Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Wednesday, June 4, 2014

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και ΕπιστήμηO Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη

Πρόγραμμα
Camelot, 16 Μαρτίου 2014 Αντίτυπο: Jasmine Martin 
Rising Life Media Services
17
Μαρτίου  2014

 Translator: Con Tanidis Αποφθέγματα

“Ο άνθρωπος θα ωριμάσει ότι καταλάβει πώς ν’ αλλάζει την ύλη’’.

"Καθολικός σκοπός είναι να παραληφθεί η απληστία. Ο χρυσός δεν έχει καμία αξία έξω από τα όρια του πλανήτη αυτού. Συνεχώς ρωτάω, πόσα εκατομμύρια δολάρια μπορείς να πουλήσεις σ’ έναν εξωγήινο στο διάστημα;” 

"Υπηρέτησε την ανθρωπότητα και ως υπηρέτης της θα απογίνεις το καμάρι και η ευτυχία του ανθρώπου."


Kerry Cassidy: Είμαι ο Kerry Cassidy από το Πρόγραμμα Camelot (Πραγματευτής)  και το καταγράφουμε αυτό. Συμβουλεύω όσους το ακούνε αυτό να το καταγράψουν επίσης.
Μιλάμε με τον κ. M.T. Keshe. Είναι Ιρανός, πυρηνικός μηχανικός αρχικά, που εργάζεται ταυτόχρονα στο Βέλγιο και τώρα στην Ιταλία επάνω στην ελεύθερη ενέργεια, και θα μιλήσουμε για όλα αυτά. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, γι’ αυτό η εκπομπή αυτή είναι πολύ σημαντική. Θα ήθελα τον κόσμο να ξέρει ότι τα κείμενα αυτά είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο που εμφανίζεται στην οθόνη. Τα ανάρτησα και στο Facebook. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας μου ανέβασε τα κείμενα αυτά πριν από μία ώρα, και η ιστοσελίδα κατέρρευσε, ο σύνδεσμος όμως αυτός που είναι στο σύννεφο (cloud) και γράφει ‘Πρόγραμμα Camelot – (Project Camelot)’ είναι επάνω στην πύλη (portal) των δεδομένων του σύννεφου, είναι κοινόχρηστος, και από εκεί μπορείτε να κατεβάσετε τις πληροφορίες του. Οι πληροφορίες αυτές αφορούν την ελεύθερη ενέργεια.

Προφανώς δε θέλουνε οι πληροφορίες αυτές να είναι εκεί έξω. Η ζωή του απειλείται. Έχω λάβει ένα μήνυμα από τον Ralph Ring (και θα μάθει πολύς κόσμος για τη συνέντευξη του Ralph Ring σχετικά με το Πρόγραμμα Camelot). Για το κοινό του, ο Ralph Ring παρουσιάζεται ως ακτιβιστής της ελεύθερης ενέργειας εδώ και πάρα πολύ καιρό. Επικυρώνει τώρα την εργασία του Keshe και δημοσιοποιεί το μήνυμα αυτό προς υποστήριξη του Keshe. Απ’ όσο μπορώ να πω, το μήνυμα είναι κάπως πολύπλοκο.
Keshe, θα ήθελα να κοιτάξεις το μήνυμα αυτό. Μπορείς να λάβεις ακόμη μηνύματα εκεί που είσαι;

Mehran Tavakoli Keshe: Μπορείς να το στείλεις στον προσωπικό μου λογαριασμό. Μην το βάζεις ζωντανά στο διαδίκτυο (online). Ο λογαριασμός μου στο  Ίδρυμά μου Keshe έχει παραβιαστεί εδώ και τρεις μήνες. Κατέβασαν γύρω στα 30.000 μηνύματα. Θα καταστρέψουν τα μηνύματα στην ιστοσελίδα μας. Αναρωτιόμαστε τι κάνουν μ’ αυτά. Τα διαβάζουν και προσπαθούν να οργανώσουν ένα δικαστήριο καγκουρό (όπως το αποκαλούμε), και ταυτόχρονα την απαγωγή μου, να πάρουν τη γυναίκα μου ως όμηρο, καθώς και κάποια πράγματα που προορίζω για το παιδί μου.
Παρακολουθούμε όλο το σύστημα. Οι αναζητητές του Ιδρύματος Keshe θα κρατηθούν μυστικοί. Προφανώς εγώ θα εξαφανιστώ για πάρα πολύ καιρό. Παρουσία μου θα βασανιστεί η γυναίκα και το παιδί μου… και εγώ θα πρέπει να μαρτυρώ τη διαδικασία. Έχουμε δώσει μεγάλη σημασία σε αυτό, και το γνωρίζουν και οι άνθρωποι της ασφάλειάς μας.  Διαπραγματεύονται για τη ζωή μου με δυο ή τρεις κυβερνήσεις. Το παρακολουθούμε πολύ στενά αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον οργανισμό που δε συμφωνούν στο να σας δώσουμε απευθείας αυτή την πληροφόρηση.


Έτσι λοιπόν έχουμε πλήρη συνείδηση του κινδύνου, και εάν οποτεδήποτε δεν εμφανιστώ μέσα σε 24 ώρες ή δεν ακούσει κανένας τίποτε από εμένα, οι αναζητητές γνώσης θα ανακοινώνουν διαρκώς πότε με είδανε τελευταία και εάν γνωρίζουν για την παρουσία μου. Εάν δε εξαφανιστώ και δεν ακούσετε τίποτε ούτε και από τους αναζητητές γνώσης μέσα σε 24 ώρες, αυτό θα σημαίνει πως έχει χαθεί η γυναίκα μου και πως θα έχει σκοτωθεί και το παιδί μου. Έχει προγραμματιστεί να γίνει έτσι και έχει πληρώσει γι’ αυτό προσωπικά ο βασιλιάς του Βελγίου. Έχουμε όλη την πληροφόρηση. Δεν παίζουμε. Ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου έχει χρηματοδοτήσει όλο το πρόγραμμα εξολόθρευσής μας.

KC: Έχω ένα μήνυμα από τον Ralph Ring. Θα το αναρτήσω εδώ. Ζητάει να το διαμοιράσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Θα το αντιγράψω εδώ εάν μπορώ. Γι’ αυτό πάτε στην ιστοσελίδα μου και κυλήστε προς τα κάτω.

MK: Μπορείτε να μας διαβάσετε τι γράφει;

KC: Ναι. Εμπλέκεται αρκετά. Μιλάει βασικά για τη μνήμη USB (stick) που παρουσιάστηκε στο κοινό και που είναι διαθέσιμη για κατέβασμα. Περιέχεται ο σύνδεσμος για κατέβασμα.

MK: Εάν πάτε πίσω στο Φόρουμ του Ιδρύματος Keshe, το Ταϊβανέζικο Ίδρυμα Keshe έχει ανανεώσει το σύνδεσμο. Προφανώς υπήρχε θέμα με τους παλιούς συνδέσμους, που είχανε διάφορα συμπιεσμένα αρχεία. Το διόρθωσαν, και αυτά που είπαμε ότι εμείς είχαμε στο φόρουμ [….] γιατί τα έχουν ήδη προωθήσει σ’ άλλο κόσμο. Τίποτε δεν προέρχεται από το Ίδρυμα Keshe.  Όλα τους προέρχονται από την εργασία του Ιδρύματος Keshe παντού στον κόσμο. Δεν έχει να κάνει τίποτε με τον εξυπηρετητή μας (server). Απλά τα δεχόμαστε και τα βγάζουμε προς τα έξω. Δεν ξέρουμε πόσοι τα ακούνε ή πόσοι τα διαβάζουνε. Οι προηγούμενοι εξυπηρετητές δε μπορούσαν να κρατήσουν το φόρτο, όπως μου έχουνε πει. Υπάρχουν πάρα πολλά κατεβάσματα (downloads).

Η μνήμη αυτή USB είναι η συνολική αποκάλυψη όλης της επιστήμης που χρειάζεται ο άνθρωπος για να ζήσει στο διάστημα. Δόθηκε στις κυβερνήσεις πριν από δύο χρόνια, και ξέραμε πως αργά ή γρήγορα κάποια από τις κυβερνήσεις θα τα γνωστοποιούσε. Εάν γνωστοποιούσαμε εμείς την τεχνολογία θα υπήρχε ο κίνδυνος αντιμαχίας για την τεχνολογία μεταξύ διαφορετικών οργανισμών. Η τεχνολογία στη μνήμη USB και όλες οι πατέντες είναι τώρα αντίγραφα και έχουν γνωστοποιηθεί από την Ταϊβανέζικη κυβέρνηση προς τους Ταϊβανούς επιστήμονες σε συμπιεσμένη μορφή (zip) επάνω σε CD. Η κατάσταση πλέον αφορά κυριολεκτικά ανθρώπους μεταξύ ανθρώπων. Δεν έχει να κάνει τίποτε με το ίδρυμα.
Παρόλα αυτά, έχουμε δείξει μέρος της διαδικασίας αυτής στη Φουκοσίμα. Δείχνουμε την παραγωγή αυτής της διαδικασίας στο εργαστήριό μας αυτή τη βδομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι η τεχνολογία αυτή βρίσκεται τώρα στα χέρια του κόσμου, και διαμοιράζεται από τον κόσμο. Δε χρειάζεστε την ιστοσελίδα μου ή τα φόρουμ μας για να διαμοιράσετε τη γνώση αυτή.

Η συμβουλή μου προς τον κόσμο είναι πολύ απλή: Μην πράττετε ενάντια στις κυβερνήσεις σας. Η τεχνολογία υπάρχει για να υποστηρίξει τις κυβερνήσεις σας προς νέα επίπεδα. Δεν είμαστε εδώ για να βάλουμε σε κίνδυνο κανενός τη υπόληψη ή τη ζωή του, στο βαθμό που το κάνω εγώ σήμερα – και το συζητούσα αυτό με τους άλλους ανθρώπους μας, τους άλλους επιστήμονές μας κατά τις τελευταίες επτά ημέρες – το αίτημά μου απευθύνεται προς τους κατασκευαστές αεροσκαφών της
Boeing (αυτού που υποτίθεται ότι εξαφανίστηκε μέσα στην Κίνα ή οπουδήποτε αλλού): στο Ίδρυμα Keshe έχουμε τη γνώση, εάν η Boeing, εάν οποιοσδήποτε από τη Boeing έχει κάποια επαφή με τους κατασκευαστές αεροσκαφών της Boeing που είχαν τα πρωτότυπα δείγματα από τότε που κατασκευάστηκε το σκάφος αυτό – είτε πρόκειται για μέρος του φτερού ή ακόμα και για μια βίδα ή παξιμάδι, που θα ήταν όμως από την πρωτότυπη παραγωγή του τμήματος που χρησιμοποιήθηκε στο αεροσκάφος που εξαφανίστηκε, να μας παραδώσετε το δείγμα αυτό. Μέσω της τεχνολογίας πλάσματος που έχουμε αναπτύξει, εάν μπορέσουμε να βρούμε ίχνη της κατασκευής, μπορούμε να υποδείξουμε επακριβώς που προσγειώθηκε το αεροπλάνο ή πού βρίσκεται: μέσα στη θάλασσα, στη στεριά, οπουδήποτε. Εάν δε είναι σε άλλον πλανήτη, μπορούμε επίσης να βρούμε τη σύνδεση με αυτό. Τόσο ανεπτυγμένη είναι τη τεχνολογία αυτή.

Γι’ αυτό το λόγο πάρα πολλοί δεν αρέσκονται σ’ αυτά που ανακοινώνουμε, στην πράξη όμως, ένα από τα προτερήματά του τώρα είναι και ο τρόπος που δείξαμε με τη Φουκοσίμα, ότι μπορούμε δηλαδή να εξάγουμε καίσιο και άλλα ραδιενεργά υλικά. Έχουμε αρκετούς ενεργούς αντιδραστήρες εδώ που μπορούν να αντιγράψουν το μαγνητικό βαρυντικό ίχνος του υλικού που περιέχεται στο αεροσκάφος αυτό. Εάν μπορέσουμε να το ταιριάξουμε με το σύστημά μας, μπορούμε κυριολεκτικά να κάνουμε το μαγνήτη του αντιγράφου από το υλικό του αεροσκάφους. Και εάν μπορέσουμε να αντιγράψουμε το βαρυντικό πεδίο όπως σε δύο μαγνήτες, το σύστημά μας θα το ταιριάξει και θα το συνδέσει με τα άλλο σύστημα. Και έτσι μπορούμε να βρούμε πού είναι. Προσγειώθηκε το σκάφος; Χάθηκε το σκάφος; Κρύβεται κάπου; Είναι βαθιά μέσα στον ωκεανό; Είναι μεγάλη καινοτομία στον κόσμο της επιστήμης αυτό.

Ανέπτυξα την τεχνολογία αυτή σε περίπτωση που στο μέλλον εξαφανιστεί το διαστημόπλοιο αυτό κατά λάθος οπουδήποτε μέσα στον γαλαξία αυτόν ή σε κάποιον άλλο γαλαξία, ή οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν ώστε να μπορούμε να το βρούμε. Γι’ αυτό για πρώτη φορά προσφέρουμε την τεχνολογία αυτή στην
Boeing, ή στην κυβέρνηση της Κίνας, ή στην κυβέρνηση οπουδήποτε θα μπορούσαν να βρίσκονται οι επιβάτες. Χρειαζόμαστε ένα αντίγραφο, ένα ουσιαστικό κομμάτι ώστε να μπορέσουμε να το ιχνογραφήσουμε με μαγνητική βαρυντική. Ελπίζοντας τουλάχιστον πως εάν δε βρούμε το αεροπλάνο, να το εντοπίσουμε. Τουλάχιστον τώρα έχουμε τη δυνατότητα και τον τρόπο να φτιάχνουμε μαγνήτες από οποιοδήποτε υλικό. Γι’ αυτό, εάν εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος γνωρίζετε κάποιον από την Boeing.. Εμείς στο Keshe έχουμε μια επαφή στην Boeing.  Εάν μπορέσουμε να τον  βρούμε τη Δευτέρα, θα το κάνουμε. Θα μπορέσουμε μέσα σε λογικό διάστημα – εάν τα συστήματά μας δουλέψουνε σωστά ή εάν θα έχουμε την υποστήριξη των κυβερνήσεων να τρέξουμε το σύστημα – να βρούμε πού είναι το αεροσκάφος, με ακρίβεια χιλιοστών.

Αυτό είναι μονάχα ένα από τα πράγματα που προσφέρει προς στιγμή η τεχνολογία αυτή. Έχω τα συστήματα αυτά εδώ στην Ιταλία και τα προσφέρω στον  κόσμο της γης. Στο μέλλον, ακόμα και τα παιδιά που τώρα αγνοούνται, μπορούμε να δημιουργούμε σαν ίχνη από τα ρούχα τους, ίχνη για διάφορα μέρη, και να τα εντοπίζουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια από τον εντοπισμό ραδιοκυμάτων, γιατί είναι σα τη μητέρα με το παιδί. Είναι το ίδιο και με το αεροσκάφος. Θα θέλαμε να ασχοληθούμε με αυτό. Είμαι σίγουρος ότι οι αναζητητές γνώσης μας θα χαρούν να ταιριάξουν/αντιγράψουν το αεροσκάφος. Ακόμα και εάν υπάρχει κάποιο καύσιμο που βρίσκονταν στην ίδια δεξαμενή με αυτή που τροφοδοτήθηκε το αεροσκάφος την περασμένη εβδομάδα, και αυτό μπορεί να αναλυθεί. Χρειαζόμαστε ένα ζωντανό μέρος ή τμήμα του συστήματος.

Αυτό λοιπόν είναι κάτι που θα ήθελα να εξηγήσω, και η τεχνολογία είναι διαθέσιμη. Δε φτιάχτηκε για το ατύχημα αυτό. Την ανέπτυξα εγώ πριν από χρόνια. Δεν είναι καν μέσα στα σχέδια που γνωστοποίησα τη βδομάδα αυτή. Είναι γνωστή ως σύστημα επικοινωνίας μηδενικού χρόνου. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε το μαγνητικό βαρυντικό πεδίο του σκάφους σας. Στο μέλλον, όταν θα ξεκινάει η κατασκευή σκαφών, θα κρατείτε ένα κομμάτι για τέτοιο σκοπό επ’ αόριστο ώστε εάν ποτέ εξαφανιστεί μια μονάδα στ’ ανοιχτά του διαστήματος ή του γαλαξία, να μπορούμε πάντοτε να το βρίσκουμε και να το φέρνουμε πίσω.

Προσφέραμε λοιπόν στη Φουκοσίμα για πρώτη φορά τη νανο-τεχνολογία μας. Με απλό τρόπο, η τεχνολογία αυτή διατίθεται σε εκείνους τους 230 άτυχους γονείς, παιδιά και πατέρες που ψάχνουνε και περιμένουνε τη στιγμή που θα εμφανιστεί το σκάφος και θα μπορέσουν τουλάχιστον να μάθουνε τι έχουνε πάθει.

Η γνώση είναι στο Ίδρυμα
Keshe. Ανήκει στην ανθρωπότητα και είμαστε έτοιμοι να τη γνωστοποιήσουμε άμεσα και να την μοιραστούμε, και ζητάμε από τους μηχανικούς της Boeing να έρθουν σε μας ή να πάμε εμείς σ’ αυτούς, και να τους αναλύσουμε πώς μπορούμε να αναπτύξουμε άμεσα την τεχνολογία αυτή μέσα σε λίγες ημέρες για να βρούνε πού είναι το σκάφος.

KC: Keshe, καταλαβαίνουμε ότι σας απειλούνε τη στιγμή αυτή, και σκέφτομαι τους ανθρώπους που δεν άκουσαν την άλλη σας εκπομπή, θα μπορούσατε επιγραμματικά να περιγράψετε την κατάσταση κάτω από την οποία ζείτε τώρα, υπό τον όρο του πώς ξεκίνησαν οι απειλές; Αν μπορούσατε να ξεκινήσετε με το πώς άρχισαν όλα όταν ήσασταν πίσω στο Βέλγιο, αν κατάλαβα καλά.

MK: Γεγονός είναι ότι μαζεύτηκαν πάρα πολλά. Πάει πολύ πίσω στη δεκαετία του ’80  όταν άφησα τη πυρηνική βιομηχανία και βγήκα στην ανεξάρτητη έρευνα, επιδοτώντας τον εαυτό μου, και ερχόμενος πίσω στα υλικά του Βρετανικού πυρηνικού πεδίου για να δοκιμάσω τα πρώτα βαρυντικά συστήματα. Λίγο πολύ τα προβλήματά μου ξεκίνησαν από τον Απρίλιο του 2004  όταν ζήτησα από τους Βρετανούς αν θα μπορούσα να πάρω πυρηνικό υλικό για να δοκιμάσω τα πρώτα βαρυντικά μου συστήματα. Και τότε, παρόλο που καταλήξαμε σε μια παράσταση αέρος στο Βέλγιο… καταλήξαμε απλά και στα χέρια του λάθους ανθρώπου. Και προφανώς, πολλοί επιστήμονες που καταλήγουν στο Βέλγιο, καταλήγουν στα χέρια λάθος ανθρώπων.

Να πω κάτι πριν το ξεχάσω. Βρήκαμε και έχουμε στα χέρια μας μιαν υπόθεση σχετικά με το φόνο ενός επιστήμονα που δούλευε στο ίδιο σύστημα όπως εγώ. Θα επανέλθω σ’ αυτό αργότερα.

Όταν προσγειώθηκα στο Βέλγιο […] πριν από δύο εβδομάδες, όσον αφορά την τεχνολογία μας, έχει εκτιμηθεί και αποδειχθεί σωστή από το 2004/2005, αλλά ήμασταν όμως κάτω από απειλές και πίεση από όλα τα μέτωπα και [υπήρχε πολλή]  παραπληροφόρηση μέχρι να φύγουμε από το Βέλγιο. Προφανώς, όλη η σαβούρα αυτή μας ακολούθησε τώρα στην Ιταλία.

Υπήρξαν εναντίον της ζωής μου τρεις απόπειρες από την αστυνομία του Βελγίου και από τους πεταμένους που σκότωσαν την επιστήμονα. Υπάρχουν για καθεμία τους φυσικές αποδείξεις: πληρωμή μετά από ζημιά στο αυτοκίνητο που εξαναγκάστηκε να βγει από το δρόμο. Τη δεύτερη φορά συνελήφθησαν από την αστυνομία του Βελγίου δύο άτομα, όταν προσπάθησαν να μας πατήσουν με μεγάλη ταχύτητα. Την τελευταία φορά, ήρθανε πέρσυ στο σπίτι μας και εμείς πήραμε μονάχα τρεις βαλίτσες στο αυτοκίνητο, η γυναίκα μου και το παιδί μου και φύγαμε για την Ιταλία για να γλυτώσουμε τη δολοφονία […]

Η ομάδα αυτή μέσα στην ομοσπονδιακή αστυνομία του Βελγίου […] που εκδίδει έγγραφα εκ μέρους της αστυνομίας. Οι κατήγοροι είναι καλά οργανωμένοι. Έχουνε μεγάλο κύκλο υποστήριξης. Έτσι η αστυνομία κάνει τους φακέλους της, ο κατήγορος στήνει την υπόθεση και δολοφονούν ή ωθούν τους επιστήμονες να γνωστοποιήσουν…

Όλα αυτά τα πράγματα έχουν το ίχνος ενός ανθρώπου, και ο άνθρωπος αυτός τώρα, όπως ξέρετε, έχει έρθει στην Ιταλία. Δυστυχώς η πρώην βασίλισσα του Βελγίου είναι Ιταλίδα, και μας ακολούθησαν και εδώ μέσα από την ίδια γραμμή αίματος. Είναι ενδιαφέρον ότι οι εθνικές ασφάλειες και οι άνθρωποι κοντά σε όλους αυτούς τους οργανισμούς μας δίνουν αναφορά. Δε ψάχνουμε εμείς για γνώση και πληροφόρηση.

Μ’ άλλα λόγια, μας λένε από πριν τι σχεδιάζουν. Υπάρχουν τίμιοι άνθρωποι μέσα στην οργάνωση αυτή, όμως πρέπει να ζήσουν και αυτοί και να ταΐσουν τα παιδιά τους και να φροντίσουν τα σπίτια τους. Μας έχουνε προσφέρει στρατιωτική προστασία και προστασία από δύο ή τρεις κυβερνήσεις. Το ‘χουμε πει, ‘Δεν είμαστε κατάσκοποι. Δεν είμαστε σα τον τύπο που πήγε στη Ρωσία και γνωστοποίησε διάφορες πληροφορίες που πήρε από την Αμερικανική κυβέρνηση, κάτι που είναι λάθος. Είμαστε επιστήμονες. Αναπτύξαμε μια τεχνολογία που μας ανήκει και η γνωστοποίηση αυτής της τεχνολογίας και της γνώσης δε θα έπρεπε να γίνουν η αιτία του θανάτου μας.

Όπως και να το κάνουμε έτσι έχει η κατάσταση, και τώρα μπορώ να πω ότι η σύλληψή μου είναι 100% σίγουρη, γιατί όταν θα την πέσουν στο σπίτι μου με οποιαδήποτε δικαιολογία, ο θάνατος της γυναίκας και του παιδιού μου είναι διασφαλισμένοι γιατί έχει υπογράψει γι’ αυτό προσωπικά ο βασιλιάς του Βελγίου. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το τι τρέχει. Σύμφωνα με όσα μάθαμε από την ασφάλεια της αστυνομίας, το παιδί μου θα σκοτωθεί μπροστά μου. Αυτό διέταξε ο βασιλιάς, ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου. Ελπίζω να κάνω λάθος. Οι πληροφορίες όμως έρχονται από γραφεία ασφαλείας.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κάναμε ανακοινώσεις για το βασιλιά του Βελγίου κ.
Hans Bracquené και για τον κ. Delanoy της ομοσπονδιακής αστυνομίας του Βελγίου, και κανένας δεν έχει κάνει τίποτε γι’ αυτό. Με έκπληξη βλέπουμε να μην έχει κάνει τίποτε επίσης και καμία κυβέρνηση. Κάποιες από αυτές τις κυβερνήσεις είναι ενήμερες, και είναι εντάξει γι’ αυτούς να θέλουν τη ζωή μου, τη ζωή της γυναίκας και του παιδιού μου για έναν βασιλιά ή για το σχήμα που είναι εκεί. Δε φοβόμαστε. Έχω μιλήσει με τη γυναίκα μου, απλά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Αν με απαγάγουν ή με σωπάσουν… μου είπανε ότι έχω καταδικαστεί σε 20 χρόνια απομόνωσης δίχως να μπορώ να δω κανέναν. Διέταξε και πλήρωσε γι’ αυτό ο βασιλιάς του Βελγίου, ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου. Και τα σχέδια του βασιλιά έχουν ξεκινήσει. Έχουμε ξεκινήσει και εμείς τρεις δικαστικές υποθέσεις, κάθε δικαστική υπόθεση μαζί με […] έχουν αρχίσει. Γνωρίζουμε την ημερομηνία του ουσιαστικού εκβιασμού και της απαγωγής μου μέσω των Ιταλών στην Ιταλία και ότι θα επιδείξουν έγγραφα στη γυναίκα μου. Και εάν αυτή δε συνεργαστεί, θα μας βάλουν να δούμε να κάνουν διάφορα στο παιδί μας.

Δεν έχουμε πει τίποτε που δεν έχουμε αποδείξει. Κατά τα τελευταία δέκα χρόνια κάναμε ανακοινώσεις βήμα-βήμα. Αυτά λοιπόν έχουν προκύψει από την εθνική ασφάλεια της αστυνομίας και τη δομή της αστυνομίας του Βελγίου. Αν νομίζουν ότι κάνουμε λάθος, σας λέμε κάτι. Όλη η επικοινωνία έγινε στα Γαλλικά, γι’ αυτό δεν ξέρω πόσο σωστοί είμαστε. Εκείνοι που αγανάκτησαν με τα πράγματα αυτά, είναι ο κόσμος στα σπίτια του.

Ας πάω τώρα πίσω στο σημείο που δολοφόνησαν την επιστήμονα.  Την σκότωσαν πέρσυ με τον ίδιο τρόπο που το επιχείρησαν την πρώτη φορά και σε μένα. Την εξανάγκασαν να βγει από το δρόμο με μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω στις πλαϊνές μπάρες, και όταν εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητο την πυροβόλησαν στο κεφάλι. Υποτίθεται ότι θα κατοχύρωνε μια καινούργια τεχνολογία δύο μέρες μετά. Και όλο αυτό προκλήθηκε πάλι από το ίδιο γραφείο του κ.
Hans Bracquené.

Σας ζητούμε τη στιγμή αυτή, εάν γνωρίζετε κάποιο διεθνή δικηγόρο, να μας βοηθήσει να στραφούμε δικαστικά σε οποιοδήποτε δικαστήριο στον κόσμο εναντίον των κ.
Hans Bracquené και του Mr. Delanoy του αστυνομικού γραφείου της δικαστικής περιφέρειας του Kortrijk και του πρώην βασιλιά του Βελγίου.  Εάν είναι αθώοι, θα προσέλθουν, αλλά δεν είναι αθώοι. Γιατί πλέον έχουμε ένα νεκρό πτώμα. Έχουμε μια νεαρή γυναίκα που έχει εκτελεστεί. Στις  ειδήσεις του Βελγίου υπάρχει η εκτέλεση κάποιου στα πλαϊνά του δρόμου.  Και κανένας δεν το ήξερε.

Οι γονείς, οι οικογένειες και οι φίλοι τους μας λένε τώρα να σταματήσουμε να τους μιλάμε. Υπάρχουν πληροφορίες ότι τους έχουν όλους τρομοκρατήσει. Δε μπορούν να μιλήσουν. Υπάρχουν επιστήμονες στο Βέλγιο που τους έχουν τρομοκρατήσει, και που φοβούνται για τη ζωή τους και τη ζωή των οικογενειών και των παιδιών τους εάν μιλήσουν. Είναι περισσότερο θέμα ενός διεθνούς δικαστηρίου, κάπου έξω από το Βέλγιο. Δε μπορώ να πάω στην αστυνομία και να διαμαρτυρηθώ για το τι συμβαίνει με μας γιατί οι αξιωματούχοι της ομοσπονδιακής αστυνομίας είναι διεφθαρμένοι. Μας έχουνε πει πώς δουλεύει ο κ.
Delanoy μέσα στην ομοσπονδιακή αστυνομία. Είναι η αστυνομία της εγκληματολογίας που έχει λάβει θέση καλά μέσα στο σχήμα. Συνήθιζαν να το […] παρουσιάζουν ως ληστεία τράπεζας τη δεκαετία του ’90, άμα σας ενδιαφέρει η ιστορία της αστυνομίας του Βελγίου. Τώρα έχουν γίνει εγκληματολογικός οργανισμός μέσα στην αστυνομία, και οι καλοί αξιωματούχοι της αστυνομίας στην ομοσπονδιακή αστυνομία του Βελγίου δε συμφωνούνε με αυτό. Οι άνθρωποι αυτοί είναι εκείνοι που μας πληροφορούν. Και έτσι δεν ψάχνουμε παραέξω. Και είναι ενδιαφέρον που ο κ. Delanoy χρησιμοποιεί τους ανθρώπους αυτούς με τρόπο προκλητικό. Ενοχλητικά αρκετά, χρησιμοποιεί τους ανθρώπους αυτούς εμπιστευτικά, και αυτοί μας έχουνε εξηγήσει ποιοι είναι.

Ας πάμε τώρα στο μοναδικό πράγμα που έχει σημασία. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με ό,τι λέει για μας ο βασιλιάς του Βελγίου. Μπορεί να με απαγάγουν και να ασκήσουν πίεση στη γυναίκα και το παιδί μου, και αυτά είναι πράγματα που επιστήμονες στο δικό μου επίπεδο αποδέχονται. Προσπαθώντας να μας δυσφημίσουν και με λίγη τύχη και σύμφωνα με όσα ξέραμε ότι θα παθαίναμε, η Ταϊβανέζικη ομάδα ανακοίνωσε τα έγγραφα. Τώρα λοιπόν θέλανε να ισχυριστούν ότι ασκώ ιατρική δίχως άδεια. Δεν ασκώ ιατρική. Παράγουμε ιατρικά συστήματα και έχω άδεια να το κάνω στο Βέλγιο, όπου μου έχουνε δώσει το δικαίωμα για την κατασκευή από νόμιμο οργανισμό αναγνωρισμένο από την κυβέρνηση. Έχω δύο έγγραφα που λένε ότι πρέπει να διδάσκω  σε όλους. Διδάσκω ιατρική εκ πείρας δίχως ιατρικό δίπλωμα ή νόμιμη εκπαίδευση. Γι’ αυτό εάν δεν είμαι για  να μ’ ακούτε, όλοι εσείς που μπορείτε να φτιάξετε αυτά τα ιατρικά συστήματα στο σπίτι σας, να πάω στη φυλακή επειδή τώρα μπορείτε να φροντίζετε μόνοι σας την υγεία σας. Μπορούμε να σταματήσουμε τον καρκίνο, εάν ξέρετε τι να κάνετε. Έχω θέσει μια τιμή σε όλα τα ιατρικά συστήματα, και τα λεφτά αυτά δεν πάνε σε μένα. Πάνε στο ίδρυμά μου, για την υποστήριξη και τη δουλειά επάνω στη ζωή και όλα τα άλλα.

Προσπάθησαν να βρούνε τρόπο να με κατηγορήσουν για… για το πώς έλεγξαν κάθε μου λογαριασμό στο ίδρυμά μου. Αυτό που έκανα πριν χρόνια για να σταματήσω οποιαδήποτε κατηγορία ήταν να κλείσω όλους τους προσωπικούς μου λογαριασμούς. Έκλεισα κάθε προσωπικό μου λογαριασμό παντού στον κόσμο. Ήμουν ένας επιχειρηματίας για 20 χρόνια πολύ υψηλών επιπέδων. Θα σας εξηγήσω να καταλάβετε πόσο ψηλά δούλευα μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι εάν αγοράσω κάποιο σακάκι, αν αγοράσω ένα ζευγάρι παπούτσια τα αγοράζω μέσω του ιδρύματος. Εάν πάω σε εστιατόριο ή αγοράσω ένα παγωτό, τα αγοράζω μέσω του ιδρύματος. Εάν πουλήσω ένα βιβλίο, ή εάν κάποιος δωρίσει 5 ευρώ στο ίδρυμα, τα παίρνει το ίδρυμα. Τα χρήματα από όσα βιβλία μου έχουν πουληθεί έχουνε πάει στο ίδρυμα. Διασφάλισα πως δε θα μπορούσε να υπάρξει καμία κατηγόρια για το ότι μάζευα χρήματα, ότι τα μάζευα δηλαδή για τον εαυτό μου. Ο λογαριασμός του ρεύματός μου πληρώνεται από το ίδρυμα. Χρεώνω τα ιατρικά συστήματα (φροντίζω για την ανάπτυξη νέων ερευνών), και κανένας ποτέ του δε με πλήρωσε. Πληρώνουν το ίδρυμα. Τα λεφτά πάνε στην τράπεζα του ιδρύματος. Όλα είναι διαφανή.

Προσπάθησαν λοιπόν τα πάντα. Αυτό που έκαναν αφότου κατέβασαν τα 30.000 μηνύματά μου, υπέκλεψαν την ιστοσελίδα μου και υπέκλεψαν όλα τα […], πήγαν στον εξυπηρετητή μου και πήραν 30.000 μηνύματα δικά μου και τα διάβαζαν για περίπου τρεις μήνες και απλά δεν ήξεραν τι να κάνουν. Και έτσι κατέληξαν να ανακυκλώσουν πέντε ή έξι μηνύματα – ξέρουμε πώς το έκαναν – θέλοντας να με κατηγορήσουν  ότι διατηρούσα ερωτικό δεσμό με μια γυναίκα. Η γυναίκα αυτή ουσιαστικά – πολύς κόσμος ξέρει ποια είναι – είναι μια γυναίκα με δύο παιδιά, και η γυναίκα μου και εγώ την υιοθετήσαμε ως κόρη μας. Θέλησαν λοιπόν να χρησιμοποιήσουν τα μηνύματα που της είχα γράψει. Δεν είχα κανένα ενδιαφέρον για το φυσικό της σώμα γιατί… Η γυναίκα μου ήταν έξι με οχτώ ώρες στο τηλέφωνο με τη γυναίκα αυτή γιατί χάσαμε μια κόρη και επειδή δε θα μπορούσε ξανά να έχει μια κόρη, υιοθετήσαμε τη γυναίκα αυτή, που έχει την ίδια ηλικία με αυτή που θα είχε η κόρη μας, καθώς και όλες τις χάρες που θέλαμε. Προσπαθήσαμε να υιοθετήσουμε μια κόρη πριν από δέκα ή δεκαπέντε χρόνια. Δε συνέβη όμως. Και πήρανε τα μηνύματα και προσπάθησαν να τα χρησιμοποιήσουνε με τη γυναίκα μου. Όλα τα μηνύματα αυτά διαβάστηκαν στα παιδιά μας γιατί θέλαμε να τα ακούσει όλη η οικογένεια, για να ξέρουν και τα τέσσερα αγόρια μας. Οι άνθρωποι αυτοί χρησιμοποίησαν τα μηνύματα αυτά για να μας πιέσουν, αλλά δυστυχώς πολύς κόσμος μέσα στο ίδρυμα
Keshe γνώριζε τη γυναίκα αυτή. Τέτοιοι είναι λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι […]

Τα παρακολουθούμε όλα αυτά. Θα πρέπει να σας πως ότι υπάρχουν επικείμενες διαπραγματεύσεις για το κεφάλι μου, για να επανεξεταστούν κάποιες κυρώσεις. Εάν επανεξεταστεί η προστασία μου από την κυβέρνηση του Βελγίου, οι κυβερνήσεις μου θα μειώσουν κάποιες κυρώσεις ή θα κάνουν άλλα πράγματα. Τόσο πολύ με εκτιμούν και με κοστολογούν κάτι εκατομμύρια.

Στέλνω ένα μήνυμα στη βασίλισσα της Αγγλίας και στη Βρετανική κυβέρνηση. Η ειρήνη στη Βόρεια Ιρλανδία, που τώρα είναι μόνιμη, θα ήταν αδύνατη δίχως τη συνεργασία των εταιριών μου όταν αυτές άρχισαν. Έχουμε κρατήσει όλα τα έγγραφα και τους φακέλους για να το αποδείξουμε αυτό. Οι κ.
Sin Fein και κ. J. Adams δε θα είχανε δώσει τα χέρια τους με τον κ. Bill Clinton στους δρόμους του Μπέλφαστ. Η ειρήνη στη Βόρεια Ιρλανδία μεταξύ της Βρετανικής κυβέρνησης και του IRA δε θα είχε επιτευχθεί, εάν δεν είχα υπογράψει ώστε να υποστηρίξουν  οι εταιρίες και οι οργανισμοί μου την προσπάθεια μαζί με τη Βρετανική  Ασφάλεια στο να αναδιοργανωθούν τα οικονομικά, μέσω της στήριξης της Βρετανικής κυβέρνησης, ώστε να αποστερήσει την ανταλλαγή χορηγήσεων προς τους οργανισμούς.  Είχα πάρει ένα μήνυμα από τον Tony Blair που υπέγραψε έγγραφα και συμφωνούσε με αυτό, […] εκατομμύρια λίτρα καυσίμου για μία μέρα. Έχουμε όλα τα πιστοποιητικά κίνησης για κάθε λίτρο. Ξέρουν για ποιο πράγμα μιλάω.

Εάν δεν αποσύρουν την πίεση οι Ιταλοί, η Βελγική κυβέρνηση ή οι Βρετανοί, και μπορούμε να εργαστούμε ως φίλοι σε όλα τα επίπεδα, θα ανακοινώσουμε πληροφορίες για το πώς η Βρετανική μοναρχία κατέστη υποκείμενο του Βατικανού. Έχουμε ακόμη και φωτογραφίες από τα τάνκερ που μετέφεραν καύσιμα. Έχουμε όλους τους αριθμούς καταχωρήσεων. Έχουμε όλα τα πιστοποιητικά κίνησης για καύσιμα από τη Βόρεια Ιρλανδία προς το Μάντσεστερ και από τάνκερ στις Βρυξέλλες και μέσα στο Βέλγιο, που τα διαχειρίζονταν οι εταιρίες μου. Η ειρήνη στη Βόρεια Ιρλανδία δε θα είχε δει το φως της ημέρας για τριακόσια χρόνια εάν δεν το είχαμε κάνει εμείς. Δε θα είχε επιτευχθεί ειρήνη στη Βόρεια Ιρλανδία για τριακόσια χρόνια εάν δεν υπήρχαν αυτά που συμφώνησαν το ΜΙ5 και ΜΙ6 με τις εταιρείες μου, που διατηρώ παντού στον κόσμο. Θα μπορούσαμε να υποκινήσουμε πολύ [ενοχλητικά;] πράγματα. Και τώρα προσπαθούν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή μου αποδοκιμάζοντας τους ανθρώπους που έχουν τη δύναμη απλά επειδή τους υποστηρίξαμε.
Έδωσα μια πάρα πολύ καθαρή ένδειξη στη Βρετανική κυβέρνηση: Αποσύρετε την κίνησή σας, ξέρουμε τι ετοιμάζετε. Έζησα στη χώρα σας για τριάντα χρόνια αλλά όπως λέω, η χώρα μου με πρόδωσε. Θα ανακοινώσουμε έγγραφα για το πώς επετεύχθη η ειρήνη στη Βόρεια Ιρλανδία. Δε θα γνωστοποιούνταν για 300 χρόνια. Εγώ τα σκέφτηκα, εγώ τα εκτέλεσα, εγώ τα παρέδωσα. Ο πολιτικός μίλησε γι’ αυτό. Το δικό μου τμήμα, η δική μου δουλειά ήταν ένα Χριστουγεννιάτικο απόγευμα που καθόμουν μέσα στο χιόνι διασφαλίζοντας ότι θα έφταναν καύσιμα από το Μπέλφαστ και άλλα μέρη του νησιού τα οποία θα χρησιμοποιούνταν για καλαμπόκι και ψωμί και θα πληρώνονταν πίσω στα θησαυροφυλάκια της Αγγλίας. Ξέρουν για ποιο πράγμα μιλάω. Η πληροφόρηση αυτή υπάρχει σε τρία διαφορετικά μέρη. Εάν μου συμβεί κάτι, θα διαρρεύσει. Έχω διασφαλίσει τα πάντα. 

Γι’ αυτό λοιπόν έχουμε δύο πράγματα. Είναι ωραίο να υπάρχει ειρήνη στη Βόρεια Ιρλανδία. Και είναι ωραίο να υπάρχει ειρήνη στην Αγγλία και να μην υπάρχουν βόμβες που σκάνε. Γι’ αυτό σταματήστε να εμπορεύεστε τη ζωή μου! Πολύ απλό. Απελευθερώσαμε την τεχνολογία για την ανθρωπότητα. Δεν την απελευθερώσαμε για να προκαλέσει το θάνατό μου ή της οικογενείας μου και τους βασανισμούς και όλα τα υπόλοιπα.

Ζητάω, αν κάποιος ακούει την εκπομπή αυτή, και κατά τύχη είσαι δικηγόρος, να ανοίξεις σε παρακαλώ μιαν υπόθεση αποκαλύπτοντας τα στοιχεία για τη δολοφονία της επιστήμονος. Δεν είναι ισχυρισμοί. Ο φάκελος έκλεισε αστραπιαία ως ατύχημα. Όχι! Οι επιστήμονες σκοτώνονται με τον τρόπο αυτό, και τώρα ο κ. Hans Bracquené είναι στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος, και έχει πλεον πρόσβαση στη NASA και στους μεγάλους Αμερικανούς επιστήμονες.

Εσείς οι Αμερικανοί, εσείς οι Καναδοί έχετε απογίνει μέρος του παιχνιδιού. Η σύλληψή μου στον Καναδά δεν ήταν τυχαία. Σχεδιάστηκε πολύ καλά ξανά από τον κ. Hans Bracquené και εκτελέστηκε από την Καναδική κυβέρνηση με εξουσιοδότηση του Λευκού Οίκου. Κανένας δε θα πείραζε έναν μεγάλο Ιρανό πυρηνικό φυσικό σε πτήση [;], εάν αυτό δεν είχε εγκριθεί από υψηλές θέσεις μέσα στον κόσμο. Δεν είμαι ένας άγνωστος επιστήμονας στο δρόμο που φτιάχνει τσάι. Δε γίνεται να αγνοηθώ. Θα ανακοινώσουμε έγγραφα. Δε θα κρύβομαι σε πρεσβείες. Δε θα κρύβομαι σε διάφορες χώρες. Δε θα κρύψω τη γνώση μου. Ξέρουμε ακριβώς ποιος διέταξε τη σύλληψή μου ή τις συλλήψεις μας στο αεροδρόμιο του Καναδά. Και εντούτοις ακόμα ανοίγουμε την καρδιά μας και συγχωρούμε …και ζητάμε από τον Αμερικανό Πρόεδρο, τους παραδίδουμε τα κλειδιά της τεχνολογίας αυτής, ως φίλος, ως αδελφός.

Τίποτε λοιπόν δεν είναι κρυφό από εμάς. Όχι επειδή δε μπορούμε να μιλάμε πολύ. Είναι εξαιτίας των ανθρώπων στις υπηρεσίες ασφαλείας, που τους υπηρετώ καλά, στενοί μου φίλοι. Μας προστατεύουν. Μας τα λένε. Μας δίνουν πληροφορίες για την κάθε τους κίνηση. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που ακούνε τη μετάδοση αυτή μέσα στην κυβέρνηση του Βελγίου νόμιζαν ότι κάνουν πράγματα για τα οποία δεν ξέρουμε, «Παίδες, δεν έχετε καμία […] δομή. Οι άνθρωποι που σας τρέφουν δε σας εμπιστεύονται, αλλά πρέπει να το κάνουν γιατί τα παιδιά τους εξαρτώνται από το φαί αυτό που βάζετε εμπρός τους. Γι’ αυτό μην ψάχνετε μακρυά.

Και δεύτερον, προσεύχομαι για την ψυχή του πρώην βασιλιά του Βελγίου. Ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται βοήθεια, και μέσα από την ψυχή του θα αγγίξει το σώμα του. Έχω προσευχηθεί για τον κ.
Hans Bracquené και την ψυχή του. Έχω προσευχηθεί για τον κ. Delanoy και την ψυχή του, γιατί όταν η ψυχή σιχαθεί το σώμα, θα κάνει το σώμα να τα πει όλα. Έκανα το ίδιο πράγμα με τον κ. Obama. Ο κ. Obama στις 23 Απριλίου πριν από δύο χρόνια, έδωσε αρχικά ένταλμα να κλείσουν τα ινστιτούτα μου. Και σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά, την ημέρα της εκλογής του, η ίδια η εξοχότητά του ζήτησε το κλειδί. Αυτός […] να κοινοποιήσει την ημερομηνία και την ώρα για την αποδοχή του αιτήματος να παραδοθεί η μνήμη USB, που τώρα βρίσκεται στα χέρια του κοινού.

Είναι στις 3:48 στις 6 Νοεμβρίου, την ημέρα των εκλογών. Στις 3:48 είμαι έτοιμος να ανακοινώσω μια κόπια. Την ίδια ώρα, όπως ξέρετε στις 24 Ιουλίου πέρσυ, δέχθηκα ένα προσωπικό γράμμα από την εξοχότητά του τον Πρόεδρο
Obama.  Στο προσωπικό γράμμα απευθύνει «αγαπητέ Mehran» και υπογράφει «Barack». Δύο σελίδες γράμμα. Συνεπώς ο άνθρωπος αυτός δε γράφει ένα γράμμα απλά για να πει γεια. Έχει συνείδηση αυτών που έχει κάνει σε μένα και με βάζει στη σειρά για θάνατο σε έντεκα ημέρες. Οι Καναδοί δεν θα είχανε κάνει μια τέτοια κίνηση εάν δεν είχαν την εξουσιοδότηση από ψηλά. Ακόμα όμως ευλογώ και προσεύχομαι για τις ψυχές σας για να βρείτε ησυχία κάποια ημέρα.
Υπάρχουν ερωτήσεις;

KC: Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, Keshe. Πιστεύω πως θα υπάρξουν ερωτήσεις στη συνομιλία. Πάνω από όλα αυτά θα ήθελα να μας εξηγήσετε για την απελευθέρωση των πληροφοριών σχετικά με την τεχνολογία. Θα μπορέσει να την καταλάβει ο πολύς ο κόσμος; Μήπως θα είναι κάτι που μόνο οι άνθρωποι των εργαστηρίων σας θα καταλάβουν;  Τι νομίζετε;

MK: Η τεχνολογία, οι πατέντες έχουν γραφεί σε γλώσσα πατέντας. Η γλώσσα αυτή συγγράφηκε από έναν αγαπημένο μου φίλο, τον κ. Dirk Laureyssens.  Τον κ. Dirk Laureyssens μου τον συνέστησε όταν ήρθα στο Βέλγιο το 2005 ένας κύριος που λέγεται Wim De Grave. Τρέφω μεγάλο θαυμασμό γι’ αυτόν. Ο κ. Wim De Grave είναι ένας από τους διευθυντές της E-Capital και είναι μέρος της IMEC, όπου και μελέτησε το υλικό. Υπάρχουν πολλές φήμες για τον κύριο αυτό, τον κ. Wim De Grave. Φημίζεται ότι είναι το τρίτο παιδί του πρώην βασιλιά του Βελγίου για το οποίο δε γνωρίζει κανείς. Του μοιάζει. Μοιάζει επίσης και στο δεύτερο παιδί του βασιλιά. Είναι λοιπόν ένα βοηθητικό χέρι για το Ίδρυμα και για άλλα μας μέρη, ο κ. Wim De Grave. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την υποστήριξή του. Δίχως αυτόν το Ίδρυμα δε θα ήταν εκεί που είναι τώρα από πλευράς έρευνας.

Τα χαρτιά έχουν γραφεί και έχουν συνταχθεί σε πολύ κοινή γλώσσα. Γι’ αυτό εάν δεν καταλαβαίνετε τις πατέντες, μη διαβάζετε τις πατέντες όπως θα διαβάζατε τις Γαλλικές πατέντες. Διαβάστε τες στη γλώσσα του πλάσματος, όχι στη γλώσσα της ύλης. Τότε θα σας αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια γύρω από κάθε τι που είναι γραμμένο εκεί. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ πλάσματος και ύλης. Η ύλη, σύμφωνα με την υπάρχουσα κατανόηση, περιέχει δυνάμεις πεδίου. Το πλάσμα περιέχει δυνάμεις βαρυντικού και μαγνητικού πεδίου, έλξη και απώθηση.  Εάν διαβάσετε όλες τις πατέντες, όλα τα βιβλία μου, κάτω από την εννοιολογία του πλάσματος, θα κατανοήσετε τα μυστικά του σύμπαντος. Με το χρόνο, ο κόσμος θα νιώσει το ίδιο.

Αυτός είναι ο λόγος της μεγάλης σύγχυσης για τον εάν κατανοούνται οι πατέντες μου. Όταν δεν καταλαβαίνουμε και προσπαθούμε να καταλάβουμε τη συμπεριφορά ενός μπαλονιού μέσα σε άλλο μπαλόνι μέσα σε άλλο μπαλόνι μέσα σε άλλο μπαλόνι μέσα σε άλλο μπαλόνι, το κενό μεταξύ κάθε μπαλονιού είναι η διαφορά πίεσης. Όταν πας σ’ ένα μπαλόνι που είναι μέσα σε άλλο, υπάρχει ένα κενό μεταξύ των δύο, ένα διάστημα μεταξύ των δύο τοίχων των μπαλονιών. Έτσι λοιπόν μέσα στα γραπτά μου, αποκαλώ το διάστημα αυτό μαγνητικό βαρυντικό πεδίο, η διαφορά της δύναμης. Στο ηλιακό σύστημα και με τον ήλιο συμβαίνει το ίδιο. Το πλάσμα δεν ανοίγει προς τη μία κατεύθυνση. Ανοίγει σα μπαλόνι. Και όταν φτάνει να έχει μια συγκεκριμένη δύναμη, φτιάχνει άλλο ένα στρώμα γιατί δε μπορεί να κρατήσει αυτή τη δύναμη. Και έτσι παίρνεις στρώματα από μαγνητικά βαρυντικά πεδία διάφορης δύναμης. Και η αλληλεπίδραση του μαγνητικού βαρυντικού πεδίο, η δύναμη του ενός στρώματος έλκει ένα άλλο, και δημιουργεί το δικό του βαρυντικό και μαγνητικό πεδίο. Με τον τρόπο αυτό έχουν δημιουργηθεί τα βαρυντικά πεδία των άστρων.

Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις πατέντες μου και να κατασκευάσετε όλα τα συστήματά μου σε μια νύχτα. Μπορούμε να φτιάξουμε όσο χρυσό θέλετε. Μπορούμε να φτιάξουμε όσο νερό θέλετε. Μπορούμε να φτιάξουμε όση τροφή θέλετε.  Στο εργαστήρι αυτό την Πέμπτη θα ανακοινώσουμε αληθινά μέτρα, και ένα από αυτά θα είναι πώς φτιάχνουν τα βίντεο (θα έχουν φτιάξει περισσότερα βίντεο μέχρι την Πέμπτη) για το πώς μπορείτε να μετατρέψετε αέρια σε στερεά σε θερμοκρασία και πίεση δωματίου, και τότε τα αέρια αυτά, που τα λέμε GANS, που είναι σε υγρή ή στερεά μορφή, εάν τα τοποθετήσετε στη γλώσσα σας, (γιατί είναι τόσο ενεργειακά ισχυρά), να πάρετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για μία ημέρα με μια σταγόνα, ή λιγότερο. Οπότε δε θα χρειάζεται να τρώτε φαί. 
  
Έτσι δουλεύει το σύμπαν. Τ’ αγόρια στο κολέγιό μου και οι αναζητητές γνώσης στο ινστιτούτο μας  έχουν ήδη κατασκευάσει την πρώτη παρτίδα. Τη φτιάχνουν μόνοι τους. Η παρτίδα αυτή θα πάει στη Φουκοσίμα στο τέλος της εβδομάδας, γιατί η Γιαπωνέζικη TEPCO, ή η πυρηνική βιομηχανία τους, παρείχε σε δύο ομάδες μας πρόσβαση σε πυρηνικό υλικό (το υλικό που προαναφέραμε, σα το διοξείδιο). Μπορούν άμεσα να ελέγξουν το ποσοστό μόλυνσης των υδάτων, των πόλεων και των πεδιάδων στην περιοχή της Φουκοσίμα.  Ένας από τους αναζητητές γνώσης μας είναι από την Ιαπωνία, και έχουμε ήδη τις ημερομηνίες που αυτή πετάει προς την ομάδα γνώσης  στην Ιαπωνία όπου θα ελέγξει το υλικό.  Οι αναζητητές της γνώσης εδώ, που είναι κοινοί επιστήμονες όπως όλοι οι υπόλοιποι τους οποίους ξεδιαλέξαμε λόγω της φήμης τους, κατασκευάζουν συστήματα και τα συστήματα θα δουλέψουν. Σας λένε πώς το κάνουν. Θα δείτε όλα τα βίντεο αυτά την Πέμπτη. Και από την ερχόμενη Τετάρτη, θα δούμε τι συμβαίνει στη Φουκοσίμα με τους αναζητητές γνώσης μας που φέρουν το υλικό. Ελπίζω να είναι ασφαλής και να μην της κάνει κανείς αυτό που έκαναν σε μένα όταν πήγα στον Καναδά. Αυτό όμως έχει να κάνει με τη σωτηρία της ανθρωπότητας από τον κίνδυνο της ραδιενέργειας. Θα δούμε πιο θα είναι το επόμενο βήμα.

Θα κάνουμε και άλλη σημαντική ανακοίνωση στις 20 του μηνός, αυτή την Πέμπτη, γιατί πολύς κόσμος ρωτάει διάφορα πράγματα για τη θέση μου και πώς ή πού είμαι, και αυτό θα πρέπει να απαντηθεί και να αντιμετωπιστεί τώρα. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί ήδη ξέρουν. Δέχομαι εδώ και χρόνια εκατοντάδες εκατοντάδων μηνυμάτων που με κατονομάζουν με διάφορους τρόπους. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Και μαζί θα ξεκινήσουμε με τα ζωντανά βίντεο της λειτουργίας των διάφορων αντιδραστήρων που συναρμολόγησαν οι αναζητητές της γνώσης ή που έφτιαξαν μόνοι ή έφεραν μαζί τους. Θα δούμε τέσσερις ή πέντε αντιδραστήρες, που μπορούν να τους δούνε ζωντανά. Καλύπτουν κάθε δευτερόλεπτο ώστε να μπορούμε να βλέπουμε τι συμβαίνει οποτεδήποτε παντού στον κόσμο. Γιατί τώρα που έχουμε δώσει τις πατέντες μας, τους έχουμε εξουσιοδοτήσει να είναι ανοιχτοί με το κοινό και μπορείτε να τις διαβάσετε. Τώρα μπορείτε να δείτε τη λειτουργία τους.

Δε φοβόμαστε την αποτυχία. Δε φοβόμαστε μην τυχόν δε γίνει τίποτε. Δε φοβόμαστε μην τα συστήματά μας δεν ανταποκριθούν. Αυτό είναι έρευνα. Είναι η πραγματικότητα. Όμως από εδώ και πέρα, κάθε επιστήμονας, κάθε άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τη μέλλουσα ανάπτυξη της ιατρικής, για τη μέλλουσα ανάπτυξη της υγείας και του διαστήματος, για τη μέλλουσα ανάπτυξη υλικών, θα επεμβαίνει και θα αλληλεπιδρά απευθείας.

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Χαίρομαι… Είπα την πρώτη ημέρα στους αναζητητές της γνώσης ένα πράγμα: Αυτά που μαθαίνουμε θα πρέπει να τα διαδίδουμε. Συνήθως όταν πας σε ένα πανεπιστήμιο για να διδαχθείς, περιμένεις δύο, πέντε, ή δέκα χρόνια πριν γίνεις καθηγητής και μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις δημόσια τη γνώση σου. Είναι μαθητές το πρωί και γίνονται καθηγητές το απόγευμα, διδάσκοντας παγκοσμίως, στη δική τους γλώσσα ή σε διάφορες γλώσσες  στους ακροατές τους παντού στον κόσμο. Ποτέ πριν δεν έχει ειπωθεί η γνώση τόσο ανοιχτά, τόσο καθαρά, ποτέ στην ιστορία του ανθρώπου. Δίχως όρους. Τονίζω στους αναζητητές της γνώσης να μη διστάζουν, να μην κατακρατείτε κάτι που ενδεχομένως ξέρετε παραπάνω γιατί τη στιγμή που απελευθερώνετε τη γνώση, τη στιγμή εκείνη είναι που δέχεστε νέα γνώση γιατί η γνώση είναι δώρο, είναι κανάτα. Όσο αδειάζεις την κανάτα, τόσο περισσότερο ζητάς να τη γεμίσεις.

Αυτό που κάνουμε είναι, διδάσκουμε, και μέσα σε λίγα λεπτά, μέσα στη μέρα, όχι μονάχα η διδασκαλία, αλλά και η φωτογραφία του αντιδραστήρα και η φωτογραφία του συστήματος καταλήγουν στο διαδίκτυο. Κάποιες φορές, στην αρχή σοκαριζόμουνα γιατί θα πρέπει να καταλάβετε πώς για 30/40 χρόνια ζούσα μοναχικά ως επιστήμονας. Κανείς δεν είχε δει τι έκανα. Και δείχνω κάτι στους τύπους αυτούς, το φωτογραφίζουν και το απόγευμα είναι στο διαδίκτυο. Διδάσκουνε τον κόσμο, και χαίρομαι με τον τρόπο που εξηγούν τα πράγματα. Του το λέω συνέχεια, ο τρόπος με τον οποίο εξηγείτε τα πράγματα είναι κάτι που δε θα μπορούσε ποτέ να κάνω.

Μπορούνε λοιπόν οι άνθρωποι να φτιάξουν τα συστήματά μου; Ναι. Μπορεί ο κόσμος να κατασκευάσει κάθε σύστημα; Ναι. Μπορούν να είναι στο διάστημα; Ναι. Βάλαμε σκοπό να κατασκευάσουμε το πρώτο διαστημικό σκάφος μέσα σε αυτό το έτος. Το ανακοινώσαμε. Παραδόξως, δεν έχει εμφανιστεί κανείς να πει, θα ήθελα να πληρώσω στην κατασκευή μέρους του αντιδραστήρα αυτού.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι ο κόσμος θα ήθελε να έχει έναν δρόμο προς το διάστημα, αλλά δε θέλει να πληρώσει για τα υλικά να χτιστεί αυτό. Έτσι, η συμπεριφορά αυτή μας βάζει πίσω στα χέρια των ινστιτούτων, των οργανισμών και των τραπεζών για να μπορέσουμε να χρηματοδοτηθούμε… ή από όποιον έρθει να μας βοηθήσει στο χτίσιμο  αποδεχόμενος την κατάστασή μας; Η κατάσταση αυτή είναι πού περίεργη για μένα. Για 30/40 χρόνια, επιδοτούσα την τεχνολογία αυτή μέσω της εργασίας μου για να μπορεί να την έχει ο κόσμος.

Έχει ενδιαφέρον. Η πτώση. Αναρτήσαμε τα χαρτιά μας ακριβώς στις 4:51 χθες, πριν από περισσότερες από 18 ώρες. Την έχουνε δει από τον εξυπηρετητή μας 12.186 άτομα. Έκανε κανείς τους οποιαδήποτε πληρωμή για να πάρει αυτή την πατέντα; Όλη αυτή η τεχνολογία που πατενταρίστηκε  και διαμοιράζεται, έκανε κανείς τους τον κόπο να πει ‘Ωραία, μου έδωσες αυτή την τεχνολογία’. Πας και αγοράζεις ένα κατσαβίδι ή ένα γαλλικό κλειδί, που διαφέρει κάπως, και πληρώνεις 5 έως 20 ευρώ γιατί κάποιος το πατεντάρισε.  Μπορεί μια τέτοια τεχνολογία να μην έχει καμία αξία και να είναι μόνο για σας, και που να μην επιδέχεται επιπλέον ανάπτυξης;

Σας λέω αυτό: όλη η κοινωνία βασίζεται επάνω στην κλεψιά, όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Η συμπεριφορά αυτή μου δείχνει όλο και περισσότερο ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει.

KC: Συγνώμη, Keshe, το κοινό του Camelot είναι πολύ γενναιόδωρο και θα συμβάλει εάν το ζητήσετε. Εάν χρειάζεστε προσφορές…

MK: Χρειαζόμαστε ένα τεράστιο ποσό προσφορών. Χρειαζόμαστε εκατοντάδες χιλιάδες. Χρειαζόμαστε 55 εκατομμύρια για να φτιάξουμε το σκάφος αυτό. Υπάρχει το Ίδρυμα Keshe. Μπορείτε να πάτε απευθείας στην τράπεζα του Ιδρύματος Keshe. Τα ABN/AMRO είναι από την Ολλανδία. Δεν είναι για μας αυτά. Είναι για σας. Είναι για την ανθρωπότητα. Δε ζητάμε. Το αξιολογήσαμε, έχουμε το χώρο. Για να κατασκευάσουμε τον αντιδραστήρα αυτό μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, θα πρέπει να μαζέψουμε 55 εκατομμύρια ευρώ για να μείνουμε έξω από τα χέρια των τραπεζιτών που θα έρθουν να το κάνουν.

KC: Θα το ανακοινώσουμε αυτό για σας, Keshe, γνωστοποιώντας το στον κόσμο που ακούει: διαδώστε την αντίστοιχη πληροφορία. Σας παρακαλούμε, εάν έχετε έναν σύνδεσμο για τον κόσμο, αν μπορούσατε να τον βάλετε στη συνομιλία ή να μου τον στείλετε στη σελίδα μου στο Facebook.

MK: Πηγαίνετε απλά στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Keshe. Λέει «προσφορές» (donation). Χρησιμοποιείστε μετά τον σύνδεσμο. Όλοι ξέρουν πώς. Όλοι οι σύνδεσμοί μας χρησιμοποιούν διεθνή πρότυπα.

Πρέπει να μαζέψουμε 55 εκατομμύρια. Ανοιχτά πράγματα. Σας έχω πει, ότι έχω κλείσει τους λογαριασμούς μου. Τίποτε δε θα μπει στη τσέπη μου. Έλαβα ένα μήνυμα από κάποιον σήμερα το πρωί: ‘θα θέλαμε να είμαστε από τα 500 πρώτα άτομα που θα πετάξουν στο διάστημα με το νέο διαστημόπλοιο. Πόσο στοιχίζει το εισιτήριο γι’ αυτό; Θα πρέπει να είναι λογική τιμή.’ Του απάντησα: Πόσο κοστολογείς το εισιτήριο να μπορείς να πας έξω στο διάστημα; Οι άνθρωποι τώρα πληρώνουν 10 εκατομμύρια, 15 εκατομμύρια για να πάνε στο διάστημα για μερικές ημέρες, ή πληρώνουν 250.000 για να βρεθούν στην ανώτερη ατμόσφαιρα για λίγα δευτερόλεπτα. Πόσο εκτιμάς την τεχνολογία στην οποία θέλεις να είσαι μέρος για την ανάπτυξη και πρόοδό της; Για σένα πληρώνεις, όχι για μένα. Εγώ τα ξεπέρασα όλα αυτά. Έχω δει όλο το σύμπαν. Δεν έχω κανένα δεσμό με αυτά τα γήινα αποκτήματα και το χρόνο. Έχω πει τόσες πολλές φορές στην οικογένειά μου: Ντρέπομαι να είμαι στο σώμα ενός ανθρώπου γιατί είναι τόση μεγάλη η ντροπή γι’ αυτά που κάνει ο άνθρωπος στον εαυτό του, αλλά θα πρέπει να είμαστε μέσα σε κάποιο σώμα ανθρώπου για να καταλαβαίνουμε τη γλώσσα του ανθρώπου, να μπορούμε να μιλάμε τη γλώσσα του ανθρώπου για να μπορεί και αυτός να μας καταλάβει. Δεν έχω λοιπόν κανένα δεσμό. Αν είχα, θα έκλαιγα από το τηλέφωνο, ‘Θέλουν να με σκοτώσουν!’  Όχι! Τους λέω ότι προσεύχομαι για την ψυχή τους. Δε χρειάζεται να είμαι μέσα τους για να τους καταλαβαίνω. Αυτοί είναι με μας και ξέρουμε τι κάνουνε.

Δεν υπάρχουν κρυφά σημεία – και αυτό το ένα πράγμα διδάσκω διαρκώς στους μαθητές μου την περασμένη εβδομάδα – τους διδάσκω, δε χρειάζεται να είσαστε εκεί για να καταλαβαίνετε. Καταλαβαίνετε επειδή σας σκέφτονται και το ξέρετε. Ο βασιλιάς του Βελγίου, ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι η ψυχή του που κάθεται μέσα στο σώμα του. Δε χρειάζεται να κάνω τίποτε. Οι άνθρωποι αυτοί  δεν κατανοούν τη στάση και τη θέση μας. Τίποτε δε μας είναι κρυφό, τίποτε.

KC: Keshe, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι είπες πως θα μιλήσεις για την καταγωγή σου και την εργασία σου στον επιχειρηματικό κόσμο. Θα ήθελες να απευθυνθείς σε αυτά;

MK: Ναι, ας πω για τις δουλειές και την καταγωγή μου. Προέρχομαι από μια αρκετά γνωστή οικογένεια του Ιράν, από γνωστότατη οικογένεια του Ιράν την εποχή του Shah. Ποτέ μου δε στηρίχτηκα στην οικογένειά μου. Δούλεψα με δικά μου μέσα όταν αποφοίτησα. Δεν ήξερα τίποτε για επιχειρήσεις αλλά ήξερα ότι θα έπρεπε να χρηματοδοτήσω κάτι που θα μπορούσε να στηρίξει την έρευνά μου. Πήγα λοιπόν για εκπαίδευση, και η εκπαίδευσή μου είναι η ίδια με την παρούσα επιστημονική μου έρευνα, πολύ ανοιχτή και σταράτη. Στη δουλειά μου βρήκα γαλήνη, και βρήκα εντιμότητα, παντού μέσα στον κόσμο. Επέκτεινα τις επιχειρήσεις μου μετά από δύο με τρία χρόνια, σε περισσότερα από πέντε γραφεία πάνω σε τρεις ηπείρους. Δεν είχα συνεταίρους και συνήθιζα να εμπορεύομαι και να ταξιδεύω διευθύνοντας τις δουλειές μου σε πολύ υψηλά επίπεδα, από πετρελαιοειδή σε διαμάντια, με εμπόριο, μέσω κυβερνητικών επιδοτήσεων που υποστήριζαν τα νέα προγράμματα. Ήμασταν πολύ μπλεγμένοι  όταν  τα τσούγκρισαν η Ανατολή με τη Δύση. Είδα άκρατη φτώχια και είδα και άπλετο πλούτο.  Φορούσαμε διαμάντια στα παπούτσια για να δείξουμε ότι αντέχουν γιατί δεν υπήρχε πουθενά αλλού να βάλουμε τα διαμάντια.  Όλα τα άλλα ήταν ήδη καλυμμένα με διαμάντια. Έβλεπα κόσμο στα γραφεία μου στην Αφρική, στη Γκάμπια, που τους πλήρωνα 12 δεκάρες  για να μην πεθάνουν από ελονοσία, γιατί δεν είχαν να πληρώσουν τις 12 δεκάρες. Καταλαβαίνετε ότι δεν έχουν καμία αξία τα λεφτά εάν δε μπορείς να βοηθήσεις με αυτά κάποιον άνθρωπο.

Έτσι λοιπόν έχτισα οργανισμούς πολλών εκατομμυρίων, απόλυτα προσωπικούς για τους οποίους δεν ήξερε κανείς. Θα πρέπει να καταλάβετε πως δεν εμπλακήκαμε με τις κυβερνήσεις στο επίπεδο αυτό, και δεν εμφανίζεται η Βρετανική κυβέρνηση εμπρός σου για βοήθεια ή για να κάνεις παραπάνω. Με την ειρήνη στη Βόρεια Ιρλανδία, εάν […]. Όντως, η υποδομή στην οποία βοηθήσαμε… και το κάναμε. Όταν σας εξήγησα για αυτή τη θέση που πετύχαμε, δεν ήταν επειδή απλά σου έρχεται κάποιος στο δρόμο που μπορείς μαζί του να το κάνεις αυτό. Χτίστηκε, τα συστήματα ήταν σε καλή θέση, είχαμε διάφορες εταιρίες στη σωστή θέση και ξέραμε τι να κάνουμε. Μας ζητήθηκε για τα συστήματα ασφαλείας στην Αγγλία να εμπλακούμε για να τελειώνει το θέμα. Πάντα θα θυμάμαι, τότε που συνάντησα τους ανθρώπους της ΜΙ5 στη Yard, που μου είπαν, ‘Ξέρεις με τι μπλέκεις;’ και είπα, ‘Είναι για την ειρήνη, κάποια πράγματα αξίζουν ακόμα και με ρίσκο τη ζωή μου’. Μου είπαν, ‘Το μήνυμα θα περάσει στην Downing Street. Ξεκινάμε με την εργασία ειρήνης’.
Μπορείτε συνεπώς να καταλάβετε σε πόσο υψηλό επίπεδο βρισκόμουν. Έπρεπε να φύγω από την Αγγλία λόγω της κατάστασης που ξεχύνονταν με τη διαφθορά μέσα στο σύστημα, και έφυγα. Ταυτόχρονα καταλάβαινα τι συνέβαινε εκεί μέσα. Βαδίσαμε από το καζάνι στη φωτιά στο τηγάνι με τη φωτιά με όσα συνέβησαν στο Βέλγιο. 

Έχω λοιπόν δει πέρα για πέρα πλούτο. Έχω ταξιδέψει σε πάνω από 65 με 70 έθνη μέσα στα χρόνια μου. Εμπορεύτηκα με πάνω από 120 έθνη. Κάθε χρώμα φυλής πέρασε από τα βιβλία και την παρουσία μου… μπορώ να σας πως τα μέρη ακόμα και από τα χρώμα από το χερούλι της πόρτας. Δε μπορείς να το κάνεις αυτό εάν δε βρεθείς εκεί. Αυτό όλο ήταν μέρος της εκπαίδευσης για μένα, για να καταλάβω τον άνθρωπο, για να κατανοήσω πώς να χειριστώ τον άνθρωπο.

Έχω μια πολύ ενδιαφέρουσα μνήμη. Όταν ήμουνα στη Ουάσιγκτον, ξέρετε το Λευκό Οίκο, δίπλα ακριβώς εκεί βρίσκονταν το φτωχότερο μέρος, όπου είδα ένα νεκρό άνδρα στη λεωφόρο. Στη γωνία υπήρχε ένα ξενοδοχείο με ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο στο ισόγειο. Και πιο πάνω στο δρόμο ήταν ένα ξενοδοχείο
Holiday Inn. Είδα ένα νεκρό σώμα στους μείον 56 βαθμούς μέσα στο πλουσιότερο έθνος. Σκέφτηκα ‘ Τι ντροπή να βλέπεις με φόντο το Λευκό Οίκο  ένα νεκρό σώμα στη λεωφόρο!’ Και ήξεραν ακριβώς πού ήμουν στην Ουάσιγκτον. Περπάτησα μέσα σε παλάτια Αφρικανικών εθνών. Είδα άνθρωπο να πεθαίνει από πείνα. Δεν υπάρχει διαφορά, είτε είναι στην πλουσιότερη χώρα ή στη φτωχότερη. Πάντοτε με την πείνα είναι το ίδιο.

Με την τεχνολογία αυτή βάζουμε τέλος σε αυτό. Εάν μπορείς να βρεις ένα άδειο μπουκάλι από
Coca Cola, αν μπορείς να βρεις ένα κομμάτι σύρμα, από χαλκό, και να έχεις δύο παλιές μπαταρίες τηλεφώνου, σου εγγυόμαστε ότι θα έχεις αρκετή ενέργεια, νερό και φαί για να επιβιώσεις οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν αυτό. Αυτή η πατέντα κυκλοφόρησε εχθές. Αυτός ήτανε ο μεγαλύτερος φόβος των κυβερνήσεων και των πολυεθνικών. Το λέω εδώ και δύο ή τρία χρόνια, εάν έχεις δύο ή τρία κινητά τηλέφωνα, μπορείς να έχεις όλα όσα επιθυμείς. Όλοι ήλπιζαν ότι πολύ σύντομα θα έσταζε νερό από τα κινητά και ότι θα έπεφτε χρυσός από πίσω τους. Όταν ανοίχθηκα στους αναζητητές της γνώσης πριν από μερικές βδομάδες, τους είπα, ‘Ξέρετε τι θα συμβεί με αυτό;’ Είπα, ‘Όλοι θα ψάχνουν τα κινητά τους για το νερό που θ’ αρχίσει να στάζει απ’  αυτό. Είπα, αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανοίξεις το κινητό σου, και να βγάλεις τη μπαταρία του. Μέσα σε κάθε μπαταρία υπάρχουν γύρω στα 30 με 50 εκ. από χάλκινες πλάκες, που χρησιμοποιούνται για το θετικό και αρνητικό πόλο της μπαταρίας, τις βγάζουμε, και τις κάνουμε απλά αυτό που λέμε ‘νανο-στρώση’, που το δείξαμε πρόσφατα στη Φουκοσίμα. Μπορούμε να το βάλουμε μέσα σε μια κατσαρόλα φτιαγμένη από πυλό ή ατσάλι ή οτιδήποτε, και σας δείχνουμε πώς να φτιάξετε ατομικό υδρογόνο από το μπουκάλι της Coca Cola (το δείξαμε και αυτό στη Φουκοσίμα) . Έχεις τότε το υδρογόνο σου, την περιστρεφόμενη γη και τον ήλιο στα χέρια σου. Τι θα ήθελες από αυτά; Θα σας τα δείξει αυτά ο επιστήμονάς μας από το Βέλγιο. Δουλεύει με κεραμικά, με πηλό. Κατασκευάζει έναν πήλινο αντιδραστήρα.

Έχουμε κόσμο πλέον, έναν Αμερικανό πολίτη που είναι μαζί μας στους αναζητητές γνώσης, και ένα αναζητητή γνώσης από τη Τσεχία. Όπως είπα και πριν, συναρμολογούν μαζί έναν αντιδραστήρα, που κατασκευάζεται από Ιρανούς μηχανικούς στην Τεχεράνη. Οπότε τώρα είναι μια διεθνής εταιρεία. Θα συναρμολογήσουν μαζί τους αντιδραστήρες τους την επόμενη εβδομάδα, και θα δούμε τι έφτιαξαν. Είτε δημιουργούμε άνθρακα, χρυσό ή οτιδήποτε άλλο, παράγεται ενδιάμεσα νερό.

Όλα αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούν αρχικά τα χάλκινα εκείνα σύρματα που βρίσκονται στην πλάτη των κινητών τηλεφώνων και που είναι άχρηστα για τον καθένα, τώρα όμως αποτελούν πηγή ζωής. Μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα καλώδια αυτά. Σας το δείχνουμε, το εξηγούν στο διαδίκτυο. Έχω δει τους αναζητητές της γνώσης. Εάν οξειδώσεις τα χάλκινα αυτά καλώδια των κινητών, δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο. Μπορείς να παράγεις 100
kW ή 300 kW ηλεκτρισμού για φώτιση. Όταν δε χρειάζεσαι το φως, μπορείς να παράγεις θερμότητα και νερό, και όταν τελειώσεις μ’ αυτά μπορείς ν’ αλλάξεις τη συνδεσμολογία και να κατασκευάσεις μαγνητικά βαρυντικά πεδία οποιασδήποτε βιταμίνης ή ορυκτού χρειάζεσαι για να θρέψεις τον εαυτό σου. Η απλότητα της τεχνολογίας είναι αυτή που υπηρετεί τον άνθρωπο. Έτσι λοιπόν δε θα πεθάνει ο άνθρωπος στην Αφρική, ούτε και αυτός δίπλα στο Λευκό Οίκο επάνω στη λεωφόρο επειδή δε θα μπορεί να ζεσταθεί. Αυτή είναι η ομορφιά του.

Τουλάχιστον άφησα μια κληρονομιά για να μην ξαναπεινάσει ο άνθρωπος και εύχομαι και ελπίζω – η μεγαλύτερη μου ευχή είναι – να σταματήσουν οι άνθρωποι να κατασκευάζουν όπλα, γιατί με τον τρόπο που σας είπα, μπορούμε να βρούμε το αεροσκάφος οπουδήποτε κι αν είναι τη στιγμή αυτή. Πολύ σύντομα, όχι εγώ αλλά οι άνθρωποι που λαμβάνουν τώρα τις πατέντες, θα μπορούν ν’ αλλάξουν τη θέση του άνθρακα ή οποιουδήποτε άλλου υλικού σε κάθε σφαίρα του πλανήτη αυτού. Και μπορούν να φέρουν τέλος στους πολέμους.

Όπως σας είπα, την περασμένη εβδομάδα τους δίδασκα πώς να φτιάχνουν χρυσό. Τους είπα, ότι για να φτιαχτεί χρυσός χρειαζόμαστε υδράργυρο και ένα νετρόνιο. Και με κοίταξαν, ‘Μα ο χρυσός έχει ατομικά ένα νετρόνιο λιγότερο από τον υδράργυρο’. Απαντώ, ‘Ναι, εάν θέλεις να πάρεις ένα πρωτόνιο, ένα νετρόνιο και ένα ηλεκτρόνιο από τον υδράργυρο και να τον μετατρέψεις σε χρυσό, όμως αυτή είναι πολλή δουλειά. Όμως εάν βάλεις ένα νετρόνιο μέσα στον υδράργυρο, που αμέσως αλλάζει σε πρωτόνιο και ηλεκτρόνιο, τότε έχεις ασταθή υδράργυρο, που μετατρέπεται σε χρυσό και ήλιο, και μπορούμε να το ωθήσουμε αυτό ώστε να απογίνει ενέργεια.

Οπότε τώρα το μυστικό του να φτιάξεις χρυσό διέρρευσε. Και νομίζω ότι κοστίζει λιγότερο από ένα σεντ να φτιάξεις δύο ή τρία κιλά σκόνης χρυσού εάν καταλαβαίνεις τι είναι αυτό. Έλεγα στους Βρετανούς, πόσους τόνους χρυσού θέλετε να σας βάλω στην Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης για να φύγετε από εκεί; Ο χρυσός πλέον δεν έχει αξία. Υπήρξαν μυστικά για την κατασκευή του χρυσού. Βρίσκονται στις γραφές της εκκλησίας, και το έχω πει αυτό πρόσφατα. Ο άνθρωπος θα ωριμάσει όταν θα καταλαβαίνει πώς μπορεί να αλλάξει την ύλη. Και τώρα ξέρουμε. Ο άνθρωπος είναι ανώριμος.  

Τώρα πλέον όλοι ξέρουν πώς να φτιάχνουνε χρυσό. Άντε ξεκινήστε, βρείτε λίγο υδράργυρο. Από την πλάτη του καθρέφτη σας, το περισσότερο είναι υδράργυρος που δε μπορείτε να δείτε. Από το γυάλινο θερμόμετρο στον κήπο που δείχνει τη θερμοκρασία, είναι από υδράργυρο. Εάν ξέρεις πώς να πάρεις ένα νετρόνιο από τον άνθρακα, ή το συνδυασμό υδρογονωμένου άνθρακα από το μπουκάλι της Coca Cola,  ο υδράργυρος μπορεί να γίνει χρυσός μέσα στον ίδιο αντιδραστήρα που έφτιαξες ενέργεια.

Οπότε ο χρυσός δεν έχει πια αξία και όλοι ξέρουν πώς να τον φτιάξουν από υδράργυρο, ή το αντίθετο. Για ν’ αλλάξεις ένα στοιχείο, αυτό είναι που χρειάζεσαι, δε χρειάζεσαι να παιδεύεσαι με πολύπλοκες τήξεις. Οι τήξεις είναι χαζομάρα. Προσπαθούν να φτιάξουν… Ήταν ένα μάτσο πυρηνικών επιστημόνων τις περασμένες τρεις εβδομάδες, και όλοι μας συμφωνήσαμε, ότι  αυτό το πρόγραμμα των τριάντα εκατομμυρίων στη Νότια Γαλλία είναι πλήρως ανώφελο από πλευράς τήξης, που ποτέ του δεν επιτεύχθηκε, όμως από πλευράς επιστημονικού παιχνιδιού κοστίζει εκατομμύρια.

Ποτέ μας δε θα πετύχουμε την τήξη. Η τήξη, ο τρόπος με τον οποίο ξοδεύονται τα χρήματα σ’ αυτήν, τους εξήγησα απλά: δε θα μπορούσαμε να συγκρατήσουμε 7000 βαθμούς όταν το Κολούμπια επέστρεφε πίσω στη γη. Απλά κάηκε. Χάσαμε δύο οχήματα. Το ένα από αυτά κατά την επαν-είσοδο εξαιτίας της μεγάλης θερμοκρασίας που χτύπησε το φυσικό τους σώμα λόγω του ότι έπεσε η ασπίδα θερμότητας. Πώς περιμένουν οι επιστήμονες αυτοί να τιθασεύσουν αυτή την τήξη και να δημιουργήσουν τη θερμότητα του ήλιου που είναι στους 100.000.000 βαθμούς; Δεν έχουμε τη γνώση να το κάνουμε για τους 7000!  Χάσαμε τους ωραιότερους ανθρώπους μέσα στο σκάφος όταν επέστρεφαν στη γη. Πώς θα σώσουμε και πώς θα ελέγξουμε 100.000.000 βαθμούς μέσα σε έναν αντιδραστήρα που δεν είναι τίποτε; Λένε ότι επέτυχαν την τήξη, για μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου και ότι η θερμότητα διασκορπίστηκε. Προσπαθείτε να κρατήσετε την τήξη για δύο ημέρες. Δε θα κρατήσει για περισσότερο από ένα λεπτό ή δύο, με μια κανονική τήξη. Για ποιο πράγμα μιλάνε; Δεν έχουμε τη γνώση να μεταφέρουμε θερμοκρασία 100.000.000 βαθμών από το κέντρο. Ο ήλιος είναι τόσα εκατομμύρια χιλιόμετρα μακρυά μας. Εάν θερμανθεί λίγο ακόμη, ή αν πάμε λίγο κοντύτερα σ’ αυτόν, θα εξατμιστεί όλο το νερό στον πλανήτη αυτό. Τώρα πάτε να ζήσετε στο κέντρο του, σ’ αυτό που δημιουργήθηκε εδώ στη Νότια Γαλλία, δε βγάζει νόημα. Βγάζει πολύ καλά λεφτά για έρευνα. Οπότε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι όχι η τήξη. Κάνουμε το άτομο ασταθές και τότε αυτό σπάει προς ό,τι θέλουμε. Είναι πολύ ευκολότερο. Με τον τρόπο αυτό κάνουμε τη φυσική να δουλέψει.

Οπότε εάν θέλετε χρυσό μέσα στις επόμενες εβδομάδες, τον παράγουμε στο Κέντρο Ερευνητικού Ιδρύματος
Keshe. Αρχίσαμε να πουλάμε χρυσό στην τιμή του σίδηρου, γιατί πια δεν έχει αξία. Δεν το κάνω επειδή δίδαξα οχτώ ανθρώπους πώς να το κάνουν, και που τώρα διδάσκουν άλλους ανθρώπους ζωντανά στο διαδίκτυο πώς να το κάνουν. Οπότε πολύ σύντομα θα μπορείτε να αγοράσετε χρυσό όσο φθηνά αγοράζετε τον χαλκό και ίσως όσο το νερό.

KC: Keshe, έχω κάποιες ερωτήσεις που καταφθάνουν στη συζήτηση. Ένα άτομο ρωτάει, εφόσον μπορείτε να φτιάξετε χρυσό, γιατί δε χρηματοδοτείτε το ίδρυμά σας με αυτό το χρυσό;

MK: Ω, μα μπορούμε να το κάνουμε, κανένα πρόβλημα. Το κάναμε πριν από έξι χρόνια στην Τεχεράνη. Ο χρυσός δεν έχει αξία. Δε διδάσκουμε για να παράγουμε πράγματα και να τα πουλάμε. Μπορώ να φτιάξω πολλά πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις. Θέλετε να βγάλουμε χρυσό στην αγορά; Θέλετε να βγάλουμε διαμάντια στην αγορά;

Να σε ρωτήσω αυτό: Δε χρειάζεται να φτιάξουμε χρυσό. Μπορώ να πάω στη Νότια Αφρική, στο Κογκό και να αγοράσω διαμάντια που κοστίζουν 5 με 10 δολάρια το καράτι, να τα φέρω στην Ευρώπη και να τα βάλω μέσα σε έναν αντιδραστήρα μας, που το έχουμε κάνει γιατί έπρεπε να εξηγήσω τη διαδικασία αυτής της διεργασίας των διαμαντιών στους αγοραστές στο Βέλγιο, γιατί τα διαμάντια έρχονται με διάφορες τιμές, και μπορώ να πουλήσω τα διαμάντια αυτά προς 3000 με 5000 το καράτι. Απλά χρησιμοποιώντας αυτή τη διεργασία. Δε χρειάζεται να πάω καν να ψάξω για υδράργυρο και να ανακατευτώ με μόλυνση. Το πράγμα είναι, ότι φτιάχνεις την ίδια δομή διαμαντιού στα διαμάντια και το χρυσό σου.

KC: Και γιατί δεν το κάνεις, είναι εξαιτίας πολιτικής. Γιατί δεν το κάνεις;

MK: Θα αποσταθεροποιούσε την κατάσταση. Δεν είμαστε εδώ για να αποσταθεροποιήσουμε την κατάσταση.

KC: Φοβόσαστε πως θα έπεφταν οι αγορές στον κόσμο εάν πουλούσατε αυτά τα πράγματα;

MK: Οι Αμερικανοί καταλαβαίνουν τη δυναμική αυτής της τεχνολογίας. Λένε ότι ο κόσμος είχε ήδη μια κρίση. Δε θα άντεχε άλλη υποτίμηση. Δεν είμαστε εδώ για να ενοχλήσουμε. Χρειαζόμαστε χρυσό στο διάστημα. Πρέπει να τον παράγουμε για οποιονδήποτε σκοπό τον χρειαζόμαστε. Αυτό μου δείχνει αμέσως, όταν με ρωτάει κάποιος κάτι τέτοιο, μου δείχνει ένα επίπεδο άγνοιας αυτών που δεν καταλαβαίνουν για το για ποιο λόγο είμαστε εδώ. Μπορώ να παράγω πλουτώνιο. Όσο εύκολα μπορώ να παράγω χρυσό, μπορώ να φτιάξω και πλουτώνιο. Τι θα ήμασταν τότε; Όσο εύκολα μπορώ να παράγω χρυσό, μπορώ να παράγω και νερό και να θρέψω τον άνθρωπο. 

Πρώτιστης σημασίας είναι να φύγει η απληστία. Ο χρυσός δεν έχει καμία αξία έξω από τα όρια αυτού του πλανήτη. Σας το λέω διαρκώς, πόσα εκατομμύρια δολάρια θα μπορούσατε να πουλήσετε σε έναν εξωγήινο στο διάστημα; Σ’ αυτό δίνουμε αξία, στο πώς να έχουμε τον έλεγχο με αυτά.

Ξέρετε, εσύ που έκανες την ερώτηση αυτή, πάρε σε παρακαλώ ένα μπουκάλι από
Coca Cola και βρες και λίγο υδράργυρο. Ακολούθα τη συζήτηση που έχουν αναρτήσει οι αναζητητές της γνώσης κάτω από τους συνδέσμους και στα φόρουμ στα οποία συζητούν. Μέχρι αύριο το πρωί θα μπορείς να έχεις φτιάξει 2, 3 ή και 4 κιλά χρυσό. Και αν δε, δε μπορέσεις να το κάνεις, τότε αυτό θα σημαίνει ότι ποτέ σου δεν κατάλαβες την αξία της ζωής. Οι διδασκαλίες μας είναι απλές, γι’ αυτό καλύτερα να διαβάσεις τα βιβλία.

KC: Ωραία, Keshe, τι λέτε για το CERN, το Hadron Collider. Τι νομίζετε ότι κάνουν εκεί στ’ αλήθεια;

MK: Λοιπόν, αυτό είναι μέρος της έρευνας! Δεν είμαστε οι ύστατοι. Είμαστε μέρος στη διαδικασία της μάθησης. Η ανθρώπινη φυλή θα πρέπει να κατανοήσει όλο το φάσμα, όλα όσα καταγράφονται μέσα στα βιβλία που έχω γράψει, και τη γνώση που έχω διαμοιράσει. Δημιουργούμε εκατομμύρια και εκατομμύρια έρευνες στο μέλλον, γιατί όλοι προσπαθούν να καταλάβουν. Μόνο τώρα καταλαβαίνουμε πώς επιτυγχάνεται η έρευνα και πώς να μετατρέψουμε τον υδράργυρο σε χρυσό, πόσο εύκολα δηλαδή μπορεί να γίνει.

Οπότε αυτό το CERN χρειάζεται. Τα συστήματα της Νότιας Γαλλίας χρειάζονται. Οι αντιδραστήρες πίεσης νερού στην Αμερική χρειάζονται γιατί ως φυσικοί δεν έχουμε καν γρατζουνίσει την επιφάνεια της επιστήμης. Οπότε δε μπορείτε να πείτε ότι είναι λάθος. Κάνουν βέβαια κάποια πράγματα που είναι λάθος. Γελάμε μαζί τους. Όχι να τους προσβάλουμε, αλλά ξέρετε λένε, ότι στη CERN ψάχνουν για το Higgs Boson. Όπως είπα, είχα μιαν ατυχία. Μια από τις μεγαλύτερες ατυχίες μου ήταν όταν κάθισα δίπλα στον πρώην βασιλιά του Βελγίου. Μου έκανε την ερώτηση – συνήθιζε να έρχεται με τη βασίλισσα στο καφέ που δούλευα – και με ρώτησε ‘Τι νομίζεις γι’ αυτό;’ Και του είπα, ‘Το αποκαλούν σωματίδιο του Θεού’. Είπα, ‘Άμα κατάλαβες τι σου εξήγησα νωρίτερα (γιατί του εξηγούσα για το πλάσμα, και ό,τι εξήγησα εδώ μιλώντας για τα μπαλόνια) είναι ότι το μαγνητικό πεδίο επιβραδύνεται αρκετά σε δύναμη για να καταστεί ύλη, και κάτι φυσικό για εμάς. 

Οπότε, όλοι μας είμαστε σωματίδια του Θεού. Γελάμε τώρα με το CERN, στην πραγματικότητα όμως είναι γιατί δεν καταλαβαίνουν, γι’ αυτό να το θέσουμε αλλιώς. Είναι σα να προσβάλεις το παιδί σου που κάνει κάτι που σου φαίνεται πολύ ανόητο. Πρέπει να το κάνουν. Πρέπει να καταλάβουν.

Κάποιος σημείωσε, είναι το ίδιο ξέρετε με τον Steven Hawking. Όταν έγραψα την έκθεσή μου το 2004 πως οι μαύρες τρύπες χάνουν και αποτελούν την πηγή της ζωής, αυτός έλεγε, ότι οι μαύρες τρύπες είναι […] και μετά το άλλαξε αυτό. Έχω την έκθεσή μου στο βιβλίο μου. Συμπτωματικά τη συμπεριλάβαμε στο βιβλίο την ίδια ημέρα που αυτός άλλαξε τη γνώμη του όταν εμείς κρατούσαμε την έκθεση, και βάλαμε ένα αντίγραφό της σ’ ένα γράμμα από το ινστιτούτο. Οπότε έκλεισε το θέμα. Ο Steven Hawking τέλειωσε ως επιστήμονας, γιατί φέτος κυκλοφόρησε μια έκθεση επιβεβαιώνοντας την ορθότητα της θεωρία μου από την αρχή.

Οπότε, απ’ όσο ξέρουμε ως τώρα, τυχόν ισότιμες ανασκοπήσεις δε θα είχαν κανένα νόημα. Οι πατέντες μου εμπεριέχονται εκεί μέσα. Γιατί να πάνε οι πατέντες  μου στην Ευρωπαϊκή ευρεσιτεχνία και να τις εκμεταλλευτεί κάποιος γυρνώντας  να μας πει, ναι είναι σωστές, ή όχι. Δοκιμάστε όλες τις πατέντες μου, και εάν είναι καλές για σας, είναι δικές σας.  Δε χρειαζόμαστε κανέναν από την Ευρωπαϊκή ευρεσιτεχνία πατεντών να αποφασίσει σύμφωνα με την οικονομική θέση της χώρας του, εάν κάποια πατέντα κερδίζει ή όχι. Εάν μπορέσετε να το φτιάξετε, θα πατενταριστεί.

Έτσι λοιπόν, το πράγμα δεν αφορά κατά πόσο μπορείς να πατεντάρεις κάτι λόγω γνώσης. Ο τρόπος με τον οποίο ο Dirk Laureyssens, ο τρόπος με τον οποίο έγραψε τις πατέντες του, καλύπτει όλα όσα θα ήθελε ποτέ να πατεντάρει η ανθρωπότητα. Όλα τώρα είναι χύμα έξω και κανείς δε μπορεί να τα πατεντάρει. Είναι ελεύθερη γνώση.

Συνεπώς είναι πολύ εύκολη η κατάσταση αυτή. Τώρα έχουμε όλη τη γνώση. Έχουμε όλη τη γνώση ανά συμφωνία με τον τρόπο που έχουν γραφεί, και μπορούμε να τα κάνουμε. Μπορούμε να φτιάξουμε χρυσό. Μπορούμε να φτιάξουμε οτιδήποτε θελήσετε.  Έχουμε εξαλείψει τις ομότιμες αναθεωρήσεις απ’ αυτές. Εάν τις καταλαβαίνετε, τις έχετε ήδη ομότιμα αναθεωρήσει.


KC: Έχω κάποιες άλλες ερωτήσεις που έρχονται στη συνομιλία. Θα ήθελα να σας κάνω τις ερωτήσεις αυτές, εκτός και αν προτιμάτε να μιλήσετε για κάτι άλλο λίγο ακόμα.

MK: Όχι, κανένα πρόβλημα.

KC: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Sterling Allan για την υποστήριξη της εργασίας σας. Γνωρίζετε ότι έχει επίσης αναρτήσει την πληροφόρησή σας και στη δική του ιστοσελίδα ώστε να μπορεί να τη δει ο κόσμος;

MK: Το γνωρίζω. Εκτιμώ τον κ. Sterling Allan. Διαφωνήσαμε για λίγο πέρσυ εξαιτίας μιας ανάρτησής του που δε τη θεώρησα σωστή για κάποιον που αμεροληπτεί στα σχόλιά του, γιατί θα μπορούσε και να κάνει λάθος. Του μετεβίβασα την πληροφορία αυτή. Αυτό ήταν όλο. Ήταν μια φιλική συνομιλία, αυτός όμως κοινοποίησε τη φιλική αυτή συνομιλία, αλλά δε με πειράζει. Είναι γενναιόδωρος και προσέχει τα ενδιαφέροντά μας, και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Έκανε πολύ καλή δουλειά για το ίδρυμα και για τους επιστήμονες. Κατά ένα τρόπο είναι μια ελεύθερη πύλη, και η γνώση θα πρέπει να αποκτάται μέσω πυλών.

KC: Κάποιος ρωτάει, με ποια ειδικότητα ψάχνετε να δουλέψετε πάνω στο διαστημικό σας πρόγραμμα; Μ’ άλλα λόγια, θέλετε πληροφορική, δίκτυα, ηλεκτρονικά…

MK: Όλες τις θέλουμε. Στείλτε τα μηνύματά σας στο ινστιτούτο Διαστημικής. Το ωραίο είναι ότι, δεν έχω πια την ηγεσία, και έχω δώσει τον έλεγχο και τις αποφάσεις στην επιτροπή των αναζητητών γνώσης. Οι οκτώ αναζητητές γνώσης της επιτροπής θα αποφασίσουν ποιόν και τι θέλουνε. Τα δέχομαι. Τα κοιτάω και τα δίνω ανεπιφύλακτα πίσω στην επιτροπή. Τη βδομάδα αυτή ή την επόμενη θα μοιραστούμε το ποιος επιμελείται τι στο ινστιτούτο Διαστημικής. Ξέρουν τι χρειάζεται. Όλα τα θέλουμε.

Πρώτα από όλα χρειαζόμαστε δωρεές για ν’ αρχίσουμε να το φτιάχνουμε αυτό το πράγμα. Αυτό είναι το κυριότερο. Ειδάλλως μπορεί να μιλάμε μέχρι ο σπανός να βγάλει γένια. Ή πάμε να πουλήσουμε τις ψυχές μας στις πολυεθνικές, γιατί οτιδήποτε και αν κάνουν, θα ήθελαν κάπου ν’ απλώσουν τα χέρια τους. 

Όπως ξέρετε,  ο ενεργειακός αντιδραστήρας βρίσκεται στα χέρια των Ιταλών. Κάνουν ό,τι θέλουν μ’ αυτόν, και σύντομα θα επιδείξουν ένα εμπορεύσιμο μοντέλο, που θα κατασκευαστεί από Ιταλούς. Το δώσαμε ανεπιφύλακτα ως δώρο στους Ιταλούς. Βασικά αυτό είναι ψέμα. Θέσαμε έναν όρο. Ο μόνος όρος που θέσαμε με την τεχνολογία στους Ιταλούς κατασκευαστές είναι πως το κάθε κομμάτι αυτού του αντιδραστήρα να έχει φτιαχτεί στην Ιταλία, δημιουργώντας θέσεις εργασίας στην Ιταλία και πλούτο στην Ιταλία για τους Ιταλούς.

Το ίδιο έγινε και με τους Κινέζους. Όλα θα ήταν από την ίδια χώρα, αλλιώς χρειαζόμαστε προγραμματιστές υπολογιστών. Χρειαζόμαστε μεταλλουργούς. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που καταλαβαίνουν την αποθήκευση και τη σύνθεση

και την αποθήκευση αερίων γιατί μπορούμε να απορροφήσουμε ενέργεια από τα μαγνητικά βαρυντικά πεδία του διαστήματος…όσα είναι τα αέρια είναι και η αποθήκευση που θέλουμε.
Εάν κοιτάξετε την πατέντα που εκδώσαμε, σας δείχνει 4-2, που είναι η βαθμίδα αποθήκευσης. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που έχουν μεγάλη κατανόηση της υγείας μέσα σε ακτινοβολία, γιατί μέσα στο σύμπαν, και μέσα στους αντιδραστήρες μας, δημιουργούμε ακτινοβολία και θα πρέπει να καταλάβουμε την ταχεία μετάλλαξη του σώματος και τι έπεται. Πρέπει να ξέρουμε, ότι αυτό είναι επικοινωνίες και ο κόσμος που θα μπορεί να καταλάβει την αλληλεπίδραση του μαγνητικού πεδίου και του μηδενικού χρόνου επικοινωνίας.

Γνωρίζουμε τους αναζητητές γνώσης στη Βραζιλία και την κυβέρνηση της Βραζιλίας. Ζητάμε για, και το λέω ανοιχτά, και έχουμε στενή επικοινωνία με την κυβέρνηση της Βραζιλίας, ευχόμαστε να έχουμε κάποιον από τη Βραζιλία μαζί μας όσον αφορά αυτά. Ξέρουμε ποιος δουλεύει επάνω σ’ αυτά.

Χρειαζόμαστε ανθρώπους που έχουν καλή αντίληψη σε θέματα ασφαλούς προστασίας. Αυτό σημαίνει ότι η γνώση που αναπτύξαμε παραδόθηκε πιο πριν στις κυβερνήσεις που θα μπορούσαν να δομήσουν συστήματα ασφαλείας, ώστε η γνώση και η τεχνολογία να μην καταχραστεί από τρομοκρατικές ενέργειες και άλλα παρόμοια. Θα πρέπει να συνεργαστούν με το Ίδρυμα. Θα πρέπει να είναι μια συνεργασία με όλες τις κυβερνήσεις με οποιαδήποτε μορφή ή σχήμα ότι η γνώση, όπως θα ενημερώσουμε, να είναι πρώτα στα χέρια των δυνάμεων της παγκόσμια αστυνομίας (ή οπωσδήποτε αλλιώς θέλετε να την πείτε). Να μη μπορεί κανείς να κάνει κακό μ’ αυτήν. Γιατί αρκετός κόσμος που σκεφτεί ότι στο εξής με την τεχνολογία αυτή που έχουμε, θα μπορούμε να πάμε από την Κίνα στη Μέση Ανατολή, ή από τη Μέση Ανατολή στην Αμερική και να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Αυτά τα πράγματα θα πρέπει να σταματήσουν. Η εθνική και διεθνής ασφάλεια θα παραμείνουν πρωτεύουσες. Οπότε χρειαζόμαστε τέτοιου είδους ανθρώπους που καταλαβαίνουν.

Δούλευα με τις δυνάμεις ασφαλείας. Ξέρω τι σημαίνει αυτό, όμως η γνώση μου ίσα που ακουμπάει το θέμα. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που κατανοούν αυτή τη διαδικασία, και σας έχω πει, είχαμε στενή συνεργασία με αξιωματικούς εθνικής ασφάλειας για χρόνια μέσα από τη δουλειά μου, και ξέρω ότι οι άνθρωποι αυτοί κάνουν καταπληκτική δουλειά. Περπατάτε στο δρόμο και δε σας κλέβουν. Περπατάτε στο δρόμο, κοιμάστε στα σπίτια σας και το πρωί ξυπνάτε – όλες αυτές τις ανάγκες, δε γίνεται η ασφάλεια να προστατέψει πλήρως τους ανθρώπους. Λένε ότι πληρώνουνε πολλούς φόρους αλλά δεν παραπονιούνται που μπορούν ν’ αφήσουν ανοιχτή την πόρτα της εισόδου τους και να ξυπνήσουν το πρωί και να βρουν ακόμα τα έπιπλα στα σπίτια τους.

Οπότε, χρειαζόμαστε σε μεγάλη κλίμακα αξιωματικούς ασφαλείας για να μας συμβουλεύουν, για να συμβουλεύουν κυβερνήσεις μέσω υμών για του τι έρχεται και του τι θα πρέπει πρότερα να προγραμματιστεί. Δε χρειάζεται να κρατάμε την πληροφόρηση. Απλά χρειαζόμασταν κάποια καθυστέρηση. Είναι σα τη μνήμη
USB.  Δώσαμε τη μνήμη στις κυβερνήσεις πριν από ενάμιση χρόνο, και τώρα είναι στα χέρια του κόσμου. Το ενδιάμεσο επέτρεψε σε τέτοιες κυβερνήσεις να κάνουν τέτοια δουλειά και έρευνα, όπως αυτά που έρχονται. Αυτό χρειάζονταν. Τρέφω μεγάλο σεβασμό σε οποιεσδήποτε εθνικές κυβερνητικές δυνάμεις, είτε είναι αστυνομία, είτε διεθνείς δυνάμεις γιατί δίχως αυτές, δε θα είχαμε χώρα, δε θα είχαμε έθνη και θα είχαμε κατασπαραχθεί. Βλέπουμε τι γίνεται όταν επικρατεί  αναρχία.

Οπότε χρειαζόμαστε ανθρώπους που καταλαβαίνουν και έχουν καλή γνώση του πλάσματος στο διάστημα. Ίσως να υπάρχουν 20 τέτοιοι άνθρωποι στον κόσμο. Όχι πολλοί. Ξέρω δύο από αυτούς. Ό ένας από αυτούς είναι στη
NASA και θα χαιρόμουν να είναι μαζί μας. Ξέρω ότι θα μας έρθει εάν ανοίξουμε σωστά τις πόρτες προς την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί στο μέλλον, οι ταχύτητες είναι τόσο μεγάλες, και θα πρέπει να κατανοήσουμε τη θέση του πλάσματος στο σημείο προορισμού, και οι άνθρωποι αυτοί το καταλαβαίνουν. Είναι ιδιαίτερο ταλέντο και γνώση. Έχετε έναν άνθρωπο στην Αμερική, στη NASA. Έχει ρεκόρ για το μακρύτερη διαμονή ανθρώπου από τις τακτικές στο διάστημα [;] 1:26:36. Κατάγεται από την Κεντρική Αμερική. Ξέρει για ποιόν μιλάω. Τον σέβομαι πολύ. Είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα εκτόξευσης πλασματικής προώθησης της NASA. Άνθρωποι σαν αυτόν που συνεργάζονται με προγραμματισμό είναι κεφάλαια για την ανθρωπότητα – όχι προς το ίδρυμα γιατί η γνώση ανήκει σε όλους. Τον θαυμάζω πολύ γιατί ξέρω ότι μπορεί να μας προσφέρει πολύ γνώση για την έλλειψη βάρους.

Από την άλλη, χρειαζόμαστε αρκετούς Ρώσους, γιατί η Ρώσικη διαστημική τεχνολογία είναι πάρα πάρα πολύ ανεπτυγμένη. Είναι τουλάχιστον 20 με 25 χρόνια μπρος από τη
NASA.  Τους ξέρω. Δούλεψα μαζί τους. Συνεργάστηκα πολύ στενά με τους ανθρώπους αυτούς.

Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε τα πάντα. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που κατασκευάζουν καρέκλες. Δε μπορούμε να έχουμε 500 ανθρώπους στο πάτωμα. Αυτή είναι η αλήθεια. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που κατανοούν τα πάντα. Δεν έχουμε απορροφητήρες κραδασμών στα αεροσκάφη αυτά. Χρειαζόμαστε μαγνητικό προσδιορισμό θέσης, μαγνητικό προσδιορισμό σε σχέση με την επιφάνεια. Αυτό είναι μια πρόκληση για τους Ρώσους. Την έχουνε αναπτύξει πολύ όμορφα.

Χρειαζόμαστε τα πάντα. Δεν είμαστε εμείς πια. Με την απελευθέρωση αυτών των πατεντών τώρα, έγκειται στην ανθρωπότητα για το πώς θα φτιάξει την πρώτη Κιβωτό του Νώε. Το αποκαλούμε Κιβωτό του Νώε. Με το πρώτο διαστημικό σκάφος θα μπορούμε να διαβούμε πέρα στο υπερπέραν. Ίσως εξαιτίας της απληστίας του ανθρώπου να υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε. Πολεμάμε για το τίποτε.

Χρειαζόμαστε μια πολύ γρήγορη δομή μέσω κυβερνήσεων και Ενωμένων Εθνών – Δε γνωρίζω ποιοι ή πόσοι άνθρωποι θα μπορούσαν ν’ αφήσουν τον πλανήτη αυτό. Αυτό θα ‘ναι εφιάλτης.

KC: Τι εννοείτε; Δεν καταλαβαίνω. Θέλετε να μάθετε πόσοι άνθρωποι μπορούν ν’ αφήσουν τον πλανήτη;

MK: Πολύ σύντομα. Μπορώ να δω το μέλλον. Μέσα στα επόμενα 10 με 15 χρόνια. Όπως λέω πάντα, ο πατέρας πίσω στο Αφρικανικό χωριό είναι χαρούμενος εκεί που είναι. Ο άνθρωπος στους δρόμους της Ν. Υόρκης είναι χαρούμενος που έχει μια στέγη επάνω από το κεφάλι του.  Οι πλούσιοι γιοί και οι επιστήμονες είναι αυτοί που θέλουν να δουν τι συμβαίνει στις Μπαχάμες και πώς είναι στη ζούγκλα του Αμαζονία, και που ξοδεύουν τα χρήματά τους για να πάνε εκεί. Τώρα οι ζούγκλες του Αμαζονίου και πώς είναι στις Μπαχάμες θα απογίνουν η Αφροδίτη και τα άλλα πλανητικά συστήματα. Δεν είναι παραμύθια αυτά. Σ’ αυτά τα πράγματα θα φτάσουμε πριν το τέλος αυτής της χρονιάς εάν συνεργαστεί μαζί η ανθρωπότητα. Μαζεύουμε μαζί τους αναζητητές της γνώσης. Χρειαζόμαστε ακόμα 25 αναζητητές γνώσης που είναι κύρια θεωρητικοί επιστήμονες. Μπορούμε να βάλουμε την εργασία μας σ’ ένα εργαστήρι σε ψηφιακή μορφή, και σε μαθηματική μορφή ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε να επαναλάβει την ίδια διαδικασία.

Όταν οι επιστήμονες αυτοί αναζητήσουν ολοένα και περισσότερα, θα μπορούμε να βάλουμε έναν αντιδραστήρα στο αυτοκίνητο και να καταλήξουμε αύριο το πρωί επάνω στον Άρη. Δε θα είναι πλέον διαστημόπλοιο. Οποιοδήποτε αυτοκίνητο θα μπορούσε να πετάξει εάν το έβαζες επάνω σ’ ένα χαλί. Ξέρετε για τα Περσικά χαλιά, τώρα έγιναν πραγματικότητα. Το ιπτάμενο χαλί είναι αλήθεια. Θα δείχναμε το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο στις 26 Νοεμβρίου στο Eindhoven 2 ή 3 χρόνια πριν, αλλά μας σταμάτησαν οι ίδιοι άνθρωποι, ο κ. Hans Bracquené. Ήρθαν στο σπίτι μου. Ήρθαν στο εργαστήρι μου στο Βέλγιο. Όταν τους το έδειξα είπα, ‘Έχω ένα θέμα. Θα το δείξω αύριο αυτό το αυτοκίνητο στο Eindhoven να πετάει.’. Και μου λένε ‘Έχεις άδεια για πτήση; Εάν όχι, δε μπορείς να το κάνεις’. Κατέσχεσαν το υλικό στο εργαστήρι μου.

Κανείς δεν κατάλαβε τη σημασία του τι προσπάθησαν να κάνουν. Δεν ήρθαν μονάχα για να κατασχέσουν το υλικό. Εάν κατασχέσεις ένα εγκληματικό ναρκωτικό, το παίρνεις απ’ αυτόν, το προωθεί σε κάποιο κέντρο και πιάνεις και τον τύπο. Δεν πας σε ένα επιστημονικό εργαστήριο, κατάσχεις και κλειδώνεις το πυρηνικό υλικό κάποιου και τον αφήνεις μέσα στο εργαστήρι του και φεύγεις. Οπότε προφανώς, μου τη στήσανε. Έχω όλα τα γράμματα αυτής της κατάστασης από το πυρηνικό κέντρο του Βελγίου. Και η αστυνομία, όταν έφυγαν από εδώ, το ήξερε αυτό. Ήταν μόνο για να μας δυσφημήσουν, όπως μου είπαν. Έχουμε επιδείξει όλα τα επαγγελματικά σχέδια που με αίτημα της Φλαμανδικής κυβέρνησης μέσω του
Price Waterhouse στο Βέλγιο σχεδιάστηκαν προκειμένου να φτιαχτούν οι πρώτοι διαστημικοί και ιατρικοί αντιδραστήρες μέσα στο 2009 στο εργοστάσιο της  General Motors στο Βέλγιο. Επίσης έχω κάπου και την επικοινωνία του κ. White που είχε γίνει ο προσωρινός πρόεδρος της General Motor κατά την κρίση της χρεοκοπίας της General Motor, να καταλάβει το βιομηχανικό συγκρότημα. Οι αντιδραστήρες και η τεχνολογία μας έχουν εκδοθεί […] ήδη από το 2005 και το 2006. Και ενοχλούσε τη Βελγική κυβέρνηση που η Φλαμανδική πλευρά ήθελε να τα παράγει αυτά. Και όταν τα ανακάλυψε αυτά ο κ. Hans Bracquené, τα μπλόκαρε. Απείλησαν πολλούς υπουργούς. Εάν μας υποστήριζαν, θα έχαναν τη δουλειά τους.  

Τώρα κάνουν το ίδιο και στην Ιταλία. Δεν κρύβομαι σε πρεσβείες, αλλά θέτω το θέμα απευθείας στην εξοχότητα του πάπα: Κάνε το σπίτι μου εκκλησία. Κανένας δε μπαίνει σε εκκλησίες να κάνει κακό. Ξέρετε, όταν οι παπάδες βιάζουν παιδιά ή οτιδήποτε, έχουν σαν καταφύγιο την εκκλησία και κανένας δε μπαίνει στην εκκλησία να τους συλλάβει γιατί είναι ο οίκος του Θεού. Το σπίτι αυτό είναι ένας οίκος του Θεού. Έρχονται εδώ άνθρωποι να παίξουν και να μάθουν πώς να σώσουν την ανθρωπότητα. Είμαι στην Ιταλία. Ζητάω από το Βατικανό να κάνει το σπίτι μου εκκλησία για να μη μπορεί να με αγγίξει κανείς. Το
χρειαζόμαστε αυτό. Ο πάπας ξέρει.

Να σας πω πόσο ισχυρά είναι τα θεμέλια της εκκλησίας. Το Βατικανό μπορεί να το αρνηθεί αυτό. Δεν το έχουμε ξαναπεί, αλλά το Βατικανό μπορεί να το αρνηθεί. Την ώρα της ορκωμοσίας του τωρινού πάπα, την ώρα της λειτουργίας που γίνονταν πάπας, του παραδίδονταν η Συνθήκη Ειρήνης του Ιδρύματος Keshe. Ο τωρινός πάπας λοιπόν έχει διαβάσει τη συνθήκη ειρήνης, τη συνθήκη παγκόσμιας ειρήνης. Και μέρος των ομιλιών του που ακούμε αναφέρονται σε τμήμα αυτών που γράφτηκαν από το Ίδρυμα Keshe για την ειρήνη το οποία και συζητούνται.  Οπότε η δουλειά μας είναι ήδη στα σκαριά. Και το Βατικανό ξέρει πού είμαστε και ποιοι είμαστε. Υπάρχουν υποστηρικτές του Ιδρύματος Κeshe μέσα στις κυβερνήσεις. Τα πλήρη τέσσερα της συνθήκης ειρήνης, της παγκόσμιας συνθήκης ειρήνης, παραδόθηκαν στην εξοχότητα του Προέδρου Ομπάμα, εστάλησαν στο Ιράν στον Ιρανό πρόεδρο, στην εξοχότητα του Προέδρου Ahmadinejad Khamenei, και εστάλησαν και στον Πρωθυπουργό της Ιαπωνίας. Τα έστειλαν και σε όλους τους άλλους ηγέτες. Δόθηκε από τους ανθρώπους κοντά στον πάπα στον πάπα, ο οποίος είχε ήδη στεφθεί πάπας. Δεν περίμενε κάποιον να πάει να δει. Έχουμε ανθρώπους με μεγάλη επιρροή.

Οπότε ο πάπας ξέρει. Κάνε το σπίτι μου εκκλησία. Την εκκλησία, τον οίκο του Θεού, δε μπορεί κανείς να την αγγίξει γιατί διδάσκουμε ενότητα, φιλία και ειρήνη. Οπότε αυτός είναι ένας οίκος του Θεού. Αν ήμουν Μουσουλμάνος, θα κάναμε το ίδιο. Κάντε το μέρος αυτό ιερό γιατί διδάσκουμε σε Χριστιανούς, Εβραίους, Μουσουλμάνους και Βουδιστές.

Κατά κάποιο τρόπο λοιπόν, με τους αναζητητές γνώσης μας, έχουμε γίνει ένας οίκος των εθνών. Τρώμε μαζί. Είναι πολύ περίεργο. Οι αναζητητές της γνώσης μας μπορούνε να σας το πούνε. Κανείς δεν έχει δει ποτέ μια τέτοια υπαγόρευση. Δεν έχουμε μαυροπίνακα. Η γυναίκα μου τους κάνει να αισθάνονται σα στο σπίτι τους. Μαγειρεύουν, τρώνε. Πρέπει να τους λέμε, ‘Μπορείς σε παρακαλώ να πας σπίτι σου;’ Κάθονται μέχρι τις 10 ή 11 το βράδυ, και ξανάρχονται στις 9 το πρωί. Απολαμβάνουν την ενότητα του ανθρώπου στην επιστήμη και την τεχνολογία.  Δεν έχουν αναστολές. Δεν κρύβουν τίποτε από αυτά που μαθαίνουν, από αυτά που σκέφτονται και από το πώς διδάσκει ο ένας στον άλλον. Η Γιαπωνέζα αναζητητής γνώσης μαγειρεύει για όλους σα μητέρα. Όταν δεν είναι εκεί αυτή, μαγειρεύουν ο ένας για τον άλλον. Και προσέχουν ο ένας τον άλλον, σα να ζούσαμε στο διάστημα. Κυριολεκτικά βρίσκονται σε ένα δικό τους διάστημα εδώ. Κλειδώνουμε τις πόρτες και δε μπαίνει κανένας. Ζούνε και εργάζονται. Έτσι θα πρέπει να γίνεται. Θα πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό ως ήθος, να γίνει το ήθος του ανθρώπου στο διάστημα. Στο διάστημα, όταν είσαι μέσα σε ένα διαστημόπλοιο και ταξιδεύεις και καταλήγεις σε διαφορετικά μέρη, δε γίνεται να πουλήσεις ένα παλάτι και δε μπορείς ν’ αγοράσεις για σένα μια Ρολς Ρόις, ούτε καν ένα αποξηραμένο τριαντάφυλλο. Ίσα που φτάνει ο χώρος στο διαστημόπλοιο για να ζήσεις σ’ αυτόν. Αυτές είναι οι πραγματικότητες που βλέπουμε. Η γυναίκα μου τους μαγειρεύει. Σε ποιο άλλο ίδρυμα γίνεται κάτι τέτοιο; Την περασμένη εβδομάδα, υπήρχε έλλειψη μαξιλαριών και κουβερτών. Διασφάλισε να είναι άνετοι όταν θα πήγαιναν σπίτι. Τους φροντίζουμε σα δικά μας παιδιά, παρότι είναι παπούδες, πατέρες και μητέρες. Φέραμε την ουσία της ενότητας μέσα στην εργασία μας. Και το αισθάνονται αυτό. Πρέπει να τους κρατάμε έξω από εδώ γιατί χρειαζόμαστε χρόνο ακόμα και για να σκεφτούμε και να αναπτύσσουμε.


Ετούτος είναι ένας οίκος γνώσης. Έχει απογίνει ο ναός της Μέκκα της ειρήνης, της ενότητας και της γνώσης, και το κρατάμε έτσι. Εσείς που θέλετε να μας κάνετε κακό και εσείς που ξέρετε πώς να μας προστατέψετε: αφήνετε στον παπά να μπει στην εκκλησία αφότου έχει κακοποιήσει ένα παιδί και επειδή είναι εκκλησία δε μπορεί να μπει κανείς. Ετούτος είναι ένας οίκος του Θεού. Ζητώ από τον πάπα εάν μας ακούει. Ξέρουμε ότι μας ακούει. (‘Συνήθως ακούμε αυτά που λες’). Καθαγίασε το μέρος αυτό. Κάντο εκκλησία. Και τότε η γνώση θα απελευθερωθεί. Έχουμε δώσει την τεχνολογία του διαστημικού αντιδραστήρα και του αντιδραστήρα για τα διαστημόπλοια δωρεάν στους Ιταλούς. Δίχως όρους. Έχω δώσει την τεχνολογία της Φουκοσίμα στο εργαστήρι για δοκιμές, δωρεάν. Αυτό είναι το σπίτι μου. Ζω εδώ και δεν έχει διαφορά το εδώ με την Τεχεράνη ή οπουδήποτε ήμουν στο Βέλγιο. Στο Βέλγιο μας κακοποίησαν. Στο Ιράν, χρησιμοποιούν την τεχνολογία με το δικό τους τρόπο. Προσφέραμε την τεχνολογία για το αεροσκάφος που αγνοείται. Συμπονώ το παιδί εκείνο που περιμένει τον πατέρα του που ήταν πάνω στο αεροπλάνο εκείνο. Δεν ξέρουμε πού είναι. Συμπονώ τη μητέρα που περιμένει τον πατέρα να επιστρέψει σπίτι στα παιδιά του. Δεν υπάρχει διαφορά. Είμαι πατέρας. Είμαι γιός. Είμαι το ίδιο. Είμαι γονιός, και έτσι πρέπει να είναι είμαστε.

Η απληστία αυτή θα πρέπει να φύγει και ο μόνος τρόπος να φύγει εξαρτάται από το πώς αποδεχόμαστε την κακοποίηση. Έβλεπα χθες […] στην εθνική Γιαπωνέζική τηλεόραση. Λέω στη γυναίκα μου, ‘Ντρέπομαι που το βλέπω αυτό το πρόγραμμα αλλά πρέπει να το δω για να καταλάβω πώς κακοποιεί ο άνθρωπος τον άνθρωπο’. Μία από τις μεγάλες εταιρείες – όπως ξέρετε στην Ιαπωνία δεν έχουν κάνει αυξήσεις στο μισθό για δώδεκα χρόνια γιατί απλά δεν το μπορούν. Και η εταιρεία γράφει στον παραγωγό μιας θυγατρικής, ‘Θα θέλαμε να μειώσετε τα κόστη κατά 2,5% μέσα στο 2014’.  Και ο τύπος με 25 εργάτες πρέπει να βρει έναν τρόπο να μην αυξήσει τους μισθούς των ανθρώπων του παρότι οι τιμές ανεβαίνουν, για να καταφέρει κέρδος 0,5% ετησίως προκειμένου να ικανοποιήσει την εταιρεία, που τώρα θέλει να κάνει μειώσεις για να έχει κέρδη. Και η ίδια η εταιρεία ανακοινώνει κέρδη εκατομμυρίων στην αγορά. Ποιος κλέβει ποιόν; Εδώ είναι η ανοησία της περίστασης. Αυτός που φτιάχνει πράγματα πρέπει να πεινάσει, και να μη μπορεί να εκπαιδεύσει τα παιδιά του όπως θέλει. Η εταιρεία τώρα, αυτός που είναι στην κορυφή λέει, ‘Είμαι έξυπνος. Δε χρειάζεται ν’ αποκριθώ στην αγορά. Πρέπει ν’ αποκριθώ στην αγορά και να κερδίσω ένα ακόμα δισεκατομμύριο. Όμως παρεμπίπτοντος, κέρδισε ακόμα ένα δισεκατομμύριο, εξαπατώντας έναν εργαζόμενο’. 

Έχω έναν πολύ καλό φίλο, έναν άνθρωπο που ξέρω πολύ καλά, και κατά μία έννοια είναι καλό που τον ξέρω, και κατά άλλη είναι κακό που ξέρω την επαγγελματική του πλευρά, λέγεται Philip Green. Είναι ο σύμβουλος του παρόντος Πρωθυπουργού της Αγγλίας. Ο Philip Green είχε μια εταιρεία που ονομάζονταν WW το 1990 στην Αγγλία. Οι μετοχές της εταιρείας ανήκαν στην αγορά, στο χρηματιστήριο. Είχε πει ότι θα βγάλει πολύ μεγάλο κέρδος και του έλειπε μισό εκατομμύριο, οπότε τον κλώτσησαν έξω λέγοντάς του: ‘Είχες πει πως θα έβγαζες μισό εκατομμύριο παραπάνω και έβγαλες λιγότερα, οπότε δεν είσαι αρκετά καλός’.  Και έφυγε από κει με μια υπόσχεση καθώς τον απέλυαν (είχε πετύχει πολύ καλό κέρδος): ‘Δε θα ξαναπέσω στα χέρια της αγοράς που με διατάζουν και με καταχράζονται’.  Είναι τώρα ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Αγγλία και στην Ευρώπη, γιατί πέταξε από τις επιχειρήσεις του την αγορά και το χρηματιστήριο. Ό,τι έχει του ανήκει. Έχει φτάσει στο σημείο να είναι ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού.

Οπότε οι καταχραστές αυτοί συνήθισαν ανθρώπους έξυπνους σαν τον Philipp Green. Βγαίνει λοιπόν προς τα έξω εναντίων τους και ορίζει θέσεις ώστε να μην καταχραστούν […]

Έχει ενδιαφέρον το πώς λέει ό άνθρωπος, ‘Αν μπορώ να βγάλω 15 δολάρια παραπάνω τη βδομάδα, μπορώ να βάλω σε μια τάξη το παιδί μου ή να αγοράσω ένα ακόμη ζευγάρι παπούτσια’. Του το αρνούνται επειδή η εταιρεία δε μπορεί να τα πληρώσει  λόγω του ότι θα πρέπει να καταφέρουν 2,5% μείωση, με το διευθυντή της εταιρείας στην κορυφή περήφανα να ανακοινώνει αυξανόμενο κέρδος κλέβοντας το ίδιο του το προσωπικό.

Και αυτά στην Ιαπωνία. Πάνω κάτω τα ίδια γίνονται στην Αμερική και την Αφρική, πάντα με τον ίδιο τρόπο.

KC: Έχουμε κάποιες ακόμα ερωτήσεις που θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε. Μπορούμε;

MK: Κανένα πρόβλημα. Έχω λίγο καιρό – τουλάχιστον όσο είμαι ζωντανός! Οπότε τότε δε θα υπάρχουν ερωτήσεις προς απάντηση. Ξέρετε πού να πάτε. Ψάξτε για το βασιλιά του Βελγίου και την κουστωδία του.

KC: Κάνουμε αυτή τη μετάδοση για να σας προστατέψουμε τη ζωή σας και για να μαθευτούν τα πράγματα με τα οποία καταγίνεστε, και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την υπηρεσία σας προς την ανθρωπότητα.
Κάποιος ρωτάει, μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας παίρνοντάς τους στο διάστημα με το σύστημα Maghreb;

MK: Μπορώ να πάω την οικογένειά μου σε μέρη που δεν φαντάζεστε καν!  Και έχουμε την ελευθερία ν’ αλλάξουμε τα ίδια εδώ. Η γυναίκα μου ξέρει ακριβώς τις υποχρεώσεις μας. Είχα δηλώσει στα τέλη του ’90 ποια ήταν η θέση μου και τι πρέπει να κάνω. Δεν κάνουμε πράγματα επειδή είμαι ισχυρογνώμων. Κάνουμε πράγματα επειδή ξέρουμε ότι η ταλαιπωρία μας θα απελευθερώσει τον άνθρωπο από τη σκληρότητα μέσα στην οποία ζούσε.

KC: Υπάρχει κάποιο μέρος που μπορεί κανείς να αγοράσει σήμερα μια γεννήτρια Keshe για να τροφοδοτήσει ένα σπίτι, ρωτάει κάποιος.

MK: Ναι, λέγεται ‘Πάνε στο Φόρουμ του Ιδρύματος Keshe και φτιάξε μια μόνος σου’. Ή περίμενε μέχρι να κυκλοφορήσει μια ασφαλής συσκευή από τους Ιταλούς, που κατασκευάζουν τη μονάδα ισχύος, ή περίμενε μέχρι να κυκλοφορήσει γιατί τώρα η γεννήτρια έχει φύγει από τα χέρια μας. Τη δωρίσαμε στους Ιταλούς. Όταν την παράγουν, τους είχαμε δώσει περίπου 50-60 κομμάτια, τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα αγοράσετε από την ίδια την κυβέρνησή σας.

Υπάρχει κάτι που επαναλαμβάνω και ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Κάθε γεννήτρια που θα πουλιέται σε οποιοδήποτε ίδρυμα Keshe ή άλλο οργανισμό θα υπόκειται σε κυβερνητική φορολόγηση. Έτσι πρέπει να είναι. Δεν υπάρχει καμιά ελεύθερη ενέργεια. Ποιος θα πληρώσει για το σχολείο των παιδιών σου και ποιος θα πληρώσει τους γιατρούς στα νοσοκομεία και για τον καθαρισμό των δρόμων; Η ενέργεια που θα χρησιμοποιείται τώρα θα πληρώνει μερικώς όλα αυτά τα έξοδα. Όταν αγοράζουμε καύσιμα από ένα πρατήριο καυσίμων, τα 52 λεπτά από κάθε δολάριο είναι φόρος και πληρώνουν κάτι, ακόμα και αν δεν το βλέπουμε αυτό. Λέτε ότι μας κλέβει η κυβέρνηση και ότι κάνει αυτό και εκείνο, αγοράζουν τα ιδιωτικά τους σκάφη, όπως και να το θέτετε. Στο τέλος κάποιος θα πρέπει να έρθει και να καθαρίσει το δρόμο για να έχεις καθαρό δρόμο να περπατήσεις και να οδηγήσεις.

Οπότε οποιεσδήποτε μονάδες τις πληρώνουμε, γιατί δε θέλουμε να γίνουμε ένας αγύρτης οργανισμός που παρακάμπτει τους φόρους ή τέτοια. Οι κυβερνήσεις θα το ξέρουν, ή θα έρθετε να το δείτε. Ο κόσμος θα πάει στην αποθήκη και θα δει πόσες μονάδες έχω. Τι πρέπει να πληρώσω ή πόσα παραπάνω πρέπει να κάνω για να καλύψω αυτά που λαμβάνω;

Ξέρετε κάτι; Μιλάτε για ελεύθερη ενέργεια. Θα ήθελα να σας δω σε 20, 30 χρόνια, όταν θέλετε ελεύθερα νοσοκομεία όπου δεν υπάρχουν γιατροί και νοσοκόμες που να πληρώνονται και να’ ναι εκεί να σας φροντίσουν όταν θα έχετε Αλτσχάιμερ. Τίποτε δε θα ‘ναι ελεύθερο εκτός εάν προτίθεστε να καταθέσετε κάτι για την κοινωνία γιατί οι δικαιούχοι είστε εσείς. Η λέξη αυτή ελεύθερη ενέργεια, ελεύθερα όλα είναι φανταστική. Ξέρετε όμως τι είναι; Αγοράζετε σε μερικούς μήνες ή βδομάδες προκαταβολικά τη σκλαβιά, γιατί όταν δε θα υπάρχουν κυβερνητικά χρήματα να πληρωθεί ο γιατρός, ο γιατρός ξέρει ότι θα έχει να πληρώσει 300.000 ή 400.000 δολάρια για μια εγχείρηση. Από πού θα βρείτε αυτά τα χρήματα; Μπορούμε να φτιάξουμε χρυσό. Μπορείτε και σεις να φτιάξετε επίσης.

Νομίζω ότι τα πράγματα αυτά θ’ αλλάξουν όταν θα καταλάβει ο άνθρωπος τη ζωή του πολύ πολύ σύντομα. Πολύ πολύ σύντομα! Η υπηρεσία προς την ανθρωπότητα και το να’ σαι υπηρέτης της θα γίνει η υπερηφάνεια και η χαρά του ανθρώπου, και όχι το πόσα αυτοκίνητα έχεις. Πολύ σύντομα, η ανθρωπότητα θα έχει αρκετό χρυσό, αρκετά διαμάντια, και αρκετά μέρη οπουδήποτε θέλετε. Αυτό θα αλλάξει.

KC: Κάποιος ρωτάει εάν η Γιαπωνέζικη κυβέρνηση ήδη χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Φουκοσίμα που τους προσφέρατε.

MK: Το υλικό για τη Φουκοσίμα θα πάει στην Ιαπωνία την επόμενη εβδομάδα. Το παράγουν οι αναζητητές της γνώσης και αν δεν κάνω λάθος και καταλαβαίνω σωστά τη Γιαπωνέζα συνάδελφο αναζητητή γνώσης, έχουν δώσει τα μολυσμένα υλικά σε δύο ομάδες στην Ιαπωνία. Οι δύο αυτές ομάδες θα ελέγξουν το υλικό που θα τους στείλουμε ανεξάρτητα. Οπότε το παρακολουθούμε από εκεί και εδώ, και μετά θα το κάνουν ανεξάρτητοι στην Ιαπωνία.

Θα πρέπει να καταλάβετε, παράγουμε νανο υλικό που επαληθεύουν τα ιδρύματα στα οποία δώσαμε το πρόγραμμα, και ταυτόχρονα στους επιστήμονες παντού στον κόσμο, και ειδικά από τη Ρωσία, έχουν εκδώσει κείμενα τους τελευταίους δύο ή τρεις μήνες για το πώς τα νανο υλικά διαχωρίζουν τη ραδιενεργό ύλη. Εξαιτίας των εξόδων, αυτό ήταν ένα από τα ακατόρθωτα. Τους δείξαμε πόσο φτηνά μπορούνε να το πετύχουν. Αυτή είναι η μόνη διαφορά μας με τους άλλους. Θα κάνουμε δοκιμές τις επόμενες δύο εβδομάδες και είμαι σίγουρος ότι οι αναζητητές γνώσης μας θα τους δείξουν τι είναι λάθος.

KC: Ωραία, αλλά μας λέτε, πως δε δουλεύετε με την Ιαπωνική κυβέρνηση αυτή τη στιγμή, σωστά;

MK: Δε γίνεται να μας δοθεί πυρηνικό υλικό για δοκιμή, δηλαδή μολυσμένο υλικό, δίχως εξουσιοδότηση από την κυβέρνηση. Αυτό γίνεται με τον τρόπο που λειτουργούν, και όχι με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Όμως επιτυγχάνουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Νομίζω ότι στις 24, 25, 26 ή 27 του μηνός οι αναζητητές γνώσης μας θα έχουν συνεδρίες με δύο καθορισμένες ομάδες στις οποίες έχει δοθεί υλικό από την TEPCO ή την Ιαπωνική κυβέρνηση για να ελέγξουν ανεξάρτητα το υλικό που θα κουβαλάει μαζί της. Εάν επιτύχουν και ανακοινώσουν τα ευρύματά τους, θα το ξέρουμε λίγο πολύ ζωντανά καθώς θα συμβαίνει εκεί, ή θα μπορούμε να αντικαταστήσουμε το υλικό εάν το αποτέλεσμα είναι μικρότερο ή πολύ μεγαλύτερο. Θα δούμε μετά ποιο θα είναι το επόμενο βήμα με την Ιαπωνική κυβέρνηση και την TEPCO. Πρόκειται για μια κυβερνητική, ιδιωτική, συνεργασία ινστιτούτων.

Να σας εξηγήσω πως υπάρχουν 700 διαφορετικές υποβολές αιτήσεων στην TEPCO για βοήθεια στον καθαρισμό της Φουκοσίμα. Δεν είμαστε η μόνη ομάδα. Οπότε δε μπορεί να κάνουν πλάκα με αυτό. Θα πρέπει να κάνουν την εκτίμηση. Εάν είναι αυτή σωστή, τότε η επόμενη [;].

KC: Υπάρχουν αντιδραστήρες στο Ιράν που χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία, και πιστεύετε ότι αυτός είναι και ο λόγος που το Ισραήλ θέλει να τους επιτεθεί.

MK: Αυτή είναι μια παλιά ιστορία. Συνέβαινε πριν από 20 χρόνια. Ξέρετε τι είπα, και έκανε μεγάλη αίσθηση στο Τελ Αβιβ, και το είπα από την πλευρά των Ιρανών, όταν οι Ισραηλινοί και η Ουάσιγκτον κατάλαβαν πολύ καθαρά, ότι όλοι είμαστε φίλοι και αδέλφια. Εάν ένας φίλος σου κάνει ένα δώρο και έχεις ήδη το ίδιο δώρο σπίτι σου, ή δεν χρειάζεσαι δώρο γιατί δεν έχεις χώρο γι’ αυτό, τότε τι κάνεις; Επειδή είναι φίλος σου του το δίνεις πίσω λέγοντας πως δεν το χρειάζεσαι γιατί δεν έχεις χώρο γι’ αυτό σπίτι σου; Ίσως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για το σπίτι σου. Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ για το δώρο.

Είναι το ίδιο. Όταν οι Ισραηλινοί ή οι Αμερικανοί, ή οποιοδήποτε άλλο έθνος στέλνει διηπειρωτικούς πυραύλους στο Ιράν, εμείς δεν τους χρειαζόμαστε, όμως έχουμε την τεχνολογία να τους συλλάβουμε όπως μπορούσαμε να συλλάβουμε και ένα κατασκοπευτικό σκάφους πριν από δύο χρόνια. Τι θα κάνετε εσείς; Πάει πίσω στον φίλο γιατί δεν το χρειαζόμαστε στον τόπο μας. Δεν έχουμε μέρος για πυρηνικές κεφαλές, αλλά μπορούμε να τις συλλάβουμε.

Το θέμα είναι, που θα τις ήθελες, στην Ουάσιγκτον ή στο Τελ Αβίβ; Πρέπει να επιστρέψει πίσω στο φίλο. Οπότε οι πυρηνικές κεφαλές που επιτίθενται στο Ιράν, επιδεικνύουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε πολύ εύκολα να συλλάβουμε αυτά τα ανεπτυγμένα αεροσκάφη έξω στο διάστημα. Οι κηφήνες αυτοί παρακολουθούνται από οκτώ δορυφόρους και ελέγχονται μονάχα από το σύστημα καταστροφής μέσα τους και κανείς δε μπορεί να τις συλλάβει. Οι κηφήνες που συνελήφθησαν στο Ιράν έχουν πολύ λιγότερο περίτεχνα συστήματα από ό,τι αυτοί.

Οπότε όταν τα συλλαμβάνουμε, δεν τα χρειαζόμαστε. Είμαστε ειρηνικό έθνος. Πού θα τα θέλατε; Θα πάνε πίσω στο φίλο. Εάν δείξεις κάτι σε κάποιον ή δώσεις κάτι σε κάποιον, και αυτός δεν το χρειάζεται, που να το βάλει στο σπίτι μου; Πού θα θέλατε τις πυρηνικές κεφαλές;  Εάν έρθουν από το Τελ Αβίβ, θα σταλούν πίσω στο Τελ Αβίβ. Εάν έρθουν από την Ουάσιγκτον, θα πάνε πίσω στην Ουάσιγκτον. Είναι καιρός πια για ειρήνη. Έχουμε την τεχνολογία. Την έχουμε δείξει και δεν υπάρχει ανάγκη για πόλεμο. Τέλειωσαν όλα αυτά τα πολεμικά παιχνίδια. Οι κυβερνήσεις του κόσμου το συνειδητοποιούν αυτό ολοένα και περισσότερο.

KC:  Keshe, γνωρίζετε για το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα;

MK: Στο Ίδρυμα Foundation, δεν υπάρχει τέτοιο. Τ’ άλλα είναι πρόβλημά τους.

KC: Οπότε δε γνωρίζετε ή δε θέλετε να μιλήσετε γι’ αυτό;

MK: Κάθε έθνος έχει κάποιο πρόγραμμα. Εξαρτάται αν θες να το λες μυστικό. Το ξέρω από τότε που δούλευα στη Ρωσία στο Καζακστάν, με τη μυστική τους υπηρεσία και τα προγράμματα. Ήθελαν τότε να τα ξέρουμε. Είμαι σίγουρος ότι και οι Αμερικανοί κάνουν το ίδιο. Είμαι σίγουρος ότι και οι Κινέζοι κάνουν το ίδιο. Ο Ιάπωνας φίλος μας από την κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά το πώς βλέπω τις εκρήξεις των αντιδραστήρων νούμερο 1 και νούμερο 2 στη Φουκοσίμα. Έθεσα πολύ καθαρά τη θέση μου και τη συζήτησα με έναν πυρηνικό φυσικό επάνω στο πεδίο αυτό πρόσφατα, τις περασμένες εβδομάδες. Έχουμε την άποψη ότι η πυρηνική έκρηξη των δύο οροφών, ειδικά του αντιδραστήρα νούμερο 2, περιείχε πλουτώνιο μέσα στους αντιδραστήρες αυτούς. Το πρόβλημα είναι, παράγουν πλουτώνιο για διαστημική τεχνολογία ή για άλλο σκοπό;

KC: Λοιπόν, τι νομίζετε;

MK: Δεν ξέρω. Το αφήνω σε σας. Ως πυρηνικός επιστήμονας ξέρω ακριβώς για ποιο λόγο.

KC: Ναι, αλλά καταλαβαίνετε ότι υπάρχει πολιτικό θέμα επάνω στον πλανήτη. Κατανοείτε επίσης ότι υπάρχουν διάφορες εξωγήινες φυλές, υπόγεια και επιφανειακά, καθώς και επισκέπτες από άλλους πλανήτες που επηρεάζουν τις κυβερνήσεις μας;

MK: Υπάρχει ζωή σε κάθε γωνιά αυτού του σύμπαντος. Και η συμπαντική κοινωνία είναι κάπως σας την γήινη κοινωνία. Έχουμε αυτά που λέτε αισχρά έθνη και αυτά που λέτε ανεπτυγμένα έθνη. Έχουμε οικογένειες με παιδιά στο νηπιαγωγείο, αγρότες, καθηγητές και γιατρούς. Οπότε υπάρχουν αυτοί που καταλαβαίνουν περισσότερα, μας συμβουλεύουν περισσότερο και αυτοί που χρειάζονται τη συμβουλή μας. Και υπάρχουν επίσης και αυτοί που καταχράζονται και αυτοί που προσπαθούν να επωφεληθούν από όλους. Η εφυΐα όπως εξηγώ διαρκώς στους αναζητητές της γνώσης, δεν είναι αποκλειστικότητα αυτού του πλανήτη! Είμαστε μέρος αυτής της δομής.

Όπως λοιπόν έχω εξηγήσει σε μία από τις ομιλίες μου, αυτή είναι η τρίτη απόπειρα που κάνουμε επάνω στον πλανήτη αυτό και θα είναι η τελική γιατί η ανθρώπινη φυλή έχει ωριμάσει αρκετά διανοητικά ώστε να μπορεί να κάνει το άλμα μέσα στη συμπαντική κοινότητα. Στο παρελθόν είχαμε διανόηση αγρότη εδώ και 1000 χρόνια πριν. Η διάνοια πλέον έχει τέτοια τάξη στην ανθρώπινη φυλή που αρκεί για να κάνει το βήμα αυτό. Τα υπόλοιπα θα έρθουν. Ένας άνθρωπος στην Αφρική, ή την Κίνα ή σε ένα χωριό της Βρετανίας δεν ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει μέσα στους γαλαξίες. Όμως κάποιοι επιστήμονες ενδιαφέρονται και αυτό θα δώσει στους ανθρώπους τη σωστή μέθοδο, και μέρος της εργασίας στο Ίδρυμα Keshe είναι αυτή η διαδικασία, να δώσει δηλαδή την τεχνολογία που τώρα ο άνθρωπος καταλαβαίνει στη γλώσσα του ανθρώπου.

KC: Keshe, έχεις επαφή με άλλα όντα από άλλους πλανήτες; Σε βοηθάνε στο ίδρυμά σου;


MK: Όχι ακριβώς, όμως είναι κάπως το ίδιο. Η γνώση που παρέχουμε και η γνώση που διαδώσαμε είναι μέρος αυτής της δομής ενός μεγαλύτερου οργανισμού. Καταλαβαίνουμε τον οργανισμό, και πως υπάρχουν δάσκαλοι για την ώρα, και αυτό είναι μέρος της διδασκαλίας. Την αποκαλούμε, ‘Ο Μεσίας θα έρθει τότε που θα υπάρχουν όλα άφθονα’. Την αποκαλούμε, ‘Ο Μεσίας θα έρθει και θα φέρει μέλι, τροφή και δικαιοσύνη’. Τα έχουνε ήδη δεχθεί αυτά, θα πρέπει απλά να ανοίξουν τα μάτια τους, ειδικά κατά τις τελευταίες 24 ώρες. 

KC: Κάποιος ρωτάει για βιο συσσώρευση. Καταλαβαίνεις κάτι από αυτό;

MK: Όχι. Δεν καταλαβαίνω τίποτε σχετικά με βιολογία. Βασικά καταλαβαίνω πολλά γύρω από βιολογία αλλά από την πυρηνική πλευρά του πλάσματος, όχι τη φυσική της πλευρά.

KC: Ποια είναι η αντίδραση της Αμερικανικής κυβέρνησης; Επικοινώνησαν άμεσα μαζί σου ή μήπως επικοινωνείς με κάποιον που βρίσκεται στο παρασκήνιο της Αμερικανικής κυβέρνησης και σε βοηθάει;

MK: Υπήρξε μια επαφή από την Αμερικανική Πρεσβεία τον Ιανουάριο αυτής της χρονιάς, λέγοντάς μου, ‘κ. Keshe, η αίτησή σας (που έκανε για μένα η NASA για να κάνω μια διάλεξη στη NASA) για τη βίζα σας απορρίφτηκε. Η Αμερικανική κυβέρνηση δε θέλει να σας δει στην επικράτειά της’. Παραδόξως, πολύ παραδόξως, έλαβα ένα προσωπικό γράμμα από τον Αμερικανό πρόεδρο. Θα σας το διαβάσω. Είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Το γράμμα γράφει – είναι προσωπικό γράμμα γιατί δε φέρει το έμβλημα του Λευκού Οίκου – γράφει, ‘Αγαπητέ Mehran, σας ευχαριστώ.’ Και στο τέλος ξανά γράφει, ‘Σας ευχαριστώ ξανά που μας γράψατε. Φιλικά, Barack Obama.’ Και στο γράμμα αυτό υποδεικνύει ποια θα είναι η θέση της Αμερικανικής κυβέρνησης στην εργασία του ως Πρόεδρος να προστατέψει το έθνος του, και παραθέτει λίγο πολύ τον τρόπο που θα πρέπει να πάρουν οι συζητήσεις ειρήνης με το Ιράν. Η επιστολή έχει ημερομηνία 24 Ιουλίου 2013. 

Επομένως η Αμερικανική κυβέρνηση και ο Αμερικανός πρόεδρος ξέρουν ακριβώς που είμαστε. Η επιστολή δεν έχει αναφορές γιατί είναι ένα προσωπικό οικογενειακό γράμμα. Συνεπώς ξέρετε τώρα τι θέλουν να κάνουν οι Αμερικανοί; Ξέρουν πού είμαστε; Γιατί ο Λευκός Οίκος ήθελε το κλειδί στις 28 Νοεμβρίου. Το είχε ακριβώς μπροστά του. Το Αμερικανικό συμβούλιο. Το γράμμα είναι από τις 6 Νοεμβρίου 2012, και αυτή είναι η ημερομηνία των Αμερικανικών εκλογών. Είναι από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Βέλγιο. Οπότε ξέρουν ακριβώς πού είμαστε και ξέρουν για το χέρι της ειρήνης που τους απλώνουμε. Θα πρέπει απλά να σεβαστούν το Ιράν και όλη την τεχνολογία μας. [το θρόισμα του χαρτιού πνίγει τη φωνή]

Σε τούτη τη στοίβα από έγγραφα έχω ένα μήνυμα που λέει, ‘Μπορώ να σας  διαβεβαιώσω ότι η μνήμη USB… παρεδόθη στο γραφείο διοίκησης της NASA για διερεύνηση. Η γνώση σας είναι ισάξια με τη διαστημική τεχνολογία της Αμερικανικής NASA’. Αυτό το έλαβα τις τελευταίες 24 ώρες από ανθρώπους στην Ταϊβάν.  Εάν το είχατε εκδώσει, θα μου την έστηναν για το ότι προκαλώ προβλήματα.  Τώρα το κάνει ο κόσμος εκ μέρους σας, για μεταξύ τους, συνεπώς είναι στα χέρια του κόσμου. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η NASA. Έστειλα μια επιστολή πρόσκλησης στον επικεφαλής του τμήματος του εργαστηρίου προώθησης,  κ. Nelson, που τυχαία στέκεται… Δεν είχα προσέξει το όνομά του γιατί το εισαγωγικό σημείο αυτής της πλευράς σε σχέση με το συνέδριο της προώθησης, που ήταν και ο λόγος που υποτίθεται ότι διοργανώθηκε, έγιναν από τον Sterling Allan, ο οποίος στην τελευταία του συνέντευξη έβαλε τη φωτογραφία του κ. Nelson από το εργαστήρι προώθησης, καθώς είναι ένας από τους καλύτερος. Έπρεπε να το επεξεργαστούμε για τη δεύτερη έκδοση, αλλά κράτησε επίσης και την πρώτη. Η NASA ξέρει ακριβώς πού είμαστε.

Θα ήθελα να καταλάβετε κάτι, γιατί δε μπορούμε να δουλέψουμε με τη NASA.  Λέει, γιατί τους στείλαμε ένα ηλ. μήνυμα και είπαν ότι δεν το έλαβαν. Λέει λοιπόν: ‘Έχετε δίκιο. Δεν έπαιρνα τα μηνύματα στη διεύθυνση της εργασίας μου. Αντιμετωπίσαμε καταστάσεις ανεπιθύμητων μηνυμάτων που προφανώς πέρασαν από φίλτρο. Θα το διορθώσω αύριο’. Και μετά στο επόμενο μήνυμα λέει ότι βρήκανε κάποιον να κάνει ψευδείς κατηγορίες για ανθρώπους της NASA ώστε να μπλοκαριστεί οποιαδήποτε επικοινωνία προς τη NASA από το Ίδρυμα Keshe. Οπότε κάποιος ψηλά από τη NASA – βρήκαν ποιος ήταν, και η γυναίκα που υποτίθεται ότι έστελνε τις κατηγορίες είπε: ‘Δεν έχω ιδέα. Κάποιος εισήγαγε κάτι λάθος’. Το’ πα στο σκύλο μου και κείνος στην ουρά του…

Η απάτη πάει βαθιά μέσα στο σύστημα, νομίζω όμως ότι τώρα είναι έτοιμο. Νομίζω λοιπόν πως θα χρησιμοποιήσουμε τη
NASA γι’ άλλο σκοπό, περισσότερο σα βιβλιοθήκη αντί για διαστημική τεχνολογία. Γιατί έχουν τόση πολλή πληροφορία για το Διάστημα, και η προώθηση καύσης έχει καταστεί απαρχαιωμένη. Θα τους χρησιμοποιήσουμε όμως ως βιβλιοθήκη και νομίζω πολύ σύντομα… Δεν ξέρω αν το ξέρατε αυτό ή όχι, το Βιετνάμ έχει πλέον υπουργείο διαστήματος και είχα μια συνάντηση μαζί τους πρόσφατα στο Βέλγιο.

KC: Συγνώμη Keshe, κινείται πολύ χαρτί που κρύβει τη φωνή σας. Δεν ξέρω από πού έρχεται, αλλά το πιάνει το μικρόφωνό σας. Μπορείτε να επαναλάβετε τι είναι αυτό το υπουργείο διαστήματος για το οποίο μας μιλάτε;

MK: Η Βιετναμέζικη κυβέρνηση έχει ένα διαστημικό πρόγραμμα και συναντήθηκα με τους επιστήμονες στη Βιετναμέζικη Πρεσβεία στις Βρυξέλες πριν φύγω, οπότε θα μπορούσαν αυτοί να βρεθούν βαθιά στο διάστημα πριν τη NASA γιατί η NASA ακόμα αρνείται και αρνείται και θα παραμείνει εκεί, αλλά οι Βιετναμέζοι  ξεκινάνε τη δουλειά. Έχουμε τα υπουργεία και τον επικεφαλής της βουλής για το διάστημα των Ασιατικών χωρών που θα έρθουν στο κέντρο με μια αντιπροσωπεία στις 22, για να […] Νομίζω ότι σύντομα η Ασιατική ήπειρος θα έχει περισσότερο κόσμο στο διάστημα από ό,τι η ΝASA.

KC: Γνωρίζουμε ότι η NASA δεν είναι πραγματικά ένα διαστημικό πρόγραμμα. Είναι αυτό που λέτε μια οργάνωση βιτρίνα. Αλλά εκτιμώ τους ανθρώπους που…

MK: Είναι πολύτιμοι. Είναι πραγματικά πολύτιμοι. Έχουν μεγάλη γνώση.

KC: Ναι, σίγουρα.

MK: Έχουν πολλές γνώσεις. Τους σέβομαι πολύ.

KC: Καταλαβαίνω.

MK: Ξέρετε τίποτε; Είμαι ο μόνος πυρηνικός φυσικός που ασχολείται με το διάστημα και που έχει αποκλειστεί από τα φόρουμ της NASA. Με απέκλεισαν. Τόσο ανεπτυγμένοι είναι. Όσο κρατάνε σε άγνοια τους επιστήμονές τους, κάνουν καλό στον εαυτό τους.

KC: Αυτό είναι αλήθεια. H NASA περιλαμβάνει την JPL και την CalTech καθώς και διάφορους άλλους οργρανισμούς. Φυσικά θα ξέρετε για τον Nikola Tesla. Έχετε εμπνευστεί από κάποιες από τις εργασίες του Nikola Tesla;

MK: Είναι αφελές που το λέω: Δε δούλεψα και δε μελέτησα τίποτε από τον Tesla. Σίγουρα έχω ακούσει γι’ αυτόν όταν σπούδαζα. Έδινα μια διάλεξη στη Γερμανία, και ήρθε ένας κύριος που μου συστήθηκε ως καθ. Meyl, και ο οποίος είναι γνωστός οπαδός του Tesla. Με προσκάλεσε στη Γερμανία τον επόμενο μήνα. Πήγα και έμεινα για δύο μέρες με αυτόν και τη γυναίκα του. Μου εξήγησε τον Tesla, και του εξήγησα και γω. Μετά συναντηθήκαμε στο Κέντρο του Ιδρύματος Keshe. Ο Tesla συναντά τον Keshe.  Η διάλεξη αυτή διαφημίστηκε καλά από το Κέντρο του Ιδρύματος Keshe, και αν δείτε τον Sterling Allan, ήρθε όλο το δρόμο από την Αμερική για να παραστεί στη διάλεξη, όμως ήρθε αργά. Υπάρχει μια φωτογραφία στην ιστοσελίδα του με μένα, τον Sterling Allan και τον καθ. Meyl.

Αυτό λοιπόν είναι που κατάλαβα από αυτά που έκανε ο Τέσλα. Λέω, καταλαβαίνω τη δουλειά του Τέσλα, αλλά ο Τέσλα δούλευε επάνω στην ύλη. Η δική μου δουλεία είναι με το πλάσμα. Είναι εντελώς διαφορετικά. Είναι μια κλίμακα κάτω. Όταν πας στον πάτο της κλίμακας του μαγνητικού πεδίου, γίνεσαι ύλη. Ο Τέσλα καταλάβαινε την εργασία του επιπέδου του μαγνητικού πεδίου της ύλης, και δούλευε με τη βαρύτητα και το μαγνητικό πεδίο, που είναι η απώθηση και η απορρόφηση. Ο καθ. Meyl το αποκαλεί κλιμακωτό κύμα. Ο Τέσλα δούλευε με το μαγνητικό πεδίο, που εμείς αποκαλούμε απώθηση, και ο καθ. Meyl αποκαλεί κλιμακωτό κύμα αυτό που εμείς αποκαλούμε βαρυντικό. Ο καθένας δουλεύει από διαφορετικές πλευρές, με το πλάσμα όμως δουλεύουμε με αυτό που το δημιουργεί. Κατά κάποιο τρόπο, η δουλειά του Τέσλα μοιάζει με ένα παιδί που φτιάχνει ένα αυτοκίνητο όταν είναι ένα ή δύο χρονών, ή στην πρώτη τάξη. Εμείς δουλεύουμε στο επίπεδο των PHD και των διδακτορικών γιατί διαπραγματευόμαστε όλη τη κλίμακα του φάσματος.

Όμως ο Τέσλα έκανε πολλή καλή δουλειά. Είδα κάποια από τα βιβλία του
Meyl και κάποια από τα πράγματα που έχει κάνει. Και κατά μία έννοια, έπρεπε να έχω και βοήθεια. Ξόδεψα 8000 ευρώ από τα χρήματα του ιδρύματος για να αγοράσω δύο συσκευές Τέσλα από τον καθ. Meyl, κρατώντας τα για ανθρώπους που έρχονται εδώ προκειμένου να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ του Τέσλα και του τι κάνουμε εμείς με το πλάσμα, γιατί θα πρέπει να καταλάβουν τη διαφορά. Έχουμε μια γεννήτρια ισχύος και έναν μετασχηματιστή ισχύος. Οπότε τον καταλαβαίνω τον Τέσλα, αλλά δεν έχω διαβάσει τίποτε από αυτόν, παρότι δούλεψα με τα συστήματά του.

KC: Σας ευχαριστώ γι’ αυτά. Τα λέμε εδώ και ώρα και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ. Νομίζω ότι θα πρέπει να κλείσουμε σύντομα. Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να πείτε που δε μπορέσατε να το πείτε ακόμα, ή να προσθέσετε κάτι σε όσα ήδη είπατε; Μπορείτε να πείτε πάλι επίσης τη διεύθυνση της ιστοσελίδας και την ηλεκτρονική διεύθυνση όπου μπορούν να απευθυνθούν αυτοί που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο διαστημικό ερευνητικό σας πρόγραμμα; Και επίσης μπορείτε να ανακοινώσετε τα σχέδιά σας για τα κοντινό μέλλον;

MK: Καταρχήν, αν θέλετε να γίνετε μέλος του Ιδρύματος Kesh, ως ερευνητής ή θέλετε να γίνεται αναζητητής γνώσης, ψάχνουμε 25 αναζητητές γνώσης από το Μάϊο ως τον Ιούνιο φέτος, ανθρώπους με ειδίκευση στο θεωρητικό διάστημα που μπορούν να μεταφράσουν τη δουλειά σε επιστημονική γλώσσα που μπορεί να επαναληφθεί.

Η ιστοσελίδα μας είναι η www.keshefoundation.org. Μπορείτε να διαβάσετε τα βιβλία που εκδώσαμε. Είμαστε ένα πρόγραμμα διαστημικού οχήματος. Δεν είμαστε διαστημικό πρόγραμμα, πράμα που σημαίνει ότι δε χρειαζόμαστε καύσιμα λόγω της νέας τεχνολογίας. Χρειαζόμαστε οικονομικές δωρεές για να φτιάξουμε το πρώτο διαστημικό σκάφος ή διαστημόπλοιο. Εκτιμούμε το κόστος της πρώτης παραγωγής γύρω στα 50-55 Εκατομμύρια. Οι άνθρωποι που θα το φτιάξουν και ο οργανισμός που θα το φτιάξει εμπεριέχονται στις δομές του Ιδρύματος Keshe.

Χρειαζόμαστε πλήρη υποστήριξη από τον κόσμο παντού στη γη για να φέρουμε στη δικαιοσύνη αυτούς που υπονομεύουν τη στιγμή αυτή το ίδρυμα. Έχουμε στοιχεία τώρα για τη δολοφονία ενός επιστήμονα, όπου κυριολεκτικά μπορούμε να αναφέρουμε ονόματα. Εάν είσαι δικηγόρος, μπορείς να μας υποστηρίξεις ξεκινώντας τη διαδικασία αυτή για τον κόσμο και τους υπόλοιπους, που είναι ο κ. Hans Bracquené, τμήμα της Ευρωπαϊκής Διεύθυνσης Διαστήματος, ο κ.  Delanoy μέρος της δομής της Βελγικής ασφάλειας της ομοσπονδιακής αστυνομίας, και αυτός που τους καλύπτει τώρα και ξεκίνησε τώρα την εντολή θανάτωσής μου και τα πλήρωσε από τη τσέπη του (έχουμε πληροφορίες που το πιστοποιούν), ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου, του οποίου η γυναίκα συμπτωματικά είναι Ιταλίδα. Το χρειαζόμαστε αυτό. Εάν υπάρχουν […] θα γίνει.

Υπάρχει μεγάλη πραγματικά πιθανότητα να συλληφθώ ή να σκοτωθώ ή να σκηνοθετηθεί να μοιάζει έτσι ή να διαχωριστώ από τους αναζητητές της γνώσης και τη γυναίκα μου, και σχεδιάζουν να κάνουν οποιουσδήποτε εκβιασμούς λέγοντας ότι κάνουμε λάθος, και δεν ανακαλώ ποτέ όσα έχω κάνει. Οπότε εάν ποτέ ξαναγυρίσουν και απολογηθούν, δε χρειάζεται. Έτσι έκαναν και έτσι κάνουν.

Χρειαζόμαστε συνεπώς προστασία από οποιονδήποτε μπορεί να μας προστατέψει για να μείνουμε ελεύθεροι ως ίδρυμα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα δολοφονίας μου. Τρεις φορές εκεί το επιχείρησαν, και απογοητεύτηκαν τώρα τόσο πολύ που ανακοινώσαμε το όνομα, δεν τους νοιάζει όμως. Έχει γίνει φιλοδοξία τους.

Ο λόγος μου είναι πολύ απλός. Πρέπει να φέρουμε την ανθρωπότητα σε ένα σημείο, και πρόκειται γι’ αυτό της ειρήνης δίχως εκτροπές. Και εάν πληρώσει γι’ αυτό η γυναίκα μου, τότε είναι εντάξει. Δεν έχουμε πρόβλημα.

KC: Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, Keshe. Ήταν μια καταπληκτική συζήτηση και χαίρομαι που είχατε το χρόνο να μας μιλήσετε. Μπορείτε να πείτε για το εργαστήρι της Πέμπτης ώστε να μπορεί ο κόσμος να παραστεί εφόσον μπορεί;

MK: Το εργαστήρι έγινε ως συνήθως. Κάνουμε εργαστήριο κάθε Πέμπτη πρωί. Πάμε στο Φόρουμ του Ιδρύματος Keshe, και σας δίνουν τους περισσότερους συνδέσμους ή επικοινωνείτε με τον Rick Crammond, που είναι μέλος του Ιδρύματος Keshe. Αυτός οργανώνει όλα αυτά τα πράγματα με τα εργαστήρια. Όλα γίνονται με ζωντανές συνδέσεις, οπότε μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις. Τη βδομάδα αυτή θα είναι για το διοξείδιο, που παράγεται και που θα δείξουν κυρίως βίντεο από τους αναζητητές της γνώσης. Το υλικό θα πάει στη Φουκοσίμα για έλεγχο για πυρηνική απορρόφηση. Και το επόμενο εργαστήρι την επόμενη εβδομάδα, την άλλη Πέμπτη, θα αφορά ιατρικές πτυχές των συστημάτων υγείας που χρησιμοποιούμε στο διάστημα.

Το μόνο πράγμα που θα επαναλάβω πάλι: Όλα αυτά που αναπτύσσουμε δεν είναι για τη γη. Είναι για το διάστημα ώστε να μπορούν να παραχθούν υλικά και να υπάρχει φροντίδα για τους ανθρώπους. Και όπως πάντα, είμαστε εδώ να πετύχουμε το χτίσιμο της Κιβωτού του Νώε φέτος, το διαστημικό σκάφος. Πρέπει να κάνουμε πράγματα από την πλευρά του ανθρώπου.


KC: Σας ευχαριστώ. Θα ήθελα να ανακοινώσω πως εάν υπάρχει κάποιος που καταλαβαίνει αυτά που λέει ο Keshe, με άλλα λόγια εάν έχετε επιστημονικό υπόβαθρο, και εάν μπορείτε να γράψετε ή να καταγράψετε τις διαδικασίες που μόλις είχαμε, το Camelot θα ήταν υπόχρεο. Γράψτε μου σας παρακαλώ στο kerry@projectcamelot.tv και πείτε μου εάν μπορείτε να το κάνετε. Ο κόσμος θα ζητάει πάντοτε για το κείμενο. Υπάρχει κόσμος που θα δυσκολευτεί να το καταλάβει, την προφορά κλπ. Ο κ. Keshe λοιπόν ήταν ξεκάθαρος εδώ, αλλά σε περίπτωση που κάποιοι δυσκολεύονται με κάποιες δηλώσεις, θα θέλαμε να το έχουμε αυτό.

MK: Μπορώ να έχω κάτι σας παρακαλώ; Τη μετάφραση σε άλλες γλώσσες για να μην περιορίζεται στις ομάδες που μιλούν Αγγλικά.

KC: Ναι, η αρχή θα ήταν να πάρουμε το κείμενο στα Αγγλικά, και να μεταφραστεί μετά. Εάν κάποιος θέλει να το μεταφράσει απευθείας σε άλλη γλώσσα και μπορεί να το κάνει, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή κάντε το και στείλτέ το μας. Σας ευχαριστούμε για αυτή σας τη βοήθεια.

Σας παρακαλούμε στείλτε δωρεές στο ίδρυμα Keseh και βοηθήστε την εργασία του Keshe και την ελπίδα τους να φτιάξουν το διαστημόπλοιο. Το αποκαλείτε Κιβωτό του Νώε;

MK: Κιβωτό του Νώε.

KC:  Κιβωτός του Νώε. Πέρα από αυτό, να σας ευχαριστήσω. Εάν υπάρχουν άλλα πράγματα που θέλετε ν’ ακούσει το κοινό, Keshe, είσαστε πάντοτε ευπρόσδεκτος πίσω. Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να μεταδώσουμε ζωντανά. Σας ευχαριστώ.

MK: Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ Kerry. Σ’ ευχαριστώ για την ώρα και την υποστήριξή σου.

[Αναθεώρηση κειμένου και επαλήθευση ονομάτων από τον Rick Crammond, οργανωτή των Αναζητητών Γνώσης των Εργαστηρίων  Keshe]
No comments:

assangeAt midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas

the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RCinfo@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos