Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Thursday, July 5, 2012

Dr. Steven Greer prezinta “Documentarul Sirius”Compania de film Neverending Light, castigatoare a premiului Emmy (www.neverendinglight.com) colaboreaza cu Dr. Steven Greer, fondatorul Proiectului Dezvaluirea (Disclosure) (www.disclosureproject.org) si CSETI – Centrul pentru Studiul Inteligentei Extraterestre (http://www.cseti.org/). Ei vor produce impreuna un documentar de inalta calitate care va asigura succesul dezvaluirii adevarului in ceea ce priveste fiintele extraterestre, contactul pasnic cu aceastea si al studiului avansat al energiei libere bazat pe tehnologii extraterestre. 

Acest film va include cele mai relevante marturii si probe ale contactului cu ET, incluzand interviuri cu cadre militare de cel mai inalt rang si oficiali guvernamentali, pe care Dr. Greer le-a adunat de-a lungul zecilor de ani de munca in cadrul Proiectului Dezvaluirea. Filmul va include de asemeni informatii despre CE-5 (Intalniri de gradul 5), si va expune felul in care cartelurile industriale reprima informatiile referitoare la sistemele energetic extraterestre, cu scopul de a tine umanitatea sub jugul dependentei de zacamintele naturale. 

Crearea acestui documentar exceptional este o initiativa comunitara (datorita aservirii totale a mass-mediei la interesele celor care vor sa controleze intreaga planeta, nici o casa de productie de film nu va sponsoriza niciodata un asemenea documentar). Din acest motiv, echipa de filmare strange donatii pentru realizarea acestui film. Aceste donatii (orice suma este binevenita) se pot realiza pe website-ul filmului sirius.neverendinglight.com. Toti cei care vor dona bani vor primi diferite cadouri, in functie de suma donata, cum ar fi DVD-ul cu filmul, accesul liber la o expeditie de contact ET sau o calatorie la premiera filmului pentru a-I intalni pe Dr. Steven Greer si regizorul Amardeep Kaleka. Premiera acestui documentar este planuita pentru decembrie 2012. 

Pentru detalii si informatii asupra progresului acestui documentar, vizitati site-ul sirius.neverendinglight.com
Post a Comment

assangeAt midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas

the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RCinfo@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos