Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Tuesday, May 8, 2012

Romanian: *VA RUGAM AJUTATI-NE!


                                                 Dragi prieteni,
Noi pregatim o actiune ce poate sa fie pusa in aplicare cu viteza luminii.


Noi stim ca lumea noastra este condusa de oameni corupti, care cu totii lucreaza impreuna pentru a ne tine pe noi toti sub controlul lor.


Noi de asemenea stim ca lumea noastra a fost vizitata de specii ExtraTerestre benefice, multe dintre ele umanoide, care lucreaza impreuna in cadrul unei immense organizatii numite Federatia Galactica a Luminii.


De ce nu ne ajuta (aceste specii ExtraTerestre, n.t.) si de ce nu ne elibereaza de acest regim corupt, care face ca atat de multi oameni sa sufere si sa moara de foame?


Ei bine, din ce intelegem noi, aceasta se datoreaza in parte din cauza motivelor de ordin karmic, insa motivul principal il reprezinta o lege universala numita “Legea Non Interferentei”. Aceasta inseamna ca o civilizatie superioara nu poate pur si simplu sa interfereze cu o alta inferioara ei, deoarece evolutia naturala/fireasca a celei de a doua, ar fi atunci deranjata.


Toate acestea se schimba atunci cand ei sunt INVITATI sa coboare. Atunci interactiunea respectiva nu mai tine de a interfera, ci este de fapt acceptul unei invitatii.


Ei bine, astazi, noi ii invitam oficial. Nu in numele guvernelor noastre corupte, care sunt la curent si stiu despre prezenta ExtraTerestra, insa o musamalizeaza, ci in numele nostru propriu, ca si fiinte umane suverane.


Oricine care este treaz si care a evoluat spiritual, stie ca atunci cand trimiti un gand, el ajunge intotdeauna la destinatia pentru care el a fost intentionat. Acesta este modul in care comunicatiile telepatice functioneaza, de exemplu, sau rugaciunile. Noi toti avem aceasta capabilitate, si astazi, noi o vom folosi.

Ce vom FACE, este doar un lucru. Trimiteti acest gand, sau unul asemanator, cu propriile voastre cuivinte:


“Dragi membrii ai Federatiei Galactice si voi toate fiintele superioare, care ati dori sa ne ajutati, insa care nu puteti face aceasta din cauza anumitor legi universale. Va rugam ajutati-ne! Noi va INVITAM sa o faceti. In numele meu propriu, ca si fiinta umana suverana, care traieste pe Planeta Pamant, eu va cer voua sa coborati si sa ne ajutati. Noi stim ca voi ne-ati urmarit si ne-ati vizitat de milenii. Noi stim ca voi aveti tehnologii, care ar putea sa ne rezolve cele mai mari probleme ale noastre, cum ar fi foametea, poluarea si razboaiele, aproape cat ne-ar lua sa clipim din ochi. Insa voi va simtiti limitati in a ne ajuta in mod direct, datorita unor legi universale si a reprezentantilor nostri “oficiali”, a guvernelor noastre corupte, care nu au cooperat cu voi de fiecare data cand voi v-ati oferit ajutorul. Astazi, noi spunem : PANA AICI ! Aceste guverne corupte NU ne reprezinta pe noi. Noi ne reprezentam singuri si noi va cerem sa ne ajutati. Va rugam sa coborati si sa ne ajutati. Noi va vom primi cu bratele deschise si cu inima plina de iubire. ”
Aceasta este tot ceea ce aveti de facut.


Atunci cand ati terminat, raspanditi acest mesaj in lung si in lat, atat cat voi puteti. Toti cei din mediul vostru, despre care voi credeti ca ar putea fi deschisi la aceasta initiativa, trebuie sa fie invitati sa se alature. Raspanditi-o prin intermediul paginilor voastre Facebook, prin e-mail-urile voastre, buletinele informative pe care voi le trimiteti/postati, in orice mod puteti. Voi puteti fi siguri ca invitatia voastra ajunge la prietenii nostri galactici si atunci cand ei vor vedea scara la care aceasta se petrece, ei nu vor mai avea nici o alta optiune, decat sa vada aceasta ca pe o invitatie oficiala din partea omenirii.


Tine doar de numere. Daca 200 de guverne le spun: “Nu, nu, nu”, insa daca in spatele acestor guverne, sute de mii de cetateni ai lumii striga: “DA! DA! DA !”, pe cine vor lua ei in considerare ca si reprezentanti ai omenirii? Desigur ca pe noi. Astazi noi facem ca aceasta sa se petreaca. IMPREUNA! Va rugam sa va faceti auzita si sa va adaugati si vocea voastra.

Traducere: Sorin

1 comment:

aureliaaa said...

Sa se intample ceea ce trebuie sa se intample .

assangeAt midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas

the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RCinfo@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos