Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Sunday, August 22, 2021

NL — LARRY ROMANOFF –De Joodse Bedrijfshelden Van Vandaag – Allemaal Maagdelijke Geboorten — August 21, 2021

 


De Joodse BedrijfsheldenVan Vandaag – Allemaal Maagdelijke Geboorten

Door Larry Romanoff, August 21, 2021

Nederlandse vertaling: Martien




CHINESE   ENGLISH   NEDERLANDS   PORTUGUESE   SPANISH

Wat hebben de volgende mensen gemeen? George Soros, Elon Musk, Jeffery Epstein, Larry Page, Sergei Brin, Mark Zuckerberg, Larry Sanger, Jimmy Wales.

Twee dingen. Eén, ze zijn Joods. Twee, ze zijn vanuit een spirituele mist samengeklonterd tot bijna plotseling bekende namen, mannen met immense rijkdom wier bedrijven een enorme invloed uitoefenen op de Westerse samenleving - maar mannen die deze benijdenswaardige hoogten blijkbaar hebben bereikt zonder de gebruikelijke benodigdheden van intelligentie, opleiding, ervaring of aangeboren talent of, voor het grootste deel, een goed beoordelingsvermogen. Heeft u zich ooit afgevraagd hoe deze mannen, ondanks hun gebrek aan geloofsbrieven, toch zo hoog konden opklimmen? Laten we eens kijken wat we weten dat waar is.

 

Jeffrey Epstein

Laten we beginnen met Jeffrey Epstein, die mis-schien representatiever is voor deze groep dan je zou denken. Epstein's geloofsbrieven bestaan uit het feit dat hij een psycho paat, sociopaat en oversekste pedofiel is met een beetje charme. Verder weinig. Epstein heeft nooit een echte baan gehad omdat hij er niet voor gekwalificeerd was. Op een bepaald moment had hij een onderwijs positie, waarvoor hij geen enkele kwalificatie bezat, maar dat schijnt de lijst te zijn. Toch ontwikkelde hij zich van leraar tot quasi-miljardair en directeur van een van de grootste seksuele uitlokkertjes in de geschiedenis van de wereld, met privé-vliegtuigen, peperdure herenhuizen, een privé-"pedofieleneiland" in het Caribisch gebied en nog veel meer. Een man die gezelschap hield met de rijken en beroemden van de wereld (en vooral de Britse royalty's), op wie hij trakteerde met zijn minderjarige schatten.

Hoe heeft zoiets kunnen gebeuren? Epstein verkondigde een mythe dat hij een investeringsmanager was, die cliënten accepteerde met beschikbare contanten van minimaal een miljard dollar. Het was een goed verhaal, maar er is geen bewijs - geen bewijs - dat Epstein ooit een aandelenhandel heeft gedaan. Zoals een markt deskundige met perfect understatement zei: "Het is ongebruikelijk voor zo'n groot dier om geen voetafdrukken in de sneeuw achter te laten". En Epstein liet geen voetafdrukken achter. In feite was er geen plausibele bron van zijn schijnbare rijkdom, geen bron van inkomsten om zijn "Lolita Express" te ondersteunen die minderjarige meisjes over de hele wereld vliegt om politici en royalty's uit de meeste westerse landen te strikken, noch om de immense uitgaven van zijn landhuizen en de bouw van zijn pedofiele eiland in het Caribisch gebied te ondersteunen.

Read more:

http://www.bluemoonofshanghai.com/

http://www.bluemoonofshanghai.com/politics/nl-larry-romanoff-de-joodse-bedrijfshelden-van-vandaag-allemaal-maagdelijke-geboorten-august-21-2021/



No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos