Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Saturday, November 28, 2015

ROMÎNA -- Preston James, Ph.D -- PLANUL GLOBAL PENTRU A DISTRUGE LUMEA



De Preston James, Ph.D în 17 Noiembrie, 2015

Un plan global sinistru pentru a crea haosul si distrugerea în întreaga lume este în curs de a fi instaurat, în prezent, de catre Cabala Crimei Organizate a lumii. A sosit ora de a se expune în întregime principalele sefii si adevarata lor agenda, pentru ca sa poata sa fie oprita imediat. Un om, presedintele Putin, are capacitatea sa-i opreasca, dezvaluind toata Intel (informatia serviciilor secrete), pe care o are asupra cine în realitatea a atacat America pe 11 septembrie 2001, si care creeaza, implanteaza si suporta teroarea în Lume, prin intermediul mercenarilor.

BIRD1

Adevarata agenda secreta a Cabalei a Noii Ordini Mondiale Globaliste. Ordinul *Ab al Haosului care este motto-ul secret al Înaltei Masonerii. Este o agenda pentru a implanta haosul, teroarea, tirania, razboiul, distrugerea, moartea pe scala mare, si multa suferinta omeneasca si mizerie în întreaga lume, pentru a distruge Vechea Ordine Mondiala, cu scopul de a deschide spatiu pentru Noua Ordine Mondiala. Noua Ordine Mondiala, este un nou regim Globalist care se bazeaza pe suprevegherea totala timp de 24 h, 7 zile pe sapatamîna, dusa la capat de o politia secreta atotputernica, si de catre própria sa armata. Agenda sa este de a înghiti lumea întreaga în sistemul sal de distrugere completa, si astfel, sa creeze din cenusi, Noua Ordine Mondiala.  Acest proces este simbolizat în mitologia greaca prin fenixul Egiptului antic, care probabil remonteaza la antica Babilonie.

*[Ab (Conform calendarului evreiesc) a unsprezecea luna a anului civil, si a cincea luna a anului religios, care coincide în mod obisnuit cu parti ale lui Iulie si August]

Nucleul liderilor Globalisti ( pot fi numarati pe degetele celor doua mîini) a dezvoltat un plan ascuns milenar, de-alungul generatiilor, pentru ca sa obtina controlul complet asupra întregii lumi.

Ei folosesc o Agenda bazata pe o “Magie Neagra” Babilonica, ascunsa, secreta si bine deghizata, pentru a ataca în secret lumea întreaga, într-un efort bine organizat, ca sa o distruga pas cu pas, natiune dupa natiune, popor dupa popor.
Daca vreodata lumea ar sti cine sunt, precum si agenda lor secreta destinata sa înfiinteze haosul în Lumea întreaga, si distrugerea, pentru a darîma toate natiunile, pas cu pas, ei ar fi lichidati.


Agenda acestor globalisti, este de a stabili un sistem al NWO (Noua Ordine Mondiala), care va fi o tiranie guvernata de catre ei.

Pentru a atinge acest obiectiv, ei stiu ca trebuie sa distruga complet Vechea Ordine Mondiala, pentru a fi capabili sa impuna o Noua Ordine Mondiala în locul ei, si care va fi Noua Ordine Mondiala Globalista a lor.

Si acesti “criminali cei mai perversi ai Istoriei”, înteleg pe deplin ca, pentru a obtine controlul întregii Lumi, vor trebui sa stabileasca propriile lor forte militare masive si centralizate, si o politie secreta puternica.

Majoritatea persoanelor normale, ar defini aceste crime împotriva umanitatii, ca fiind o tiranie violenta si o psihopatie dincolo de orice imaginatie.

Si este exact ceea ce acest sistem al Globalistilor încearca sa creeze, o Tiranie Mondiala si propriul sau sistem de supraveghere 24/7, coordonat împreuna pentru a produce ceea ce este cel mai bine descris ca fiind o cizma virtuala pe fata întregii Umanitati, timp de 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamîna, fara sa se vada sfîrsitul.

Georgia_Guidestones-e1289416857266-2

Tablile de Orientare ale Georgiei. Cîtiva informatori afirma ca Dumnezeu Cel-Atotputernic, Creatorul Totului, a cerut Globalistilor Cabalei a Noii Ordini Mondiale sa-si afirme în mod clar intentiile lor, cu scopul de a informa Lumea, asupra ceea ce pretind sa faca, si astfel, sa obtina consimtamîntul implicit al maselor.

Metodele operationale ale Globalistilor sunt bazate pe eforturi sistematice facute cu grija, pentru a crea Haosul în fiecare natiune si societate existenta, cu scopul de a darîma vechea ordine naturala.

În acest fel, acesti Globalisti distrug Ordinea Naturala existenta în orice societate si natiune, pe care aleg sa o atace si sa o distruga. O data darîmata, ei instala matrita lor de control a Magiei Negre Oculte, si creaza un stat rob mercenar pentru noul lor sistem Globalist.

Bineînteles ca în prezent stim pe deplin ca recentul influx masiv de refugiati islamici din Orientul-Mediu, în tarile europene a fost orchestrat de catre aceasta Cabala a Noii Ordini Mondiale Globaliste.

George Soros a admis chiar, ca a platit unele cheltuieli de calatorie acestor refugiati. Si puteti paria ca atacul recent de pavilion fals în stilul Gladio Intel, în Paris, în 13:11:2015, a fost de asemenea proiectat si înscenat de catre acesti lideri Globalisti ai Cabalei Noii Ordini Mondiale.

Care sunt obiectivele acestei Agende Globaliste incredibil de perverse, folosite pentru a narui Lumea ?

1. Fomentarea razboaielor si conflictelor în întreaga Lume, pentru a crea haosul, moartea pe scala mare, si suferinta omeneasca inimaginabila, ca fiind un sacrificiu de sînge continuu pentru Lucifer (care este derivat dintr-un vechi cult al lui Baal). Ceea ce va mentine masele separate si cucerite, si va oferi o mai mare putere si bogatie pentru * Cabala Secreta Globalista a NWO. Daca liderii lumii nu vor fi dispusi sa provoace fara de mila moartea în masa si suferinta umana, Globalistii Cabalei cred ca nu vor fi recompensati de Lucifer, cu o crestere de putere, bogatie si statut.

2.  Preluarea controlului banilor si împrumutul impunînd o camata pernicioasa. Acest lucru va furniza toti banii de care cabala are nevoie pentru a face ceea ce vrea, cumparînd si corupînd pe altii.

3.  Cumpararea, coruptia si aproprierea tuturor politicienilor alesi si numiti oficial, care au vre-o functie importanta. Implantarea unui sistem de nivele sofisticate de capcane de pedofilie organizata si alte mijloace de compromis uman, înseamna a avea controlul asupra procesului de recrutament de noi membrii ai Cabalei Criminale. Acest proces, furnizeaza toate marionetele fidele si total compromise, necesare pentru a face sa progreseze Agenda Cabalei Noii Ordini Mondiale.

4.     Configurarea unei matrite Luciferiene, secrete si abrangente, la mai multe nivele, folosita pentru a introduce si a promova indivizii selectionati, care sunt dispusi sa duca la capat acte degradante si anti-umane, primind ca retributie, recompense estreme de faima, bani si putere, în schimbul disponibilitatii lor de a renunta la sufletele lor. Acest fapt da origine la un cadru de controlatori de vîrf, profund compromisi si vînduti, care pot fi ulterior respinsi, atinci cînd nu vor mai fi necesari. În ciuda unui sigiliu abject, tot acest sistem este în curs de a fi expus, si a desintegrar-se.

5. Obtinerea controlului complet al tuturor informatiilor si cunoasteri care pot fi obtinute de omul comum. Acest lucru înseamna a consolida si a stabili controlul asupra sistemelor educative, si asupra principalelor retele de Comunicatie Mediática. Acest obiectiv furnizeaza un mijloc eficace de control mental al maselor, si le mentin supravegheate, si comportîndu-se cum este de dorit, cu ajutorul distributiei si difuzarii de Mari Minciuni ale Guvernului, a narativelor false si a Propagandei Noii Ordini Globaliste.

6.     Mentinerea controlului prin îngrijirea sanatatii si de asemenea implementarea eugeniei sofisticate, si metodelor de ucidere lenta, creînd astfel o baza pentru a construi Big Pharma, si a mentine masele slabite, bolnave, demente si deprimate. Aceasta stare face persoanele sa fie mult mai usor robite, controlate si explorate, si reduce numarul celor care s-ar putea rebela.

7.     Mentinerea unui sigiliu public abject asupra cine sunt principalii lideri ocultisti ai Cabalei Criminale si Agenda sa Globalista. Înseamna ca pentru a intra în cupola cercurilor de putere a Sistemului Globalist a Luciferianismului secret, si a face parte din ea, este nevoie sa ai capacitatea de a avea complet doua fete, acest lucru este, a avea capacitatea de a fi incredibil de pervers, si în acelasi timp, sa prezinti o fata publica nevinovata si de om bun. Cei care vorbesc, trebuie sa fie amenintati cu asasinate masluite de sinucideri, si aceste exemple trebuie sa fie duse la capat în mod periodic.

8.     Crearea un sistem legal pervers pentru a provoca, “murdari” si a pedepsi masele. A produce droguri legale, si apoi, sa le contrabandeze pentru a destabiliza si a crea haosul si a proportiona fonduri enorme pentru Operatiunile Negre (Black Ops). Decretarea de impozite inconstitutionale tiranice, si alte legi care pot fi folosite pentru a prima si de asemenea “conspurca” populatia. În caest fel, masele pot deveni repulsive si abjecte, si autostima lor si identitatea de grup sa poata fi distrusa, ajutînd la prevenirea oricarei rebeliuni si devergenta organizata în numere semnificative.

BAPHOMET!

Lucifer, Îngerul cazut, dumnezeul pamîntesc al haosului, tiraniei mortii, al sacrificiului de fiinte omenesti si copii, a mortii pe escala mare si a suferintei dincolo de imaginatie. De asemenea numit Baphomet, dumnezeul secret al înaltei Masonerii. Caracterizat cu o mîna în ceruri si o mîna pe Pamînt. Obiectivul sau este, de a face ca “ceea ce exista jos” pe Pamînt, sa fie acelasi cu “ceea ce este sus” în regatul sau, al raului. De asemenea cunoscut ca Principele Puterii Aerului. Cabala Globalista a Noii Ordini Mondiale (NWO) recunoaste pe Lucifer, ca fiind dumnezeul lor, si afirma ca el îi recompenseaza si capacita pentru serviciul lor de a crea haosul în masa, moartea si rautatea umana inimaginabila, si suferinta în întreaga lume. 

Acest nucleu de Globalisti vede Umanitatea ca fiind pur si simplu niste mîncaciosi inutili, si majoritatea nu este demna de a trai, doar cei care devin unsii si alesii de catre Lucifer, sunt cei care sunt selectii.

Globalistii si-au înregistrat planul lor pe termen lung în piatra, în Tabelele celor 10 Porunci (Georgia Guidestones), care specifica implementarea unui nou set de Zece Porunci pentru Lume, si o reducere drástica de 90% a populatiei mondiale. Cîtiva cercetatori au afirmat ca a fost propriul Ted Turner, cel care a executat Tabelele celor 10 Porunci (Georgia Guidestones), si a orientat constructia sa, si mentinerea.

Toate diferitele mici conspiratii care se petrec în tesatura politica a Lumii, este pleava. Adevarata problema este acest grup central de Globalisti, care au explorat controlul tuturor institutiilor bazice ale Americii, si în toate celelalte societati, si care le folosesc pentru a crea un haos enorm cu scopul de a distruge ordinea naturala a lumii, pentru a putea impune Sistemul Globalist al Noii Ordini Mondiale.

Federatia Rusiei sub conducerea Presedintelui Putin, pare a fi o mare exceptie la aceasta matrita vizibila a controlului Globalist în întreaga Lume.

Unii se tem ca Rusia joaca doar un rol dialectic atribuit, si care nu este în realitate împotriva Sistemului al NWO, pe care acesti globalisti încearca sa-l impuna. Acum este momentul ca Putin si Federatia Rusa, sa arate în mod clar de partea cui sunt, daca este justificata lupta sa împotriva Globalistilor, facînd cunoscuta fata de marele public, o mare parte a informatiei Serviciilor sale Secrete.

Avem informatii sigure ca Federatia Rusiei are toata informatia secreta bazata pe recursuri umane si sateliti, care demonstreaza în mod conclusiv, ca Israel a realizat atacul de pe 11 Septembrie în Statele Unite, cu ajutorul Administratiei acestei tari, si a tradatorilor americani-israeliti în JCS, Pentagon, NORAD, si FAA.

Însa Rusii au de asemenea informatii secrete extrem de puternice, despre teroarea si razboaiele elaborate si înscenate, folosind Pentagonul si CIA, ca fiind principalii intermediari ai Globalistilor Noii Ordini Mondiale.

Acum este momentul sa faca sa avanseze aceasta “arma fumegînda” a Serviciilor Secrete, pentru a o aduce la cunostinta întregii lumi.

Numai prin ea însasi, aceasta informatie poate incapacita complet Cabala Globalista a Noii Ordini Mondiale.

Modul cel mai rapid de a arata adevaratele sale culori, este ca Putin si Federatia Rusa sa divulge imediat toata informatia secreta pe care o are despre 11 Septembrie. Si sa expuna de asemenea toata informatia secreta despre formarea lui ISIS/ISIL/Daesh/Al Qaeda, si a atcului de pavilion fals de stil Gladio, în Paris, în 13-11-2015, precum si adevaratele cauze ale recentului aflux masiv de refugiati din Orientul-Mijlociu, spre Europa.

Pîna cînd presedintele Putin va lansa toata aceasta informatie secreta comunicarii mediátice ruse, si pentru comunicarea alternativa la Internet, trebuie sa ne reservam judecata referitoare la adevaratele sale motive, în ciuda a cît de promitatoare ele pot parea a fi.

Russian fighter_rockers

Nu exista nici o îndoiala ca Putin si Federatia Rusiei  au derutat complet pe Globalisti în Siria.

Facînd-o, au expus de asemenea intermediarii si statele marionete care au fost responsabilele pentru crearea, sprijinul, formarea si finantarea lui ISIS, lui ISIL, lui Daesh, lui Al Nusra si al lui Al Qaeda ( AL CIA Duh), si organizatii similare.

Si în prezent stim, ca aceste state marionete sunt Israel, Statele Unite, Arabia Saudita si Turcia, si cîtiva alti actori periferici.

Concluzie:

Kaiser_666

A sosit momentul ca acest ilustru Lider al Federatiei Rusiei sa avanseze, si sa informeze lumea despre Cabala Globalista a Noii Ordini Mondiale (NWO), si a agendei sale. Facînd o divulgare masiva a recursurilor Umane si via satelit, a serviciilor secrete ale Federatiei Ruse, el poate opri acesti lideri reci ai Cabalei Globaliste a Noii Ordini mondiale, pe caile lor. Oare acest om va avea curajul sa dea un pas înainte, si sa salveze lumea de diabólica Cabala Globalista a Noii Ordini Mondiale, compusa din cîtiva din oamenii cei mai perversi ai Istoriei, care au trait vreodata? Stim ca el detine informatia secreta si faptele pe care omenirea are nevoie în mod disperat sa le cunoasca. Si expunînd vechile arhive sovietice asupra interogatoriului senatorului John McCain în Hanoi Hilton, ar destitui imediat PNAC si NeoConservatorii de la puterea lor ilegítima.

Este un fapt ca Federatia Rusiei, China si multe alte natiuni lucreaza acum din greu pentru a construi o bariera rígida împotriva Petrodolar-ului nord-american, si pentru a stabili propriul sau sistem de negociere directa fara a utiliza acest sablon financiar. Acest lucru ne da speranta ca Putin si Federatia Rusa sunt determinati si în dezacord împotriva acestor globalisti care împrastie haosul, teroarea, razboiul si moartea, în tot Orientul-Mijlociu.

Cîtiva informatori sunt destul de optimisti, si cred ca lumea se razvrateste în prezent împotriva Cabalei Globaliste a Noii Ordini Mondiale; ca ex-editorul lui Forbes în Japonia, care este un om cu legaturi profunde la cîteva agentii ale serviciilor secrete cunoscute. Sper ca el sa faca o analiza corecta.

Acum este momentul perfect pentru Presedintele Putin si Federatia Rusa, sa înceapa o enorma divulgare de informatii a serviciilor secrete, si sa stabileasca buna-credinta pentru Federatia Rusa o data pentru întotdeauna.

Ce este exact aceasta Cabala Secreta Globalista a NWO? Cînd Gordon Duff, presedintele lui Veterans Today, a facut discursul principal la Conferinta Internationala asupra Luptei împotriva Terorismului si Extremismului Religios, în Damasc, în Siria, în 30 Decembrie, 2014, a subliniat ( a fost prima data ca cineva a facut-o în mod public), ca tot Terorismul se datoreaza într-adevar unei probleme de crima organizata, comis de catre cel mai mare Sindicat al Crimei Organizate din Lume. 

Putin dupa aceea, Editorul Financiar al Veterans Today, Mike Harris (“Short End of the stick” 5-7 PM CST, martea si miercurea) a identificat public acest grup ( a fost prima data ca cineva a facut-o), ca fiind Mafia Khazariana, si a referit-o ca fiind cel mai mare Sindicat al Crimei Organizate din lume. Stim acum, cu toata siguranta, ca acest grup de criminali este guvernat de un grup central de globalisti, care pretinde sa creeze haosul în scala mare în întreaga lume, cu scopul de a distruge vechea ordine, si pentru a pune în practica Sistemul sau Globalist al Noii Ordini Mondiale, cu o armata proprie pentru a controla lumea întreaga cu ajutorul utilizarii unui sistem de control si de tiranie pe tot globul, mai bine descris ca fiind o cizma pe fata voastra 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamîna.


Translator: The Light Journalist


No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos