Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Saturday, June 1, 2019

DAN – Manlio Dinucci -- « KRIGSKUNST » -- Et krigsskib til de nye Korsfarere


 
« KRIGSKUNST »
Et krigsskib til de nye Korsfarere
af Manlio Dinucci



25. maj 2019 var statsoverhoved Sergio Mattarella, forsvarsminister Elisabetta Trenta, minister for økonomisk udvikling Luigi Di Maio og de højeste militære myndighedspersoner til stede ved søsætningen af skibet Trieste, bygget af Fincantieri på Castellammare di Stabia skibsværftet (Napoli).


Trieste er den italienske flådes amfibiefartøj, som kan indgå i mange roller og funktioner, betegnet af Trenta som den "perfekte syntese af vores lands kapacitet inden for teknologisk innovation". Det er 214 meter langt og kan komme op på hastigheder på op til 25 knob (46 km/t). Det har et 230 meter langt start- og landingsdæk til helikoptere, F-35B jagerfly med kort startbane og vertikal landing og V-22 Osprey luftfartøjer. På dets garagedæk kan det transportere tankvogne, som kan dække en lineær distance på 1.200 meter. Det har et internt affyringsdæk, 50 meter langt og 15 meter bredt, hvilket gør det muligt for skibet at operere med NATO's mest moderne amfibiefartøjer.

I tekniske termer er det et skib, som er bestemt til at "projektere og støtte landsætningen af militære flådestyrker i kriseområder og den nationale kapacitet til projektion af forsvar fra søsiden". I praktiske termer er det et amfibiekrigsskib, som ved at nærme sig kysten på det land, som er målet, kan angribe det med jagerfly og helikoptere armeret med bomber og missiler, derefter invadere det med en bataljon på 600 mænd transporteret med deres tunge våben i helikoptere og landgangsfartøjer. Med andre ord er det et våbensystem projekteret ikke til forsvar, men til angreb i stor-skala krigsoperationer i forbindelse med langdistance USA/NATO "projektion af styrker".

Beslutningen om at bygge Trieste blev taget i 2014 af Renzi regeringen, som præsenterede det som et militært flådefartøj, som hovedsageligt skulle bruges til "humanitær assistance aktiviteter".

Prisen på skibet, som blev antaget ikke af forsvarsministeriet, men af ministeriet for økonomisk udvikling, blev vurderet til 844 millioner euro, i en budgetteret finansiering på 5.427 millioner euro for bygningen af ni andre krigsskibe samt Trieste. Blandt disse var to andre højhastigheds flåde patruljeenheder til specialstyrkerne i "operationer, som kræver diskretion", med andre ord, hemmelige krigsoperationer.

På tidspunktet for søsætningen blev prisen for Trieste vurderet til 1.100 millioner euro eller 250 millioner euro mere end den planlagte pris. Den endelige pris vil blive endnu højere på grund af budgettet for F-35B jagerflyene og helikopterne, der tages med ombord, og for de andre våben og elektroniske systemer, som skibet vil blive udstyret med i de kommende år.

Den tekniske innovation i den militære sektor - bekendtgjort af forsvarsministeriet - "må støttes med sikkerhed for finanserne". Dvs. den fortsatte og voksende finansiering med offentlige midler, hvilket omfatter ministeriet for økonomisk udvikling, som nu ledes af Luigi Di Maio. Ved søsætningsceremonien lovede han arbejderne, at der ville komme andre investeringer: sandelig, der er andre krigsskibe, der må bygges.

Søsætningsceremonien fik en anden betydning, da præsten for de væbnede styrker, Monseigneur Santo Marcianò, priste det faktum, at arbejderne havde sat et stort kors fast på skibets stævn, lavet af hellige billeder af folk, som de har en speciel hengivenhed for, hvilket omfatter pave Wojtyla og padre Pio. Monseigneur Marcianò priste "troens kraft" udtrykt af arbejderne, som han velsignede og takkede for "dette vidunderlige tegn, som I har sat fast på skibet".

Så blev det store krigsskib søsat, præsenteret som et eksempel på vores lands kapacitet for innovation, betalt af ministeriet for økonomisk udvikling med vores egne penge, på bekostning af produktions investeringer og sociale udgifter, velsignet med korsets tegn som i Korsfarernes og kolonialismens tid.

il manifesto, 28 maj 2019

Oversættelse: MV


«DICHIARAZIONE DI FIRENZE»
Per la creazione di un fronte internazionale NATO EXIT in tutti i paesi europei della NATO


No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos