Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Saturday, December 14, 2019

NL -- Manlio Dinucci -- Het Verborgen Militair Gebruik van 5G-Technologie

Resultado de imagem para pictures of The hidden military use of 5G technology
Het Verborgen Militair Gebruik van 5G-Technologie
door Manlio Dinucci

Op de Top van Londen hebben de 29 landen van de NAVO beloofd "de veiligheid van onze communicaties te garanderen, met inbegrip van 5G". Waarom is deze vijfde generatie mobiele datatransmissietechnologie zo belangrijk voor het Atlantisch Bondgenootschap?
Terwijl eerdere technologieën werden voltooid om steeds geavanceerdere smartphones te produceren, is 5G niet alleen ontworpen om hun prestaties te verbeteren, maar vooral om digitale systemen aan te sluiten die grote hoeveelheden gegevens nodig hebben om automatisch te werken. De belangrijkste toepassingen van 5G zullen niet gerealiseerd worden in de civiele sector, maar in de militaire sector.
De mogelijkheden van deze nieuwe technologie worden uitgelegd in het rapport Defense Applications of 5G Network Technology, gepubliceerd door de Defense Science Board, een federaal comité dat wetenschappelijk advies geeft aan het Pentagon: "De opkomende 5G-technologie, commercieel beschikbaar, biedt het Ministerie van Defensie de mogelijkheid om tegen geringe kosten te profiteren van de voordelen van dit systeem voor zijn eigen operationele behoeften".
Met andere woorden, het commerciële 5G-netwerk, dat door particuliere ondernemingen wordt uitgevoerd, zal door de Amerikaanse strijdkrachten worden gebruikt tegen veel lagere kosten dan nodig zou zijn indien het netwerk uitsluitend voor militaire doeleinden zou worden uitgevoerd. Militaire experts voorspellen dat 5G een sleutelrol zal spelen in het gebruik van hypersonische wapens: raketten, waaronder die met kernkoppen, die zich met een hogere snelheid dan Mach 5 (5 keer de geluidssnelheid) verplaatsen. Om hen op variabele trajecten te begeleiden, door in een fractie van een seconde van koers te veranderen om onderscheppingsraketten te vermijden, is het noodzakelijk om grote hoeveelheden gegevens te verzamelen, te ontwikkelen en door te geven in zeer snelle tijden. Hetzelfde is noodzakelijk om de verdediging te activeren in geval van een aanval met dergelijke wapens: aangezien er geen tijd is om een beslissing te nemen, is de enige mogelijkheid om zich op automatische 5G systemen te baseren.
De nieuwe technologie zal ook een sleutelrol spelen in het gevechtsnetwerk. Door de mogelijkheid om miljoenen zender-ontvanger-zender-apparaten op een beperkt gebied tegelijkertijd aan te sluiten, kunnen de militairen - afdelingen en individuen - kaarten, foto's en andere informatie over de huidige operatie in bijna real time naar elkaar doorsturen.
Zeer belangrijk zal ook de G5 zijn voor de geheime diensten en speciale eenheden. Het zal veel effectievere controle- en spionagesystemen mogelijk maken dan nu het geval is. Het zal de moorddadigheid van dodelijke drones en oorlogsrobots verhogen, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om mensen te identificeren, op te sporen en te treffen op basis van gezichtsherkenning en andere kenmerken. Het 5G-netwerk, een hightech oorlogsinstrument, zal automatisch ook het doelwit worden van cyberaanvallen en oorlogsacties die worden uitgevoerd met de nieuwe generatie wapens.
Behalve door de Verenigde Staten wordt deze technologie ook ontwikkeld door China en andere landen. Internationale 5G-geschillen zijn dus niet alleen commercieel. De militaire implicaties van 5G worden bijna volledig genegeerd omdat zelfs critici van deze technologie, waaronder diverse wetenschappers, hun aandacht richten op de schadelijke effecten op gezondheid en milieu als gevolg van blootstelling aan laagfrequente elektromagnetische velden. Deze betrokkenheid is van het grootste belang, maar moet worden verenigd met die tegen het militaire gebruik van deze technologie, die indirect door gewone gebruikers wordt gefinancierd. Een van de grootste trekpleisters, die de verspreiding van 5G smartphones zal bevorderen, zal zijn om, door het betalen van een abonnement, deel te kunnen nemen aan oorlogsspellen van indrukwekkend live realisme met spelers van over de hele wereld. Op deze manier, zonder het te beseffen, zullen de spelers de voorbereiding op de oorlog, de zeer reële, financieren.
il manifesto13 December 2019
Nederlandse Vertaling: Martien


Resultado de imagem para picture of NATO EXIT COMITTATO NO GUERRA NO NATO

DECLARATIE VAN FLORENCE
VOOR EEN INTERNATIONAAL FRONT NAVO-EXIT

Manlio Dinucci

Geographer and geopolitical scientist. His latest books are Laboratorio di geografia, Zanichelli 2014 ; Diario di viaggio, Zanichelli 2017 ; L’arte della guerra / Annali della strategia Usa/Nato 1990-2016, Zambon 2016, Guerra Nucleare. Il Giorno Prima 2017; Diario di guerra Asterios Editores 2018, Premio internazionale per l'analisi geostrategica assegnato il 7 giugno 2019 dal Club dei giornalisti del Messico, A.C.



No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos