Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Saturday, April 20, 2019

FI -- FIRENZEN JULISTUS KANSAINVÄLINEN KAMPANJA NATOSTA EROAMISEN PUOLESTA



FIRENZEN JULISTUS


Suuren ydinsodan uhka, joka voisi merkitä ihmiskunnan loppua, on todellinen ja kasvava, vaikkakin se jää huomaamatta tavalliselta kansalta, joTa pidetään tietämättömänä tästä välittömästi uhkaavasta vaarasta.

Voimien yhdistäminen on ratkaisevan tärkeää jotta löydetään keino päästä irti sotajärjestelmästä. Tämä herättää kysymyksen Italian ja muiden Euroopan maiden kuulumisesta Natoon.

Nato ei ole liitto. Se on Pentagonin johtama järjestö, ja sen päämääränä on läntisen ja itäisen Euroopan sotilaallinen hallinta.

Yhdysvaltain tukikohdat Naton jäsenmaissa palvelevat näiden maiden miehitystä säilyttämällä jatkuvan sotilaallisen läsnäolon, mikä mahdollistaa sen, että Washington voi kontrolloida niiden politiikkaa ja estää aitoja demokraattisia valintoja.

Nato on sotakoneisto, joka toimii Yhdysvaltain etujen mukaisesti rikoskumppaneinaan Euroopan tärkeimmät voimaliittymät, mikä syyllisti ne rikoksiin ihmiskuntaa vastaan.

Naton agressiivinen sota Jugoslaviaa vastaan 1999 raivasi tietä sotilaallisten  interventioiden globalisoinnille Afganistaniin, Libyaan, Syyriaan ja muihin maihin, täysin rikkoen kansainvälisiä lakeja. 

These wars are financed by the member countries, whose military budgets are increasing continually to the detriment of social expenditure, in order to support colossal military programmes like that of the US nuclear programme which costs US $ 1.2 trillion.

Näitä  sotia rahoittavat jäsenmaat, joiden sotabudjetit lisääntyvät jatkuvasti vähentäen varoja sosiaalisista menoista, jotta tuettaisiin jättimäisiä sotilaallisia ohjelmia, kuten Yhdysvaltain 1,2 biljoonan U.S. dollarin ydinaseohjelma.

Ydinsulkusopimusta rikkoen Yhdysvallat sijoittaa ydinaseita viiteen ydinaseettomaan Nato-maahan tekosyynä “Venäjän uhka”. Näin tekemällä Yhdysvallat vaarantaa Euroopan turvallisuuden.

Jotta pääsisimme eroon sotajärjestelmästä, joka aiheuttaa yhä enemmän vahinkoa ja altistaa meidät lisääntyville vaaroille, meidän on jätettävä Nato, turvataksemme oikeutemme itsenäisinä ja neutraaleina valtioina.

Täten on mahdollista osallistua Naton ja kaikkien muiden sotilasliittojen purkamiseen, koko Euroopan alueen uudelleen rakentamiseen, muodostaaksemme moninapaisen maailman, jossa ihmisten pyrkimykset vapauteen ja sosiaaliseen oikeuteen voidaan toteuttaa.

Ehdotamme kansainvälistä kampanjaa Natosta eroamiseksi kaikissa Euroopan Nato-maissa, muodostamalla perustason organisatorisen verkoston, joka on tarpeeksi vahva tukeakseen tätä hyvin vaikeaa taistelua, jonka kohtaamme saavuttaaksemme tämän päämäärän, joka on ratkaiseva tulevaisuudellemme.


COMITATO NO GUERRA NO NATO/GLOBAL RESEARCH, 
Firenze (Italia), 07:04:2019



No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos