Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Friday, August 17, 2012

Croatian - Bijelo plemstvo - COBRA - 14.08.2012.Bijelo plemstvo


Primio sam naputke da otkrijem neke okultne informacije javnosti.
 

Ovo je prvi među nekoliko tekstova koji će otkriti široj javnosti neke pozitivne grupe koje nikada nisu bile otkrivene do sada i radile su na oslobođenju planete, neke od njih i tisućljećima.

Prva od tih grupa je Bijelo plemstvo. Tijekom ljudske povijesti, nisu sve aristokratske obitelji bile povezane sa Smutnjom. Mnoge su pružale pasivni otpor, a neke čak i aktivni. Nobless oblige nije prazna fraza za njih, već stvarni imperativ da pomognu manje sretnom ostatku čovječanstva. Najslavnije među obiteljima Bijelog plemstva jest obitelj Medici koja je pomogla da se dogodi renesansa koja je položila temelje našeg modernog svijeta.

Zajednička osobina svih tih velikaških obitelji je okultna tradicija koja seže nekoliko tisućljeća unatrag u škole misterije starog Rima, Grčke i Egipta. Misterije Božice su njihova velika tajna i njihovo glavno okultno oružje protiv Smutnje. Mnoge obitelji Bijelog plemstva imaju snažne veze sa Marijom Magdalenom i misterijama Grala te su povezane sa grupama pozitivnih templara.


Obitelji Crnog plemstva su povezane sa jezuitima i alergične su na energiju Božice. One bi željele izbrisati je sa lica planete i pokušale su to mnogo puta. Članovi obitelji Pallavicini, Orsini, Massimo, Borgija, Aldobrandini, Colonna, Pacelli, Odescalchi, Ortolani i Luzzatti primaju svoje naredbe direktno od arkona i u samoj su srži urote protiv Božice. Oni vode okultni rat protiv obitelji Bijelog plemstva koje pokušavaju proširiti Svjetlo i podržati ženske kvalitete poput suosjećanja, prihvaćanja, kreativnosti, ljubavi...

Rothschildi su plemstvo koje to nije (njihova linija seže manje od dva i pol stoljeća u prošlost i potječu od obitelji Bauer koji su bili njemački seljaci) te ne razumiju u potpunosti okultni rat koji se odigrava u višim krugovima jer su izostavljeni iz kruga dijeljenja informacija. Previše su uključeni i u materijalni svijet. Zanimljivo, Rockefelleri su obični građani i nemaju nikakve ideje što se u stvarnosti zbiva.


Većina obitelji Bijelog plemstva sada je locirano u Italiji i služe kao protuteža Crnom plemstvu. Većina njihova bogatstva je izgubljena u protekla dva stoljeća no njihova pozitivna okultna tradicija je još uvijek veoma živa. Njihova imena se još ne mogu razotkriti široj javnosti, oni neumorno rade u pozadini za dobrobit čovječanstva. Oni nisu direktno povezani sa obitelji Savoy, kao što neki ljudi misle. Neki od njih su uključeni u stvaranje novog i pravednog financijskog sustava koji će vrlo skoro zamijeniti sadašnji, druga grupa je fokusirana na otkrivanje okultnih znanja drevnih vremena. Ja sam primio naputke od Otpora da uključim Bijelo plemstvo u operaciju Zemlja snova koja je dio Plana za planetarno oslobođenje. Oni među njima koji su zainteresirani postati dio toga, mogu me kontaktirati na cobraresistance@gmail.com . Pobjeda Svjetla!

objavio: Cobra

http://2012portal.blogspot.com.br/2012/08/white-nobility-i-have-received.html#comment-form

http://croatianlovenlightmessages.blogspot.com.br/2012/08/bijelo-plemstvo-cobra-14-08-2012.html

Prevela: Marijana Pontoni


Post a Comment

assangeAt midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas

the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RCinfo@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos