Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Tuesday, July 3, 2012

BULGARIAN - Съобщения от Кобра, говорителя на Съпротивителното Движение (ResistanceMovement)

30 юни 2012 г.

Актуализация за "Зелената светлина"
 

Истинската "Зелена светлина" все още не е дадена. Когато това се случи, ще бъдат предприети действия в рамките на 24-часова времева рамка. Това действие ще бъде съвсем очевидно за всички и никой няма да има повече каквито и да са съмнения.

Получил съм намеци (загатвания) от независими източници, че това действие може наистина да се осъществи до четвърти юли. Но това са просто намеци и не мога напълно да потвърдя това. Дори ако нищо не се случва дотогава, бъдете сигурни, че масовите арести ЩЕ се случат. Кабалът трябва да бъде отстранен от тази планета и отстраняването ще се случи в рамките на разумен период от време.
 

Струва си да се спомене, че има интересни развития в окултната икономика. Съпротивителното Движение си играе и тества компютърните системи на Ротшилдовото банково казино, за да се подготви за Рестартиране:
 
http://news.yahoo.com/cyber-attacks-hit-global-banks-80-mn-study-174313129.html
 

Източният Алианс и Обществото на Белия Дракон са много активни през този уикенд, оказвайки допълнителен натиск на системата.
 

Всичко това е подготовка за "финансовата Зелена светлина", както я нарича Дрейк.
 

Много членове на Кабала сега сериозно обмислят "тихо предаване", когато се случи Събитието.
 

Събитието е операция от световен мащаб. 

В САЩ това ще се случи чрез Позитивните Военни.
В Канада и Австралия ще бъде комбинация от Позитивните Военни и Интерпол. В Европа тя ще се извършва от позитивните фракции в Интерпол и НАТО.
В Азия ще бъде комбинация от Интерпол и Обществото на Белия Дракон.
В Латинска Америка това ще се случи чрез определена позитивна група, която има членове в по-голямата част от Южна / Централна Америка, и чието име не може да се разкрие.
Ситуацията в Африка е по-сложна и ще получи специална помощ.

И накрая, Съпротивата ще дава подкрепа чрез операция “Омега Феникс”.


--------------------

Кобра, 28.06.2012:

ОПЕРАЦИЯ “ОМЕГА ФЕНИКС”

Аз имах контакт с моите източници и те казаха следното:

Инфилтрацията сред Позитивните Военни е напълно премахнатa. Позитивните Военни сега са готови за действие. Също така, Съпротивителното Движение и Плеядианците са готови да ги подкрепят.
 

Все пак, аз не получих пряко потвърждение за Зелена светлина или че определен период време (бел. прев. - за започване на действия в неговите рамки) вече е започнал да тече. Ако Позитивните Военни искат да потвърдят Зелената светлина, или ако те искат от мен да разпространя каквото и да е съобщение към обществото, те могат да се свържат с мен на 
cobraresistance@gmail.com.

Съпротивителното Движение ще има своя собствена роля в Събитието и това е известно под кодовото име Операция “Омега Феникс”. Тази операция има две части.
 

Първата част от Операция “Омега Феникс” току-що бе разсекретена и аз мога да говоря малко за нея. По време на Събитието, определен брой от оперативни работници на Съпротивата ще излязат от техните подземни бази на повърхността.

Те ще носят обикновени цивилни дрехи, не военни униформи. Те ще следят отблизо процеса на масовите арести и ще помагат на Позитивните Военни и гражданските власти при самите арести, когато е необходимо.

Членове на Кабала, които ще бъдат арестувани от оперативни работници на Съпротивата, ще бъдат отведени на места, които не се разкриват, и по-късно предадени в ръцете на Позитивните Военни / гражданските власти. 


Единственото изключение от това са няколко членове на Кабала, които са извършили престъпления извън тази планета в миналото си и трябва да се явят пред Галактическия Съд. Повечето от тях ще бъдат по-късно върнати на Земята, за да определи човечеството тяхната съдба, но част от тях ще бъдат отведени на Галактическото Централно Слънце незабавно.
 

Най-висшите хора сред Позитивните Военни са били уведомени за Операция “Омега Феникс” и те напълно са я одобрили.
 

Превод: yyy***********************************************************8


Резюме на статията на Дейвид Уилкок от 29 юни 2012 г.:
  - Дейвид Уилкок не може да потвърди за Зелената светлина.
  - Най-скорошните му "добри сведения" от неговите източници били, че се смята нещата да се правят постепенно, на етапи и идеята да се направи всичко наведнъж е била отхвърлена;
  - Дейвид Уилкок очаква, че операцията трябва да се предшества от "истинско икономическо кръвопускане", за да почувстват хората, че така се решава някакъв огромен и реален проблем и съответно да подкрепят извършените действия;
  - Представя два варианта за обмисляне, ако не последва нищо след Зелената светлина, обявена от Дрейк - първият е, че Дрейк е подложен на операция от Кабала от тип "лъжливото овчарче" ("DDT", "Decoy, Detraction and Trash") с цел дискредитация - на него самия и на темата за "масовите арести";

самият Дейвид казва, че има доверие на Дрейк, проверявал го е, че е "истински", както и че има доверие в реалността на операцията за свалянето на Кабала, защото е знаел за нея и от собствени източници отпреди появата на Дрейк; така че ако това е "DDT" операция - да не се връзваме така лесно, ако е истинска Зелена светлина - ще празнуваме всички;
 
  - Другият вариант е, че това е тактическа операция на светлите сили за разузнаване как ще действува Кабалът при започване на масовите арести;
Post a Comment

assangeAt midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas

the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RCinfo@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos