Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Wednesday, April 25, 2012

Световен ден на Освобождение – 5 май 2012г.

Време е за действие! Време е да поемем съдбата на нашия свят в собствените си ръце! Следователно ще се срещнем в групи големи и малки, като личности и двойки, точно по пълнолуние този месец май. Милиони от нас ще се съберат и ще визуализират освобождението на нашата планета от тиранията на централните банки, така че за първи път в нашата история ще имаме възможността да сътворим собствената си съдба като свободни граждани на Земята.

Има план, замислен от позитивни хора в армията, подкрепена от гражданската власт, да бъдат арестувани членовете на банковите Заговорници за техните престъпления срещу човечеството. Нашата визуализация ще подкрепи този план, така че да се прояви колкото може по-скоро, с колкото може по-малко насилие и колкото може по-гладко. Ние ще подкрепим смели герои, които ще поемат този план. Никога преди не се е случвало нещо такова на тази планета. Това е нашият шанс да бъдем част от него!

Нашето масово усилие на този ден ще бъде спусъка, който ще активира плана, така че той да може да се осъществи. Нашата визуализация на този ден е декларацията ни за свобода и независимост. Разпространете я като зараза! Споделете я в световен мащаб!

Всички ще извършим визуализацията едновременно, в момента на пълнолунието, което идва този май месец на 5-ти и 6-ти. Точни часове за различните часови зони:
8:30 вечерта PDT 5 май (Лос Анжелис)
9:30 вечерта MDT 5 май (Денвър)
10:30 вечерта CDT 5 май (Хюстън)
11:30 вечерта EDT 5 май (Ню Йорк)
4:30 сутринта BST 6 май ( Лондон)
5:30 сутринта CEST 6 май ( Париж)
11:30 сутринта CST 6 май (Пекин)
12:30 следобед JST 6 май (Токио)
1:30 следобед AEST 6 май ( Сидни)
Инструкции :
1 Отпуснете ума и тялото си като наблюдавате дишането си в продължение на няколко минути.
2. Визуализирайте гражданската власт да арестува престъпници от централните банки като  Ротшилд и Рокфелер, както и други членове на тези заговорници като Хенри Кисинджър и др.
Визуализирайте този процес, случващ се в световен мащаб мирно и гладко. Визуализирайте света най-сетне свободен от финансово робство, свободен от всички зли диктатори и корумпирани политици.
3. Визуализирайте светло ново бъдеще за човечеството, с нова и честно основана финансова система, с отменени дългове, освободени фондове за просперитет на хуманитарни проекти, въведени напреднали технологии, излекувана екосистема и човешки същества най-сетне свободни от всяко потисничество.

Бележка: датата на тази визуализация (5 май)най-вероятно НЕ е датата, когато ще се случат тези масови арести.

Повече информация за масовите арести
http://2012portal.blogspot.com/2012/04/freedom-reigns-mass-arrests-for-cabal_9155.html
Актуализация за Световния Ден на Освобождението
http://2012portal.blogspot.com/

Post a Comment

assangeAt midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas

the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RCinfo@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos