Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Tuesday, June 11, 2013

RICHARD DOLAN - CITIZEN HEARING DISCLOSURE SPEECH

Richard Dolan, 2013, UFO toespraak,  Beste Toespraak Ooit, Burger Hoorzitting over Disclosure,  Rich Dolan, IMU


Posted on 05/06/2013

http://www.citizenhearing.org/ Richard’s fantastische rede op de laatste dag van de Burger Hoorzitting door Steven Basset in Washingron DC, beste samenvatting ooit over UFO’s

From Richard Dolan
Dit was mijn zesde en laatste stelling voor het panel van de Burgerzitting over Disclosure, die liep van 29 april t/m 3 mei 2013. De hele week hadden de panelleden die allemaal vroegere leden van het US. House waren, van Vertegenwoordigers en de Senaat, geluisterd naar getuigenissen en verklaringen die hen soms duidelijk schokten, en hen ertoe aanzetten om er meer over te horen, ik voelde niet dat ik mijn laatste verklaringen had kunnen doen tot aan de laatste dag toen ik voelde dat ze er wel klaar voor waren. Mijn laatste verklaring was passend over Disclosure.

—-

Richard Dolan, 3 mei 2013

Ik heb vaak gevoeld dat Onthulling/Disclosure over de zaak van UFO’s en mogelijk de ET’s een paradox is. Het is onmogelijk, maar het is onvermijdelijk.

Onmogelijk omdat er geen politieke motivatie voor is. Punt

Onvermijdelijk echter, omdat onze leiders niet de enige factor zijn in die vergelijking. Er zijn nog andere wezens uiteindelijk. Maar hoofdzakelijk zijn wij het. Het Volk. Wij die door de grootste sociale, culturele en specifiek technologische transformatie gaan in de geschiedenis van de mensheid. In feite, zijn wij de spel veranderaars.

Op een dag, en dat zal niet al te lang in de toekomst zijn, zal iets iemands hand dwingen. Dat kon een grote sighting zijn, een groot lek, iets. Iets dat niet langer meer kan worden ontkend. Uiteindelijk zijn we snel aan het naderen, wat experts in de kunstmatige intelligentie de Enkelvoudigheid noemen, als de computer intelligentie boven ons zelf uitstijgt. In zo’n toekomst, kunnen we dan echt nog denken dat we nog in neutraliteit vastzitten, wat deze zaak betreft?

Iets zal onze president zijn hand ertoe dwingen. Hij of zij zal tenslotte die lang verwachte persconferentie houden en die ‘donderslag’ bewering maken.

“Ik heb de raad gekregen door de nationale Veiligheidsraad, en hoofden van onze inlichtingen gemeenschap dat er werkelijkheid zit in enkele van de UFO fenomenen, dat sommige UFO’s echt stoffelijke voertuigen zijn die niet gemaakt zijn door een bekende beschaving op Aarde.”

Of, woorden die er op lijken. Het is het soort verklaring die veel voorstanders voor UFO Disclosure graag zouden horen, maar de echte vraag is, wat dan nu? Omdat er best nog volgende vragen zijn.

Bovenaan zullen vragen staan over wie deze andere wezens zijn en wat hun agenda kan zijn. Dit zal een heel moeilijke vraag zijn voor een president om te beantwoorden. In de eerste plaats is er een waarschijnlijkheid dat zelfs de leiders van de zwarte budget/splintergroep die vele jaren aan de top hebben gestaan, dit zelfs niet weten. Of minstens niet helemaal. En wat als zij het wel weten? En wat nog meer, wat als maar iets van dat antwoord informatie inhoudt die ontzettend in verwarring brengt?

Het voorspellen van bedoelingen van niet-menselijke bezoekers- of permanente bewoners- kan niet het makkelijkste zijn om te doen, maar het is geheel mogelijk, om door de gegevens die wij hebben, te oordelen dat sommigen van hen niet veel zorg voor de mensen hebben gehad. Sommigen misschien, sommigen niet. Wat, als een agenda is bepaald in de inlichtingen groep en dat deze agenda iets inhoudt wat te maken heeft met de zogenaamde ontvoering fenomenen? En zelfs als dat niet waar is, kan een president eerlijk geloven dat hij of zij wilde speculatie kan bevatten, wat dit betreft?

Zelfs als de bedoelingen van die andere wezens gezegd worden neutraal of positief te zijn, zal er duidelijk geweldige argwaan zijn bij grote delen van de mensheid. Dit zal niet makkelijk zijn te verkopen. Er zal een vrij groot aantal mensen zijn die vatbaar is om te interpreteren dat deze wezens niets minder zijn dan duivels. En dan een van deze entiteiten naar een podium brengen en dan die urenlang, dagen of wekenlang te onderwerpen aan vragen door een onverzadigbaar publiek op de manier dat dit er zou uitzien wat de motivaties van deze aliens aangaat.

 En dat is alleen maar het begin van de problemen. Een vroege en duidelijke vraag die zal omhoogkomen, een die diepe, intense politieke verwikkelingen heeft, zal de hele simpele vraag zijn: “Hoe hebben jullie het klaargespeeld om dit al die jaren geheim te houden?”

 Bedenk dat onze gehele gemeenschap is verteld dat UFO’s niks afwijkends vertegenwoordigen, dat ET’s of aliens absoluut niet hier op Aarde zijn en met ons uitwisselen, dat UFO gelovers misschien wel goedbedoelend zijn maar zich vergist hebben in dit alles.  Dit is een mindset geweest dat in al onze grote instituten werd ingebracht. Tot in onze educatie instellingen toe vanaf de basis school tot in de universiteiten en postdoctorale niveaus. Door heel onze grote nieuws organisaties, waarin een open geloof in UFO’s een ontsporing is voor iemands carrière. Door heel ons wetenschappelijke establishment zeker, en ook in onze politieke structuur.

 Politieke carrières werden verwoest, of minstens ernstig ondermijnd, door de UFO besmetting. Denk er aan wat er gebeurde met Dennis Kucinich in 2008 nadat bekend werd dat hij vele jaren daarvoor een UFO had gezien. En helemaal het feit dat de twee getuigen die bij hem waren naar buiten kwamen en de sighting bevestigden. Ze zagen hetzelfde ding.

Al deze instituten en anderen hebben het UFO onderwerp behandeld als niets meer dan een grap, iets dat past bij onvolwassen denkers. Kan het echt zo zijn dat professoren in de Verenigde Staten allemaal dit fenomeen hebben afgedankt zonder enige samenwerking van de intelligente gemeenschap? En net zo de wereld van de wetenschap, politiek en de media? Nou, nee, niet als de meest bescheiden aantallen onderzoeken de sterke invloed laten zien van de inlichtingen gemeenschap over al die instellingen.

In andere werelden zullen mensen heel duidelijk zien dat het nationale veiligheidsapparaat een wereld cultuur heeft geschapen die de waarheid heeft gesmoord. Onderzoekers beginnen uit te zoeken op een serieuze manier hoe deze relaties de geloofwaardigheid hebben ondermijnd van al die instellingen, en ons begrip van de waarheid.

Het resultaat zal een grote culturele en institutionele huisschoonmaak zijn. Maar we stoppen hier niet. Burgers zullen natuurlijk specifiek over de structuur van de geheimhouding zelf willen weten. Dat betekent, als ze dat willen weten, als de president van de VS uit het zicht is geweest al die jaren, zoals het lijkt, dan wie precies is er wel in het zicht geweest? Wie heeft die UFO verberging gedaan?

Als het antwoord langs de lijn zit van mijn eigen onderzoek, dan zal dat laten zien dat deze cover-up al lang is weg getrokken van de formele presidentiële  autoriteit in internationale en privé handen. Het is niet zo dat de president van de VS geen speler is in dit alles, maar eerder is het dat het openbare gezicht van de ware machtselite het is dat erachter staat. Wij zijn allemaal beginnen te begrijpen dat dit is als macht in het algemeen, en dit zal waarschijnlijk ook zo zijn als we een beschaafde analyse maken van de UFO geheimhouding.

Met andere woorden, het moment van disclosure zal een intellectuele revolutie triggeren wereldwijd, betreffende de ware structuur van macht op planeet Aarde. Het zal een moment zijn waarop de wereld ziet en erkent dat de Keizer helemaal geen kleren draagt.

De politieke uitval zal enorm zijn en een grote strijd zal ontbranden in het eerste jaar van de Disclosure. Denk er op die manier over. Alleen omdat de president gedwongen wordt om een aankondiging te doen, betekent dat niet dat de CIA en alle andere inlichtingen groepen die dit hebben behandeld gewoon van de tafel weg zullen lopen. Er is een gezamenlijke inspanning van een geheel leven lang om dit onderwerp te beheersen. Heel veel werd er geïnvesteerd en louter onthulling zal dit niet gaan veranderen. De werkelijke zaak in de onmiddellijke wereld van na de onthulling zal zijn: wie controleert de draai aan het verhaal?

Want direct zal er en grote verdeling zijn, een kloof. Als dit onderwerp eenmaal beschikbaar is voor een open discussie kun je er zeker van zijn dat mensen over de hele wereld antwoorden zullen opeisen. En je kunt er nog meer zeker van zijn dat aan de andere kant van het hek er informatie zal worden uitgereikt zo zuinig als mogelijk is. Regeringsspindocters zullen in grote aantallen komen en proberen om de situatie te beheersen overeenkomstig de nationale veiligheidspolitiek, maar deze keer zullen UFO onderzoekers misschien wel een openbare hoorzitting krijgen die ze nooit eerder kregen. Als de officiële woordvoerder misleidende of valse verklaringen aflegt zal het veel makkelijker zijn, na de onthulling, voor onafhankelijke onderzoekers om daarop te wijzen. Want deze keer zal de wereld er waarschijnlijk meer naar luisteren. En er zullen veel, veel meer onderzoekers zijn voor dit onderwerp na de disclosure dan er heden zijn. Hoe dat allemaal zal uitwerken, kan alleen de tijd vertellen.

Er zijn zoveel andere akelige zaken die bij de wereld financiën horen, bij energie, waarheidscommisies, processen, culturele transformaties, culturele oorlogen, godsdienstige/spirituele veranderingen, wetenschappelijke paradigma verschuivingen en uiteindelijk geopolitieke veranderingen die ons het probleem van “anderen” hier op Planeet Aarde laten tegenkomen in een of andere gecoördineerde, hopelijk logische wijze, en zelfs meer hoopvol, op de wijze dat antwoorden aan het volk worden gegeven eerder dan aan een handjevol elite menselijke spelers.

 Hiervoor hebben we een grondzee nodig van publieke druk van beneden af en enorme politieke energie, ethiek en moed om de zwarte budget cultuur op te nemen die dit onderwerp zolang heeft gedomineerd, en een lang, hard gevecht om sommige maatregelen van vrijheid en waardigheid te herroepen voor de mensheid terwijl wij een nieuw, beter en meer volwassen fase beginnen van ons bestaan.


Dank u.

No comments:

assangeAt midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas

the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RCinfo@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos