Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Sunday, April 14, 2019

SLOVENSKÝ -- VYHLÁSENIE FLORENCIE O MEDZINÁRODNOM FRONTE VÝSTUPU Z NATO



VYHLÁSENIE FLORENCIE
O MEDZINÁRODNOM FRONTE VÝSTUPU Z NATO



Riziko rozsiahlej vojny, ktorá by použitím jadrových zbraní mohla znamenať koniec ľudstva, je skutočné a stále narastá napriek tomu, že široká verejnosť si to neuvedomuje, ale zostáva naďalej neinformovaná o tomto bezprostrednom nebezpečí. 
Je životne nevyhnutné, aby sa vyvinula silná iniciatíva na nájdenie cesty von z vojnového systému.  Toto vznáša otázku afiliácie Talianska a ďalších európskych krajín s NATO. 
NATO nie je aliancia.  Je to organizácia pod velením Pentagonu.  Jej cieľom je vojnové ovládanie Západnej a Východnej Európy. 
Americké základne v členských krajinách NATO slúžia na okupovanie týchto krajín tým, že v nich udržujú svoju vojenskú prítomnosť, čo umožňuje Washingtonu ovplyvňovať a ovládať ich politiku a zabrániť ich autentickým demokratickým rozhodnutiam. 
NATO predstavuje vojnový mechanizmus pracujúci pre záujmy Spojených štátov so spoluúčasťou hlavných európskych mocenských skupín, ktoré sa týmto stali vinnými zo zločinov proti ľudstvu. 
Útočná vojna NATO proti Juhoslávii v roku 1999 pripravila cestu pre globalizáciu vojenských zásahov, pokračujúc vojnami proti Afganistanu, Líbyi, Sýrii a iným krajinám a tak úplne porušujúc medzinárodné právo. 
Tieto vojny sú financované členskými krajinami, ktorých vojenské rozpočty neustále vzrastajú, a to na ujmu ich sociálnych nákladov, aby mohli podporovať kolosálne vojenské programy ako je napr. nukleárny program USA, ktorý stojí 1,2 biliónov amerických dolárov. 
V rozpore so Zmluvou o nešírení jadrových zbraní, USA rozmiestňujú atómové zbrane v piatich nenukleárnych štátoch NATO pod falošnou zámienkou „hrozby Ruska“.  Riskujú tak bezpečnosť Európy.
Ak chceme vystúpiť z vojnového systému, ktorý spôsobuje viac a viac škôd a vystavuje nás narastajúcim nebezpečenstvám, musíme odísť z NATO a potvrdiť naše práva ako zvrchované a neutrálne štáty.
Týmto spôsobom budeme môcť prispieť k rozloženiu NATO a všetkých ostatných vojenských aliancií, k rekonfigurácii systémov v celom európskom regióne, ako aj k vytvoreniu mnohopólového sveta, v ktorom ľudia budú môcť realizovať svoje túžby po slobode a spoločenskej spravodlivosti.
Navrhujeme založiť vo všetkých európskych členských štátoch NATO Medzinárodný front na VÝSTUP Z NATO a to vytvorením organizačnej siete na prvotnej úrovni, dostatočne silnej byť nám oporou vo veľmi ťažkom boji, ktorému musíme čeliť, aby sme dosiahli tento pre našu budúcnoť životne dôležitý cieľ. 

COMITATO NO GUERRA NO NATO/GLOBAL RESEARCH, 
Firenze (Italia), 07:04:2019


No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos