Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Tuesday, January 27, 2015

Czeck -- BENJAMIN FULFOR -- Report 19.01.2015



Benjamin Fulford:  19.01.2015


19-01-15.

Týdenní komentář Benjamina Fullforda - mluvčího „Společnosti Bílého Draka“.

Zasadni pad eura v minulem tydnu vuci yenu, americkemu dolaru a zvlaste oproti svycarskemu franku je opet dalsi jasny dukaz, ze probihajici bitva za novy financni system a cely svet prave dospiva do sveho kulminacniho bodu. Akce svycaru za odpojeni sveho franku od eura se stala presne tyden pred jednanim elit v Davosu, Svycarsku a stala se hlavne diky otevrenemu rozhovoru cinskeho cila dve Li Keqianga. Toto je poprve za 5 let, co cinska vlada poslala do Davosu nekoho opravdu vyznamneho. Rozhovor se tocil kolem cinskych vizi v ramci mezinarodni sceny a poskytuji reseni ruznych mezinarodnich problemu. Toto setkani v Davosu melo nazev “Novy Globalni Kontext”, coz je nazev, ktery jasne napovida, ze mezinarodni elita se osvobodi od fasistickeho Noveho Svetoveho Radu. Cinske vladni zdroje sdeluji, zena sezenich za zavrenymi dvermi Li diskutuje hlavne cinsko-svycarskou integraci. To naprosto jasne znamena, ze financni svet svycarskych bankeru vcetne centralni banky vsech centralnich bank – BIS se propojily do aliance BRICS, Velka Britanie a Pentagon.


Toto byla ta nejvetsi udalost minuleho tydne, poznamenana mnoha jinymi udalostmi, ktere zdanlive vubec nesouvisely. Take ovsem nejlepsi zpusob, jak pochopit vsechny ty zdanlive nesouvisejici a chaoticke udalosti, ktere se udalu minuly tyden je chapat je jako valku ruznych skupin. Tak se tedy muzeme pokusit dotknout se nejakych bodu, i kdyz se nam nepodari urcite vycist vsechny.

Na prvnim miste musime zminit, ze Christina Lagarde, francouzska sefka MMF, poslal ultimatum osobam ve Washingtonu DC, aby budto akceptovaly zmenu - reformu hlasovani v MMF, nebo se tato refroma dokonci bez nich. Potom v lednu pozadal Francois Hollande o ukonceni sankci, ktere byly zorganizovany Spojenymi Staty proti Rusku.

Bezprostredne pote prisel falesny utok na redakci Charlie Hebdo v Parizi. To bylo nasledovano obrovskou medialni PR kampani s mnoha evropskymi vudci a nekterymi zodpovednymi osobami klientskych statu, jak se muze videt na obrazku dole:


Muzete tam pozorovat, ze se na teto PR akci neobjevil ani jeden americky lidr, ani rusti, cinsti ani indicti lidri...etc. Takze to co tady pro zmenu mame jsou pouze sluzebnici domu Rothschildu.

Mame tady jasne osoby, ktere se snazi pevne drzet stareho fianncniho systemu-modelu, kteri navrhuji pouzivani DEG (Zvláštní práva čerpání - Special Drawing Rights – SDR), ktere jsou emitovany MMF, ktere jsou kryty svetovymi zdroji, jako nahrazka za petrodolar US, nebo jeste lepe, svetovy yüan – cinske renminbi. Tato frakce zada urcitou reformu MMF, ale byla by to jenom reforma velmi omezena, ktera by jim zarucila pevne rizeni MMF i nadale.

V kazdem pripade se po tomto velkem a falesnem teatralnim vykonu provokace, ktera mela za ukol vyvolat nabozensky konflikt, zastrelil jeden policejni sef (p.pr.: on se tam zasebevrazdil jeste jeden pred zhruba rokem pri jednom minulem vysetrovani urazek tohoto sionistickeho platku koupeneho Rothschildy na konci r.2014).


Brzy po te urizli rusove plyn do Evropy skrze Ukrajinu a rekli evropanum, ze by si meli poridit plyn skrze Recko-Turecky plynovod.


Rusove take rekli rekum, ze jestlize odstoupi od eura, nakoupi z recka velke mnozstvi zemedelskych produktu. Tyto dve ruske akce prisly tesne spolecne s hlavnimi reckymi volbami, ve kterych se ocekava volebni vitezstvi politicke strany, ktera chce ukoncit otrocke zadluzovani Recka prostrednictvim euro-mafie.

A tak zatimco se delo toto, tunel pod kanalem La Mache mezi Anglii a Francii byl uzavren z duvodu koure. Taktez presne v tomto momente byla pritomna v anglickem pristavu Portsmouth cinska valecna flotila.


Taktez vznikly hodne divne otazky ohledne Frantiskovy navstevy na Filipinach. Frantisek byl vyfocen, jak dela satanisticky pozdrav, zatimco rika, ze: “...natahne kazdemu, kdo urazi jeho matku”.


To se udalo nejaky cas po te, co jeho letadlo podivne sjelo z pristavaci drahy na Filipinach.


Na druhe strane byl Papez Frantisek nucen prerusit rozmluvu utechy urcenou prezivsim minuleho tajfunu a odletet pred tajfunem, ktery se priblizoval!

Stoji za to naznacit, ze vysoky agent zednarske loze P2 Marco Di Mauro pozval tohoto pisatele na schuzku s Papezem Frantiskem behem jeho navstevy na Filipinach. Nicmene, Di mMauro se tajemne vytratil tesne pred prijezdem Papeze, takze se zadna schuzka neuskutecnila. Di Mauro byl na Filipinach aby tam hledal zlato, ktere by slouzilo na kryti noveho financniho systemu, ktery by byl pod kontrolou Loze P2 a Vatikanu. Vypada to tak, ze si nejaka vyssi moc myslela, ze to asi neni dobra myslenka.

Je evidentni, ze jak evropane, tak zednari z P2 vystaveni nejakemu typu mnohostranneho utoku, ktery ma za cil zabraniot tomu, aby oni meli v rukach nebo obnovili mezinarodni financni system.

A copak se nam stalo ve Spojenych Statech? Vse je OK a veci jdou take dost dobre s gangstery ve Washingtonu DC.

Po celou dlouhou dobu nestydate lhali o ekonomicke situaci v celem svete, zatimco poskozovali sami sebe. A ted maji jeste jeden posledni termin na zaplaceni do 31. ledna, ktery se priblizuje a oni porad bojuji. Jak mi naznacili nekteri pozorni ctenari buletinu, IRS ( Internal Revenue Service) dava na vedomi, ze pravdepodobne uzavre sve sluzby z duvodu nedostatku fondu.


Navic, minuly tyden se stalo to, ze jisti ozbrojeni lide vystrileli nekolik ran na dum Joe Bidena, vicepresidenta US. To se stalo v prostredi jiste pokracujici osobni krize v tajne sluzbe.

Taktez se objevilo velke mnozstvi dukazu proti Georgi Bushovi otci a jeho nacisticke skupine zvane neo-konzervativci. Bush nebyl viden, ze by vysel z nemocnice a mnoho osob, ktere se schovali strachy pred jeho siti nyni vysly ze svych ukrytu.

Podle sdeleni ruznych zprav korporatnich medii predlozi FBI, stejne jako Ministerstvo spravedlnosti US obvvineni pro velke kriminalni delikty proti ex-sefovi CIA Davidu Petraeusovi. Nicmene ani FBI ani Ministerstvo spravedlnosti – lepe receno ti, jenz je ted ridi, nemaji dostatecny moralni kredit na to, aby tato obvineni dovrsila.

Pentagon a lide z tajnych sluzeb musi totiz privest k vojenskemu soudu valecne zlocince jako George Bush Jr., Donald Rumsfeld,..etc., zpusobem, ktery se nepromeni v hon na carodejnice.

Taktez maji potrebne legalni nastroje na to, aby odstranili zkorumpovane politiky ve Washingtonu DC. Osoby jako George Soros, ktery byl zminovan jako jedna s osob, ktere daly penize na to, aby se provokovali rasove nepokoje ve Fergusonu musi byt vsak take zatceny jako obycejny delikvent, coz skutecne je.

Az to konecne jednou udelaji, tak bile klobouky z Pentagonu a tajnych sluzeb jsou zavazany zrestaurovat Republiku Spojenych Statu a ujistit se, ze se bude vydavat mena vlady, ktera nahradi dólar, ktery uz nebude americky.

Nadvlada kabaly nad svetem se muze skoncit velmi brzy, jestlize bude skutecne koncentrovane usili aliance BRICS-Anglie-Pentagon.

Vsichni kabaliste – uctovaci Satanase ted soustredili svoje karavany okolo valecneho zlocince Benjamina Netanjahua, coz je velmi patrne z Parizskeho setkani a fotek.

Japonsky premier a kabalisticky otrok Shinzo Abe byl zavolan do Izraele, aby se tam setkal se svym otrokarem a vydriduchem Netanjahuem, ktery mu naridil pokracovat ve vykradani japonskeho financniho systemu pro satanisty. Netanjahu, jak uz jsme zminovali predtim, je muz, ktery vyhrozoval tim, ze znici vsechny japonske nuklearni elektrarny, jestlize tato zeme nevyda vsechna devizova aktiva. Z tohoto, ale take mnoha jinych duvodu, tlak na eliminaci Netanjahua musi pokracovat, az se tato lidsdka bestie dostane konecne do vezeni, tam kam uz dlouho patri.

To same se urcite stane gangsterske rodine saudu, kteri dali sve vlastni jmeno zemi, Saudske Arabii. InshaÁllah, jestlize naslednici Ibn Sauda nevezmou do rukou zbrane a nepozvednou je proti satanistickym wahabitum, budou pravdepodobne sami vytazeni ze svych domu a zavrazdeni svymi vlastni mi lidmi.

A tak celkove vzato bitva, kterou se porazila kabala uz dochazi do posledni zbytkove etapy, ve ktere zbyva jen poslednich par ostruvku odporu, ktere se musi ohlidat.

Jakmile jednou skonci, prijde obrovska kampan proti chudobe, zamezeni destrukce zivotniho prostredi a Zeme se promeni v raj, kterym uz davno mela byt.

Zdroj a komentáře angličtině:
http://benjaminfulford.net/

Zdroj a komentáře ve španělštině:
http://benjaminfulfordcastellano.wordpress.com/

No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos