Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Sunday, January 18, 2015

Český -- BENJAMIN FULFORD -- Falesny incident v Parizi je smerovan na sesazeni vlady Al Saudu.


14.01.2015 22:54



13-1-15.
Týdenní komentář Benjamina Fullforda - mluvčího „Společnosti Bílého Draka“.

Jako obvykle,

(p.pr.: tyto dva odkazy v cestine pridal prekladatel


...falesny teroristicky utok v Parizi minuly tyden je jen rizen k tomu, aby pripravil pudu pro nazor zapadni verejnosti na operaci, ktera bude smerovana na skonceni saudsko-arabske monarchie. Operace spocivala v tom, ze jedna francouzska revue publikujici karikatury toho typu, jenz by vedl v Saudske Arabii k trestu smrti, byla napadena, a byly zde nafingovane vrazdy personalu v teto revue. To poslouzi k tomu, aby se verejnemu mineni zapadniho sveta zvedomil nazor na tyto zalezitosti, ktere provadi vlada Saudske Arabie a take, aby se vsichni nastvali.


Je to diky tomu, ze saudska monarchie financovala a podporovala mnoho let a stale podporuje jednu temnou radikalni sektu wahabismu (p.pr.: predpoklada se, ze tato relativne nova sekta nema s islamem take nic spolecneho,a le byla zalozena taktez CIA. Saudove jsou v ni rodove). Taktez pracovali ruku v ruce s kriminalni Bushovou rodinou behem mnoha minulych dekad na tom, aby se zapadni model demokracie nahradil totalitarnim spolecenstvim. Saudska Arabie je zeme, kde, jestlize budete nachytani v cizoloznem vztahu, tak je tam takovy trest, ze vas zahrabou do pul pasu do pisku a potom budete ukamenovani k smrti. Je to take zeme, kde muzete svevolne zemrit tim zpusobem, ze budete jednoduse diskutovat jakoukoliv kontrolu, kterou provadi vladnouci rodina. Kdyz jsem tam byl, tak mi poradili, ze az budu mit nahodou dopravni nehodu, mel bych se snazit byt zranen, abych se dostal do nemocnice, namisto na policejni stanici. Rekli mi take, ze jestli bych se dostal na policejni stanici, uz bych nemusel nikdy vyjit. Mafianska rodina, ktera vladne v teto zemi pouziva ropne bohatstvi na to, aby vytvarela armady fanatickych tupcu v celem svete.

A tak, z tohoto duvodu, aby se zabranilo financovani islamskych fasistu,  by bylo vhodne – pro zacatek - srazit hlavu saudskemu rezimu. Nebo to aspon vypada tak, ze to meli na mysli lide, kteri organizovali tyto udalosti a jejich uvedeni na scenu.
Nicmene je jeden hlubsi aspekt cele teto historie.

Saudove predstavuji sami pro sebe zotrocenou vladu, ktera je kontrolovana elementy svobodozednarske loze P2, ktere chteji vnutit svetu nekoncici boj mezi krestanstvim a islamem s cilem, aby je casem promenily v jedno jedine svetove nabozenstvi, ktere bude v tajnosti kontrolovano prave jimi. Oni vyvtorili a financuji nejen wahabity, ale take jine teroristicke extremisticke skupiny falesnych muslimu, aby vytvorili strasidlo s vymytm mozkem, ktere by potom mohly likvidovat zapadni armady. Konec teto taskarice by potom byla logicky celosvetova fasisticka vlada kontrolovana malou skupinkou rodin s pokrevni pribuznosti. V teto verzi jsou Saudove pouze pomocnici, kteri maji v tomto filmu “negativni” role “zlaku”.

Kdyz byl muj otec, Dwight Fulford, na konci 80.-tych let kanadskym velvyslancem v Saudske Arabii, clenove saudske kralovske rodiny chteli, aby si precetl Protokoly sionskych mudrcu. Jeden saudsky princ take rekl tomuto pisateli, ze “pracovali hodne dlouho na jejich rozkaz”. Pribeh, ktery rozsirovali saudove byl o jedne tajne “sionisticke” skupine, ktera manipuluje svetove udalosti za ucelem totalni kontroly cele planety.

Francouzsky prezident Hollande daval vinu ve svem projevu k teto udalosti ve verejne TV “les Ilumines”, coz je francouzskym slovickem pro Iluminaty.

Avsak temi Iluminaty, o kterych se zminoval jsou pravdepodobne spise skupinou gnostickych Iluminatu, coz je jina tajna skupina, ktera se dozaduje zasluh za vsechny dulezite moderni revoluce, americkou, francouzskou a ruskou. Tato skupina chce ukoncit moc pokrevnich rodovych aristokratickych linii v Evrope. Hollande vsak je spriznen s francouzskou zednarskou lozi “Gran Oriente”, coz by ho situovalo do pokrevni francouzske linie rodiny Rothschild.

Illuminati (gnosticti) sdelili Spolecnosti Bileho Draka, ze chtej ukoncit rezim vlad nejenom pokrevnich aristokratickych evropskych rodu, ale take rodu na Strednim Vychode.

Tak ted se podivejme, co se deje na Strednim Vychode. To co vidime je spojenectvi mezi Tureckem, Syrii, Iranem a siitskym Irakem, a Pentagonem ocividne konfrontacne postavenych proti Izraeli, Saudske Arabii, Jordansku a Egyptu.

Turecko, Syrie, Iran a siitsky Irak muzou pouzit 1.5 milionovou armadu muzu. Egypt, Saudska Arabie, Jordansko a Izrael muzou spolecne dat dohromady tak asi 1 milion. Jestlize stejne jako Pentagon podporuji rusove tureckou alianci, a evidentne to delaji, tak to v zasade znamena, ze Saudska Arabie, Egypt a Izrael nemaji zadne vychodisko pouze spojit se s turecko/iranskou alianci, a nebo se nechat vojensky utlacovat.

A ted se na to pojdme podivat z pohledu Spojenych Statu. Tady mame Obamuv rezim uminene lpici na washingtonske moci, ktery se porad neguje rict pravdu o udalostech z 11. zari a fasistickem prevratu v US, ktery nasledoval. Vsimnete si take velmi dobre, ze nikdo opravdu vyznamny z Obamova rezimu se neucastnil PR zalezitosti v Parizi, ktera nasledovala minuly tyden po falesnem teroristickem utoku.

Je to totiz ten samy Obamuv rezim, ktery vyhrozuje vetovanim ropovodu Keystone na dopravu ropy z Kanady do US. Vypada to, ze si Obama mysli, ze je lepsi pro US importovat ropu z otrockeho saudsko-arabskeho rezimu financujiciho sionisty, nez z pacificke a demokraticke Kanady.

Pentagon s dostatecnou uvazlivosti vsak uz neni dale svolny poslouchat rozkazy Obamova rezimu.

Ministr obrany US, Ashton Carter, ktery se ujme sveho postu pristi mesic, vi s dostatecnou jasnozrivosti stejne jako zbytek sveta, ze svet nebude financovat ani Pentagon, a ani rezim Spojenych Statu tim spis, jestlize se neprijmou zadne prostredky proti valecnym zlocincum alias neo-konzervativcum (sio-nacistum). A melo by se zacit Bushovou rodinou, kterou Obama porad chrani.

A ted se vratime do Evropy. Francie byla napadena bezprostredne po te, co prezident Hollande pozadal o ukonceni sankci proti Rusku. Nemecko take mluvi o vytvoreni bezpecnostni dohody spolecne s Ruskem, comz riskuje take nejaky mozny “teroristicky” utok.

To nas take privadi k tomu, ze Spojene Staty uzaviraji 15 vojenskych zakladen v Evrope a koncentruji svou moc hlavne v Britanii. Anglie se take pohybuje smerem k vystoupeni z EU za tim ucelem, aby se promenila v atlanticke svycarsko.

Zatimco v Recku, ktere ovlada tajne anglicka kralovska rodina (manzel kralovny Isabely, Filip se narodil jako dansky a recky princ), se ocekava, ze 25. ledna vyberou rekove vladu, ktera odejde z eurozony, ktera je kontrolovana Nemeckem.

A proto si zkusme vizualizovat hlavni panorama, abychom tak meli prehled, co se vlastne deje. Mame novy vznikajici superstat na Strednim Vychode. Mame tady Rusko a Nemecko, ktere uz nahradily roli USA jako hlavni ochranci bezpecnosti v kontinentalni Evrope. Mame tady Anglii, ktera vystupuje z eurozony a znovu stavi sve mosty s anglo-saskym svetem.

V Asii udelala Cina obrovsky kus prace na tom, aby sikovne skryla mocnost, ve kterou se ve skutecnosti promenila.

Tahle neuveritelna statistika mluvi za vsechno: v poslednich 3 letech Cina vyprodukovala tolik cementu, ktery vyprodukovaly Spojene Staty za cele 20. stoleti.


Cina chce – a to take dela – uklidnit vsechny sve sousedy a cely zbytek sveta o tom, ze nepredstavuje zadne bezpecnostni riziko pro nikoho. Ale nejenom to, ale dokonce financuje usili Pentagonu, ktery haji prava zemi, ktere hranici s Cinou. Jako soucast toho vseho (jak uz jsme zminovali predtim v tomto buletinu) Cina domluvila fuzi mezi Severni a Jizni Koreou a Japonskem pod ochranou Pentagonu.

A proto tedy Pentago premistuje 60% svych sil do Asie, zatimco rusove a nemci se chopili role chranit kontinentalni Evropu. A islamsky svet se znovu promeni v silnou a nezavislou zonu jakmile se vsak zbavi fanatickych skupinek radikalu.

Dalsi zprava se dostala do radaru minuly tyden, kdy Cina dosahla dohody se zememi Karibiku, Latinske a Jizni Ameriky (zadni dvorek Spojenych Statu), aby tak navysila bilateralni smlouvy na 500 mil. dolaru rocne.

A ve Washingtonu mame uz jen pouze jakysi minoritni rezim, ktrery se nezmuze na nic jineho, nez na podnecovani rasovych nepokoju, fingovane utoky hackeru proti Severni Koreji, atd.

Misto psychologicke dopelosti se podoba malemu decku, ktere se vzteka, kdyz mu vzali karamelu. 

Zdroj a komentáře angličtině:
http://benjaminfulford.net/

Zdroj a komentáře ve španělštině:
http://benjaminfulfordcastellano.wordpress.com/

No comments:

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos