Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Thursday, January 30, 2014

Romanian -- Manipularea Aurului, Argintului si Pietei Valutare

Manipularea Aurului, Argintului si Pietei Valutare
(The Manipulation of the Gold, Silver and Currency Market)


  


Top Regulatorul  German: Metalele  Prețioase și Manipularea Valutei,  Mai Rău Decât Libor

Cel Mai Nou si Mare Scandal Financiar din Istorie...

Scandalul ratei dobânzilor  Libor a fost cel mai mare scandal financiar din istorie:

Băncile mari au conspirat timp de ani de zile la ratele dobânzilor... în care 800000 miliarde de dolari în activ sunt  pegged raportate.


Acesta a fost cel mai mare delictuos
scandal de vreodată ... și cea mai mare înșelătorie scam financiarã din istoria lumii.

Guvernele locale au fost furate
ripped off  în cea mai mare parte a timpului de manipularea lui Libor
Chiar dacă RBS și o mână de alte bănci au fost amendate de manipulare a ratei dobânzii, Libor încã a manipulat. Nu e de mirare ... amenzile sunt schimbare de buzunar - costul de a face afaceri - pentru mãrile bănci

Dar Vîrful autoritatãtii de reglementare financiară Germanã,  a declarat astăzi că manipularea în aur, argint și monede, este mai mare
is worse decât scandalul Libor:

"Regulatorul  financiar Top din Germania a declarat posibil cã  manipularea ratelor valutare și a prețurilor pentru metale prețioase este mai rău decât scandalul Libor-trucat, care a condus deja la amenzi de aproximativ 6 miliarde de dolari."

În timp ce autoritatea de reglementare a spus acest lucru prima dată, mai multi scriitori financiari - inclusiv
Thomas Pascoe - au declarat anterior același lucru.
Yup, Piata de Valute Este Defraudatã

Cu adevãrat, piata Valutei este în mod masiv defraudatã. Si vedeti this si this (asta si asta).

Yup, Aurul si Argintul Sunt De Asemenea Manipulate

Aurul si argintul sunt „fixate” în acelasi mod ca si ratele dobînzilor ... zilnic conference calls  (numite în conferinte) de cãtre puterile existente.

Bllomberg reports:

Sunt participantii bãncilor ei însisi care administreazã aurul si argintul cu valorile de referintã.

Sunt numai preturilemanipulate ?  Sã aruncão o privire asupra evidentei. In aceastã carte “The Gold Cartel” (Cartelul de Aur), analistul materiilor prime Dimitri Speck, combinã minut cu minut cea mai mare parte a lui 1993 pînã în 2012, pentru a afisa cum preturile aurului se schimbã în medie pezi ( a se vedea graficul atasat ).

El a constatat cã pretul spotului de aur tinde sã scadã brusc în jurul  London (Londrei) în  seara de afisaj(10 a.m. New York time). Similar, mai putin pronuntat o picãturã în pretul care este afisat, în jurul Londrei dimineata.  Aceleasi scãderi zilnice pot fi vãzute în preturile argintului din 1998 pînã în 2012.
 
   London

Ambele produse nu au avut, în medie nici o modificare de pret comparabil în orice alt moment al zilei. Aceste modele sunt în concordantã cu manipularea în ambele piete.
Mai mult decît atît, mari private banks (bãnci particulare) – si poate chiar central banks (bãncile centrale), nu au neapãrat întotdeauna în boltile lor “alocat” aur, pe care îl pretind cã îl au în mînã.  
 
Si uneori ei aparent  dau în gaj acelasi aur la numeroase persoane.

Si Astfel Sunt  Derivate.

Marile bãnci au manipulated (manipulat) îndelung derivatele ... la $1,200 Trillion Dollar piata.

Desigur, multer trilioane de dolari de derivate, sunt manipulate în exact  same (acelasi) mod, ca ratele dobînzilor afisate: prin asa numitele self-reporting.

Si Preturile Petrolului

Preturile Petrolului sunt manipulated de asemenea.

Si Piata de Energii

Comisia  Regulatoare Federalã a Energiei a spus cã JPMorgan a manipulated  masiv, piata energiilor în California si Midwest, obtinînd  zeci de mii de milioane de dolari în plãtile excedentare în reteaua de operatori , între Septembrie 2010 si Iunie 2011.

Si  Mãrfurile  

Marile bãnci si agentiile guvernamentale au conspirat la  manipulate (manipularea) preturilor mãrfurilor, timp de decenii.

Marile bãnci au înlãturat aspects  (ascpecte) importante ale economiei fizice, incluind minereul de uraniu, produsele petroliere, aluminiul, dreptul de proprietate si functionare de aeroporturi, drumurile cu taxã, porturi si energia eléctricã.
Si ei folosesc aceste bunuri fizice pentru a manipula masiv preturile mãrfurilor ... scalping (a scalpa) consumatorii, de multe milioane de dolari, în fiecare an.

Si Fiecare Poate Fi Manipulat prin  Comertul de Inaltã - Radiofrecventã.

Comerciantii cu high-tech pot manipula  stocksbonds, (stocurile, obligatiunile), optiunile, valutele si mãrfurile. Si a vedea  this (asta).

A Manipula Numeroase Pieti într-o Imensitate de Moduri.

Aceste mari bãnci si alti giganti manipulate (manipuleazã) numeroase pieti într-o imensitate de cãi, de exemplu:

·         Angajarea mafiei - în stil tachelaj mare- fraudã împotriva autoritãtilor locale.
Vezi thisthis and this(asta, asta si asta).
·         Bani din fiecare pensie tranzactionatã zilnic, au manipulat pe parcurs de decenii, au   furat colectiv miliarde de dolari de la pensii la nivel mondial.
Detalii  here,herehereherehereherehereherehereherehere (aici,aici,aici,aici,aici,aici….aici).
·         Charging A încãrca “taxele de depozitare” ale lingourilor de aur … without (fãrã) chiar a cumpãra sau stoca orice tip de aur. Si raiduri ale conturilor alocate de aur.

·         Fãcînd masive si omnipresente  fraud  ( fraude) ambele, cînd ei au initiat creditele ipotecare si cînd acestea au fost închise de cãtre ei ( si vezi  this – acest lucru)

Dînd în gaj aceleasi ipoteci de multiple ori, la diferiti cumpãrãtori.
Vezi thisthisthisthis and this (asta,asta, asta si asta). Acest lucru ar fi ca si cînd ti-ai pune masina ta la vînzare si ai colecta bani de la 10 cumpãrãtori diferiti, pentru aceeasi masinã.


·         Cheating (Înselînd) proprietarii de case, cu jocuri de noroc, legi menite a proteja oamenii de piedici necinstite.
·         A impinge investiiile care stiau cã erau teribile, si apoi fãcînd pariuri împotriva acelorasi investitii, pentru a face bani pentru ei însisi. Vezi thisthisthisthis and this (asta,asta, asta si asta).
·         Angajarea ilegalã în “frontrunning” pentru a manipula pieţe.  Vezi thisthisthisthis and this (asta,asta, asta si asta).

·         Angajarea ilegalã în “Meserii de Spãlat” pentru a manipula preturile activelor.  Vezi thisthisthisthis and this (asta,asta, asta si asta).

·         În caz contrar manipulating (a manipula) pietele. Si vezi this (asta).

·         (A participa) Participating in diferite scheme Ponzi

·         Charging –a încãrca taxele de ipotecare ilegale ale Veteranilor

·         Cooking a bucãtãri cãrtile lor (si vezi this (asta).

·         Bribing Mituirea si bullying Intimidarea agentiilor de rating pentru a inflationa evaluãrile în riscurile lor de investire.


Notele lui Matt Taibbi notes :

“Trãim într-o erã de conspiratie nedeghizatã. O lume realã de conspiratii, în care preturile si valutele mãrfurilor, cum ar fi al aurului si al argintului, si chiar ratele dobînzilor, si valoarea banilor în sine, pot fi dictate de mai sus. Iar cei care o fac, pot pleca cu ele. Uitã de Illuminati – acesta este un lucru real, si nu este un secret.”

Criminalitatea si manipularea flagrantã va creste si se va rãspîndi în metastazã – preluarea si uciderea din ce în ce mai mult a economiei – pînã ce directorii lui Wall Street, vor fi însfîrsit aruncati la închisoare.  

Este atît de simplu ...

Pregãteste-te sã te uiluiesti ...
Surse:


No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos