Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Friday, February 3, 2012

Visualization for the trip - Bulgarian


Скъпо Семейство от Светлина

Имаше слухове и подозрения, че нашето Галактическо Семейство в действителност не възнамеряват да предложат пътуване на 150 хора от Земята на кораба Нептун утре, 4ти февруари – събота. Някои мислят, че това може би е план на тъмните сили, за да дискредитират Стив Беков и всички нас – Служителите на Светлината, за да ни разочароват и да ни накарат да спрем да работим за Светлината.

Но някак си чувствам, че това е вярно, дори и ако е план на тъмните сили да притеснят Стив Беков всички нас – Служителите на Светлината, но те няма да успеят. Ние имаме план Б.
Вярвам, че случаят беше такъв, нашето галактическо семейство и ние ще се възползваме от тази възможност в добрия смисъл на думата. Тортата е готова, масата е сервирана.

Да премахнем съмненията си и да визуализираме, че това се случва. Помнете, че ние сме тези, които оформят реалността чрез мислите си и нека повече не се съмняваме в това.

Някои от нас потвърдиха в списъка и желаят да пътуват, те са:

Стив Беков – Канада

Луиза Васконселос – Португалия

Майк Куинси – Англия

Блосъм Гуудчайлд – Австралия

Уини Дийкстра – Холандия

Паскал Де Лаат /Пък/- Холандия

Клаудио Алварез Дун – Пуерто Рико

Гилермо Хернандез Наваро – Мексико

Доброто нещо е, че ние знаем, че ТЕ са в списъка, така че АЗ ВИ ПРИКАНВАМ да визуализирате и да знаете със сигурност, че ПАСКАЛ, УИНИ и ГИЛЕРМО НАИСТИНА ЩЕ ПРЕДПРИЕМАТ ПЪТУВАНЕ С КОСМИЧЕСКИ КОРАБ в събота, енергията за материализирането на това е готова.

Нека не се фокусираме върху тези 150 човеци, по–простичко би било да НАКАРАМЕ НЕЩАТА ДА СЕ МАТЕРИАЛИЗИРАТ просто като се фокусираме върху тези 8 от тях, летящи на този кораб и носещи доказателство за това.

Мисля, че сега има чудесна възможност за нас да проявим това. Дори и ако това е било план на тъмните сили за дискредитация, да го използваме и да извлечем полза от него, да го направим.
Семейство от Светлина: Предлагам ви да използваме Енергията на толкова много хора, вярващи, че това е истина и да използваме тази енергия и нашата, за да го накараме да се прояви като РЕАЛНО.

Знам, че нещо добро със сигурност ще дойде, ако помолим за това. Да помолим нашето семейство от Светлина да вземат Гилермо, Уини и Пък с тях тази събота. Сега е точното време, всичко е готово, нека също да помолим и нашите Архангели.

Да осъществим контакт с нашето Семейство от Светлина, от сърце и ДА ГИ ПОМОЛИМ да ГИ вземат на чудесна обиколка.

Помнете, че НИЕ ИМАМЕ ГОЛЯМА СИЛА, ДА Я ИЗПОЛЗВАМЕ СЕГА
И тъй като нашият брат Кийс де Грааф от Холандия, ОСНОВАТЕЛ НА ГАЛАКТИК ЧЕНЪЛИНГС ИСКА ДА ОТИДЕ, като нещо специално, тъй като той от години работи върху това, моля, нека да визуализираме, че той отива с ТЯХ. Знам, че нашето галактическо семейство ще получи това. И те ще го вземат с тях.

ТОВА Е МНОГО ВАЖНО:

Заедно ние можем да Постигнем Велики Неща

Моля ви, повече никакви Съмнения, никакъв Страх

Да мислим така, сякаш сме в Новата Златна Ера , сега

Ние сме Силни

Можем да го направим

С Любов и Светлина

Адриано

(от Desperando.me)
Post a Comment

assangeAt midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas

the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RCinfo@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos