui HAARP folosesc frecventele de unde de radio super-potente, focalizate într-o raza care încalzeste o arie de 1.000 Km patrati ai ionosferei, undele se vor întoarce apoi la suprafata Pamintului. Oamenii de stiinta ai institutului HAARP, au constatat ca frecventa  2,5 Hz, este frecventa de rezonanta a unui cutremur de pamînt. HAARP este folosit de asemenea ca radiator ionosferic, pentru alterarea climei.


HAARP poate simula si trimite frecventa de rezonanta a unui cutremur în ionosfera, care reflecta aceasta frecventa înapoi catre suprafata Pamîntului – patrunzînd cîtiva kilometri în sol, alterind fluxul magmei si scoarta pamîntului, dezlantuind cutremure de pamînt. Iradiind aceasta frecventa pe o traiectorie specifica, HAARP poate provoca cutremure în orice loc al planetei. HAARP poate iradia aceasta frecventa în orice loc al planetei, folosind retransmisoarele terestre (asemanatoare lui HAARP), sau platforme mobile în oceanele raspîndite împrejurul globului. O transmisiune de scurta durata nu este suficienta pentru a altera materia solida (magma si scoarta terestra), din aceasta cauza ei transmit frecventa în aria-obiectiv timp de cîteva zile – pîna cînd cutremurul va fi dezlantuit. HAARP poate de asemenea provoca o schimbare drastica de clima, prin intermediul folosirii unei raze electronice, pentru a ioniza sau des-ioniza atmosfera într-o anumita arie.

Subiecte relationate:


Cutremur în SUA: Explozia Nucleara

http://img2.blogblog.com/img/icon18_edit_allbkg.gif




 Traducere: The Light Journalist


No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos