Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Saturday, July 7, 2012

Bulgarian - Глобално разкриване на цивилизации и технологии от не-Земен произход, включително над 6000 патентовани ехнологии


Глобално разкриване на цивилизации и технологии от не-Земен произход, включително над 6000 патентовани ехнологии

Защо това е важно

Това е мирен призив към лидерите на света да действат в името и целостта на тези, които са ги избрали - хората на нашата планета, и на самата планета като жива и дишаща система.

Истината повече не може да бъде скрита, тъй като повечето хора по света вече са наясно, че има цивилизации извън Земята и че определен брой от тях са взаимодействали с множество правителства в продължение на много години,
най-малкото от средата на 1900-та. Има стотици /и е много вероятно хиляда или повече/ разкази на хора, които са на уважавани и надеждни позиции, от широк кръг от официални и цивилни операции по целия свят, които са разкрили това, което знаят. Сега е време да се разкрие цялата тази информация на света, като нашите галактически семейства вече са се представили в цял свят така или иначе.


Също така технологии и информация са били държани скрити от света, за печалба и контрол на малки, привилегировани групи и индивиди. С тези повече от 6000 патенти за забранени технологии може лесно да се създадат нови индустрии, благоприятни за Земята, които могат да пречистват въздуха, водата и да осигурят изобилие за всички на тази планета.


В дух на мир, на Светлина и на любов към всички, ние ви молим да спазите вашите
обещания, и да освободите любовта си към властта, за да намерите силата на любовта във вашите сърца и да служите на човечеството и планетата ни! Време е да се създаде Нова Гая - с изобилие на красота и просперитет за всички!

http://www.avaaz.org/en/petition/Global_disclosure_of_civilizations_and_technologies_of_a_nonEarth_origin_including_6000_patented_technologies/?fFFbrab&pv=2

Pentru detalii si informatii asupra progresului acestui documentar, vizitati site-ul sirius.neverendinglight.com
Post a Comment

assangeAt midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas

the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RCinfo@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos