Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Thursday, November 1, 2012

CROATIAN - Mitt Romney protiv Baraka Obame

Mitt Romney protiv Baraka Obame

by (author): Ignac Peras


Zadnjih mjeseci moji su me učenici Đjotiš astrologije nekoliko puta pitali za ishod trke za američkog predsjednika između Obame i Romneya.
Tko će pobijediti na izborima 06.11.2012.?

Na internetu astroloških predviđanja ima podosta.
Najviše su to oprečna mišljenja, neka su politički obojena, tj. pristrana, dok su rijetka predviđanja objektivna. Možete pogledati neka od njih na:


U ovom izlaganju iznijet ću tumačenja Đjotiš čartova onakva kakva jesu, odnosno protumačit ću ih objektivno koliko je to god moguće.
Njihove biografije nalaze se na Wikipediji pa se neću osvrtati na njih.
Koncentrirat ću se najviše na ovu godinu (2012.). Podaci rođenja dostupni su na internetu, kakvi su takvi su,… ako su pogrešni, i tumačenje će biti krivo.

Barak Obama rođ. 4. kolovoz 1961 Vrijeme: 19:24:00 (po nekima 19.22.45 ) Vremenska zona: 10:00:00 (Zapad GMT)Mjesto: 157 W 51 '30 " , 21 N 18 '25 " Honolulu, Havaji, Sjedinjene Američke Države

Njegov izgled: mršava pojava, visok, igra košarku. U Đjyotišu 2 planeta donose visinu, jedan je Jupiter, a drugi Saturn. On ima obje planete u prvoj kući, što odgovara njegovoj vanjštini.
Saturn je veoma dobro smješten u svom znaku, što označava smirenost, odmjerenost, strpljivost, itd.
Jupiter sam po sebi nije u toliko dobroj poziciji jer se nalazi u Saturnovoj kući, no puno puta je u visokom dostojanstvu u podjelnim kartama, što ga jako poboljšava.
Jupiter pomaže Saturnu dajući mu mudrost, plemenitost, humanost; on stoji sa strane i šapće Saturnu što treba raditi.
Mana te kombinacije je sporost u odlukama, što nestrpljivi Amerikanci ne vole.

Njegova AK je Mars. To znači da mu je u životu jedan od zadataka da ne bude agresivan, već da pobijedi protivnika bez da ga povrijedi. To je jako težak zadataka za predsjednika države koja je poznata po ratovima.

Sva tri planeta (Jupiter, Saturn i Mars) su u Sunčevim nakšatrama (mjesečevim kućama), što označava dostojanstvo, kraljevsko držanje, rad u državnim službama i jednousmjerenost prema cilju.

Prema Đjotiš jogi zadatak mu je: »Treba steći postojan karakter, koncentraciju, postojan um, ustrajnost u obilju »

Od 24.7.1996. do 24.7.2012. bio je u periodu Jupitera. Gore navedene kvalitete su došle do izražaja zadnjih 16 godina.
U Đjotiš astrologiji postoje dva planeta (mj. čvorovi) koja ometaju pravocrtno zacrtane ciljeve.
Jedan se zove Rahu, i djelovao je na njega zadnje 2 godine (28.2.2010.-24.7.2012.). Obamina se popularnost smanjila i nije mu išlo sve po planu. Rahu se nalazi u kući ratovanja (8. kuća), pa je morao ratovati (ubijen Bin Laden, Anwar Al Awlaki..). No Jupiterov period nije dao da se pokrene veći rat.

Od 24.7.2012. do 24.7.2031. ušao je u period Saturna, za kojeg bih rekao da je jedan od boljih u čartu. Planet Saturn je u vlastitom znaku, u vargotami u Navamši, vlada drugom kućom. Ima mnogo dobrih pokazatelja i samo jedan mali minus, a to je Jupiter (sreća) debilitirani koji je s njime.

Saturnov period koji mu je započeo, donijet će mu i negativne i pozitivne strane.
Negativnosti: usporenost, kočnice na području zarađivanja, dakle bit će štedljiv, možda čak i škrt (vlada drugom kućom), donijet će i zahlađenje u odnosu sa suprugom (DK), naročito od 2013. do 2015.).

Dobre strane su pomaganje narodu, siromašnima (uzimajući od bogatih?), mir, tolerancija, polako i stabilno do bogastva.
Na dan izbora (06.11.2012.) bit će u periodu 3 puta Saturn i jednom Mjesec (SA-SA-SA-CH od 01.11.do 15.11.2012.).
Mjesec mu predstavlja njegove partnere, ženu, inteligenciju, zamisli i ideje. Mjesec mu je najbolji, najjači planet od svih 9 (egzaltiran, smješten u Rohini nakshatri u 5 bhavi, vlada 7. bhavom, snaga prema Shad Balu 1.60).
Ako je točno vrijeme rođenja, bit će na svom vrhuncu snage, govora, inteligencije.

U vedskim spisima piše da taj period predstavlja fizičku agoniju, strah od konflikta, mnogo tipova bola.

Varshpal (godišnji horoskop od rođendana do rođendana)
Gospodar godine je Saturn. Najčešće to ukazuje na puno prepreka i nedaća.
Njemu neće toliko smetati jer mu je Saturn prilično jak, a i on sam je saturnovski tip čovjeka.
2008. godine također je bila godina Saturna kada je prvi put pobijedio na izborima.
Ako ostane na istoj poziciji, neće biti većih pomaka u njegovom nastupu, i politici nenasilja koju je vodio.


Mitt Romney:

Datum: 12 ožujka 1947 Vrijeme: 09:51:00 (po nekima 09.57.31) Vremenska zona: 05:00:00 (Zapad GMT) Mjesto: 83 W 02 '45 ", 42 N 19' 53 " Detroit, Michigan, SAD

Izazivač Romney je sasvim drugačija osoba od Obame, moglo bi se reći njegova potpuna suprotnost.
Veoma moćan čart za uspjeh u biznisu, novcu (»težak« je 250 mil. dolara).
Podznak mu je u Biku koji je materijalistički znak. To nije ništa neobično, jer on sam i priznaje da simpatizira više bogate nego siromašne. Znači sasvim suprotan od Obame.

Ako je sat rođenja točan, njegov ascendent se nalazi u Kritika nakšatri koja je veoma ratoborna, i ako zatreba može biti i agresivna.

Svi planeti su mu više-manje moćni. Najinteresantniji je RAHU koji odskače od ostalih.
Rahu predstavlja njega. Ukratko, to je osoba koja priča tako da ispadne po njegovom. Rahu može stvoriti iluziju. Dobar je za kreativnost, i eksperimente (na drugima).

Jedan od zadataka (SY je AK) je da govori: Ja, ja, i samo ja. Ja mogu ovo, ja mogu ono, prkos i inat.

To je jako dobro za biznis i politiku gdje je ego veoma važan. No za služenje narodu nije baš od koristi. On se ponaša kao kralj koji želi promijeniti svijet.

Planet Mjesec predstavlja suosjećanje i emocije. Njegov Mjesec je debilitiran, dakle u najnižem dostojanstvu, za razliku od Obame gdje on ima najvišu ocjenu.

Đjotiš joga zadatak mu je: »Biti inteligentan, veseli i humorističan, a ne tmuran«.

Period u kojem se trenutno nalazi je Sunce koje se veoma moćno smjestilo u 10. kući. Sunce naglašava ego (ja sam u pravu), borbu za prestiž, komandiranje.
Napisao sam za Obamu da mu je filozofija da pobijedi protivnika, a da ga ne povrijedi. Za Romneya se to ne bi moglo reći. Romneyova filozofija je da pobijedi protivnika kako znaš i umiješ. Dakle osobnosti su veoma različite.

Na dan izbora od 20.10. do 06.12.2012. je u periodu Sunce Merkur Rahu.

U vedskim spisima piše da taj period označava svađu sa ženama, i strah od oružja.

Ta kombinacija označava i: govorenje neistine, obmanjivanje, ili u najboljem slučaju govor da ispadne po njegovom. Njegov Rahu je veoma moćan.

Varshpal (godišnji horoskop od rođendana do rođendana)

Kod Romneya je godina Marsa, što znači - borba. Mars je jako dobro položen u 10. kući.

Pobjeda Romneya bi značila za Ameriku potpuni drugi smjer plovidbe broda. Od 3. mj. 2013. je razdoblje čišćenja i preinaka, najviše u vlastitoj stranci i s partnerima, bez obzira da li će pobijediti na izborima ili ne.

Kao što se vidi, osobnosti su im veoma različite. Romney je sprinter, boksač koji želi dobiti borbu u 1. rundi. Obama je dugoprugaš i čeka da se protivnik umori.

Čart Amerike (koji je na više mjesta na internetu) je ovaj: 04.7.1776. u 18:24 Philadelphia – Pennsylvania. Nisam baš siguran da je to točno vrijeme, ali za sad neka bude taj čart.

Ako je to čart Amerike, onda se ona trenutno nalazi u periodu Marsa (23.10.2008. do 23.10.2015.).

Mars donosi ratovanje i gubitke financijske i gubitke s partnerima. Prva polovica je donekle mirno prošla, obzirom da je predsjednik bio takva osoba.
Druga polovica može donijeti zahlađenja u odnosima s prijateljskim zemljama bez obzira na predsjednika (tranzit Saturna nad 11. kućom).

Obama je krenuo za utrku predsjednika u isto vrijeme kad je i krenuo Mars period za SAD. To bi moglo značiti da će biti i dalje predsjednik do kraja Marsa (23.10.2015.) onda počinje Veliki Rahu period za SAD, kada bi na vlast mogao doći Romney ili slični njemu.

Ako Američki čart kombiniramo sa Romneyom, onda vidimo da će on koristiti značenje Marsa kao što je ratovanje, nadmetanje i ratna industrija.
Mars označava i nekretnine, tehniku, istraživanja, što bi po meni više koristio Obama.

Ako prevladaju Amerikanci koji su strpljivi i uporni, Obamu će biti izabran za predsjednika. Ako prevlada većina koja žele obilje na brzinu i bez obzira na posljedice, Romney je njihov igrač.

No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos