Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Monday, June 4, 2012

Hrvatski - MASOVNA VIZUALIZACIJA


Povratak Božice

05-06. lipnja 2012


Nakon velikog uspjeha Dana oslobođenja svijeta i još većeg uspjeha Uspostavljanja Mreže, naši napori za planetarno oslobođenje se nastavljaju. Ovoga puta, skupit ćemo se u malim i velikim skupinama, kao pojedinci i parovi u točno vrijeme tranzita Venere 05. lipnja. Mase će se okupiti i vizualizirati dolazak energije Božice tako da ćemo prvi puta u 5000 godina imati priliku sudjelovati u stvaranju naše vlastite duhovne sudbine u slozi te zamijeniti zastarjelo društvo rata i sukoba naprednijim društvom duhovnog razumijevanja. Potrebno je 144,000 ljudi koji će obaviti ovu vizualizaciju s fokusom da bi se postigao željeni efekt.S 05. na 06. lipnja dogodit će se tranzit Vnere, rijedak kozmički događaj kada planet Venera prolazi ispred sunčanog diska. Taj tranzit Venere će označiti svršetak osmogodišnjeg ciklusa Povratka Božice koji je počeo prethodim tranzitom Venere 2004. godine. Energija Božice je čista ženska esencija Ljubavi koja će nam pomoći u olakšavanju procesa planetarnog oslobođenja. I muške energije akcije i ženske energije prijemčljivosti trebaju da bi se ovaj proces završio uspješno. Odstranjenje svih mračnih entiteta će biti direktna posljedica te novo uspostavljene ravnoteže ženskih i muških energija na planeti.
Svi ćemo obavljati tu vizualizaciju u isto vrijeme, u trenutku tranzita Venere koji će se dogoditi s 05. na 06. lipnja. Točno vrijeme po zonama je:
3:30 pm HAST June5th (Hawaii)
5:30 pm AKDT June5th (Alaska)
6:30 pm PDT June5th (Los Angeles)
7:30 pm MDT June5th (Denver)
8:30 pm CDT June5th (Houston)
9.30 pm EDT June5th (New York)
10:30 pm BRT June5th (Rio de Janeiro)
2:30 am BST June6th (London)
3:30 am CEST June6th (Paris, Zagreb, Beograd)*
3:30 am SAST June6th (South Africa)
4:30 am EEST June6th (Bulgaria)
5:30 am MSK June6th (Moscow)
7:00 am IST June6th (India)
9:30 am CST June6th (Beijing)
10:30 am JST June6th (Tokyo)
11:30 am AEST June6th (Sydney)
*op. prev: pm označava poslije podne, a am prije podne - dakle, vrijeme vizualizacije za Zagreb i Beograd je u pola 4 ujutroUkoliko vaše mjesto nije navedeno na listi, možete pronaći točno vrime tranzita na:http://transitofvenus.nl/wp/where-when/local-transit-times/

Upute:

1.Opustite um i tijelo opažanjem vašeg daha čineći tako nekoliko minuta.
2.Vizualizirajte snop električno plavog Svjetla, koje emanira Centralno Galaktičko Sunce, kako protiče kroz vaše tijelo prema samom centru Zemlje. Održavajte taj snop Svjetla aktivnim nekoliko minuta. Zatim vizualizirajte ljubeću žensku prisutnost u obliku prekrasne Božice koja se spušta s neba i ulazi u vaše fizičko tijelo. Ukoliko ste žena, ta prisutnost će harmonizirati vašu unutarnju ženu i učiniti vas još više ljubećom. Ukoliko ste muškarac, ova prisutnost će vas učinti uravnoteženijim u vašem djelovanju. Ostanite neko vrijeme jedno s ovom prisutnošću.

3.Vizualizirajte svijetlu novu duhovnu budućnost čovječanstva, s muškarcima i ženama u savršenom razumijevanju, s našim društvom koje nadrasta potrebe za ratom i sukobima kako se svi mračni entiteti, fizički i nefizički, odstranjuju s naše planete. Vizualizirajte sve rane čovječastva iscjeljene, svo čovječanstvo nadahnuto i vođeno tako da svatko ima svoju vlastitiu vezu sa svojom vlastitom dušom i Izvorom u savršenoj ravnoteži svojih unutarnjih muških i ženskih aspekata.

Molimo da ovu vizualizaciju obavite kako je navedeno i ništa ne mijenjate jer inače neće imati željeni učinak.

Više informacija o tranzitu Venere:
http://www.transitofvenus.org/
O energiji Božice:
http://www.spiralgoddess.com/
Novosti na temu Povratak Božice:
http://2012portal.blogspot.com/
Prevela: Marijana Pontoni

No comments:

assangeAt midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas

the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RCinfo@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos