Labels

SUPPORT JULIAN ASSANGE

Monday, April 18, 2016

GORDON DUFF -- Romîna -- Supravietuirea si Divulgarea în rîndul celor Învinsi,

Romanian - Veterans Today, 19 Martie, 2016
 de Gordon Duff, redactor sef, 19 Martie, 2016.
O scufundare reticenta în lumea din spatele oglinzii ...

Basic-First-Aid-and-Survival-Skills
Prefata,
Cultele rituale mondiale, care includ printre participantii lor, lideri politici si religiosi din lumea întreaga, sunt ei responsabilii de abuzurile sexuale si de uciderile de copii? Organizatiile de caritate, grupurile de reflectie economice, agentiilw de stiri, autoritatile din domeniul sanatatii, si denuntatorii, nu sunt ei decît subalternii complet complici, ai societatilor secrete care împreuna, au reusit sa creeze un sentiment generalizat de disperare si frica, în fiecare continent?
Cu toate ca noi facem sa figureze în primul rînd pericolele care ameninta supravietuirea noastra, planete intrînd în colisiune cu noi, conflictul nuclear, boala, «marti-ficarea» datorita catastrofelor climatice, acesta este un comportament uman inexplicabil, în mod clar un fenomen global, care se gaseste în centrul tuturor atentiilor.
 Suntem obligati sa acceptam ca exista oameni care sunt de o natura atît de neomeneasca, capabili de comportamente odioase, si nu numai în sînul comunitatilor subculturale, care se extind de la organizatiile teroriste pîna la cabalele economice, si chiar la guvernele nationale.
lido_1182
«Oaspetele» lui Scalia, John Poindexter, interogat cu privire la acest subiect, a pretins ca el nu a auzit niciodata vorbind despre Ordinul lui Sf. Hubert.
 Pe deasupra însa, dar mai presus de toate, noi afirmam ca exista societati secrete care împartasesc, aproape invariabil, un fenomen esoteric pseudo-religios, de idolatrie a îngerilor, demonilor, zeilor primitivi, sau a obiectelor obisnuite fetise.
Aceste structuri, numiti-le subculturi degenerate daca doriti, cu toate ca ele se prezinta sub numeroase fatete, apar într-adevar ca fiind o singura organizatie.Nu sunt mici grupuri de bogatasi nevinovati nerusinati, purtînd capete de cerb, dansînd în jurul focului, înainte de a mînca bebelusi, sau de a scuipa pe cruce, atunci cînd li se cere.
Diverse Masti.
Pentru a supravietui, pentru a ne apara, noi trebuie în sfîrsit sa admitem, ca aceste culte, sunt cu adevarat o realitate, ca ei au terminat prin a predomina în lumea noastra - ele (cultele), sunt practicate de catre magistratii nostrii, bancherii nostrii, presedintii nostrii, cei care lidera grupurile noastre de reflectii economice, si controleaza arsenalele noastre nucleare - cei care decid ce învatam,  ceea ce vedem, ceea ce întelegem, si ceea ce noi credem.
 Daca observati lumea din mjurul vostru, si pe care nu o recunoasteti ca fiind opera unui suflet uman, cautati sa descoperiti o explicatie fidela, care corespunde fenomenului observat.
more Ciblo masks
 Negare
A devenit din ce în ce mai evident, ca tiparele obisnuite de negare, nevoia universala de a întoarce capul, sunt motiv de sinucidere pentru noi toti. Pentru ca acest articol pe care îl scriu, sa afecteze oameni de diferite niveluri de acceptare, de experienta si chiar de susceptibilitate, noi vom lua masuri de precautie în modul de exprimare ale acestora.
 Pentru unii, aceste informatii nu vor fi o noutate. Mi sa spus ca cei care pot vorbi, nu pot pune întrebari, pentru a reduce la extrem ceea ce este scris si publicat. Considerati acest lucru, ca fiind o dezvaluire în sine însasi, ceea ce implica ca o autoritate exista mai mult decît sigur.
Bohemian Grove 1915
Bohemian Grove în 1915 (locul de reuniune anuala a Bohemian Club).
Fie ca aveti încredere, sau ca credeti în acest tip de autoritate, reala sau imaginara, toate aceste lucruri care ramîn secrete, trebuie sa fie în mod regulat revizuite si cîntarite, si supuse unei judecati personale. Tot ceea ce puteti face, este sa va urmati «intuitia» voastra. Nu exista instructiuni la care sa va referiti.
 Noi vom merge la un mic parcurs de cursa, sa abordam problemele legate de supranatural, sau «realitatea extraordinara», si fizica, care  nu se învata la cresã.  Vom deschide doar usa, într-un anumit fel, spunînd altora care au ramas tacuti, cît de departe pot merge. Eu nu as fi putut sa merg pîna acolo, daca as fi avut de ales.
Acest lucru începe.
Vom aborda retelele pedofile si traficul de fiinte umane, în contextul unui comportament uman inexpplicabil a asa-numitelor «elite». Obiectivul este de a oferi o serie de recomandari cît mai fiabile posibil, pentru a întelege ceea ce nu mai poate fi considerat ca fiind un comportament insensibil sau deviant, nici atunci cînd noi îi suntem supusi, nici chiar atunci cînd noi am auzit vorbindu-se despre viziuni de o nebunie de neimaginat, si de o brutalitate zilnica.
 În spatele interminabilelor bombardari de civili, rapirea de populatii întregi, genocidul acum recunoscut oficial de organizatia imaginara purtînd eticheta «Statul Islamic», decapitarile, violurile în masa, RAMPAJUL care se extinde pe doua continente, si îsi face acum drum spre Europa, exista cu totul altceva.

Yes, a room full of it
Furtul este un lucru bun
Da, exista o camera plina
Numai în Irak, stim ca sunt nu numai milioane, dar mai mult de 2000 de miliarde de $ de petrol, care au fost furati începînd cu anul 2010, tranzitînd prin oleoductele si camioanele cisterna, apoi prin tancuri, dar care nu ajung niciodata la rafinarii, la rezervoarele de petrol, nu este niciodata platit, nu apare niciodata în conturile de profit ale multinationalelor de petrol, miturile platite politicienilor, sunt bani care nu exista, sau este ceea ce vor sa ne faca sa credem.
Jefuirea lumii - fie ca este vorba despre uzinele complete de asamblare de automobile, transferate din Siria în Turcia, de un adevarat lac de petrol, de 2300 Hum Vees, de zeci de mii de sclavi, de 5000 de ani de antichitati; cu cît mai mult se fura, cu atît mai mult se fura banii, ca cele 2300 de miliarde de $, la care Pentagonul le-a pierdut urma în 10 septembrie 2001 - toate acestea au disparut pur si simplu.
 Atunci cînd mii de miliarde în plus, au disparut în 2007-8, atunci cînd bancile lumii sau prabusit, si cînd America, a împrumutat bani care nu existau, pentru ai înlocui cu banii inexistenti care lipseau, atunci cînd casa de economii a  disparut, investitiile sau evaporat, cînd Imobiliar-ul si-a pierdut valoarea, si cînd locurile de munca au fost purtate ca nisipul de vînt, care  a fost motivul? Cine l-a planificat, si de ce?
În mod similar, în prezent, nu vedem noi astazi pur si simplu rostogolindu-se o mare de refugiati fabricati din toate bucatile, probabil un sub-produs accidental al conflictului, însa cu siguranta ca este mai mult decît probabil cu totul altceva. Atunci cînd noi vom lua 2 milioane de refugiati, probabil 6 milioane, si le adaugam la cele 20 000 de femei «prizoniere» ale Statului Islamic, noi nu facem altceva decît sa zgîriem problema.
Regiuni întregi ale Siriei au fost pulverizate, transformate în «tabere de refugiati» în Turcia, care nu exista, oameni aparent vînduti la LICITATII, apoi traficati prin tranzactionare pe «eBay», oameni care au disparut, dar, ca si nenumaratele milioane de tone de petrol brut, niciodata nu au mai aparut la suprafata, fie în taberele de refugiati, fie în atelierele clandestine, sau chiar în bordelurile din Londra, Kiev sau Tel Aviv.
Acesta este momentul în care revenim la Statele - Unite, în anii 1980, o epoca la întîmplare, si despre care noi avem documente bazate pe un scandal care a facut zgomot. Noi am scris atît de des despre armata americana, si evolutia ei fata de extremismul religios.
 Aceasta modificare în armata, care a facut sa vomite pe cei care aveau un spirit razboinic autentic, si care exista înca, s-ar putea chiar ca si eu devenisem parte din asta, fie ca Cerul sa ma ierte, acest lucru nu consista pur si simplu în a venera apocalipsul, a avea limba bine ascutita, si sa adereze la PREDICILE evaghelistilor ESCROCII de la televiziune, si sa ramîna cu capete mari.
A numi acest lucru, un cult, ar însemna sa simplifici problema EXCESIV.
Aveti sentimentul ca cineva însceneaza toate acestea, «sistemul» în întregime, economia care devine absurda, natiunile care nu fac altceva decît sa serveasca stapîni invizibili, razboaiele care nu sunt luptate, nici declarate în plus, mai precis «înscenate». Oare nu vi se pare ca toate acestea sunt ca si cum noi am juca un rol de dragul a ceva pervers?
De ce acum?
Scalia - Why the quick and sloppy coverup?...and nobody cared?
Scalia - De ce aceasta disimulare grabita si NEGLIJENTA? ... si de ce nimanui nu-i pasa?
O serie de evenimente recente, au cazut pe mine si care necesita un raspuns. Nu cu mult timp înainte de moartea misteroasa a lui Scalia, care ar fi o crima, în toate probabilitatile, noi am fost dusi sa lansam o investigatie a retelelor pedofile în Europa.
În cadrul grupului nostru de societati de aici, si noi suntem contractori de aparare, noi avem un grup de investigatori de teren, fosti agenti ai FBI-ului specializati în traficul de fiinte umane.
Cu luni în urma, fizicianul MT Keshe, ne-a împartasit o istorie complexa si, sincer,  incoerenta, asupra unei retele de pedofili, pe care el a descoperit-o, care implica familiile regale ale Belgiei si Tarile-de-Jos, precum si modul în care  activitatile lor erau legate de anumiti indivizi din Statele -Unite, în special Sterling Allan, care îsi asteapta procesul, dar, de asemenea, conectate la cercurile apararii si al oamenilor de stiinta europeni.
Noi eram la curent cu problemele în Belgia si în Olanda, care erau o regiune de plecare pentru traficul sexual de copii, conform Natiunilor Unite, Interpol si Departamentul de Stat american. Noi îl întîlnisem pe Keshe, atunci cînd tehnologiile sale de energie libera a «noii fizici», pe care o consideram la început ca un «cult», atrasesera atentia Rusiei, Chinei si a grupurilor europene în cadrul serviciilor de informatii.
Acolo a fost cînd afacerile au primit o lovotura dura . Nu era jumai MI 5 sau 6, dar mai degraba erau grupurile criminale, legate de ceea ce as descrie ca fiind « franja franc-masoneriei». Trebuie sa-mi cer scuze fata de Franc-masoni, pentru utilizarea pe care o fac cu acest termen.
Noi am putea petrece luni de zile, sai chiar ani pentru a discuta despre Franc-masonerie, atît ca organizatie sociala, sau ca în Marea-Britanie, ca un cult care prin infiltrarea sa în Scotland Yard, Politia Municipala si serviciile de informatii, a amenintat securitatea interna britanica, prin ascunderea retelei de pedofili care continua sa conduca Marea-Britanie.
Imperiul mediatic a lui Murdoch, folosind interceptarile convorbirilor telefonice, a putut sa faca sa avanseze influenta israeliana în Marea-Britanie, bazîndu-se pe dovezile care implicau Downing Street si Palatul ( Buckingham). Acest lucru a dus la o mica purgare publica, si unele vechi glorii si sarmanul monstru îmbatrînind « Janner », au fost aruncati la lupi în timpul ultimelor lor zile, în timp ce 3 generatii consecutive mai tinere îsi luasera de mult timp continuarea, cu toata impunitatea.
Gwenyth Todd, with the Defense Dept., in the field in Iraq
Gwineth Todd, cu Departamentul Apararii, pe teren în Irak
Keshe a cazut peste acest lucru, si ceea ce descrie Gwineth Todd (fost-consilier politic la Washington), ai pe care ea doreste bine sa dezvaluie publicului, sau ceea ce Jim Hanke, descrie asupra anilor sai petrecuti în Pentagon, sau ce pot eu vorbi de asemenea, cu unele restrictii.
Hai sa aruncam o privire anecdotica asupra lui « Franklin ». Vedeti, fiecare scandal este exploatat, transformat în fictiune, si supus « tratamentului gen Alex Jones », pîna cînd devine ridiculizat, la punctul în care nici un jurnalist al informatiilor principale, nici un procuror, nici un serviciu de investigatii, nu-l mai poate pune sub sechestru.
Dezvaluirile sunt pline de informatii, care afecteaza reputatia lor, în scopul de a înbusi orice ancheta. Prea des serviciile de informatii îsi pun grauntele lor de sare, folosind termenul »teoria conspiratiei», ca un pretext, pentru a se îndeparta.
În consecinta, atunci cînd dovezile materiale ajung la FBI, ca acelea ale copiilor celebrului « Sat de baieti al Parintelui Flanagan », în Nebraska, care alimentau cercurile de orgie de la Washington DC., aceasta istorie trebuia sa devina «fictiune» pentru ca sa fie lichidata înca în ou.
Sa revenim la Keshe
Keshe a venit la noi cu dovezi materiale ca Sterling Allan, în colaborare directa cu un grup de personalitati al elitei Belgiene, opera în cadrul «Comunitatii stiintifice de Energie Libera», recrutînd prin intermediul Internetului, copii destinati traficului sexual.
El a prezentat nenumarate dovezi materiale, video-clipuri, emai-uri, si multe altele, indicînd ca exista o retea legata nu numai la personalitatile «new age» care recrutau on-line, dar, de asemenea, ONG-urile care opereaza în America Centrala, în America de Sud, în Africa si în Orientul Milociu, acestea fiind de asemenea implicate.
MT Keshe, drawing the line when no others would
MT Keshe, urmarind linia rosie acolo unde nimeni altul nu îndrazneste sa riste.
Noi am descoperit organizatii care conduceau scoli si orfelinate, «Burse de studii Palestiniene», centre sociale pentru femei violate sau stramutate, mergînd din Liban pîna în Brazilia, trecînd prin Maroc si Mexic, toate implicate în rapirea de copii.
Aceste grupuri se implanteaza pe lînga lagarele din Orientul Mijlociu, luînd Palestinieni, sau cooperînd cu Statul Islamic, pentru a organiza traficul de Crestini, de Siiti sirieni si irakieni, cu spijinul total a crimei organizate din Turcia, si complicitatea presupusa în cadrul serviciilor lor de informatii, si printre liderii lor politici.
Ne-am dus înapoi pîna la sursa din Siria, unde ne-am întîlnit cu Ministrul Justitiei, care era foarte frustrat de a constata cît de multi trafcanti de fiinte omenesti pareau sa beneficieze de sprijine puternice. Acolo a fost locul unde noi am putut sa conectam punctele între ambasadele americane si saudite la Beyrut, cu o serie de ONG-uri care opereaza în Ucraina, Romînia, Macedonia, Turcia, lucrînd alaturi de Al Nusra si de Statul Islamic, în Irak si Siria.
Lucratorii umanitari si jurnalistii se deplaseaza liber în aceasta zona, unii dintre ei reprezentînd Observatorul Sirian a Drepturilor Omului, sau pretinsi ca atare, si jurnalisti britanici cum ar fi Independent sau a blog-urilor on-line care depind de finantarea israeliana sau de CIA, de mult timp.
Am avut întîlniri similare cu guvernele africane, nu doar unu sau doua, însa cu totii pentru a face fata grupurilor economice si politice puternice, care sustin în mod clar traficul de fiinte umane.
În luna August 2015, am organizat o întîlnire între Keshe si FBI, la Roma, pentru ca el sa le comunice dovezile sale. Asa cum multi stiu în prezent, calculatoarele  confiscate în 15 Ianuarie 2015, de catre agentul FBI-ului Jeff Ross la Salt Lake City în Utah, contineau fisiere cu lista clientilor de rang înalt, detalii cu privire la preferintele lor, si suficiente informatii pentru ca sa determina tipul de protectie de care beneficiasera, si pe care noi îl vazusem deja, în Liban, în Siria, în Maroc, în Turcia, Belgia, Anglia, Irlanda si în Statele-Unite. 
Fotografie de identitate judiciara a arestarii lui Sterling Allan, pentru atentatul la pudoare asupra copiilor. 
Informatiile noastre, confirma ca acesta este Judecatorul Scalia, al Curtii Supreme a Statelor-Unite, care la protejat pe Sterling Allan, desi acesta ultimul, facuse tot posibilul pentru a obtine arestarea timp de 2 ani.
Stirling Allan mug shot arrest for child molesting
Raportul nostru privind asasinarea lui Scalia de catre o societate secreta legata de «cultul satanic» al lui Bohemian Grove, a fost de asemenea confirmat, precum si informatiile noastre dupa care a trebuit sa asteptam moartea lui Scalia, pentru ca sa putem sa-l arestam pe Sterling Allan.
Noi am vazut de asemenea practic «pe fata», felul în care consista transformarea dovezilor materiale, în teoria conspiratiei prin intoxicarea cu informatii fanteziste, despre o întîlnire Scalia-Obama, sau chiar implicarea lui  Obama personal, evocînd în parte o ucidere prin asfixiere cu «perna pe fata», în special ajungînd la sursa acestor manipulari, în cercul cetos pedofil de la Washington.
Noi am interceptat apoi un rîu de activitati de mici mîini ale internet-ului, atacînd pe Keshe, din partea asociatilor lui Sterling Allan. Atunci cînd noi am ajuns la sursa unuia dintre grupurile care anuntau imediat, «noi nu suntem pedofili», noi am aruncat o privire atenta, si mai mult decît atît.
Am dat peste un grup Marocan cu o mica istorie de crime pe internet, care povesteau o istorie «new age» bizara, si care ne-a permis sa «situam» un tip, care conducea un orfelinat, care are reputatia de a fi o «etapa» pentru traficantii de carne umana. Noi, asa cum subliniem de mute ori, nu putem spune mai mult, despre o ancheta în curs de desfasurare.
Pîna în prezent, numai MT Keshe, a dorit cu amabilitate sa numeasca pe cei implicati, si sa asume un risc foarte real, mai mult decît o armata de mici mîini si de traficanti de copii, care îsi varsa invectivele lor, peste el.
__________
Sinteza
Are these really hallowed halls?
Aceste cladiri, oare sunt ele la fel  de respectabile precum par?
Asa ca, noi folosim dovezi directe, elemente la care noi am asistat personal,  cu cele mai bune surse posibile, lucrînd pe baza de conturi existente, si acordînd o mare atentie modului în care aceste povesti sunt îndepartate cu intox, investigatii avortate, dar mai ales, modul în care elementele sunt interconectate între ele.
Este în aceste cazuri în care noi ne aventuram pe un teren virgin. Ceea ce noi suntem constrînsi sa explicam, este un comportament uman aberant.
Mergînd înpoi la anul 2000, o cabala criminala a rasturnat guvernul Statelor-Unite, prin intermediul Curtii Supreme. Noi am putut sa stabilim, cel putin în parte, ca 5 din cei 9 judecatori care au sprijinit aceasta schimbare împotriva Constitutiei, cel putin 3, erau membrii ai societatilor secrete considerate minimum, ca «satanice».
Noi putem sa presupunem ca ceilalti doi, au fost influentati într-un mod diferit, de a lua parte la aceasta lovitura de stat, avînd în acelasi timp garantia ca Al Gore va fi redus la tacere, ca mass-média a informatiilor îsi vor juca rolul, si cu promisiunea evidenta ca America va declansa o serie de razboaie în numele Israelului. Suntem  pe teren sigur în acest punct.
Ceea ce lipseste, este de a întelege magniyudinea a toate acestea. În prezent, ani mai tîrziu, aceleasi grupuri care traficau copii din Africa si Orientul-Mijlociu, raspîndesc la ora actuala zvonuri nebune despre 11 septembrie, facînd intox chiar despre un atentat vechi de 5 ani, care îsi are locul sau în muzeul ororilor, în memoria Americii, alaturi de asasinarile celor din familia Kennedy.
Boko Haram is just another gang using religion as cover for killing sprees

Nodul problemei
Boko Haram, este doar un grup care foloseste religia ca pretext pentru orgia masacrelor.
Noi trebuie sa atacam refuzul. Credem colectiv în politica, în guvern, în imaginile pe care le vedem: editorialelor create pentru a  ne distrage atentia, aproape ca si cum am fi niste politicieni slabi la minte, pe care ei îi recruteaza ca niste actori, nimic mai mult.
Atunci cînd vedeti Statul Islamic, cu pickup-urile lor 4x4 noi noute, sau cele ale lui Boko haram, care urasc tehnologia, picioare-goale cu telefoanele lor prin satelite, si ca nimani nu întreaba cine plateste masinile Toyota, sau cardurile de credit platinum, care servesc sa plateasca facturile de comunicatii cu telefoanele prin satelit, noi nu suntem mai buni decît cei pe care îi platim pentru ca sa ne minta.
Sa aruncam o privire la Scalia si asupra grupului St. Hubert, despre care noi stim cu totii ca este un subgrup al societatii secrete «Bohemian Grove». Noi stim ca toti cei care sunt implicati, sunt selectionati, nu numai pentru banii lor si a puterii lor, dar mai ales pentru conceptia lor foarte elastica a valorilor morale, dragostea lor de putere, asociata cu un intelect redus, lasitatea lor fizica, si iluzia de a fi cineva «special».
Noi trebuie sa constituim un fundament asupra a ceea ce este, normal. Fanteziile sexuale nemarturisite, depravarea, diferitele forma de auto-scîrba, sau simpla placere, au facut întotdeauna parte din conditia umana, si semnele acestor impulsuri, sau potentialul lor, sunt probabil, existente la multi, sau în majoritatea dintre noi.
Ca oamenii actioneaza plecînd de la acest lucru, sau ca acest lucru sa fie interzis de valorile lor morale, credinta religioasa sau bunul simt, este un mare subiect de studiu cultural si social. Si apoi noi avem restul întrebarii.
Impulsul de a gasi satisfactia sexuala, este un lucru. Astazi, literatura noastra, televiziunea, filmele, sunt obsedate de ideia violentei sexuale, în special atunci cînd ea este legata de uciderea în serie. Se pare ca în industria distractiei, cei care decid spectacolele noastre, au o placere nemasurata pentru reprezentarea decadentei lascive si a masacrului de femei, tineri, uneori foarte tineri, sau de copii prezentati ca niste obiecte, si apoi redusi, totul fiind prezentat clientelei ca un «produs de consum de unica folosinta».
«Noi ne-am fi putut juca cu acest copil luni de zile, de ce aveau ei nevoie sa-l omoare dintr-o data?»
Imaginati-va ca sunteti invitati,  sa va alaturati unui grup select, unui club, unui cult, ca vi se spune ca sunteti cineva special, ca sunteti un «ales». La ora actuala, nu este vorba de un gang de strazi, asa cum este reprezentat la TV, si unde voi trebuie sa omorîti un spectator inocent pentru ca «sa va cîstigati epoletii», sau asa cum se întîmpla în viata reala, sau primind o functie într-un servici de politie, sau în Parlament, sau chiar într-o Adunare regionala, voi sunteti corupt, si dupa aceea fotografiat cînd snifati cocaina în pat, pe o call-girl sau un gigolo.
Asta este o « politica de stil vechi», care a durat o lounga perioada de timp, adr care este insuficienta, deoarece mizeaza pe mai multe. Iata o poveste:
Malachi Martin
Malachi Martin
Cu ani în urma, ceva mai putin de 30 de ani, discutam cu un fost Iezuit, numit Malachi Martin. Facusem cunostinta cu Fratele Martin, în timp ce lucram la New York. Martin lucrase în Vatican, si fusese îndepartat, pentru ca el declarase ca exista o cabala satanica în cadrul Iezuitilor.
El a declarat ca ei au fost în contact cu entitati demoniace, si consacrasera Sfîntul Scaun în numele lui Satan, dupa ce primisera dovada manifestarii puterii raului.


Martin a afirmat ca ei concluisera un contract, si primisera promisiuni, unele de natura foarte fizica, si potrivit lui Martin, recompensele obtinute de Jesuiti erau de asemenea fizice.
Aceasta relatie a determinat participarea la ceremonii, asa cum au fost descrise nu numai în zeci de filme, dar, de asemenea în xilogravuri vechi pe lemn, sacrificii umane, ucideri de copii, deseori de noi nascuti, însotite de dansuri si incantatii, în care participantii purtau masti de animale cu coarne, sau de diavoli.
Aceste ritualuri ale Vaticanului, la care Martin se refera în Windswept House, si alte carti ale sale de succes, sunt de asemenea ceremonii benigne ale Bohemian Grove sau ale St.Hubert, sau întîlnirile anuale ale solstitiului la Denver, sau în enclava Rothschild-zilor în Corfu.
Martin a spus despre Jesuiti:«ei s-au saturat pur si simplu de Crestinism, de rugaciuni fara raspunsuri, ei cautau «o voce la capatul celalalt al firului», si acest gen de voci îi asteptau; si Biserica din ziua de azi, este bazata pe abandonul lui Dumnezeu, nu pentru ca si-au pierdut credinta, ci din cauza ca Dumnezeu refuza sa îi satisfaca».
Martin, a vazut lucrurile în cazul definitiilor binelui si raului, a liturghiei Bisericii, a ritualurilor sale, a istoriei si traditiilor sale, si în special, Ritualul Exorcizarii, pe care Martin l-a practicat de sute de ori.
Ceea ce trebuie sa ne întrebam este: ce suntem dispusi sa credem, si daca noi nu credem, este din cauza ignorantei, sau pur si simplu, pentru ca noi nu dorim sa stim?
Skull and Bones, sunt ei unul din aceste grupuri? Raspunsul meu ar fi, da, bineînteles, dar putem merge mai departe. Ca supranaturalul ar fi real sau nu, trebuie remarcat faptul ca orice credinta religioasa, este o credinta în supranatural, iar diferenta dintre entitati si scopul lor, este diferenta dintre lumina si întuneric. Aceasta diferenta, asa cum este exprimata de Wahhabism, Evanghelistii crestini, sau Sionistii talmudici, traverseaza linia rosie, însa pîna unde?
În cazul în care Jesuitii se pot închina lui Lucifer, un înger cazut, provocînd, probabil, zeci de ani de abuzuri sexuale asupra copiilor la nivel mondial, sute de mii de cazuri de ascundere de nenumarate morti, si daca ne uitam pe o harta geografica, conflicte dupa conflicte, si conduse de cei «3 respingatori criminali profani», religii ale cartii, se poate oare face o sinteza?
Wahhabitii sauditi, Sionistii Likud-ului, ciudata casatorie a neo-conservatorilor bolsevici si a evanghelistii crestini, lucrînd mîna în mîna cu ceea ce am putea numi «Illuminati», ei au ceva în comun, iubirea de demon, un pact cu diavolul, suferinta, entropia, declinul, degradarea, un ocean de minciuni, ura, lacomia si cruzimea, care ne conduc la un fel de sfîrsit inevitabil? Este asta ceea ce vedem?
Dupa cum v-am promis o poveste, iat-o. Unul dintre prietenii mei, este un asociat de mult timp al lui Nathan Rothschild. Luati acest lucru, ca un cuvînt de evanghelie, ceea ce el este, sau poate decideti ca toate acestea, sunt doar o istorie fara nici o importanta. Vom încerca sa luam masuri de precautii, în modul de a spune aceasta istorie, pentru ca propriile mele prejudecati, sa fie excluse. Deci, iat-o.
Familia Rothschild, dupa spusele acestei surse bine plasate, a conclus un acord, acum 4 secole în urma, cu o putere invizibila. Aceasta putere, mi sa spus, si dupa Rothschild-zi, nu este malefica sau satanica, sau ceva în acest gen. Ei au contactat doar «entitati», undeva în Germania, cu mult timp în urma, care au fost de acord sa ajute familia sa dobîndeasca putere si «suveranitatea asupra Pamîntului», în schimbul a cîteva lucruri mici.
Fiecare om al familiei trebuia, la vîrsta de 25 de ani, si eu cunosc pe cineva care a asistat, sa treaca printr-o ceremonie «de investitura». În cursul acestei ceremonii, tînarul Rothschild, sau Goldsmith, sau oricare altul, poate tînarul Bush, fapt despre care nu avem dovada, permite unei entitati invizibile, sa intre în ei. Aceasta entitate, spun ei, traieste în afara timpului si spatiului, si a trait pe Pamînt, timp de «sute de mii de ani».
Rasplata lor consista în a primi, un ajutor împotriva inamicilor, cunoasterea viitorului lor, si o garantie de dupa-viata, la alegerea lor.
Aceasta este povestea lor, asa cum este povestita de cineva care nu ar fi trebuit sa vorbeasca despre asta. Nu este vorba despre rau sau bine, în asta, doar un contract pentru a obtine puterea rîvnita si recompensele acordate acestora, de catre aceasta entitate invizibila, creînd astfel «vibratii»care alimenteaza noul lor prieten. Aceste vibratii sunt maximizate prin ura si suferinta, nu avînd nimic de a face cu raul, însa ele sunt acolo din întîmplare.
Se pare ca, a purta masti, a dansa în cerc, a înjosi si a asasina copii, a provoca razboaie si chiar a conduce bancile centrale, face parte din toate acestea.
Ceea ce pare de asemenea adevarat, este ca aceste societati secrete, printre care se numara doar gradele superioare ale Franc-Masoneriei, precum si toate celelalte nume celebre care împodobesc «tort-ul web-ului», au ceremonii iesite direct din filmele anilor 1960, ale studio-urilor Hammer cu Peter Cushing si Chistofer Lee, în rolurile principale.
Statul Islamic, nu are mai multa legatura cu Islam-ul decît Wahhabitii, nu mai mult decît Suveranistii care nu sunt Crestini, sau ca Talmudistii khazari, sunt evrei. Este inutil sa tratezi cazul Catolicismului, dovezile au inundat lumea, de zeci de ani.

_______________
A defini Supranaturalul
Ce se simte atunci cînd adapostesti în tine, o entitate demonica, veche de cîteva sute de mii de ani? Oare acest lucru, ar da un sens decapitarii a sute de persoane, rapirilor, si violurilor a mai mult de 20.000 de femei, sau al lansarii unei bombe atomice asupra unui sat yemenit?
Sunt acesti oameni, si folosesc acest termen fara tragere de inima, care se lauda în particular, ca gazduiesc  monstrii reali sau imaginari, iesiti direct dintr-un episod al Cpitanului Kirk din Star Trek, beneficiaza de un mic bîzîit auriu, în timp ce alimenteaza pe »oaspetii» lor cu vibratii delicioase care rezulta din milioanele de strigate de suferinta?
Poate ca ei danseaza în cerc cu mastile ca parte a unui ritual social masculin cu cadrele superioare ale companiilor petroliere, personalul de la Boeing, si corpul diplomatic de la Washington, pur si simplu pentru ca ei se plictisesc. Ce naiba, noi o stim înca din noaptea timpurilor, mereu dornici de a crede ca ritualurile care ar fi servit ca sa va arda de vii, acum cîteva secole în urma, sunt perfect compatibile cu învataturile crestine, cum ar fi Fox News, si lumea de la Net, care doresc sa ne faca sa o credem zilnic.
Sa ne întoarcem în 2011, un sondaj al CBS News a întrebat Americanilor adulti, daca cred în fiinte invizibile. 80% au raspuns, da, cei mai multi mentionînd «îngerii», fiind ei cazuti sau nu, ca fiind «invizibilii» lor preferati. Alte sondaje indica scoruri inferioare de 37%.
Un sondaj din 1998 de la CBS / New York Times, arata ca 63% din Americani, cred de asemenea în posesia demonica.
Apoi, un sondaj din 2012, al National Geographic, demonstreaza ca 77% din americani, cred ca extraterestrii au vizitat Pamîntul.
Un sondaj din 2010, al lui Reuter / Ipsos, pe un esantion de 23.000 de persoane, arata ca 20% din populata mondiala crede ca extraterestrii, traiesc printre noi.
În 2013, potrivit unui sondaj al lui Public Policy Polling, 20% a alegãtorilor Republicani, cred ca Obama este anticrist-ul, în timp ce conform aceluiasi sondaj, 30% cred ca lumea este condusa de catre societatile secrete.
Din partea mea, eu fac parte din cei 30%, însa nu sunt gata sa ma alatur parerii celor 20%.
Un lucru este sa crezi în fenomene, pentru «omul de rînd», care este supus mereu controlului mental, sau cel putin sub forma de informatii sau de divertisment, însa este altceva, complect alta, sa crezi ca aceste lucruri exista. Ceea ce noi putem sa afirmam aici, bazîndu-ne pe surse irefutabile, este ca, aceste «elite», cred ca ele fac echipa cu fiintele care au venit pe Pamînt, atunci cînd omenirea  fost în faza incipienta, fiinte care au asteptat timp de secole fara sfîrsit.
Ne punem mult mai multe întrebari, stiind ca se accepta ca toate acestea sa fie adevarate. În cazul în care acest lucru nu este adevarat, si este posibil ca acest lucru sa nu fie adevarat de loc, atunci puterea sugestiei în sine, ar putea fi « noua ordine mondiala».
Daca nu este cazul, atunci atentatele din 11 septembrie 2001, sau crearea Rezervei Federale în 1913, ar putea constitui dovada domniei fortelor demonice.
_______________

© Veteran’s Today Gordon Duff –


Translator:  The Light Journalist

1 comment:

Unknown said...

My Testimony. I want to say a very Big thanks to Mr William Who help me join the Illuminati Cult . I never knew Illuminati was real but he provide it to me Illuminati is real. And tell me things I needed to know/ do as a member to be my first benefits was 2 million u.s dollars a a car with a and monthly salary ,Mr William thanks to him for all he did for mine family and all thanks to lord superior, NOTE: Illuminati brings along wealth and famous in life, you have a full access to eradicate poverty away from your life now, Remember your destiny is in your hand's and only you can determined what it become, poverty and sorry dose not exist for those that join the Illuminati and never you ignore a person who cares for you, because someday you’ll realize you’ve lost a diamond while you were busy collecting stones, interested kindly call or Whatsspp Mr William contact Blow: +2348147766277

assange



At midday on Friday 5 February, 2016 Julian Assange, John Jones QC, Melinda Taylor, Jennifer Robinson and Baltasar Garzon will be speaking at a press conference at the Frontline Club on the decision made by the UN Working Group on Arbitrary Detention on the Assange case.

xmas





the way we live

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

RC



info@exopoliticsportugal.com

BJ 2 FEV


http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.pt/


UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00h UTC


By choosing to educate ourselves and to spread the word, we can and will build a brighter future.

bj


Report 26:01:2015

BRAZILIAN

CHINESE

CROATIAN

CZECK

ENGLISH

FRENCH

GREEK

GERMAN

ITALIAN

JAPANESE

PORTUGUESE

SPANISH

UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


BENJAMIN FULFORD -- jan 19





UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT

PressTV News Videos