Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Friday, April 12, 2019

DANSK FIRENZE DEKLARATIONEN FOR EN NATO EXIT INTERNATIONAL FRONT



FIRENZE DEKLARATIONEN
FOR EN NATO EXIT INTERNATIONAL FRONT
Risikoen for en stor krig, som med brugen af atomvåben kunne betyde enden for Menneskeheden, er reel og voksende, selvom det ikke bemærkes af den almene offentlighed, som holdes uvidende om denne overhængende fare.
Et stærkt engagement for at finde en vej ud af krigssystemet er af vital betydning. Dette rejser spørgsmålet om Italiens og andre europæiske landes tilknytning til NATO.
NATO er ikke en Alliance. Det er en organisation under Pentagons kommando og dens mål er militær kontrol over Vest- og Østeuropa.
Amerikanske baser i NATO medlemslande tjener til at besætte disse lande ved at opretholde en permanent militær tilstedeværelse, som gør det muligt for Washington at influere og kontrollere deres politikker og forhindre ægte demokratiske valgmuligheder.
NATO er en krigsmaskine, der opererer for USA’s interesser, med de større europæiske magtgruppers meddelagtighed, som gjorde dem skyldige i forbrydelser mod Menneskeheden.
NATO’s aggressionskrig mod Jugoslavien banede vejen for militære interventioner på globalt plan, med krige mod Afghanistan, Libyen, Syrien og andre lande, med fuldstændig overtrædelse af international lov.
Disse krige finansieres af medlemslandene, hvis militærbudgetter konstant øges på bekostning af sociale udgifter, for at støtte kolossale militære programmer, som det amerikanske atomprogram, som koster US $ 1,2 billioner.
Med overtrædelse af Ikke-spredningstraktaten opstiller USA atomvåben i fem ikke-atom NATO stater under det falske påskud om den ”russiske trussel”. Ved at gøre det sætter de Europas sikkerhed over styr.
For at komme ud af krigssystemet, som forårsager større og større skade og udsætter os for tiltagende farer, må vi forlade NATO og derved erklære vores rettigheder som suveræne og neutrale stater.
På denne måde bliver det muligt at bidrage til afviklingen af NATO og alle andre militære alliancer, til rekonfigurationen af strukturerne i hele den europæiske region, til dannelsen af en multipolar verden, hvor Folkets bestræbelser for frihed og social retfærdighed kan realiseres.
Vi foreslår dannelsen af en NATO EXIT International Front i alle NATO’s europæiske medlemslande ved at opbygge et organisatorisk netværk på et grundlæggende niveau tilstrækkeligt stærkt til at støtte den meget svære kamp, vi må tage op for at nå dette mål, som er vital for vores fremtid.

COMITATO NO GUERRA NO NATO/GLOBAL RESEARCH, 
Firenze (Italia), 07:04:2019



No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos