Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Friday, April 12, 2019

TÜRKÇE -- NATO’dan çıkmak için bir uluslararası cephe için Floransa Deklarasyonu



    NATO’dan çıkmak için bir uluslararası cephe için Floransa Deklarasyonu



Nükleer silahların kullanılmasıyla İnsanlığın sonu anlamına gelebilecek geniş kapsamlı bir savaşın çıkma riski, yaklaşan tehlikeden habersiz bırakılan kamuoyu tarafından algılanmamış olsa da, gerçektir ve giderek artmaktadır.

Savaş sisteminden çıkma konusundaki güçlü taahhüt hayati öneme sahiptir. Bu, İtalyanın ve diğer Avrupa ülkelerinin NATOya aidiyeti sorununu gündeme getirmektedir.

NATO bir ittifak değildir. Amacı Batı ve Doğu Avrupanın askeri kontrolü olan, Pentagon’un komutası altındaki bir kuruluştur.

NATO üyesi ülkelerdeki ABD üsleri, Washington’a siyasetlerini nüfuz altında bırakma ve kontrol etme ve gerçek demokratik tercihlerini engelleme imkanı verecek şekilde, buralarda daimi bir askeri varlığı muhafaza ederek onları işgal etmeye yaramaktadır.

NATO, Yugoslavya, Afganistan, Libya ve diğer savaşlarda yaşandığı üzere, insanlığa karşı suçlar işleyerek, iktidardaki en büyük Avrupalı grupların suç ortaklığıyla, ABDnin çıkarları için çalışan bir savaş makinesidir.

NATO’nun 1999’da Yugoslavya’ya karşı yürüttüğü saldırgan savaş, Afganistan, Libya, Suriye ve diğer ülkelere karşı savaşlarla uluslararası hukukun topyekun ihlaliyle, askeri müdahalelerin küreselleşmesine yol açmıştır.

ABD’nin 1 200 milyar dolarlı nükleer programı gibi muazzam askeri programları desteklemek için, askeri bütçeleri sosyal harcamaların aleyhine sürekli olarak artmakta olan üye devletler tarafından finanse edilen bu savaşlar üye devletler tarafından finanse edilmektedir.

ABD, Nükleer Silahların Yayılmasının Önlenmesi Anlaşmasını ihlal ederek, sahte « Rus tehdidi » gerekçesiyle, NATOnun nükleer olmayan 5 devletinde nükleer silahlar konuşlandırmaktadır. Böylece Avrupanın güvenliğini tehlikeye atmaktadır.

Gittikçe daha fazla hasara neden olan ve bizi büyük bir savaşın yakın tehdidine maruz bırakan savaş sisteminden çıkmak için, egemen ve tarafsız var olma hakkını teyit ederek, NATOdan çıkmak gerekmektedir.

Bu şekilde, NATOnun ve diğer herhangi bir askeri ittifakın dağıtılması sürecine, tüm Avrupa bölgesindeki yapıların yeniden yapılandırılmasına, halkların özgürlük ve toplumsal adalet özlemlerinin gerçekleştiği çok kutuplu bir dünyanın oluşumuna katkıda bulunmak mümkündür.

NATO’daki tüm Avrupa ülkelerinde, geleceğimiz için yaşamsal önem taşıyan bu hedefe varmak için verilen çok çetin mücadeleyi destekleyebilecek bir tabana sahip örgütsel bir ağ oluşturularak bir Uluslararası NATO EXİT cephesinin kurulması önerisinde bulunuyoruz.

COMITATO NO GUERRA NO NATO/GLOBAL RESEARCH, 
Firenze (Italia), 07:04:2019


No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos